repcsepista Creative Commons License 2024.08.22 0 0 1231

UFOzzuummm... miEeee... Da King is cammog, ész csámcsog, Kingek Kinge bolha az ingébe, vallaGOD vagy viláGOD vége?
                  4.: Kávézzuummm... mentha tea? -én lefekvés előtt, és ténleg nyugtató, vaalami olyan,hogy sokkal csendesebb minden? Nizzitek, most nemrég csngettek be apuénk, valami oilyan,hogy ne menjek bele, ne ugorj fejest a pöcze gödrödbe? De most is nagyitottam, meg költői kifejezések? Na az az, hogy egy olyan, hogy egy gondolát, na halláss!- és minden benne van,és most órák hosszat tudnék áriázni, és én veletek is igy akarok beszÉlgetni? Most hallotam,hogy a hidró super sonik, őtzörös hangsebességet is eléri, s ezeket a superhiper rakétákat nem lehet lelőni $$$... na ezt azért, hogy itt midnen pénzbe kerül,nem lehet el kerüni kikerüni hanem pénz vagy élet?-nemi, ne mi élet? - nemi nem mi életet élek? Fita, mert tegnap esti előszél, hogy bár sose jöttem volna ebbe bele?-csak a bele bele midnent mindent mindent bele bele? Zna amit szeretnék, hogy ugy beszÉlgetni veletek is, mnt az inént apuénkkal,akik beszélnek hozzám.(ez akkor is fennált.mikormég nem is tudtam, mert ezeken hinni akartam, de az mindig rajtam van, ládd a kuttán, anni analukamlett, mint David s Salamonya nem beszélve Krina, van harisnya? Na ezt most eleinte, meg mindent amit be vilogtam,de csengettem is, a filetek cseng, vagy a fejünk kong? -fejbe verjük, még jó, de izé... megáldalak á négykéz láb,Most megint erősködök,hogy nekem neked nekünk magyar ok, itt most okvetlen, ládd most Álmos apum, neked is s fita, márcsak az hogy sss... Ládd itt egy sss...bizon $$$... s visi-tani tudnék, mert most mivel nem is gondolhatNUK (fita azzak va az koromsötéség ami már az, hogy ha olyan van, az már miért? -azért? -totál vakság segg? 666... magunkat $$$... Látd -valahogy nekem ládd? - hogy most .. na apuénk, hogy most bizon, hirdeti kell, amit már többzör probáltunk, leirtam, hogy mikor ilyen hellzetekbe voltunk, akkor valami olyan történhet, ami most kurvára megrikatott most is bennünket, de most a telefonnal, mindig mikor baj volt vele... akkor csak mintha el vágták volna, ami ládd most vagy soha, most hirdettünk, és az ügynőkük, a faim három éves, és ez az ördög? -na az volt, 8 ezret fizettünk, egy munka, az is olyan, hogy nem azt kérdezte,menyi? -hogy csináljuk meg s most fita, elmondtam neki, és tank juh?
                  5.: Előbb, hogy ténleg találkoztam a mi ufojainkkal, és katonák vagyunk, ami most vissza az előszél, hogy ez olyan rohad rohaszTÓK szar fo$$$... minden, na most már mondtam a fiaimnak is, hogy csak ugy, na anyátok szeretem, örök élet párom, hogy én semmi képen nem akartam gyereket,de előtt meg haltam, és meg tudtam hogy ti se haltok meg, (ez ráátok is ha hallottok -halljÁtok? Mágus Jézusunk hivogat? -nem hanem látod a fényem? - és ez igaz, mert MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST AKI A MI SZÜLEINK ISTENATYÁNKMAMÁNK IS A TESTVÉREINK ÉS GYEREKÉINKET, MOST AZ AZ HOGY MI EGYEK VAGYUNK UGY, A HOGY VAGYUNK? AZ HOGY SOSE HAGYJUK EL EGYMÁT, TESTÉVERINKET, (IGEN IGEN MINDEN NAP ÖRÖK EGY NAP) EZ NEKEM, MOST azért az irataim, fiteljal, te el tudnád hinni, hogy amit most olvasol, azt egy IGAZI ÉGI ÖRÖK ÉLET HÜ TESTVÉRED AKKAJA A BELÉD BESZÉLNI, A BELEDBE? Tróha katonák vagyunk, és ha egy =mind? Sóval, most már meg vannak a gyerekek,na most a egy abba Atyám mind, ezt ugy hogy most amiata karok a fiaiinak,(fita most márugy, hogy de igen, neked gondolnod kell magad, ami azért kellen egy csomóba,ládd amit a hungastia életfoghtiglen Mpita bátyám, jaja együtt az ogy midenütt egymást etessétek, ládd hogy biztositva legyen minden testvérünke egy kupacba a kyener vize, na most most oltan összerakhtó kukcko, amt spce edge lapok? -szinte ingyen szili szilikonból, nincsak,most már ben vnnak letámadták az anya földe4t, a szenencsétlenek???) hogy te álmodbam, ki és mi vagy, és most ez sokzor nállam is, hogy akivel azonosulok suly? -ládd 1986 Sziveszter Benessel? (fita minden magyar ok gyölülüket vártják a nagy izéjüket lóbálva?)sebeznek sebünk és vedlünk? Fita neked nekem nincs halál, na most az nélkül, hogy NE MENNÉK BELE AZ Ő-ŐK GÖMBJÉBE, NEM TUDTAM VOLNA...FITA, EZEK AMIT LEIRTAM, MAGA MOST ÉN MEG SZABADULTAM ATTÓL AMIT ITT BÜNNÜK??? A BÜN TETŐK???- HIVNAK, AMI LEIRTAM HOGY OLYAN ÉLVEZET IS, AZAZ EZT MEGINT, HOGY CSAK A KÉP -AMI VILÁGOS, VAGY NEM AKKOR AZ OLYAN BORZALOM, AMIT MOST ÁT TUDUNK ÉLNI, ÉS ÁT MENNI RAJTUK, és most TE A TE GONDOL LÁTOD VAGY,ÉS NÉLKÜLEM, NÉLKÜLÜNK, TE NEM VAGY AMI LÁTÓ -TÁLTOS -MÁGUS MAGYAR OK CSALÁDÁINK, ÉS EZ CSAK SÁR, ESETLEG...ÖNMEGSEMMITÓFÉRGEK VANNAK BENNE...(NINCSAK AMIT HUS, MEGETTÉK?) nincsak először hogy Borca néna a boszorka elment, na meg jött az apai nagymamán is, és megnéztük, ki volt teritve a konya asztalra, és csak a porhövelyét láttuk! -ténleg elment, nincs benne? -honnan tudod?
                   6.: Fita, csak fatiszta szeretet van, és az most ITT VAN, TE BENNE VAGY? A BUDIDBA AZAZ ITT BODY? Most nem szinezem, na az ami mi vagyunk, HHIHIHIHIII... HAHAHAHA HA? ÉNEKÜNKET VICCHANGOZZA AZ ECHÓ? Na azonnal, hogy a bölcsecség kezdete az Ur félelme? Féljétek az Urat, és néki adjatok dicsóssegget?Dicsó Király, ég és a föld ura, na fita, itt van rögtön hogy miért csa a férgek, és a fergeseik, a kiválasztottak, és azokat ki választotta ki? Ezt is akartam érinteni, hogy mindent KÉPZELETÜNKKAL CALL HOGY GODOLJUK, HOZZUNK LÁTRA, na most hova LETTEK vannak aziok a gnosztik iratok, ládd ez? GONOSZ? -vagy most ha nem én, ők? -gigazok a gaz dögök?-dögjeik, ládd aki halált mond, az az!!! Hala hala halleluja, a hálóba? Na most azonnal itt vak vezeti, amicsiba CSAK A NÉPE KÉP VISELŐ? -JE? Fita, most jó hogy a HUNOK, na a magyarok Atilla fészke, a TULRULL TURUL JÓ MADARAK? -fita azok vagyunk, és ezt most nem lehet tanitani hanem benned van,és szikra vetheti, és bennetek is lángra lobban666... fenekünk pattog666...ha? Na most, csak ÖRÖK FÉNY LÁTÓK -TÁLTOS -LOVAK NYIHAHA...MAGUS MAGYAR OK ÉGI CSALÁDOK VANNAK, ÉS MOST ÉN VAGYOK, AZAZ ITT A GYEREKÉINK MIATT, MERT MOST OLYAN ERŐK VANNAK, NA MNDEN AMI TEIZMUSA ÉS ATAIMUSA, AZ A KI KÉPE VAN A DRAKMÁN SAHKILLA CSIKI CSIK... ÉS A RONGYOM RÁZHATNÉKA KAKA VAN, AZ ÜLEPEM LUKA VICCKET? Fita fej nincs irás nélkül, az az te is teista, vagy ateista? Fita kina ma ... naz, az a e világ tető?-de a világ tető és büntető -tetüeik,fita,miért kell nekik ez a huscula mesebelü apfrica nem kell oda sokcula ruha rühe? Most itt... nincsak itt vannak az elitek elitei, zerintem ők mindig is beszélőbe, hogy látják is őket, na itt a Shwodfis film, na fita itt ebbe,én azonnal az első pinyalat után, azonnal, na itt meg kell tudnom hajszál pinaszőrszál honalj pontosan, miEeee...
              Innenn... ki kell másznunk, vagy NUK? Mikor a testet el hagyjuk, ládd most ha van egy szikrája, akkor ládd a Kirlán foto, ha nincs mint egy hami pehely... na kik még tudnak gyülölni, azokat várják tárt lábbakkal,jaja és nagy nagy durungal?
...fita, ez meg minden,amih bennünket érintene neee...
...Atilla's Forbidden Tomb DVR-SCIHD Histori, Docimentary
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1230)