Gentoo Jedi Creative Commons License 2024.08.21 0 0 15

"ez egy oltári nagy faszság"

Nem! Az az oltári nagy faszság, hogy trey mindent megtehet. Gátlástalanul bunkó, troll mindenkivel, aki bármit szóvá mer tenni, ami neki nem tetszi/sérti az érdekeit. Nagyképű, lekezelő. Ő fenyegetőzik perrel becsmérlésért, amikor másokat becsmérel és még hosszan sorolhatnám. Én vagyok az egyetlen, akinek sikerült is kiakasztania. Lásd Haiku. Igaz itt más tényezők is közbejátszottak. Gyakorlatilag véletlenül sikerült jól felkúrnom, míg másoknak szándékosan sem. Csak hát annyira szar volt az időzítés, mert párhuzamosan volt a kiadónak is egy pere egy állítólagos hordával, hogy vissza kellett fognom magam. De ami késik, nem múlik. Most én jövök. Rajtasm a sor. Sokan rettegnek treytől egy esetleges per miatt. Gyávák. De tőlem megkapja. Ha én szerintes és a hupperek szerint is egy beteges nárcisztikus elmélyű ember vagyok, akkor trey is az, csak ezt le sem merik írni a következmények miatt, mert Ő olyan magas társadalmi státuszban van/körökben mozog/kapcsolatrendszere van, hogy tartanak tőle. Már félig nyeregben vagyok. A linkelt megnyilvánulása is alapból szégyen. De én kihozom belőle az állatot, ha per lesz belőle akkor is. Legalább én leszek az első ebben is, akit beperel. Attól, hogy rolexes, jól öltözött, attól még lehet egy suttyó... Szóval nekem Te ne oszd az észt Te hamis prérikutya ;) Te semmit sem tudsz! Voltál Te valaha fenn a hupon? Próbálj meg bejutni. A megszigorított regisztráció is nekem köszönhető.

Előzmény: szuri kata (14)