UFOzzuummm... miEeee... Da King is cammog, ész csámcsog, Kingek Kinge bolha az ingébe, vallaGOD vagy viláGOD vége?
1,: 8/21: A KÉP? Előbb hogy a kinAIak,arany arany lapokat aran rögöket,arany hegyeket tudnak alkalmizálni, de meg lehet enni? Most találkozok a ifiamal,és elmondtam neki, mikor én (54 évvel eelőtt) kijöttem amerikába,(fita mnden papirom azonnal eltünk, és ami olaszbavolt, azzal banmkrablásokat csináltak. a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyunk? -leritam részltesebben) és önnálló buzinisbe kezdtem, (ami érdeke$$$... hogy adó kell fizetnem munkeengredély pap iratota kaptam?) 7 dollcsiért kimentem ami szolgátlató service, és most az átlag, mnt most én is, olyan 25 -30 dolcsit kértek miniumum,és óránként, tehát szörnyen alláhuk vágtam,.Jna most, leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -mert nekem a szakmám ufo? Most dolgoztam az összes nagy compániknak, mert nekik képviseletükvan főleg a telefon központonál,és most nekik dolgozhattam olyan 80 -90 %ban, és most lassan, én is bedolgoztam magam, de valakik
állandóan rajtam -rajtunk vannak, mert akkor itt most én régen srégesreégen már otthon vagyok, és valóban CSINÁLTUNK VOLNA EGY UFO ÁLLOMÁST (Horrtobárgyu Déiláb bá b bell)AZ ÉGIEINKKEL,Jami most is az van,csak ezek?- kik kivül belül fekete ufo$$$... Na vallaGOD vége,most bizon az van! Fita, az amit hogy Washington tun rém alma, iváziók megtörtént, és amcsi (MOMOUSÁNK) végleg tönkre (tőke töke a tőkén, vagy satuba? --nncsak 100 ezer számra gyerek anyakaja apu nélkül, raktározva?) van zuzzva, és az egész föld öszországainkba galiba? Fita, most Almos apunnkkal, nagyon meg értjük egymást,és itt minden (a fatisztaság) az,hogy vannak a becsületes erkölcsősz magyar ok családok, nemzetcsaládok, és azok örök vannak, nem tudunk nem nemi? -nem mi vagyunk? -lenni, ami most egy érdeskés situáCioNUKba, ami fita, minden többett ... a fatuskókból fakarika lett vaskarikások...na ami Derbőbe történt, most az viláGOD Vala GOD szerte szarta! Zna ma már ami törént, sok sok millió (30 -50 millcsi) ALIEN özönlött be a MAGYAROK (MOMUSA) ORSZÁGAINKBA,és most vannak a ÖRÖK ERKÖLCSŐZS JÖJJ HÁT VELEM ÉSZ CSÖSSZ CSÖRCSÖKBEGYESEK BÓGYŐSÖK BECSÜLETES ISTENORSZÁGOS ISTEN -SZÜLEINK SULY SCHULLY CSALÁDOK, ÉS A FEUDALISTA TEISTA CIONISTA AMINEK KÉT PILLÉRE VAN, A JAWSÁLON TEISTA, DAVID = DIVAD,OSZDMEG BXDMEGŐKET, AMI VAN A BÜNTETŐ TETŐ URALKODÓ HÜLLŐ ELITEK ELITE ITTA A VÉRED SZOPJA VÉRÜ MÉRGES KIGYÓ FAJZATJAIK, és azok a hübéres föl/de$$$... urAIk,akik csak kinok KINUK NUKINUK...na itt ez ami itt ládd TITOK, az az hogy te azt amit őktudnak, te azt soha nem nem soha, meg nem tudhatod, hogy te minek vagy? -fita itt ORDIVA FORDITVA KENE KÉNEK KÉNE LENNE, HA LENE?
2.: Na most az ami a fiaim, hogy a kinAIjak most képesek e annyi aranyat csinálni, fita mi magyarok gyerekek, mi mind látók, aztán ládd én MEG TÁLTOSODTAM,TEHÁT TÁLTOSOK ÉS TÁLASOK ÉS TÁLASI,MINDEN MÁGUS JÉZUS MAGYAR CSLÁNDAK ANNI MEG KELL TÁLTOSODNI TERÜLJ TÁLOM ASZTALKÁMON TERÜL TÁRUL HAZÁM,FÖLD, AMIN MINDENKITŐL FÜGGETLEN MEG TUD ÉLNI, A KÖRPATÓMEDENCNKBEN, ÉS RÖGTÖN KÉT ÉVRE BÖRTÖNBE ZÁRTÁK, LÁDD JITLERT, AKI ÉL, ÉS TALÁKOZTAM LEGUTÓBB IS VELE, Ő ENGEM KEReSETT LÁDD bloondi? Fita,itt most olyan bankdák uralkodnak, akik azokat ládd én, tönkre zuzznak, na meg akik hivtak,azoakat is,mert elvesztétték a házAIkat, ládd most ha sehonnak nem jön be pénz, akkor mi is.na most ténleg ezek olyan,én 90 dollcsi egy hivás, ami most, ládd a benzin.a kocsik fen meg üzembe tartása, most ha nem jön be sohonnan pénz, el kell adjuk, na kiadni nem mert nem fizetnek az alienek,sőt szétrvernek mndened, és perelnek, hogy ezek rentet akarnak? Zna most amicsinak be feleggzett végleg,és most hova,mert otthon állitólag még szarabb a hellzet? (megegnéetek hogy őszinte legyek hozÁtok? -na meg világ vallag szarta,ládd most az egész NAGYATOMOS NUKINUKIS Z INGERÉK, EZT CSAK UGY,AMIT HA A JAWSUSUK?-ZITT USA, HOGY ITT MEG VALÓISISSA AZT AMIT 1948 DERBŐ, ITT MÁR BENNE VAGYUNK A KÖZPIN ÁZUNK,EGY OLYAN ATOM-NUKINUK DOBÁLÁSBA, AMI MOST ÉN TÉNLEG NEM UFÓT LÁTTAM MEG KITALÁLTAM,HANEM MI AKADDÁLYOZZUK MEG HOGY ADJ NEKI, LEIRTAM HOGY? Zna hogy mukát vállalok, a fiam is, msot ITT VANNAK AZ UFO BÁZISAIK,minden ŐK CSINÁLTAK, MEG CSINÁLNAK ÉS MIDENNEK AMIT ... VOLT MEG LE$$$... Fita, zitt Ron Palcsink, sound money, NA MOST ... ITT CSAK A LEGES LEG LE END,OLYAN T0RVÉNYEK, AMI KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, ÉS HA IGEN, MOST OLYAN HOGY HALÁL?
3.: Most tudom nem tudjátok Nátok, mi a faszért vannak megszálva,halára nyoMOR? Na küldöm van egy kazasztáni Atilla dokiumentő film,és most az az, hogy Atilla, ládd én, ha most eeket MEG IJJECCGEZNI, fita, ennél jobban nem lehet! Nincsak itt nem az anyagukkal, ami ijje teistoba - na azok a UJ JERUSÁLOM ARANY VÁROS, közbe már emlitettem, hogy KINA AZ EGY EGÉSZ TELIHOLD $$$... AZ,AMI NAPUGONODÓZER ARANY FEJÜ SZÖBRA,DE HA DANIEL LÁTTA CSAK,BAX666... NUK? -na kina most az az egész ARANY BULL VAN! Fita, most monduk, hogy ezek ha A MÓRICKA RICKY ALMA, na az beszart a halott,bidi a rawatal, most VAN A DAVID -DIVAD,OSZT MEG ÉS URLALKODJ RAJTUK,NA AZ AZ ARANY KIGYÓ, AMI FENT VAN MOST UKRAJNA FELETT? Tróha csak egy UJRA ÉLEDT GAZÁRUK KIRÁLYSÁGE JÖHETNE SZÁMIITÁSBA, ami most ládd...most DERBŐZTÉK AZ EGÉSZ ÖSSZES BAG-ÁZSIÁJUHUK? -FITA A YOU HUKKT? Zna ami van, hogy az éjjel keresztre lettem feszitve,nem tudok magam érdekében sem tenni semmit, na nmost HUÁBA ESDEKELEK JÉZUS JÉZUS JÉZUS...NA AZ TEVAGY! SEGGITS MAGADON MAG TOKON, NA AZ EZT APUÉK MOST IS, pitim,gonmdolkozz,és most más nincs, és a Pitu bátyám, rá vagytok KÉNSZERÜLVE hogy gondolozozÁtok? -maga tok? Ami van, amit érzek,hogy CSAK FEKETE ÜSZKÖSUFŐK KIVÜL BELÜL VANNAK, ÉS ÉN EGYES EGYEDÜL HEGEDÜLÖK, DE MINEK, ÉS KINEK, EZT A FIAIM, DE MOST..fita itt csak ÖRÖK MAGYAR OK ERKÖLCSÖS CSALÁDOK, FÜGGELTEN JÓ LÉTBEN,,ITT HOGY MILYEN SZINÜ, NA AMIT MOST CSINÁLNAK, ITT AMCSIBA A FEHÉREK... ládd sehol nem veszik fel a fiaimat, mert fehérek? Ezt most láthattátok szÁtoktátog a bloondi bulliján ORGIA, és a bdn a bdn, na vége, momdom, itt valmai olyan, ládd mikor lobbo volt a DAVIDÓ DIVAD TRÓNON, AKKOR 7 ÉVES TRIBULLÁCION,na a magyar aki tökig az ügyvédünk,piti csomagoljatok hagyjatok csapot papot, és menjetek nyemecbe?
Innenn...na kerEssük midnenek előtt a mi saját egyen egyenkét is ÖRÖK LÉTEÜNKET -ÉLETÜNKET ÉS AKIK AZT KEREESIK, NA MOST ITT VANNAK A SZERENCSÉTLEN GYEREKÉINK,AKIÉRT EZT A SIRATOKAT NINCS SIR, JAJA MOST MONDOM NEKTEK, HOGY ÉN SE HISZEM, CSAK HA LÁTOM ATOMOZOM ÉS AHOZ RÖGTÖN KINYILT A NYIRI -BUGYLI -BICSKA A ZSEBEN, SZEBÜNK? BÜN,ARANYERETEK? KI KORÁN KELL, ARANYAT LEL? NA LÁTOD,A LELKED? -KICSUCSORODOTT? -NA MEG AZ ARANY VÁRAD? -BUDI? Fita a idifiam, na megcsináltam,csak olyan 15 dollcsi kéne..
..hogy Derbő, ládd a magyar ok családok kiirtása,(hivatalosan!!!) nincsak szétfaricskálnak fricskáznak bennünket, a taknyosok? Na itt, most zerintem, egy olyan hogy csak a szent földükön...ládd ezek ha nukizzák a környektt,akkor is ATOM TÉL ÉS EMP? -KOROM SÖTÉT LETT (mndenütt???) DE HA MONJUK, EGY TELJES OROSZ -USA ATOM VÁLTÁS, NA EZEK UJRA KEZDIK, UJ EGET FÖLDET TEREMTENK NEKTEK,DE LÁSSUK MÁR A SZAROTOKAT FO$$$...FIN GOD?
... ROHADÁS NINCSAK KB 2% (AZ ÖSZFEHÉR?) SZERENCSÉT LEN HAJU OROSZ UKRÁN GYEREKEK MERT FEHÉREK, A BŐRÖD SZÁMIT? FITA JUTURŐSUPUNA SÁRA MÁR GAN?GANÉ DOMBOOK? VAGY KÖRÖZÖTT KERESZTÉNYEK, NA AZOK A TEITÁK, AZAZ UJ JAWSÁLOM, MIG A ATEISTÁK, ÉHEN A GAZÁR BAZÁRUK UGANAZA GANÉ MOÉ BÓTA BÓTA? ---na most én mégis ha a BbLila laly jóslata, ládd most je hova, na haza? -ho ho hooo...fita a kaja kalamajka már kifogyóba, jaja de fogyó kura? -dieta meg Dietuk?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...