UFOzzuummm... miEeee... nekem nincs halálom, temptlomom? -nem hanem örök magyar ok testvérem és napom, jó napot, meghoztuk a tökgyalut, két foga kitört, nem is használtuk, baxnák meg a baxhatNákok Nátod?
4.: Kávézzuummm... camomilla csilla pilla tea? Ime a hellzet,hogy ne ölj! -gondolátban, azaz mikor pipa vagy,látol, tehát ne tedd meg, itt azonnal a véresgyilkos öngyilkos szabadság harcaink, tehát hogy tudnuk, meg védeni magunkat azaz ami most...fita ott voltan, hogy amit csináltak meg csinálnak a magyar ok gyerekéinkkel, na most ami jönne,fita valla GOD szarta, hogy itt most itt a vége, ami zerintem Washington alma,a fa alatt? Tróha most az összes irataim, hogy legyen bármi, de most aki elhagyjta gyerekét, na most meg láttam, az a halál!!! Zna a Mi is ufo-k vagyunk? -hogy tegnap este ugy, mert olyan valamibe valék, mnt mikor 28(29dik) évemben, csak ugy el hagytam a testem, mert egyszerüen, a szivem fel mondta a szolgálatot? -szivem szotty, kapaszkodj? Nincsak itt van olyan érzelmem, hogy még vannak magyar ok szülők, és azokkal, ládd keressük mndenek előtt az örök lát -létünekt -életünket, na most én rögtön abba is meg ott vagyok,mert másképpen? KÉP? Most a kis unokám, na nemrég a fiaim, menjünk magyar közösségek, na többet nincs olyan, hajt a temptlomok? -és miről beszéjünk,na a faxomufo, azokat az nem érdekl? -na jó jó te tudsz... mit? Fiteljal, én most ufo vagyok, és most bitta vannak olyanok, akik egy pinalátra nem adták fel, hogy magyar szabadok vagyunk, mert MAGYAR RULL BESZÉLÜNK MEG GONDOLKÓDUNK? KÓD? -HAL? -VAGY HARCSA? Zna most ha meg lenne, a Mi is ufo-k vagyunk! -topikulónk, akkor hogy most tegnap...fita ezek tobbet hogy sodoma gomora rég rotty? -ezt több mnt 2000 ével, vagy mikor 4ezer? -egyáltalán, ki tudja, aki tudja meg nem mondhatja, ládd NEM BESZÉL VELÜNK SENKI TÖBBET, NA AZ A MÉREGKIGYÓ MARTA KESZTEZETTEK, GOLDGOTÁK ÉS KESZTEZETTEIK,NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ?
5.: Fita, amiiket be villoGtam,szószeint az, mert GONDOL LÁT NINCS FÉNY (VIZ VÉR LÉLÉK? ) NÉLKÜL, most vissza...Tróha tegnap este nézem a a aaa... DNc orgiájukat, és itt van, hogy ki mit keres, azt találja, na most ezek a FÉNYBEN A RIWALDA FÉNYBEN ŐRJÖNGENEK, fita ez az. hogy minden olyan hogy teher, rajtam van, azaz ezek hol vannak? Ide még vissza vissa térek, mint aki a Tisza vizét issza, vágyik annak a szive? -vissza? Amiról szó lenne, hogy az ami suly? -az az hogy ezek olyan sulyokat (teher)ráknak ránk, amit ők se tudnának el viselni? Sóval ezek akik a RIVALDA FÉNYÜKBEN (véred verejtékedbe) USZKÁLNAK KAKÁLNAK FO$$$...,pont most van rulluk szó, hogy itt a a aaa... akik a hiradók, NEWS? Ezek a legsötétebb szellemek, azaz nemhogy nem élők, hanem itt amit tegnap este,hogy ezek magukról sem tudnak semmit, namost ez a rengetek ember utánzatok, mert én kerestem,hogy egyáltalán, na a BbLIa ezek tele vannak pusztuló -pusztitó gyölölettel és utálatosságukkal, fita az arcukat? - amit olyan, hogy emberi, fogalmuk $$$... Na most ezek nemhogy... azaz most az ami ez a biológiai élő világ, hanem olyan hogy e legkisebb fény igazság, s ha most ténleg, ezek kerülnek felülre, (talán vége? -minek, ha most monduk, Derbő kettő? (ami érdeskés usa egy ország) -valami olyan, hogy az összes épületeknek, nincs alapja, hanem a levegőben a föld felszine felett, lógnak? -és nincs semmi, de növény se egy olyan,hogy lenne valami, s miért vannak az épületek,csak? - és miért lógnak a levegőbe? Vissza, hogy csak a testvéred szeretete, minden előitélet és feltétel nélkül, az amit ládd 2002 -2 -22... hogy a Mi Atyánk, csak szeret,na most itt akik az anyagba haraptak, azok még anyaggá (anya god, van hangod? -tok? -tokó?) se váltak, hanem csak a testvéred szeretete, ami csak az marad, és ha nem, az a halál! Itt a szójéték, második halál, hogy minden hogy hogy mennyire kevertek be, ládd itt olyan, hogy egyenes SZEPLŐTLEN MAKULÁTLAN BÜNTELEN? - ISTEN B ARANYA (HA VAN ARANYERED? HA NINCS ELŐLEGZETT? IM JÖVEL NA MOST ITT OTT KEZDJÜK, AHOL ABBA HAGYTUK, AHOL A PART SZAKAD?
Innenn... itt a kérds,ezek honnan kapták a tudomáNUK?-ezt a tecchalot tecnikát? - ha valakik ezt át adták, esetleg azok láthatóvá válhat666... ? -hogy itt vanak láthatatlan angyalAIk, mára láttam, és azok akik itt is angyali teremtmenüük, azaz itt ami hus, az a menüük? -ábram ham ham ham hozd fel a pacalodat a hegyre ham ham ham..de közbe, az Ur oda rendelt egy kost, aminek a agyancsa bele akda a bokorba? Ők beszélnek hozzád az irásAIk által, rád olvasnak vasalnak, de te beee...meee... vagy hybridük vasuk vagy, Kanni Bella my bellámi?
...oááá...
3.: te vagy a párom!-persze mindenkinek van egy pára? -kerékpára, biycigli?
...fita,hova lettek a nagy tenger észek, és épit észek,rájuk gondolni se jó, na az lenne aminek meg kellen maradnia, tessék? -csak seggre ne essék?