UFOzzuummm... miEeee... nekem nincs halálom, temptlomom? -nem hanem örök magyar oktesvérem és napom, jó napot, meghoztuk a tökgyalut, két fogakitürt, nem is használtuk, baxnák meg a baxhatNákok Nátod?
1.: 8/20. A KÉP? Az uj kenyér adók, és az kényér kény ér ünnepe, és ülePUK KUPPUK? Borzalom, és kimondhatlan (loan) onnan, hogy rontása tört ránk s zuggó bruggósok ordasok, mérgeskigyók és most ufo$$keresztények...na most apuénk, kijavitottam, uhó juhó juihadó Jeshusuk juhus a királyUK? - kroxok keresztények? -keverékek, ládd van a tiszta vér gén mérgeskigyók fakzatajik,(fita a kigyó fajáták se fogadják be ezekjet, de te se, ha tehetnéd, hol vagy Töhötöm? - és most allattuk állataik Amit akit kerszteztek, HYBRIDEIK, bestiadögjeik keveréke kevertek kevernek,(PRADITOR VS. ALIEN? AZ ELIAN AZ TELJESEN APUSZTITÓ ROM ROMBOL GÉPEZEIK, A HADIAPAR/PATWAR PATWAR? -EZEK ELLENSEGGÜK NÉLKÜL MÉG CSAK NEM IS GONDOL 666... HA?) mindenkidnek bekevernek, vernek, de NEM VER AZ ISTEN BOTTAL? IDŐVEL, jaja elmiulnak a renyHe népek, gyáva népnek nincs hazája?(FITA MNDEN BENNÜNK VAN, NEM BENNUK NUKINUK KUNUK AZ ÉL LOVAS, BEN HORR..) Na fita, minden ami tok tokos okos annak van toka szallona? Fita,már találkoztam az ifiammal a felesÉgemmel, és jó reggelt, keressük mindenek előtt, az örök életünket, azon felül minden itt is meg adatik nékünk, és most nektek is, $$$...elhagyta e már magyar szülő (suly schully) gyermekét, $$$...ki ki kkérte seggélét Máira seggit? -jaja de a szivemnél a lé lék lelkem? -fita az fényem, meg leltem lé lék, viz vér fény? - fitelked ahoz hogy legyél egyél fény kell, vagy most Cani Bella? -bele Béla, kell egy bélás hogy láss??? -kinyilt a szemem meg a nyiri -bugyli bicska (ládd nemesitek) a zsebemben, na az a bün, a zsebükn, na meg a sebünk,ládd állandóan vérzünk, főleg a szivünk, kis szivünk hü szivünk szeret igazán,(azért éett, a szivemeket neked adom adóm? .szress te is engemet vissza, oda vissza sziv visz? -szivem adom,ha vissza kapom, szivküldi szivnek szivesen $$$... nincsak NapoLyon, hol vagytokmagyarok, na Avinyon, mit tanitottokt a magyar ok gyere kid kéink, nem a ti dik gyik a MO bota bóta) na meg a havi baj? MENstfuácioNUK? KI MIT KERES AZT TALÁL, NA MOST PÉNZ ZZZ...$$$... Fita, mi az hogy PÉNZ ÉHES? Vegyetek egyetek sárt, ami fita, a testükn, az egy az egyben az ami a föld össze tétel, tehát most az egész föld terhét na meg a heréit cipeled,és boldogan menek, boldögen menek, Conbat iskolámba én? Fita, hellen pinalátbank minden mai bió -bilógia élet, letudják pusztiTani a MÉRGES KIGYÓ FÁKZATJAIK, ÉS MOST KEVERÉKÜK A KERESZTEZETTEK,LÁTTÁL MÁR KERSZTES MÉRGESKIGYÓT? VIPERA? ÓRIÁS ANAKONDA? NINCSAK A KÉT NAGY ÓRIÁS SÁRKAN KIGYÓ, NA AZ EGYIKET SZÉT SZEDTÉK AZ A ANGYALOK, NA MOST AZOKAT IS AKIK LÉTREHOZTÁK ÉS A KEZELŐIKET IS? NICSAK MILYEN NAGY LEHET AZ ANALA? -ANGYALAI? ANGYAL FÖLD?
2.: TOK TOKOTOK TOKÁTOK ÉS TOKÓTOK GONDOLKOD-TOK? Ftia, akik gondolkodik dik, nem a kid? -na borzalom vár a magyar ok tok gyerkéinkre,és ez az, hogyha nem találkozok a MI ÖRÖK SZÜLEINK INK LINK LANK LAKATOS SULYINK, AZ CSILÁN LÁDÁK (FÉNYTOK) CSALÁDAINKKAL, AKKOR MOST tengap este,ugyanaz mint mikor 28(fita ezek NAGY NAGY RÖMBOL PUSZTIT ÉS HA TUDNAK MEGETETNEK, TUDOMÁNUKKAL rendekeznek, na most amit AKA SOK HÁZAIK,na itt csak szarházaik vannak, nincsak itt a MAGYAR OK LÉ LÉKEK.(Jányos Vitéz élet tava, na meg Illuskaj fita az igazi? -igen igaz,mert mindenkinek minden magyaroknak van örök élet párja, vagy mia z hogy örök élek? -él lék? -lélék? jaja a sajátod? nemkisajátitotadd? MAGAM RÁ ÉS TESTVÉREIMRE LELEK,AZAZ LÁTOD A NAPOM,AZ ATOM BOMBÁM BONGG...BONGÓCSAPÁTI CSAPÁS OK, VILLÁM LÁSOK,LÁTOD NÁTOD, TE CSIPÁS,LÁCC...MIT?) Sóval, amit csináltak a MAGYAR OK GYERE KID KÉINKKEL,most jönne az, hogy nemcsak a gyrekéinket kÁrhzotatnák Nátod,valkAIjuk állandóan vigyázz rádd, na most azok ITT VANNAK ÉS IGEN IGEN AZ ANGYALUK LUK LUK LUATÁN? Na itt vannak, és azok ládd ugy mint... ufok? de te nem láthatod,(fita te mit gondolsz szól magadba???)és most ténleg vigyáznak rád, éa ELEVE HALOTUK? - VAGY!!! Fita, apuénk, ládd csak körbe körbe, görbe bögre, most hol a bili, a juhbil teli sazontul,i és most 1000 éves mint sárban a ganék, fetrengésed, (ládd hiába románkodsz feterngel, a fo$$... UK, mindem fo$$$...fo$$$..ado es fo$$$ .. a TO? -ami igen igen olyan, te érted? Monjad te érted is, meghalt é az UR? Zna, most az van, hogy az AKI VAGYOK, MAGYAR OK, most mikor 28 (29.-dik?) most esett le, hogy az dik? -fita minden szülőt, ami csak a magyar ok gyere kid? vagy ha dik, most hova lettek a mi szüleink, tesvéreink gyerekéink? -mindnyája nyájuk csorog a nyálunk, kersztények, de juhó? Most ez az egész,ami tok tek tökölés, ládd itt te nem lát666...csak a dikuk kukuc,vagy MOrickajuk jukat néz? - amit most, na az itt van, és ténleg LÁTHATATLAN OK, na az ő ufo$$$... Kjérdelek, hogy jöhet közvbe ékelődhet közbe, KÖZ BEN JÁRÓ? -a SZÜLŐ ÉS SZÜLÖTTE KÖZT, AMI ÖRÖKRE EL VÁLASZT BENNÜNKET A MAGYAR OK SZÜLEINKTŐL, ÁS ÁT VÁLTANAK TANUK NUKINUK KINUK, MEG VÁLTANAK, JAJA DRÁGA PÉNZEZDEN VÉREDEN, A GYEREKÉID VÉRE? -ÉS UJJÁ SZÜLETHECC... BEOLTÓDHACC ÁBRA HAMI HAMIS BOZÓTÁBA?
3.: Na teganp jhogy ez egy UFO volt, és mi történhetett vele, mint valakik kilőtték? (vagy hagták őket be szivárogni, ládd ha benengeditekőket,gyerekéitek röhell köcsöGÁGÉjuk lukuk kukukk? (FITA ITT TÖBBEG HOGY SZLŐ FOG ALMA? Most fita, mert ezek nemcsak ezt, hanem most ládd a Dr.Who filmekbe, a kis nyoMORék ürge, na meg Dark Wederjeik? -nemcsak a UNIVERZEKET, HANEM AZ EGÉSZ -VILÁG OD GOD AZ A HNGOD, AMI MOST HA LÁTTÁTOK A PROMETHEUS FILMET, CSAK AZ Ő KERSZTEZÉSÜK, AZAZ A KIS KIGYÓJUK? Fita,mi mem végbe, az ANALUK MÉHÉBE ZZZ...$$$... Sóval, most bloondi, ennek az kil... ave,fiteljal itt vannak az ő ők dikuk és dia kónUSAIk? -fiteled a gülümbün?-jaja ha te... én magyar ok vagyok, Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Wohhh... és fényt vága,(na a kipufogom tüzet?) na most mi vagyunk ennek a gomolyagnak a leg sötétebbe éjje? Éljen éljen Rákos rukutyu muttyUK? -most ezt nem lehet, azaz apuénk, ezt nem kell, nem lehet ... (ljen ha nincs élet?) llehellett... jaja Lehell? Zna bloondi, a leges leg ball oldalbb BOOK lehet,fita most amit Szadam, meg Gorbacsó, csak várjatok ratata...de most annál is esélyesebb a Gazár KirályUKa, azaz itt kö kövön nem maradt, és ezt most az, hogy hogy ho hoooo...(értem, ha a teista nem men, a teista? ami most itt csak balra hajts, nem is lehet más ut, nincs? - lehet lenni, a mérgeskigyóik keveréke, ninsak keresztény? -ezt én nem ugy mondom, dom,gondulkodom?-hogy akárkit kimet bántanék, hanem amit látok, azt monduk, te nem jól látod, és most beszÉkgessünk, ládd ha nem bánt senkit, had (hadd?) beszÉljen, na csak ez az Éljen Alien van? -fita alien az AIlen haju? Nincs bene az amit élet, még biológia $$$...hanem csak egy olyan GÁGÉpezett LÁDD A HADIPAR/PATWAR? Zna most...ha itt meg engedjuk, hogy vissza mindent az ERE DETTY? -itt most ezek, ezt letörÖlik és ujbo ujbo ujbo a végtelenseggük alla kalamajka ...fita NAGYOBB LESZEK MINT A MAGYAR OK ISTENE, NA AZ CSAK EGYSZERÜEN A MAGYAROK MI ISTENATYÁNK! -Fiteljak, Gyermekek, mind azok vagyunk, és a magyar ok, mi Atyánk, sose hagyott el, hanem bennünk van, velünk, és te ezt NEM tudhatod---na a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG?
Innenn...nem akarok csak ez is sok sokk?Gyermekek jöjjetek, URUNKAT? Nincs olyan fog alam bele hapartál, a magyar ok gyere kid kéjinkenk, mert csak MI SZÜLEINK ÉS TESTVÉRKÉINK VAN! -na most URUKAT? REZEK AZ ÜRBE ÜRÜLÉKEK!!! Nincsak hova vágynak, és ürálloMÁSUKat ami most mnd mind le potyognak nak nak nak...URUK -JUHKÁT? -DICSÉRJÉTEK, ami ezek ládd arra teremtettek,(jaja seggeskrémek) és azok mint királyi parccellek? -földes uraink? Minden amit dicsérni kell gyalázt,alázat UK? Szeressük, fita a juh hus a király, az Ég és föld KIRÁLYÁT, AZ NEKED AZ SZÜLEID? Fita,mert ezek okosoabbak bak nálatok, egyszervoltam nállatok, le szakadt az ágyatok? Fita a jobbágy köcsöGÁGÉ AIDÁIK AIDÁCOK? Fiteled a be ékelódnek, ládd egy egy fa szuh?
...https://www.coasttocoastam.com/
... hogy dolgozik,mi kipróbáltuk, és nekünk nem, -de most egy fa asztal, és egy faszék, négy lábu, és egy fémkés a szék alja közepibe,(megnes tér?) sleirtam, hogy az Ópályi tangazdaságban az én kezem alatt,dolgozik,(fita a tanérom izé,na most ott leirtam hogy ez megdöbbentett,és hogy ezt ma is tüzzel vassal az izék,ládd várjuk, folton várjuk, warjuk?-na a madárt vaju, szeretem, és ezt ők is tudják? -ládd szkar szkar na az szarka, hanem kár kár kár...hogy nem minden szar?) ami onnan fita ha te magad rájöttél hogy te egy örök erő? -ha te neked nem parancsalnak a szemed? -csal? -a szemfényvesztóink? - a csalók, akkor most egyedül vagy, ládd mi történik? -velünk, a faim,ládd hogy most én örök élethü testvéred vagyok, ugy érzi hogy meghalt?-mert kezd (belsőcső hanGOD) hallani, na az a magyar ok, és ezeket az iratokat,mert nincs olyan, hogy magyar ok szülők, eltudNUK hagyni gyerekéinket, nem lehet???-(ugy baxxáunk félre) azaz FÉNY LÉ LÉK FITA A FÉNY IS LÁDD A VIZ, S VÉR VÉRED RED? -kid? -dik? -vered?
...oááá... olé,olalá olé olé... a lékbe, fejest?