UFOzzuummm... miEeee... Mi a bün? -sebünk,mig sebezni és aortát tudnak vágni, a mi beleegyezésünkel kell? -a csótányaik, tudnak rajtunk élősködni,Zsebünk, az arany erük (faxzsák faxság nem analuk?- nemi szervünk, nem a mi szervünk? - ha nem, mia haramia mama mmm... hol vagy a pu?
4.: Kávézzuummm... tea kamomilla kaka illat? Ami van.csak gondol lát,vagy nem, vagy ál -lát,de momduk vakpali vakpali mindent lát,át lát a szitán, és a szulápon? Most megprószáltam, hogy aki ami vagyok,az a tudát tudut tudAtom, ami azzal örök vagyok, ami én mást, meg másKÉP? Visszza tegnapira, hogy a mélek mélye a legsötétebbe ajja mindeneknek a matamatikaja titka,és itt az lenne a materilalizmusUK? -mumusuk, hogy ki a nagobb szám, és félelmetes, és a legnagyobb számUK és leg (end) félelmeteebb, ami ládd a bálnák és lefele, ami ki akarna, a bálnák bálnája lenni? Vicca, hogy itt az hogy huMOidom? Zna az egy olyan, hogy fekszik sir kó alatt, Jéshus megváltóm, feltámadási nap, ó jöjj elő? El akövet Jeshus él, a halálból im az Ur fel kél, na nézzök,az agyaTok, ágyaTok? Most ez közbe van, mert amit akarok, hogy most bele jöttem, ami itt minden KÉP ÉS KÉPEZELLETT KÉZZEL LETT ÉS ESETLEG KÉPZELTETETT? Most emlitettem az ifiamnak, hogy ez egy hybrid a KIGYÓ HÜLLŐ FAJTÁJUAK ÉS AZ MELEGVÉRÜ ÁLLATOK KÖZT, TEHÁT EGY + ÁT KROSZ KERESZTELT KEVERT OLYAN LÉTESITMEN? -NA A FEKETE SZOBOR, AMIT TÉNLEG EMBER ALAKU, nem majom,hanem olyan mint egy ember alaku (fita az hogy Adam és Madam,az egy egyegybe szobor, fekete, (nincsak neked is van cicid? -akkor csak a nemi nemi nemi szerved müködik -s az vagy? -fluk vagy lánuk?- és most abba jövök bele, meg abbull ki menek, azaz elhagyom, GONDOLKODOM? -ez megint rendkivül frontos, mert ti tudtok gondol kódni, (vagy AL SZÓL? AZ AZ ÁLLAT)ami most GONDOLAT TOK? Tehát ebbe ugy jövök bele, mint egy tokba! -egy fekete alakba, azaz az ember alak,és olyan mint egy szobor? -Ezt ugy, hogy George Norry, hogy egyszer csak, kiugrott a tokjából, és vissza, ami ládd itt van a halál félelem, és a tudatlanság? (fita most még a fiaiam is,ujaja az amit beszélek az a halál???) Fita, az oka hogy a megelvérü emlős állatokat keverték a hüllő kigyó vérü fajtákkal, hogy véletlen, az van? Ez az, ha valamit lehet enni, az megeszik? (fita te nem tudod el kép,hogyha most téged konzinak, az nekik mindenNUK??? neked mindennap?) Fita,aki kérdéseket, és csiklandós tud feltettni, a barmaikat bőgetni,vagy hörögne,nyivákulna nirvana, az már egy ember, és régen leirtam, aki mer kérdezni,na senki se mer a MÉRGES KIGYÓKAT PISZIKÁLNI,MÉG PSZKAFÁVAL $$$...
5.: Amiket ide be tudok hozni, az olyan hogy most előbb, nyemecbül voltak importált magyar óriásházi galambok,és most megpróbáltuk,szintén nyemecből pomerániának (török begyes,de aziagiz a magyarbregyesgatyás, ami mostis van egypár, hivták, a magyarórisához legnagyobb galambokkal kersztezni. Liertam!Na most azt is liirtam,hogy eleinte, ami később magyarból is hoztunk óriás galmbokat, a legnagyobbak legszebbeket 9.-és most lent a földön is fészket raktak, na fita, ez nekem is hihetelen, de a saját szemmel láttam, és most a kisgalambokat, egysem bántotta,sőt a serdülőgalambok is de egymást is etették (inen a szent galmab rád szál,és rádpoty?) amit most...ládd most mindehonnan a leg nagyobb GIÁNTA RNT galambokat, hozattak ki a galambászok, és most el kezdtük keverni,, és most bizon, csak külün ketrecekbe, mert az egyik a másik fiókájat megölte, csak ugy! Amir rá akarok mutyatni az a fajták is, keveredése, (na a kis fajgalmbok is, ládd a krosszok, most kaka vagy tojól leünek, a fjtiszta tisztább galamboknak, ezt isleritam, mert most itt, a kevertfajok, el osztódnak, azaz a kigyóból lehet kigyófaj, de most kapcka,ami most itt tecsak juhukk lehecc...na ezt még megpiszkálon,mert apunék igen igen bedörgettek. (nincsak ez érthető, mert te csak a szülid vonyál? ) Zna most mikor nem egy faja belül, akkor most vissza men a géne, ládd A MAGYAROKISTENE, ISTENTYÁNK MOST IS BENNEM VAN,fita,itt a kis felesÉgem, na hogy most is, hogy nem ÉJJEL NAPPAL MEG ÁLMUNKBA NEM EZT TANYULMÁNOZZUK, ezt nem engem... most is, mert most AHOGY EZEKE, FITA EZEK OLYAN VÉRMES KIGYÓ ÉS KERSZTEZÉSEK,FIDLAJL A KRUCZYFAXUKA JUHUSOD A KIRÁLY -UK? Ez az hogy én azonnal, ezt miért érzem, ezt most miért gondoltam, és most gondolátban tudok beszélni valakivel, kikkel? Fita, a KIGYÓ FAJOK FAJTÁK MEG MOST A MELEGVÉRÜ EMLŐS ÁLLATOK KEVERKÉKE... MIDNENNEL BORZLMAS KINUKAT,NUKINUK KINUK AMI ITT MEGPRÓSZÁLOM, ha nem állandóan a szemünkkel fent tartjuk a jojot ufo, apum, abban a pinalátbam ha leveszed a szemed az égrül,sülyed a hajó, ezt ugy, figyeld meg hogy érzed magad reggel, na most a HYBRIDEGEK? - AZOK SEM NEM HALLANAK, SEM NEM ÉREZNEK MÁST, MINT BASZDÜH (BOSSZHATNÉK) KANGÖCS, és figyeljuk meg a szép páldányAIkat? -kopasznyaku kukuréku vérmes véres nyaku kis kakasok, kaka sok, kié a szmetDOM -BOOK? NIncsak abram ham ham ham... na most ez az,hogy azokat akik most bejüttünk a csőbe?
6.: Fita, te is teljesen ha vajmit értel, de monduk nekem most is mindennél érdeskésebb ca$$$... Fita itt mi megy, hogy vannak ezeknek azok a HYBRIDEIK,(zerintem ezeket ugy a kigyófajtájaik ...na mindenki menekülnek tüllük, csak nem lehet? -ami ki tudja,mivel még nem keverednek, na ez lenne a KERESZTENYEKMIND NYÁJUK? ...FITA,ITT HOGY LEHET, HOGY NEM LEHET ELDÖNTENI, HOGY KIÉ A FÖLD. (VISSZA A MAGYAR FAJŰTÁJU GALAMBOKRA? Na most ezt is kell ériteNEM, vagy? Jaja most ha te bent vagy, ebba földedbe,(PARCELLA?) na az hogy az a test, ami tokotok? Fita itt mindent csak GONDOL TOK? NÁTOK??? Nz most azzal te nem látol,mert nem vagy az Élet Szülőd lődd lőtt, azaz ÁLmos apunk, fatiszta vagy focista, de a fejetekkel? Zna most most ha te a földedbe, fitljal, itt minden ami humaNŐidom, dom? -az egész azhogy minden egyes test tok, az egy test tok! Mot ezeket, mit gondoltok, hogy miért letten rögtön az első osztály első őra, addig soha, nagy nagy szivrohamot kaptam, mert itt olyan, hogy magyar ok, na most ott én ugy láttam, hogy a magyarokat azért akanák eltüntetni, mert ezek monduk, na amit akkor láttam kutyák? (dogjeik, nincsak Jeshus is életet adta, de van olyan itt, és ellehet adni?-jaja gyerkéid akik a testvérkéid? Sóval, most mikor te feléredtél, az a piros -fehér-zÖld, az a magyar föld, piros -fehér -lila, Krati, kin a picha? -de hova lett a lila nylon bugyid? Hogy ezt lehetne tani tani, ládd Józsink,az egész népem fogom, nem középiskolás fokon, tani tani tanta? Fita minden ami van, mi vagy ki van benne,és a legkisebb hiány UK, (ürhóditók?) rögtön félelmet kelt? Zna most, itt a számok is beszélnek és mondok minden szám 1 1 1...ami minden, ami számolás láss, és számadás, az ha van egy szám, hogy hivják,(na a conputerer számitást?) ládd amit a conputerek száma, na mindegy, na most az 1 van, és most azt hatványozni is egy 1 1 1 ..az Isten? I? -nap és mindennap egy nap? Na most nem tudom tudok tovább játszani a számmal,számokkal? Most bent vagyok, midnenek alapja az egy kocka,ládád a piramisok al lapja, és most anak a száma is 1 mint a lunak? 1 piramis? -azaz most van az alap, ami egy kocka, és annak a közzpin van 1?- csiccsa? Fitia itt a csukránnak, meg kell nyilni, és most itt arra menne a játákuk, ha egy? -mind?- na ami meg marad, ez ugy is, hogy mikor először végleg itt hagyom ezt a bőrizsákot,, na csak a testvéred, mindegy...itt most emlitettem hogy ne becstelenkedj, na mindegy hogy most hogy baxták össze vissza, azaz nem vettétek észre, hogy én vagyok, a Csongorádi glyás? -legeltetem nyájam? Na most mikor most ott voltam, ennek az egész homok turásnak, hogy mi értelme,(nincs semmi,ládd mégatom tél,ellemónben, ani EMP? -az az ami most itt a GONDÖL LÁT LÁTOD NÁTOD?- na ami van, amt irtam, hogy most CSAK A TESTVÉREM SZERETETE --FITA ÉN EGY ÖRÖKNAP ÉS NAPD VAGYOK, AMI MOST ANNAK, LÁDD FEL KELL JÖNNI, MINT A FITYMÁD? MARAD, FITA, SEMMI SE SEMMI MÁS GONDOLÁT, GONDOLOD? GOND ÖL? Fita,csak az!!!
Innennn... ime. az hogy itt egy olyan ÖNMARÓ -KAMARÓ MO, HYBRIDEKKEL VAGYUNK MEG ÁLDVA, na most az van, hogy mi Mi is ufo-k vagyunk! HA MINDEN AMI A SZÜLEINKBE SULY (SCHULY) VAN, AZ ÖRÖK VAN,(fita ha mi lemondunka tesvéreinről magyarokseggünk, na az az igazi kampec? ÉS AZ ÁT IS MEG VISSZA HATÓ, MINDEN HATÓ? Fita, onnan 2002 -2 22...NINCSAK MOST ÉN AZ A NAP VAGYOK, AMIT CSAK HA NEKED IS VAN, ESETLEG EGY FÉNY (UFO) VAGYUNK, GONDOLOD OD, TOK? GONDOL KÓD TOK? TOKOTOK? Fita a mérges kigyó fajzatjait, hodoltok kódultok? -adjanak adjanak a szegény (szegén?) kóDusnak...
...oááá...
... a testvéredért lehetetlen,meghalni, hanem kihuzlak, na kiruglak, itt a kezem, nem disznóláb, a pöcegrödbull... fi de bidi...hol a slag? -vagy a váju?