UFOzzuummm... miEeee... Mi a bün? -sebünk,mig sebezni ért aortát tudnak vágni, a mi beleegyezésünkel kell? a csótányaik, tudnak rajtunk,Zsebünk, az arany erük (faxzsák faxság nam anauk, nemi szervünk, nem a mi szervünk? - ha nem, mia haramia mama mmm... hol vagy a pu?
1.: 8/19. A KÉP?.Most a sötét GOLYÓ? -Előbb gondolkóDom és vagyok? Ezt tegnapra, hogy bent vagyok a fekete gomolyagukba, és van egy matamatakia számok áradatai (ára $$$... ara Sára ára?) ami egy olyan, hogy egy tégla (cabal meg balta) alak, és számok, ez az hogy mindennek ami van, szám-alapu szegletköve van? -jaja a kiinduló vagy dülő punija? Na ezt a piramis szám -halmazokba, hogy miden ami MataRia az matamatika tika titka számok, nagy és kis töredeék részecskék,(ma kék a Kék a Holsd sajt, penészes lett?) - elemek -atomok, és mindnennek ami van, van száma ma alapja anyjuk -apjuk??? ÉHEN A KIRÁLYLUK BAXHATNUK? Ma már taláoztam az ifiammal, és jóreggelt, keressük egyként egyenkén kéne kéne is az örök életünket,és azon felül -alul Most ébredt kelt fel a felesÉgem, jó reggelet örök életpárom fél téglám, életem szemem fénye... namost igy fogok köszönteni mnden reggel mindenkimet, titeket is, és most mi örök egyek egybe vagyunk a mi NAPUNK PU? Nizzitek, most te egy Isten? Zitt most Almos apu, fatiszta fajok, és fatiszta fak, na most ezzel kapcslátbank, hogy mi van, ha van fatisztábbak bak? Most itt van,A HOROG KERESZT (GOLGÓTA ÉS KERSZT???) A SWLASTIKA TIKA PISZKA FA FAK? Ime, bloondi is ufos $$$...? -most olyan hogy halál, kin kór kár betgség és halál? NINCS, de akiket ládd Gizikét keresztezni akanák a Gőzikével, az ládd két felül angyal,közpibe kotlósár? -na meg záp tojás? Záplyaiék? -fita ő akar lenni a biKabika? Zitt van az asszony magja tojása, na a petesejt az? -és kigyó magja tojása, s van a him -ivar -sejt? Zitt vannak a melegvérü állatok, és a hideg hüllők küllők, és mi lett ha azokat össze akarNUK keresztezni boronálni? -Ládd Micsurin a bicyglijét a góz mozdonnnyal? -stbbb...tbccc... Most mielőtt bloondi győztes lett, Sion?- a haláltól meg mentett? Akkor leirtem a Mi is ufo-k vagyunk? Aka sok kaka, akkordög háza, és meg van, csak most ha valaki ténleg TULRULL TURULL TURBÁKULÓ MADÁR? -AKIK CSAK A MAGYAROK, jaja csak azaz az ok? Kosok okosok,csak ippeg ha az aggancsuk be akadt a aggancsukba fo$$$...
2.: Akkor megbeszéltük, és azt hogy hogy csináljuk meg, hogy lényeink egyesüljenek, és bele volt vonva Son Hennedi is, és őtt is értesitettük, és minden addig, hogy bloondi bevágódott mnt egy fél tégla? -kész a Bábel Torony? Na itt az hogy... apunénk, ne hibáztas senkit nem bánts senkit ne oköl senkit, ne becsméreljél, na most az utolsó akkor se jött be, nem emlékeztem rá, csak nemrég, és leirtem,hogy nem becsmérelj senkit, na most ez amit leirtan, az magamra is vonyit? Igy ami történt, hogy nagyon da nagyon tul jól sikerüt bloondinak a AI pac pac pac ... cak pakt? -annyi? -a fetrengés jó szin ész? Na most nem tudtam meg közeLITeni, és most az, hogy ENNEK A FEKETE GONDOLATOK (de csak a gondolátnak ha lát van tokja határa tára ára?) A HEGYI KILÁTÓKRÓL, mi a kilátás és kiáltás? -A meg váltóról, óh zengjetek, hogy Jeshus? -bennünket ugy szeretett,Lejött a mennyből, nincs olyan hogy volt meg le$$$... jaja ha lenne csak egy szem, ugganés ha vak vezeti avilágtalant, neked lenne szemed de med?-a pipától ((az orotokba karika)) nem látod? Fita, rajtatok kivül senki nem merrte eddig, Meri,jaja a farkát veri? -tudja hogy filuka vagy analuk? Most az,hogy eredettyi...na NÉGY DIMENZION MEG NÉGY ÉGTÁJ? Most van teljesen egyenló, ládd a dió bele,csak itt négy gerezd,azaz lehetne ládd egy agy velő, és pontosra egyenlő méret suly (szüli sully? -na az a szigoru tqnitó van csak???) a gömb négy részre van szeletelve, ÉSZAK -DÉL KELET -NYUGAT! Most én szembe vagyok a gömbbel,korom fekete és az aminek fénye kellene legyen szallagok,azok fekete gyász kereszt, meghalt már Vájsz Kálmán, többet nem mászkál mán,Mikorka Kálmán, mikor kakál mánt, beszart a halot,bidi a rawatal? rawanába temetik a romokat, a roncsaikat, roncs paranycs szarany csakók, Dark Wedrek,jaja abba szarnak A DARVAK? -mi is? GOD DÖRRR... Tehát én most szembe ami az egyenlitőnél, tehát ott ahol +? -most bloondi, ugyanugy és aranyos fénye van, és tőllem, ugyanaz csak balra 90-fok + szögbe? na most pontosan hogy ment a duma, az az hogy most azt, hogy Ronival, állandóan egyek valánk,(de meg akarták, ölni, de van Isten, vagy GOD RÁGOG A FARKUK, JAJAJ A KIS TÖRBE MOST MEGYINT A NYAKABA LÁDD Mell Gipson Thunerdom film,mert az volt???-fita,csak akkor, ha most megint, de már ugy nézne ki el játszottad a szereped???- és itt most hogy Roni, a valásztás előtti utolsó estén, ládd Jack Kennit, knyérre lehet kenni, akarta, de akkor nem lehetett volna, a királyUK? -azaz az öreg Bushuló Juhászuk? -kellett hogy válassza, nem ő, hanam kik azok, akik rögtn akinek a pénz nyomás joga,meg kontrolla kell,te lehetsz ami akrsz, bakaras de pont ami NEM MEN akarsz?
3.: Előbb a horogkerszt, ami abczicici pinácici ultIca hogy két kör, na most Exékiel szekere meg Illés köpenye???- fita az a ufo titok, én egyzer le akartam irni. s azonnal törölték, ládd most hogy hozzá szóliam a bükk csont bür bütyök,vigyázz az orodra ütök, nameg hogy ha semmi se ingyen, mindedér mundér fizetni kell,(az életeddel) azt te honnan tudod?-mellesleg bocs mert komállak! Na most itt a horog kereszt a swlastica az az ufo, ami most MINDEN BENNETEK VAN, A BELETEKBE, ÉS HOGY TANULNI ÉS TANITÓK, GIG GAZOK? Fita, itt most az van, ládd ez állandóan a DemosztehenÉSZ kardja, le vagyok szegecizve, és egy hajszálon a fejem felett függ géne gaNUK? Na most blonndi is ufo, és mosty csak ugy, hogy előbb,Roni, fita én aki a nagy délamcsi organizzációk, a fejével kapcsolátba kerültem, dolgoztam nekik, és azokkal hogy Roni makaróni? Fita itt ufós bandák végtelenjei repkednek az éjszakába kakába te kába kakkiba fejünk felett, és azok csináltak és csinálnak(tremtenek) mindent fel is meg leis, sLeuth? Nélküled még a mennyország is vád? Zna előbb Ron Palcsink, ami csak az van, és csak az lehet, és hogy hogy ho ho hooo...whooo... tRöha Roni, kérdezik az utolsó ete,a palesztinok terorrisák, na Roni, nem hanem szabadság harcosok,(freedomfighter) ami most megmodani hogy bloondis mit mondjon, hanem MOMUSAÁNKNAK NINCS NEM LEHET ELLENSEGGE... na most ...zitt Szadam, az ő ideje, be teljesedett,(csak várjatok, de ezt Gorbacsó is hangoztatta ratata...) pedig most ládd bloondi, MINDEN NAP VILÁGRA, na most csak az van! Ezt amit most hebegek habogok, na én ugy látom, ez falra róka, NA MOST bloondi tudja, vagy sejti, ládd most ha igy testben, ez is ufo, ne feledjuk el, de nincs olyan, itt senki nem gondol GOD ha666... hacc? -ami ha végbeled vége, vége? Na most ez kegyetlen, mert monduk én mikor az én végbelem vége,28 éves valák, és nekem se menny se pokol azaz ha nincs semmi?- az kell!!! Most du? -fitu szaladok a fin GOD A FINGOMB után, dél után? Fita a NAP áll? -na most a fa feláll???
Innen... nagyon frontos, a felesÉgemmel találkozott, és az utcán, és meg fogta a kezét, és át mentek az utcán, egy ...na amit bloondi most is mövel és eltünt? -fita ez ugyanaz mikor én találkoztam vele,na most bitta hogy, fita, az övéi az izé izé izé..arany eresek, akik körbe gyürühükbe veszik,fóleg most nyalod a fo$$$...FAXILATA? -nem hisznek benne, mert bolondi? Oszkár Máyer bolonyai, pardon mi, do you have, grate pupu... havibaj?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...