repcsepista Creative Commons License 2024.08.19 0 0 1225

UFOzzuummm... miEeee... Matematika (kabala van ablaka kaka) titka, piszka, hol a piszkafa, Óh te mesebelü Africa, gyöngyvirágok illata, nem kell oda sok cula, ruha?
                  4.: Kávézzuummm... nete ne tea? Nézem a lagynagyobb port vert fel,vallásos adókat,a felesÉgem valamiért bejött a szobába, hogy tudod ezeket, nézni, na most hiába mondom, én ugyanaz vagyok mint te, ketten egy test -lélek jaja a zsák meg találja a foltját, na most megint...zitt az hogy allandóan észnél kell legyünk, ami most én egy olyan munka, amihez most teljesen ott kellett lennem, és most ha magam nem emlékztetem, hogy várnak a gyerekéink, jaja én az vagyok, vagy mit gondoltok, ti fel nőttetek, NŐTÖK? DISZ NŐ TÖK? Találtam valalmit, Human bodies, budi, pest? -begin breaKING down at a very pricise age... most fiuta,itt minden ami mozog arra mondhatNUK UFO-k? -itt rom romboltak troncsaltak parancsalnak, és most az hogy a test? Zitt vissza, amit éjjel most ugy megfigyeltem, hogy teljesen ennek a GONDOL LÁT ÁT? ÁT LÁT, azaz most ha te bármit látni akarsz, most itt apuénk, mert teljesen megdermedtem,az az mikor nem tudok elérni senkim, azaz itt olyan rromboló -roncsoló salak ufok vannak... Zit az, hogy itt hogy tanitok, na azt ami nincs benned, azt nem lehet beléd a beledbe beszÉni, ami az hogy én első osztály első órra komoly szivrohamot kaptam, ami az hogy én ez nem csinálom, nem tudom csinálni!? Fita, ez az, hogy most ha nem tudunk semmit se magunkról, egyáltalán semmit, kivéve éhes vagyok és nem adnak enni, ami előttem van,na most nekem szerencsém van,mert én a kis falumba szása, apunk,nagyapuénk nagymama,meg tanitott??? .meg mutta látod, ezt lehet enni, többek közt az akácfa virágot is, és a kecske meee...meg köszönte, és még sok fü favirág, na most, torzsa mmm... én mindent nyesen is ettem,és ma is, ládd nem kelle se sütni sefőzni, mert amit az én magyar ok? A felesÉgem, a hangyákba is az az élet van mnt bennünk,(nincsak össze dolgoznak a hangya családok, van bóven enni, te hangya vagy hanGyás gyagyás vagy? Fita, ez az egész hogy robbanhatott be meg fel állandóan, na most két eset lehetsegged?
                  5.: Vegyük ugy, hogy amit testünknek hivunk, az pöcsünk a test és analuka? Fita, ez a test, ezt megint meg figyeltem,és onnan, hogy itt nincs az ami a magyroknál van, nő és férfi! Most arra, hogy te is ugyanaz vagy, ami a másik nem,nem? -Ezt most ugy, hogy most onnan, tehát itt az amit mára is, hogy nem ez amit most bodies? -jaja én mozgó WC? -mi a végcél, hogy jól ki kuláljam magam? -na most utoljára, meg tanultam a belem mozgatni, és 250 pindról, lementem 176? Na most nagyon bejátszott, hogy nagy hatalmas mineóla óriás mandarin,(az ismerősünknek) és lepucoltam össze daráltam zeleremurok alma meg az a bogyó, ami málna szeder meg sok kis bogyó keverék, és mindenki rögtön rá harapott, és pl.-ma éjjel, egy gicsit több hust, házi kolbászt csinált a felesÉgem, és fájt a hasam, de ki tudom mozgatni! Fita, amit most is beszÉlünk, ez mindent, amit mi egészségnek, nem az lenne itt is elsőteendőnk? Na most itt ezt direkt valakik, le robasszák, és itt minden az! -dkrekt valakik, aki most ládd végül is hullanak lefetye az égbull? (nincsak Roswelt, megtudták akadák...? Fita, mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk?-félelmet éreztem,liertem, és az nem jó? Most ahol az éjjel voltam.a bilin ülve,vagy az ujam csüngött bele,NINCS FÉELEM,PEDIG MOST A LEGELEG LEG LE END? Előbb, hogy az egy fekete olyan, nagyon erős sörü korompor köd, ahol Sanyink eltünt a kanyarba, nem tudte ki egyenesiteni? Fitda,vissza hogy GONOLÁTBAN EGYEK VAGYUNK, el el szőlja a kis felesÉgem magát, na most itt a fiaim, én meg 49 éhes vagyok, és előbb pénz kéne csinálnom, aztán egyre rosszabb...na fita, mert az Égi testvéreim, mikor mondom meg látom, hogy Jawsusa husa, ja érdeked,mert pnt azt figyeltem,hogy Jesus aki juhusuk hukk lett izé izé izé... David magvából na az is juhus?- van?... na én ismertem izé izé ..leirtam, hogy nagyon szerettek, mert Jeshus, (a kecske is az, és szereti a kést?-fiteljad most...nyalod a fo$$$... az övék, de Ohhh...na most ilyenkor szoktak apuénk becsengetni, mert itt eltér a vágány gáz? NA. MOST OTT HOGY NINCS A GONDOLÁTTA SEJT ELME SE HOGY FÉLEK? EGYSZÜREN NICS OLYAN BENNEM? .fita itt mit féltünk,a szüzesseged?
                    6.Itt most hogy ezek, ezek nem élő lények,(sintetükaka fart artifk, robot tok, czyborgágégák) és itt az szellemek? -itt nincs olyan,(csak program és kik a proRAMOzok? - meg semmi penumen amina mi a pina, semi az ami ládd ahol voltam, ez egy olyan, ami estelg pontosabban mi a fene az az angyalokotomIva, Isten a mennyekbull, angyal luk, na analukak? -na meg csak neki van NAGY NAGY NUKINUK LUDÖRGŐJE (MI LESZ HA IRÁNUK?) SZAMÁR PÜFÖLŐJE BIKA CSOKEVÉNEIK? FITA A NUKUNUKIK KINUK? Zna most, ez a test, ládd egy ufo? -jaja ház, és olyan itt mint a csiga biga háza, (NEM FOBOTRA HANEM LAKNI KINA PNA? Fita itt ezt ők baxták össze vissza...ha tudják, át veszik, és most kintvan a prics, Krati? OLYAN AMIT EZEK, LÁDD MOST RÖGTÖN AZONNAL, ITT MINDENNEK... FITA ITT MÉRT NEM A BÜN TETÜK ÉS TETÜEIK, NA FITA NAGYON IS ÖSSZE DOLGOZNAK,(fita oktróber 7?) jaja fiteljuk, hogy most az, hogy OLYAN FEKET KORMOMPOR HOMPOLYAGOK, AZ AZ HOGY A GONMDOLÁTOD? NEM? (fita bened van a kis lurkó de az övék, ládd ha nem, nem lett tested? -vagy most le testelünk? -teszt) Na az hogy van egy olyan, HOGY TÉNLEG MINDEN MATAMITIKA ÉS SZÁM ÖSSZETEVŐK? KÖLTSÉG VETÉS??? Fitelunga, ezeknek akik ezt csinálják, na ezek vannak előbb az Jawsusa megett, amihihetetlen, na mellik mondta az, lobbo, s neked nem kell tudni? Na most olyan hogy rossz mint az orosz nincs! -Ezt a mi Égieink, és ez valóság hogy NEM JÓ, NEKED? OHOHOHOOO... Na most.ezek kresingolnak ke$$$... Na itt valami ezer éves JUHbili, KIN DOM,-csak minket kiahgyatak? -vagy pont te vagyok a juh bilibe? -viteljal vas korbács vas vessző?- amit ha te most MINDENEK ELŐTT, KERESSÜK A MI MAGYAR OK ISTENSZÜLEINK -TESTVÉREINk ORCA,ARCAL A NAP FELÉ,na azokat kik most akarom tudni, mi van a haláluk (EZEK ÉLŐK? ÉL TETŐINK?) előtt meg után, mert nekem, azaz azt neked kell mindenek előtt meg tudni, ami most az hogy én állandóan onnan, ZITT most az ami van, nincsak ha ezek TÉNLEG EZT A BAZÁRI BAROMDSÁGUK MINT SOHA NAP,VÁSÁRNAP MEGJÖTT A FOLYÁSOM...na most azt akik monduk tudnunk gondolkodni magyar RULL? Fita, az árokba három kavics, na ténleg ott vagyok, mert leritam hogy a föld belséjben, és oda,esetleg mert most fita, ezek teljesen... kétlem,hogy van aki ki merne... Esetlg Verne Gyula, de ő is inkongnytóba, na most apuénk, akkor téged és fel löknének? Ami felesik az GOD UK? -ami le, az övék?
                 Innnen...na ezek valmai ugy, hogy ezek azok.ládd minden tudmányuk NUK? -ezek lehullók, és most zitt... talákozunk? -jaja a halállal?
...fita ez egy ujabb. érdemes meg nézni!
...Ancient Aliens
S20 I E15 The Teachers... DVR - HISTHD
Storis of god-like beings...

Előzmény: repcsepista (1224)