Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 32
Batu!
Gondolom, mivel Rivaldo elvágyik a Barcatól, könnyebben meg tudnánk szerezni, mint mondjuk Horváth Ferit:-)
Mára kellett volna valuta pénztárosnak bejelenteni a két játékos aláírásának tényét, de eddig semmilyen sajtóorgánum nem erősítette meg. Bujkál, mint az űzött vad! Remélem, megéri neki ez az életmód!
Ma az Alföld TV-én az öreg Komcsi és Medgyessy volt a riport alany. Sok új dolgot nem tudtunk meg. Sajnos a válaszok színvonalasabbak voltak, mint a kérdések:-(
Lényeg az, hogy jön a kézisekhez Galai és Ovtus. B.Csabáról visszajön Barkaszíné és Halcsik. Igaz ez utóbbi nevét még nem mondta ki Ákos, de célozgatása egyértelműen róla szólt. Mivel Sáfi Márti és a karátos Nagy Sándorné jó barátnők, talán egy kisebb suskahalmot ez is jelenthetne. Igaz kéziben a 7 misi igen jelentős mennyiség a focihoz képest. Papi ezekre a dolgokra te mit lépsz?
Mai döntésével az MLSZ elvette „egyetlen” örömünket! A Halinak adta a megóvott Hali-UFC meccs 3 pontját, így a lilák csoportot cseréltek a Nyír1-gyel. Ha látni akarom idegenben is csapatomat legalább 250 km-t kell utazni! Na ez az igazi kib.szás!
Visszatérve az Alföld TV-re, a riporter panaszkodott, hogy már két hete nem tudják a stúdióba csalni a deviza pénztárost (bocs Gustav, tudom, hogy bántja közgazdász szemedet, amit írok, de olyan jó játszani a szavakkal:-). Gondolom ennek két oka lehet. Egyik, hogy még nincs aláírva a szerződés az új szerzeményekkel (Balassa, Hanák), ill. Gara elzavarásának körülményeiről nem mer részleteket mondani, mert kiderülne milyen aljas módon tették azt. Na jó, próbálok megnyugodni, de ezt még egy év múlva is a szeme közé fogom köpni.

Hajrá Loki!