repcsepista Creative Commons License 2024.08.18 0 0 1224

UFOzzuummm... miEeee... Matematika (kabala van ablaka kaka) titka, piszka, hol a piszkafa, Óh te mesebelü Africa, gyöngyvirágok illata, nem kell oda sok cula, ruha?
                  1.: 8/18. A KÉP? -Csoda igazi gazi álmom vala, és ott csak egy pár mondÁTba össze tudtam rakni csokorba,mert GONDOLTALAK(fita örök minden csak az!!! -gondol lát vagy öl?) BENNETEKET,A KIS MAGYAROK GYERE kid? - TESVÉRKÉIMET, akiket itt ezek, a matarialista teiststobáik Barpinák = a teistamaterialista teststobáik Barbikák most mint kövé vassá vállnak mert nemtudtak meg akadályozni,(fita kik gazok, az ÁRULÓINK? -LUBAXÓINK -BAXATÓK?- hogy meg szóllalhassak -hassunk a mi hasunk, al kos, nem hanem fel kos KossUT KASUK azt izeni... gyarapits de ha nekünk örök mindenünk nemöröÖLltük, hanem megvan, ami mi nekünk, csak örök életünk,vagy éltünk? -na most itt fog beszarni MOriskájuk,az te vagy? (özvegy tenén bosszuja buuu...jön már a bika) Jaja Morickájuhuk álma? Na keressük mindenek előtt, a Mi öröklétÜNKet, ami azonnal, bennünk van, Nem Morzéjuk bota bóta ószlaguk,na meg Luczi Ferkójuk farka? -és ezt ,mmden magyar ok gyeregyere kid, (dikuk) gyerektestvérkeimnek magátul magán tul tudni kell, nem dugni?-mit,fita it mi az amit nem lehet tudni, hogy nekeünk van igazi ere Dettyi denevér vér a pucába,a pichába, Mindenek előtt örökké állandóan az első, hogy keresem az örök létemet,tesvéremet, ami azonnal abba vagyunk, vagy az ő ők örök hők, fita itt a legvakabb bak teiststoba -a teistoba vak vak vak...vezeti a világtalaNUKat NUKINUK KINUK, na mi le$$$... lett ürleves, izé csirka vagy tyuk baxhattyuk hattyuk tavak vakvak vak...izé ür husleves?-tieitek a zür meg ürüléke ük? Most itt minden SZÁMITÓGÉP ELEMI SZINTEN KÉPZŐDMÉNYEK,(fej? -agy agy?) és vanak a kimustrált magátul, számitő? -foghijjes, gépezetek! -azok sötétek és kiMULtak -karmolnak karma, és végleg kimulnak,lehullnak el mulnak, és vannak a fénnyel teli fényesek, és mi magyarok abba azok abba Atyám a gatyám, anyám csibe tyukja anala, kis kopasznyaku kakasa kassa kis faxa vagyok faxa? Zitt, hogy miért nem beszÉLhetek, beszÉlhettem? -fita az hogy HUNGOD, AZ ÖRÖK, ÉS SENKI NEM TUDHA EL HAL HALL?- a mi magyarok gyerek kid, ma sem, hi-szem mi a szemem SZEMÖLCSÖM? -A GATYÁBA $$$...Szemembe Golgótán, láttlak egy záp napon? -jött meg a folyásom, bedagadt mint a két szemem golója, gólya gólya gerlice slicce sicc, mitől váres a lábod...a haramdik dik?
                   2.: Zitt van, most azt amit ott töbzör, hogy ez itt is itt van,hogy minden SZÁMITÓGÉPEZÉS (AZ AGYA TOK, AGYJ, ÁGYATOK?) ÉS CONPUTERES...NA MOST AKIK ITT KINOZNAK BENNÜNKET, AZOK AZ VILÁGUKBA EVICKÉNE KÉNE, DE CSAK EGY PINALÁT SZAGA ÉS MEGVAKULA KULA HULLA LETT? Fita, ez az,hogy ládd most a kornyezétét is meg HAZA baxta? Fita, itt vannak...na ma is figyelem A LEGNAGYOBB VALLA GOD,RENGETŐ DE TE AZÖVÉKET KIVÁLASZTOTÁK ELITÁK ELITTÁIK NAGY NAGY LUDÖRGŐIKET,SZMÁR PÜFÖLŐKET, BIKA CSÖCSÖK CSORCSOSÖK CSŐKE VÉNEK? E -VILÁG LEANAGYOBB DIKE A SZÁJUKBA,BUZUKÁNAIKAT GÉGANUK? -AZAZ GANÉ DOMBÓJAIK?-FITA A HULLA KOPONYA HEGYEIKET -ÉS ELEVE DÖG ÖLT, A HAN GOD DÖG? ÉS HÖRÖG DÜHÖRÖGNEK..zitt megemLITem, a gizs V GgehorGÉGÁjuhukat, zitt az jogy akik ládd ABRAM RAM, EGY ANGYALI ANALLAL SÁRA MEG VAN ÁLDVA, ÉS ITT OLYAN, ládd engem meg az ÉN MAGYAR OK CSALÁDÁIMAT, FITA, APUÉNK IS CSAK KÉRDÉSEKET TETTEK, NA A SZEMÜNKKEL, A HANG NUKU? - MOST FORRO OLOM, SZEMÜNK PUCK, NYELVÜNK KITÉPVE EMLÉKÜNK ÜNK, NA MOST VITA, GOLGÓTA ÉS KERESZT, na az az most Álmos apum, -kérdem apum, te is álmodozol ho ho hooo...fita,minden az ERE DETTY FATISZTA? Fita, minden az a fatiszta energia örökre megmaradt, mert az az a szeretet etet tett. HA NEM BÁNT SENKIT, HAD EL HADD..MIÉRT AKANÁTTOK BELÚL ADD URISTAN HA DURRR...hadUristenét had beszÉljen, ezt azért ki ér Betty... vas a krézi nágte,imama nyögte,nics GIG GEZEGG GÉZA MEG GÁZA A GECIGÉIJEIK, LÁDD ELSŐ NÁJSZ MÁSSZ ANYÁDRA ANALÁBA ÉJSZAGA NA APU ANALBAXÓKNAK HIVTA HIVJA MA IS ŐKET? HA MEGHALOK, NEVETNEK RÁM AZ ANGYALUK LUK ANALUK NUKINUK KINUK...ELSÜL?- DE SEHOL EGY KÉGLI? -CSAK NAGY PUPU HULLA RAKÁSUK A SIVATAGUKBA, KUKTA BUKTA SIVIT A SZÉL?
                    3.. Na meg van az oka toka, mindennek, minden NEKNEK? Most megprószÁlom hogy AKIKET EL TUDOK ÉRNI, fit most egy föld alatti hbasszus árokba vagyok,és most az van, hogy mikor oda be le pottyantam,(fita most az az egyik leg fekete feggette pon, meg senki $$$...akana éhen dögleni?) na most itt ezek akiket RONCSUKKÁ CSUKÁK, RÓKA FOGTA CSUKA, CSUKA FOGTA RÓKA, most van egy nagy SZAKADÁK, és az körül házak, ás az az...hogy mpst ott egy olyan,hogy egy festmény. ÉS most azokat az ember? -fita az ÖRÖK ÖNMAGÁVAL MAGJÁVAL MAGOD GOG MAGOG MAKOG mak mak mak MaKIng making monyi?- NEKEM NEM PARANCSAL CSAL ROHAT KIMUSTÁLT CONPUCÉROK, (nincsak Éva meztelen, de mi van a nagy macska kandur UR?) nincsa mi van a rüha elatt? Nekem, meg az én testvérem gyrerekéimnek TI NEM PARANCSALTOK...fita ha Jézus az hogy egymást szeressétek, most ÉN JUHUK? HUKK? ÁBA RAM HAM HAM HAM...ITT HUSOM HUSÁNGOM RÁ GOD? -A PÉLDÁTLAN SZERETET BE MUTYUK, MIG GEZEK EZEK OKÁDÉKA ITT EGY DIK?
Na vicca, most az UJ ÉG UJ FÖLDED DED (DEAD DEAT GOD HAN GOD, KIN GOD KINGED iINGERED KINGE, BOLHA AZ INGÉBE, UJ EGET MEG FÖLDET FOG TEREMTENI, MIVEL? Zna a giszs GeoGÁGÉJUK, JUHUK, fiteljal ezek GONDOLKODÁS NÉLKÜL? MI AZ, NINCSAK APUM, EZEK MIND ANAL TOSZÓK BOSSOK, na fita, itt mi az ami MINDEN NUK NUKINUK KINUKÁT LUK ÁT, (TE LUKU? -LÖKET) MOZGAT666... NA NESZÉ ESZE ESZED VESZED AZ IZÉ...GODINUKIKNUK GOD DUKUKKKAL DAIDUKKAL BESZÉL, S MOST SOCK & AL? -FITA MOST LE$$$... AMI SOSE VOLT LE$$$... LEESTEK A TÉLI HA VAK VAK VAK...FITA E VILÁG VEZETŐI, AMI EZEKNÉL SOHA NEM VOLTAK NAGYOBB RONCSOK CSÖK BIKA CSÖVÉNYEK, LUDÖRGÓK, SZAMÁR PÜFŐLÖIK, ÉS MOST HA MOST... pitim, ne hagyd itt, fita inne csak az, hogy AZT AMIT KINOZNI TUDNAK, NEM TUDJUK VISSZA KINOZNI, MERT ITT CSAK ÉRTELLEMMEL MELLEL MAGYAR OK GYEREKÉINK VANNAK, ÉS FITA, NA CSAK AZ VAN, HOGY FEL TUDUNK NUKINUK REZZEGNI, NA HAGYD ITT A GYEREKÉID??? -TE AZ VAGY? -kis ingó bingó porba fingó gyere kid, nem csak dik, testvérkém? Na fita ez ugy vegyétek egyétek fényem, Jézus hus? -husángom, nincsak akárki akágyhogy parancsalni akar, az már eleve dög GOLD GOD HAN GOD, JAJA TÁTKI A SZÁD, LUFA FLÓTA BENNE?
                    3.: a a aaa... magyarok igaza de gaza? Fita, csak egy szem magtér és az az hogy kell hogy legyen EGY HANG!!! HUN GOD? HUNGÁRUNK? ÁRA? Na most, itt az aki most tudna figyelni, azt ha MÁR HALÁL -HALÁL LUK UK ÁRUK?-AZAZ HA MÁR VÉGLEG RONCSUK VAGY, Ó FEJ MELY VÉRTÜL ÁZTATVA,MEGHALT KINUK KÖZÖTT??, Fita, itt azok, akik PARANCSAL ÉLŐSKÖDŐK PARAZITÁK CSALNAK, na most ezt a FEKETE RONCS UFOAIK,(fite ezek kezdenek le hullni, ládd Rosvelt meg most elkezdenek, mint hullócsillgok?) AMIT MOST MI IS AZOK VAGYUNK, NA MOST ITT VAN AZ A FORDÜLŐ PONT, LÁDD VAGY VÉGLEG, AMI GYALÁZAT HOGY MEG ENGEDJÜK, HOGY A LEG JOBBJAINKAT ÁT TRANSFORMÁLJÁK, A TRANSZBA LÁDD A KUTYA DÖGÜK, GOD DÖG DOG DOGMA, Fita, ha te katonájuk vagy, már roncs vagy, és azért van az hogy most roncsból roncs rohad csalók, na itt minden (fita ezekj mnost am fiziakiki már itt vannak, ládd davidóUK? videó?)az hogy JÁNOS8:44!!! -az egy nagy olvasztó ládd a ATOM GENERÁTOROK, AZOK NAGY OLVASZTÓ CONPUTER izé kenemce bene...MINDEN AZ, MI CSAK A CSIPLEK $$$... fita, azt kellen rögtön,fita az egy olyan, ami NINCS!!! (Matrix film) Na moat, itt az van, HOGY AKIK LÁDD A KABALÁS LÁSS OK? Ezt ott nagyon egyszerühe, be lövöm az agyatok, de ez az agy? -lotty roccs? Most még arra sem emlékszem, hogy a RÁCSA RÁKHELL, amit ezek, ládd izé-iizé .izék? De ninden számokkal MÜKÖDIK? -CONPUITER CSIPEKKEL? Ott minden egy négy? -azaz kocka alaku, amit itt szokás, a kocka el lett vetve,dobva, dudva, tudva?- de itt az, hogy vetve? -az hogy 9/11? -ahogy itt 1 1 1... --- tehát olyan, hogy sose kettő, azaz most itt az amit volt a 99/1? Na olyan, hogy most minden itt, csak 2 kétely. alatt, teht sose 20? -ládd cowidó19? -fita, minden KOCKA VETÉS? Na most senki, sehogy a ketőtt sohe el nem érheti,(Michió Kakuk a vaktyuk is talál szemet) ami egy hiján örök 20? -egyik 19, a másik egy hiján 20? Na most 9/11? -fita akik MONDUK A 1 -10 FELETT VANNAK, AZ A 10 SZEMBE VAN ÁLLITVA, AZZAL A TIZZEL, AZAZ AZ UGYANAZ, AMI SOSE LETT 20??? ITT HOGY NEM LEHET, TALÁN AZ!!! EZEK OLYAN STOBA..FITE MOST CSAK AZ AMI TEISTA AZ UGYANAZ AZ RONCS RONCSOLÓ CSALÓ KIMUSTRÁLT takonyuk NUKINUK KINUK hablagy,amielevemenetett vágott nyakaTON? ELŐBB SZÁMITÓGÉPEK CÓNPUTERK, MINDEN AZ MÉG A NÖVNYEK iIS ILLÓ ANYAGOK ALKAT RÉSZEK IS!!! Ne ezt, mikor 1999 december, az öcsémmel mentünk a kukrica darálóba, (nagyon kedves emlék, ma is fénylik)és egy nagy pesti, most ők posta zsáknak is hivják, (1 1/2 mázsa) tele kukorIcával, a feje felé tartotta, és ugy öntötte bele a gép szájába, ami fita, itt minden eleve rom rom rom ...mo mo mora, lotty...Na ott akkor beszÉltük, hogy ha viszünk a malomba őrlőbe??? - tiz zsákot, akkor vissza adnak egy, (ami mosg 50 zsák, hátizsák, adósággal hatványozoodik ami most a következő óra, már nincs mutatója?) mint a lunak?
                   Innenn...nincsak ha figyelni tudzzz... most az az akihez villogok, na most itt olyan hogy ÉRTELEM? ÉRT ELEM? NINCS!!!.ESETTLEG LEG? LEG END LE END, TE TI TÁ TÁ TÁ...
... a gyerket, ismerem, és az hogy KRISTÁLY VÁROSBA VALA, na itt ezt aki nem látta, az UJ JAWSÁLOM ARANY ERE, (CSAK AZ!!!) ÉS CSAK AZ ARANY ERESEK NAGY NAGY ANALUKKAL, ARANY VÁROSA ROSA? Zitt mnost az, hogy amit Csicsáky Jencink, értem? -kezdem érteni? -na meg a seggem, egyre most olyan nehéz, meg nyil666... pu! Atyám a gatyám...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1223)