UFOzzuummm...miEeee... Előkellók, kellenek, öroküllők ölökölök. zombizzom állatállományaik egymst ba... eszik, bizomány áru házaik,és vásári ki kiáltóik.miden aminak lába van, vagy nincs lába luka, lábas-lábatlan kiadó és elődó ha van vasad hasad, mindent mndent bele bele...
4.: Kávézzuummm... tea caMOmilla illata?-cila mila camon suga? Képzeljuk el,hogy gondolát (gondolod -gondolád) azaz han god sebességel utazunk, ami a hangok hangja, és fények fénye.most ebben a pinalátbank hol vagyunk? - az álmom közepin ázunk? Fitelem ez az halál, hal áll, hall áll,dead deat bolygó, na onnan, hogy többet nem beszél hozzánk, ne válasszunk magUNK? -zitt ez az is, ne épitsünk magunknak egy toronyt, hogy el ne vesszünk, széledjünk? Na most a torony épitők nyelve keveredik, na itt Niburuaik is, X -bollingóstok? Fita az x a kereszt, és ez az, hogy humajomidomok angyalaik, akik most ha akanuk látni magunkat, az vannak akik gondolkodnak,és nem? De most apumék becsengettek, hogy óvatosan, és huzd fel az óvógumit, mit? Most az hogy mintha egyszerre mindehon valák,és az az hogy csak ahol látok, magam?- is, ott vagyok? Sokat tapogattuk, Godolkodom kösm, a ködököm zsinóra, kódom, vagyok? Zitt az hogy halál, azaz én mindig tudom, hogy ha magyar RULL gondolkodom (condom) vagyok, mert mindent gondoln kell, itt az hogy nekem nincs teremtőm, kazdetem, hanem égy SZEMEM VAN, AZAZ NEKEM VAN ÖRÖK ISTENSZÜLEIM SULIM (SCHULLY) ÉS AZOK AMI VILÁG EGYETEMEINK VÉGTELENE! Fita, ezt tegnapra szólj egy szót, meg mondom mi vagy ki vagy? Most az hogy mára, én mindenütt vagyok, csak itt? -nem? Ez most az, a fiaim, mert megint elkezdtem az őrültségem, és most ugy néznek, meg beszélnek velem, mint egy ritardi elmebeteg, oldtzimeres ütődöttel, ami figyeljed, ha valaki NEM AZ Ő BÜRÖK, ÉS NEM KÖZÜLÜK AZ ELITEK ÉS AZOK ELITE IZÉ? zNa Fita, azhoz hogy miért ez halálos, azaz csak olyan lenne, hogy meg jelent egy FING DE GOD? Fita, itt az KinG? -az kin GOD, azaz most te nem vagy, azaz KING A FING A HANGOD? -FITA, ITT MOST AZONNAL, NEKED NINCS FÉNYED, DE MOST BÜZÖD? BESZART A HALOT HALLOTT, BIDI A RAWATAL?
5.: Hogy miért irok sirok ilyen sokat, mert most ahoz beszÉlek aki él és éltet etet és csak éltetni eteni tud, azaz nekem az egyenes,és egy irányu ut? Irán? Nincsak a bábeli cikrusz ma is ott játszódik,(értik vagy érzik a szara szahara szaguk?) és most fita, ugy ahogy mondom, ITT VAN AZ AKI A KIRÁLYUK KIRÁLYA TRONUK TRONA SIONUK SONA, KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, ÉS MOST MINDEN AMI HIT, VALÓRA VÁ-LIK? Ez az, hogy Gizike meg Gőzeke? Amit akanék, na ahoz annak aki az én kis testvérem,verem, fel kellene ébredni, na most azzal hogy pl. -ma reggel a fiamat, előbb a idősb, mert nem tudom EL HINNI? -na én mindig, minden pinalát, hogy én AZ ÉN ÖRÖK LÉTEMET,ÉLETEMET KERESEM,(az a fényem nyam nyam nyam...jaja ingyen adom, adóm?) DE EZ UGY, HOGY MINDIG OTT VOLT, NEM VAN, ÉS NEM LESZ, mert ez érdekésebb mindennél, ha keresem gondolom és OTT vagyok? Na most. most ezt nem lehet magunkkal vinni, (itt van az, mik ezek?) és ezt előbb,nagymama ha meghalsz,én is meg akarok! Igy néz ki, a fiam halál félelme van, és ugy érzi, hogy már meghalt, na ez én rögtön éreztem, de mikor a jóboszorkan Borca néne, na engem szeretett, és csak tudod mit, mondja anyum, Borca néne elment! -a repülő, na téleg tuidtakseprünyélen repüpni, na nekik fényükvan a jó boszokannak NUK?,Na iitt mindan pllanalátban rettegtett a halál, és ez most AGY EMP? Na testemet látom, de ki az aki meg amivel látom, (fita ez ugy is igaz, ha a tökörben?) mert az egy lidérc. nincs se testhez se az anyaghoz, se semmihez $$$... se az igérgecikéihez... itt vissza kozzz...fita ezt azért, mert akanék valkivel a MI MAGYAROK ÁLOM ÁLLAM VILÁGUNKBAN,(nem a nagy vallaguk vala GOD) fita, az amit ezek gondoltatnak velünk, olyan nincs!!! -figyled,minden okádákukat kukac, Most ez az, hogy én most, van itt olyan jhellen pinalátbank, hol vagyok, meg szüksegges nektek ujjá? -születnetek, na most ITT JÖNNE BE ÁLMOS APUM PU!
6.: Na fita, az aki beszÉl, ha most nagy tömegek... hömpölyögnak,ládd most ugy vagyok, hogy az aki csak az helyett, hogy ezt az őrölséged,na prószálom a fiaimat, hogy MEG KELL LELNI MAGAD BANK BANG BIG BENG BANK MAG AD, ezt nektek is, hogy te EGY OKLYAN, LÁDD NINCS OLYAN A MAGYAROKNAK, HOGY TE FATISZTA SZÜLEID, ÉS ŐK NÉLKÜL, na ez van, hogy látok, ládd mi egy az egy összekötettésben vagyunk a mi apunénkkal! (EGY SZEM ÉJ? VAGY ESE?) Nna most, itt olyan teremtésükkkel -alkotásukkal van dolgunk, akiket tertmtettek, retteghacc...amit én rögtön, ki az.mi az, mer--fita, mondtam Sleuth (c.istvan) tesóémnak, hogy én le tudom ellenőrizni, akkor hogy van az akasik reckordog házai? Most az az.hogy te egy pinlt se,ott tudz lenni, most vissza? -(fita én tudom((ufom)) az utakat) Itt én az én szemem mélyen a bensőm át át járja, és azt is gondolom, gondolátom, és ha nem gondolom, látom, teli sárral? Jaja az orvos bácsi,mig nekük táltosaink...na az ládd itt én tudatni akarom, hogy mit látok,mint nem? Ami van, azt nem kell teremteni, és most épiteni, mert most agondolátomban, jaja van, de minek, ládd Ron Plcsaink, izé... mi hasznunk van belőle, de az AlbáNUK mert bánatos , NUK? -jaja ezt bloondi is mondta, zitt fita,most ami lejátszódik, hogy vagy van a mennasszoNUKnak anala, vagy nagy nagy NUKUNUK KINUK? -JAJA JÁCÓ TRABANCA? Na én most is, előttem hogy én itt nem tudok lenni, am most ha egy gicsit jól érzem magam, mer A MI ÖRÖK ÉLETÜNKBE ÖRÖKKÉ VALÓSÁGBANK VAGYOK,VAGYUNK, na most itt előjön ismét, mert KERESSÉTEK ISTENETEK NETEK?- ORSZÁGÁT, (MI VAN ITT?) AZZAZ A TE ÖRÖK ÉLETEDED DEDY, AZT NEKED KELL, ÉS SENKI NEM TUDJA NEKED ODAADANI, DE HOGY HA LETEJELSZ RÉSZED LETT AZ UJ ÉG UJ FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, ÉS NINCS KÖZBEN JÁRÓ (MEGHALT KERSZTEZTE MAGÁT A JUHUKKAL, ÉS A FA SOMMAL? (FITA GOLGOTAÉS KERESZR ÉS KARD AKARD VAKARAHA666...) ÉS EZ EGY HALOT BOLYGÓ, MERT MINDENEDE NE EDD, NEKED KELL CSINÁLNI MAGAD MAG AD, ÉS CSAK A FÉNLYED ED SZEMEM FÉNYE?
Inenn... fita az az hogy innen? -nincs kezdet se vég, tapogassuk meg a vég belünket, viszket, de mi az hogy aranyér bicyglizik az egér?
... oááá...