repcsepista Creative Commons License 2024.08.17 0 0 1222

UFOzzuummm...miEeee... Előkellók, kellenek, öroküllők ölökölök. zombizzom állatállományaik egymst ba... eszik, bizomány áru házaik,és vásári ki kiáltóik.miden aminak lába van, vagy nincs lába luka, lábas-lábatlan kiadó és elődó ha van vasad hasad, mindent mndent bele bele...
                   1,: 8/17. A KÉP? OLYAN HOGY GONDOL LÁT VILÁG? ITT NINCS,ÉS HALVÁNYFINGOD FOG ALMA SARAH, AKIK HUSUKBA KERSZTÉNYEK MNG NYÁJUK JUHUKK..., AZAZ A JUH HUST,KERSZTEZÉTÉK A SOM,FASOM ALMA FÁVAL? Fita, most Álmos apunk,kapunk,és hogy fatiszta fák? -látom az embreket mint fak? Most van a testünk, az most halot,nem hall,és nem látt, és halot? -és azt is gondolod??? -ölöd, eleve ölt, testet ölt? Most az, hogy ki tudja merre,merre visz a végzet, sötét éjelen, göröngy gyöngy uton...Most már találkoztam az idifiammal,akinek mindenek előtt keressük az örök életünket, és máris Maris, az árokba három kavics...ott vagyunk,ez az amit a mi is vagyunk? -ufo-k vagyunk? -hogy Ut Cél nélkül, hogyha meghalunk, ha meghalunk, nevetnek ránk az nagy duruggal meg anallal az angyal LUK?(fita ez az!!!) Tehát most meghaltam, ami mindenki előbb a GONODOL LÁTTA, ÉS AZ AZ ŐSENERGIA AMI...itt a gnosztik iratok, és csak azok hivnak, és hivtalosok, hogy minden energia,az anya god is és minden a hangoddal HUN GOD (UFŐd) ,HUNGÁRIÁINK call (Dr Who) kecke és vége? tRöha hogy sLeuth testvéremmnel,mikor kijöttem, egy fogorvas vala, találkoztam? -de előbb...na egy olyan,hogy én egy alagutba -föld alatti árokba vagyok,ami kezdődik,mikor fizikaik testünket felvettem,vagy bele,jöttem, és én egy árokba, föld alatti alagutba (hádesz -hodász) vagyok, azonnal, és most körbe,na az alagut men lefele,és ha nem az alagutban lennék, a testemet is szét márcingolnák, ha láttátok a zoombizom filmeket, egy az egy anal még jobban, tehát most ha valakinek van fénye, az fizikailag teljesen csak el szigeteve: Most a közvetlen ládd a felesÉgem és gyerekek, na meg akik ismernek,ismertek, és most onNannn... Na körbe ami itt a házak és bódöletes épitmennyeik, ami most..
                  2.: ... Tröha az unoka bátyám, aki a belügybe dolgozott, állandóan menekülj, látó volt, éls most vissza... (fita,ha itt is most megjelenhetnék, de szét tápnéánek, mert ezek többet csak marcinga!!!) -mikor kijöttem a fogam kellett tömni, és volt egy magyar fogorva,a Fényes Mari (fita, Isten keze vala!!! FÉNY UFŐ) ) ujságjában hirdetett. Na mia fene, te mindent tudsz róllam, na a MI is ufo-k vagyunk,fita előbb MI IS UFOK -VAGYUNK! -na kurára ki volt a szemük, ha lenne,és előbb lekicsinyitették, na az előtt, a MTA-nak,ami most az az,hogy most sehova,ládd nagy nagy nehezen tudtunk rá menni, előbb itt amit megint lehuztak az izé izé izék? De a felesÉgem csökönyös vala,és gyere te papol-ló fejü...(igaz, össze vagyok nőve vele, de lu baxó?)na ma is,ládd már ma reggel elég te papolo...mert most minden reggel, kere$$ük keresd az örök életedet, senki nem keresheti helleted---ezt nektek is helletetek, és semmit nem tud senkid kid dik meg pinálni heletted senki, semmi $$$... NA MOST...ha igen, akkor máris,Maris, karma, az árokba??? -fita itt van,én ott vagyok, meg fogom a csecsed Maris, ha meg foGOD mit érsz vele, tele lett a markod vele? Fita, most az hogy...MINDEN ENERGIA, ÉS A GONDOL LÁTOD DAL, NA MEG A FA SZOD ANALOD ANGYALOD DAL,KREÁLSZ KALAPÁLSZ MINDENT, AMI A MINDENED EDD? na most Roni (Ronald W. Reagan,re gan? -de izé Began fita 50 éva, és aföldfellszinén mivagyun a rémek réme Moricka álma valóra váltva iizé?) Fita,itt egy az egyben, hogy te is a GONDOL LÁTOD? -VAGY? HOGY VAGY? ÉS A GOND ÖL, AZAZ MOST LÁTOD HOGY A TESTED MEZITELEN,ÉS PUCCOS VAN, ÉS A BbLila lila? -a lábodközt, ha van lábod? -lá bod? -ufo? Most a fogorvos, a volt felesége Roninak, közeli jó baráta, a felesége révén, aki izé volt, szép ládd betsépa répa, és egy multi milliomo$$al, össze állt, mig most a fogvorsunk...na most kijött belőle a magyar 20mázsa tarka bika? Fita,itt akik ezt lehetővé tettétek, ti is egyaz egyben, ládd a felesÉgem, a pichába,erejd ...ez tegnap, na baxki már velem,hogy az ÉN KIS pitim, erőszak, mert mért akarom az én hitemet, másokra rá erőszakolni, na én emlékszek minden firkára ára, itt is, hogy ÉN CSAK EGY JÓ BARÁTOT KERESEK,ÉS BARÁTKOZNI AKAROK,MEG NEKEM IS KELL EGY JÓ BARÁT, ISZOM A BORÁT?
                    3.: Na kozbe, hogy jön ez az ufo támához? Fita, ez egy OLYAN SÖTÉT GOMOLYAGUK, GOMOLYAGJAIK,ami most ÉN EGY UFOka TULRULL TURULL FÉNY MADÁR VAGYOK? Jaja most apuénk, Isten fia lába lábas? -mit főztem? -kit s ütöttem? Óh be hó, a haboss boss sütemény...Fita, CSAK ÖRÖK SZELLEM MEK SULY SCHULLYINK VANNAK, és itt olyan KÉP, KÉPZELET GÉP? GEP AIDA, Jaja Barbina pna?- és Barbika csök csövényeik hamis bika? Fita, nem az anyag god,főled nem az ő ők gyurma, sara fo$$$...Zna én is meg ismerkedtem Roni volt ágyasával, és akkor leirtem,de most a mikor Róniről,itt minden KÉP MUTYATÁS ÉS PÉNZ BESZÉL, KUTTA DECSAK AZ ÖVÉK,A TIED ELEVE DÖGÖLT, HANGOD DOG GOD DÖGÖL? LÁDD TE JUHUS LE HECC MEG KÁTRÁNUK KEVERÉKE? Na az agyarázunk, még meg van a fog, amit megicnsált,ma két ezer lenne, és bevetetett a LÁTHATATLAN OK VALLAGÁBA ISKOLÁBA JÁR A KÁBA? Csak gyorsan, hogy SUPER LUXUX LUXUROK VILLÁK, EMELETESEK,TALÁN MA IS MEG VANNAK A SNTMNONIKA TENGER PORTON,na itt van,hogy MINDEN SZEM FÉNY VESZTÉS, ÉS KÖLTSÉG VETÉS,na most ... A több emeletes luxur házak tetején,fürdő medencék vannak? Fita, akkor is próbáltam leirni,na nagyon stoba süket vagyok ma is, naiv, na itt mig megvolt a lehetőség, annak hivtak, nat nativ morán naiv, a feleéGem is mais? - igaz!!! Sóval, itt az egész az,hogy direkt ugy tervezték a superbnél super kurriákat lakosztályokat,ami iitt van, és senki se érti mi az hogy Költség Vetés aratás? Ezt az egyik otthoni Királyuknak, hogy előbb csináld meg a költségvetés,és ami marad azzal itt a tatarozás ,de az izéd van, lóbáldmeg? Naz, most van a janitor karabantartás költség vetés fiókai, amira...fita, ő azt mondta,baxdmeg,ezt ezért meg ugy csinálták,hogy mikor leengedik a vizet a fürdő medencékből,az alsó emeleteket elöntse,(fitlajas a tornádókat és most direkg az utjába,ha döglets pusztitó ürükös örökÖl romraxás kásájukat) és most nekem,midnengy csak csinálj ugy, ládd Almos apunk, csak legyintsetek? -hullanak mint s lrgyek, ne legyek, jaja szőrös töke szőra a légynek?
3aaa ---a kisLláNUK, nukunuk, kinuk? Zna most, itt mindent alkallmmal,mikor a vizat leengedték fizet,, nagy nagy pénzeket vettek fel,.és most arra amit nekem rám irtak,fita ez a fogorvosunk aki benső emberük vala,és fita, akik ezt lehetővé tettétek, azok most fita, TI IS A MENNYEÜNKBE NE MENJÜNK BE,BEE... Sóval csak röviden, most azt mondta minimum heti 2000 dollcsit irjak ki, ami én olyan beszari vagyok most is,ezért a felesÉgem ma is, nálad csikkenebb nincs,a következő ő? Fita legutóbb nagy földrengés,mindenki hatalmas pézzeket vett fel,nekünk a kényény,és lufa,nem tudunk lejMÓzni? Most én 400 irtam ki,(egyhétre) fita, és modom, szerinte naponta 500? -azt hittem,na nem mertem sehogy elhinni, jaja azt hittem ugrat? -mert akkor elvesztem...ami pont azért...ez meg kellen értse láss minden minden mi kis magyar gyerekéink az anukaja izé...hasába? Na hivtak mást, nekik a számla kellett!!! (fita apairgyárosoknak is, leritam!) Most itt minden alkalommal, mikor elöntötte a viz őket,(na ez it időzitve Jövel Jesus jes hus légy vendégünk? -nem Benedeguz?) minden ujjá lett csinálva, és nagy pénzeket vettek fel, milliókat a kárra,a butraikra? -tebuta,de bamba bamba a bamba...Most akkor, fita ezeket leirtam, hogy ha megvettem volna a tengerparton hasitottak ki földet, jaja olyan 1 akre,és 4000 ezrvolt, ma 400 milló? -és kijabált,vegyél egyél,és nem mertem, fita, hogy miert merni kellene,fita a felesÉgem a fiaim és mindenki aki még szóba áll velem, ilyen,milyen, na mert az Isten??? -adjanak adjanak, figyeld az ÖSSZE VALLÁS SOS FO$$$... nem fognak ki engedni..FITELJAL AZ ÖRJÖNGŐ ZOOMBIZOOM BAXOM a SZÁTOK ÁTOK TÖMEGEKET! Zitt most én a föld belseéjbe egy ALLHA GUTBA VAGYOK,na most az itt ér véget,(feljövök a mélyból, de csak a testembe, mig a másiiial, ottvagyok, Nátod?- azaz ittis abba vagyok,és mot NEM TESTEM, NA AZT IS CSAK GONDOLNI VAGY GÖND ÖL? Fita,most az hogy, brent vagyok ugy, hogy LÁDD IGAZI UFO-k, csodapók meg pókhállónk? -az ablakon?
                  Innen zitt vissza, hogy 2024 -8-13! Most ez az, hogy az ami ládd most is benne vagyok, az az EMBERI ALAK, DE CSAK A SÖTÉTBE, ÉS MOST ITT VAGY KI BE KI BE A BILIBE, Fita, mindenki akik el hallgatják, hogy akárki bárki barma vicc? -hogy te helleted meg tud halni, vagy csinálni bármit,te most ténleg az a második hall áll? -és csak te be $$$... tehetnél ha engem jobban szeretnél él -Atám a gyatyám? -Minden szem, egy szem, vak pali vak pali minden lát?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1221)