Sztem meg nagyjából egy szinten vannak mind. Ezt a szintet lehet közepesnek nevezni, lehet ennél negatívabb jelzőt is használni, ízlés szerint. Tomori, Planéta, Pásztor, Bordás, Tóvizi, Papp, Albek egyik 19, másik egy híján húsz. Az utolsó évében a Fradiban Kisfaludy és a szülése óta Hornyák azok, akik sztem még ennél is lejjebb vannak.
Amúgy Tomori több, mint 1,5 évig még a közepest sem érte el Fradiban, a tavalyi év utolsó két hónapjában viszont talán még egy erősebb közepest is hozott.
Planéta a Debrecenben sokáig gyenge volt, az utolsó hónapokban nála is látszott valami fejlődés, talán feljött a többiek szintjére. De Tóvizi az, aki sztem a legtöbbet fejlődött, igaz volt honnan.
Amúgy a vb-n valóban Petra nem csak a svédek, hanem Angola ellen is gyengébb volt. Papp viszont jobb volt a hollandok ellen is sztem és több meccsen is hozta a közepes teljesítményt. Bordást nehéz megítélni, mert a brazilok ellen kifejezetten jó volt hátul, de összességében elég keveset játszott (ahogy Pásztor is).
Hozzáteszem a kettes védőink sem sokkal jobbak, csak ott van egy kiemelkedő Vámos. Simon most közepes volt hátul a vb-n, de benne ott van a potenciál. Klujber meg Kuczora viszont sztem gyengébb hátul, mint bármelyik hármas védőnk.