UFOzzuummm... miEeee... Szólj egy szót, megmodom ki vagy? Á ki vagy? -lőttek, vagy harangoztak bimm... bamm... bimm...bamm...
4.: Kávézzuummm... szagos illatos kamomilla illata, oh te mesebelü africa, gyöngyvirágok illata, ibola? Ezentul, amit nekem kora mióta az eszem eszem, na meg a csepp kis szád, nélküled a mennyorzág is vád, nem menek, nincs olyan menek csak menek meg jöttem el sedó, ez az ház eladő, ,minden itt van, csak nyisd ki a szemed, szemetek? EZ.KERESSÉTEK MINDENEK ELŐTT AZ ÖRÖK ÉLETETEKET, (na előbbpénz kéne, és megveszlek?) MAGYARORSZÁG -MENNYORSZÁGOTOK HUN GOD, BENNETEK VAN, CSAK? Most nagyon fita, mert itt van, most megjön a kis menyünk, és neki is, és most olyan vita lett, hogy ne erőszakoljam az én hitemet, másokra, ami fita itt is, NEKEM NINCS OLYAN HOGY HALÁL, na most kijött az alkalom, hogy a felesÉggemmel...aki igenis a gondolátom olvassa,(fita, itt a értelmünk a fényünk,és most nem a szó, hanem mielt ez lett volna mi vagyaunk, ez bogozÁtok ki? --jaja meg Kardiusi csomót?-(vida Dandurszkan csald és mnden csaló eddig kifingott, na most itt van az hogy van halál ál -mert most szemét lett, és azmeg jó a tüzre?) és minden aki parancsal az csaló, az csalárd, és család gyülülő?- és minden érzésemet át tud venni, és hogy ho hooo...na egy kis vita lett, mert itt az a a aaa...fiteljunk, NEKEM NINCS OLYAN HOGY HALÁL, na most itt mindenki az anyagikárára rgondol, és most takarodó, a kiskölyük nekem jött, és eddig, a szobámba a konputerig tolt, ami csak neked engelmeskedek! -de nemsokára, hogy steve...agymosták, mert én pitu, na meg most steve az magyarul István, én is steve vagyok angul, pitippi is steve angolulk, de István,most nem nem nem...végigmodta az összesőnk nevét,és nimrodbotondotis, és mondom, te tuduk hogy pitopopid szeret téget, értette,elfeködt drucákodott, most felugrott és oda jött megölelt, s kérdam husumamit,ez érti a kiskölyük? -az egy embergyerek,nem állat! Nem kezdegetek uj ki be kezdéseket,most hogy a katonáknál meg esküdtem, hogy aput anyut a családomat, a tesvéreieimet kis falumat sose hagyom el többet, egy hónap talán, anyum eredj innen, ne lásd a nyomrunkat, meg ne kellen etetnünk, na egy vasárap összecsomagoltam,na egy lukas félcipóm, egy nadrágom, meg most egy nagy szabó ollót, meg hogy még mit,nem emlékszem, és felmeten pstre,ahol senki nem ismer! Egy évig, nem mentem haza, ami akartam volna egy öltönyt, ami 750 Frint volt a fizetésem a FőGázvizGáz müveknél, na most a lefogások után 3 frt naponta, amit már többzör leirtem a Mi is ufok-vagyunk! -az ám!!!
5.:Na mindenkire nagyon haragudtam,és nem is tudtam volna haza menni, nem volt annyi, mert közbe apu zsidó férfiszabója, (fita apu ténleg Hu belsőkörbe vala, de itt az hogy ha valaki csak klotyog, vagy fita,itt is, azt nem tudja letagadni, de az ÉHEN A KIRÁLY, ( NA AZOK A HALOTAINK, MERT NEKI PARANCSALNAK ÉS HA NEkI AKKOR MINDENKID DIK NYUSZI PUSZi? -GYÁVA NÉPNEK NINCS (figyljed őket hogy hogy állnak anyagilag?) SOSE VOLT CSALÁDA CSALÁRDA?) 1200 frt, amit csak akkor ha az 1200 lefizettem. Olyan szar anyagból csinálta, most ha mégis leültem,rögtön olyan nagy a térdemen kinyullott, mikor az utcasarok,még a térdem, az másik utcába megakadt valamibe, hasra estem pestem seggemre? Köbe, nagyon akartam volna látni anyuméket, meg a hangjukat hallani, és feljöttek! Fita, olyan büszke voiltam, meg boldog,óh be jó a habos sütemén...na most ...azt is lesirtam, hogy azokkal beszélgettem,(ufok) hogy ez NEM A TIED, SEMMI, na jójó de én had maradjak, és ingyen dolgozom, csak had maradjak, ezt is leritam, és nem, mert megölettek, LÁD AKIK GONDOLÁBAN IS ÖL,KANÖL ABBA VANNAK, ÉS MOST AZOKAT HAZ KELL KÜLDENÜNK BÁ BÁ BÁ BELL?- volna, hogy börtönbe?- nagy nagy maffiázó főnőke lettem, és ezt is leritem, és most mondom a sógornak, nagyon de nagy nem vagy semmi, meg senki, sehol a fasorba,ő tudja? Most az hogy a GOGOTA MEG KERESZT TÉNY? Jaja a juhusukat íííí... vá vooo... ez a betü leugrott? -keresztezik a bitóféval? -fita, itt vannak Ere Detty fak? Fital, nem akarom hogy most...fita, itt prószáljuk meg rágni,RÁ GOD, A FA SZUK SZUHUK? -VAGY? Megette megettted a szuh? -hus? -szuhos? -jaja fita férges, azaz most bele esett a dög? Vicca, de a kis felesÉgem tudja,és itt az anyagi kiNUK közt, hazajön a fiam, (fita a beözönlptt alienekhek menn miinden munka, meg az kis sevicéket is át veszik, ládd allád vágnka, meg eloppják a telefon hivásoakat, itt nagy ... na el kell menni dolgozni,(ne megölhek az ár emelkedéssel, ami csak monduk hol vagy Kossutth Lajos, a tököd nem olajos? -ki a termelő és fogyasztók közzül, csak az a meGOLDÁS de az FÉNYUNNAL, EZZEL, HOGY ÉN AZ VAGYOK, KÉSZ A SÜTEMÉNY?- mert a nyugdijból nem fogja tudni fen tartan a házát, na most itt az van, én mindig azt hittem, kikerülök utca lakónak,ami most téneg egy kis telket ...akkor még lehetett venni, olyan 2 -3 ezer, és egy lakókocsit szintén a körül, és élek mint Marci hevesen, ami most mégis APUÉNK seggit ettek, na meg esznek, eszetek? -fita, őket kérjük, mert rajtad ratamcsk ők tudnak seggit enni, haha Mária seggit? Na az is a a aaa...fita esőnek hivák, az abba azok ami a ikrák, meg tudnak termkenyite,(fita te meg egy termkeny földvagyunk) jaja benne vannak a szentelt vizbbe is,jaj ez egy iizé... tyukhusleves, láttam!) és ugy ahogy van,de látom IstanAtyánk kezéz,ládd Swarcanneger itt a kezem? - na meg most az van, akor hogy kinoznak kanoznak kanonzálna bennünket, én az álmaimat azért is, és ezt apu...na mikor olyan 3hozközel, puccosra kipucolnak az álm...azt nem.semmiért ért vagy nem nem adom, meg most azokat, ami megesküdtem a katonáknál mikor leszereltem,(ne nem de most addig,mig a tank átálás az minden évben 3 -6 hónap) de FITA, ITT NEM AZ ITTI RONCSAIK VERNEK SZÉT BENNÜNKET, HANEM EZAK URALKODÓK AZ URALHEGYSÉG? -SIONUK HEGYPARANCSALÓK AKARNAK LENNI, ÉS MOST APUÉNK, CSAK AZ A HALÁL VAN, MERT AZOKNAK NUKU PUNU SÁRA SZÁRA NUKINUK MINTSOHA KINUK, AZT TUNNAK CSAK ADNI A MEG VÁLTÁS A HALÁL? Fita most a fiam is felorditott, ha nincsk halál, mia fast fog verni csinálni mndig ezt? Na fita,ezt most UGY hogy ezt mi beleugrottun fejest, meg vilgitjuk, mert ha kivülrül, az a szeretteinket, ládd most a Világhiradóba kerültem, itt egy igazi UFO? -leszállt pille pille szlj le, az égbull, mnt Jeshus ...fita még husba vagyunk de az csak csalétek álca,ládd anyum,én nem eszem azt a nyers agyombaxogg koffölt abárdölt juhust,(add ide a maradékot) életté válik a hasamba, kis buta, csak azt kell mondani? -te mondod? -jaja te izé izé királyuk vagy? -te mondod? -mellesleg egy büdös FING GOD $$$... ládd hogy reagálnak a siccc... Jancsal Jányos meg az arany város jaja arany eretek, vagy eretnek, próféta flotázik, Jancsi beszart a macska...
6.:Na fita, most az hogy itt szellem .lékek...itt AGYAGILAG EMP? (fita ez jobban meg fogom láttatni mert az ki bele tud nézni fujni a lukába? -az tud trombitálni, Fita,most iránnak, miért ne lehetne nukija, meg a többinek, azaz itt ugyis most teljesen eleve EMPina Sára, WallenTina na na na... Ime a hejlzet, két olyan történhet, ha most egy total atomháboruuk, na itt vannak az ufőAik, ez az hogy akika PARANCSALOI CSALÓ LAWAJJAWSAIK,van lelntebb... ha lenne gatya,tehát ez 2002 -2 22... hogy nek kelle, nem fog semmi történni, ha valakik NEM AZ MI ATYNKKAL VANNAK, NA MEG NINCS SEMMI OLYAN HOGY BÜN TETŐ MEG BÜN TETÜK TÖBBET ELŐBB IZÉ GAN?-, na most azok is csótányaik vérszopo dögjeik? -dög ölők? Most az, hogy végleg, amit akartam tundi itt, ami okvetlen már leirtam Guszti bátám, a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG IMAMA,AZ AZ HOGY ITT ÉN IS, LÁDD MÁR MOST...TELJESEN A SZARUK HUGYUK A FO$$$...UK, betemetett ami itt,a föld gyomrába vagyunk na az ami ez, ládd az az hogy a testünbe ami ugy hogy csak egy ültetvényük, azaz ami rajtunk bennünk van, az NÖVÉNYZETEK! Most ugy, jogy a bele, belselye az egy rohasztó bél pokol, és most mi abba jöttünk bele,(jónás a cethalba) mindent mindent bele bele tütütt... ki előzi le a másikát vagy ki ütütte? -ez az én belem, na fita, ami ténleg itt csak egy beles van, a belesek le$$$.. belese $$$...Na fita,most itt van az, amit tegnap apum, itt egy ufo fufo? -fu fel a képed? Na most, ez az hogy itt történt, az élet utam, azaz magyarorsaágból, ládd most ezek, ládd A JÓ KERSZTÉNYEK, nincsak s... most a se betüm, nem törött de leugrott, na van egy nagy dobozzal tartalék, ugy 3dolcsi volt, na meg van egy uj billentyuzzóm, csak én ehez, össznőttükn,lád az ufommal?-Fita,az mndig veled van,az Ur velünk, na csak ha rádjött, fita azokat a fekete ufósaik,viszik és csiki csiki csiklandozzák, meg meg vizsgálják a reprodtáKÁLÓló sérvüket? Zna fita, csk az, hogy onnan, hogy most bezzuppzzz... ezt te csak GONDOL OD, DE NEM LÁTSZ MEG TUD666 --SEMMIT, AMI MOST HOGY ITT IS, AZAZ NIZZEK, HA MOST IZÉ...NA IT AZT KAJABÁLJÁK III. -WALLA GOD, NA MONDUK CSAK EGY HELLI, LÁDD IZÉNEK TÖBB...NAGY NAGYE MERKURÓS NUKIJA VAN, NEKIK LEHET? -NA MOST HA CSAK OTT, BÁ BÁBÁ arany eres LÁNUK? -na az NUK, itt van, az ami van,na most itt örök atomháboruik vannak, és az lenne az HOGY A SZELLEMED MED, VILÁGOS TELJESEN ÜRES, ESETLEG RÜHES, AMIT MOST MI AZ HOGY RÜHELLEK? Fita, csak egy (HUS SUH) TEST VAN?
Innenn... Mig most ezeket nem mindenki halotta, addig van tartva a tartarra? Jaja ezt minden szemnek, meg fülnek muzsika? -vagy jön Zsiga, a kanyarba? -zsigöli vagy trabanKANcával? -jaja ribbanca?
...Bob Lázár Calims to Have Scen Aien Fech from UFOs that Allegedly Crushed UFO? Fita, itt ezek mindig is it vannak, csak ezek azok akik meghaltak, na most fita, ezek mit tudnak adni? Ez most ugy, hogy van egy fényufó, na az miden ami fénylik, és van egy hogy fém? -monduk fékufok, nadrágfék, de van gatya? Fita, ládd Rosveltnél? -na meg többi stbbb...tbccc...
...oááá...