repcsepista Creative Commons License 2024.08.16 0 0 1220

UFOzzuummm... miEeee... Szólj egy szót, megmodom ki vagy? Á ki vagy? -lőttek, vagy harangoztak bimm... bamm... bimm...bamm...
                   1.: 8/16. A KÉP? Csak csak csatt... biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát nyalja fel a világ sarát, kávé kum, bezárom, azaz a szád czibZározba, ládd a slicced? -a kis gilisztád,férged, az vagy?- Matrix filmbe, pénz beszél nyuszi puszi pusz splus puci? Zitt 2024 -8-13. te vagy a párom, ami most A MAGYAROKNAK CSAK ÖRÖK ÉLETE-ÉLETÜNK VAN,ÉS AKINEK VAN, AZT KERESI MINDENEK ELŐTT, ÉLET PÁRJÁT ÉS TÁRSÁT? VAGY PÉNZ KÉNE KÉNE? Most én azonnal,van a testem, és én nem a testem vagyok, hanem az álmom, azaz fita, megjelent nekem Álmos apum? Ime a hellzet, akik itt? -most röviden,hogy mit ufóztam le be,na be kell tudni hoznom, mert itt...(fita mi feketébb vagyunk a fekáiknál trágyaDomBOOK KOSOK OKOSOOK?)Most olyan,hogy csak ÖRÖK LÉTEZÉSEK VANNAK AMI A LEGKÖZELEBB MICHIO KAKUK MADÁR, MIKOR LESZ MAGYAR NYÁL, ÖRÖK NYÁL, MIKOR APÁD,KASZÁLNI JÁR? Nadon fida, abba a magyar ok csaláDomba bamba a bamba bamba... KERESSÉTEK,EZT CSAK EGYÉNILEG ÉS AZ EGYÉN ÉNNEL JÉZUS,ÉNJÉZUSÉNNEL ÉN ÉS AZ ATYÁM EGY ÖRÖK EGYEK VAGYUNK, MINDENEK ELŐTT ÉS A SZEMETEK MEGNYILALLIK ÉS ADATIK NÉKTEK, SŐT ITT MINDEN MEG ADATIK NÉKTEK, DE MOST EZ HOGY DOLGOZIK A MAGYAR TOKNAK IS? Ima ima az álmom, na én nem tudtam NEMKERESNI AZONNAL, AZ ÖRÖK ÉLETEM, (BENEM???) MERT MOM ÖRÖK HAZÁM DE FÉNYJÉZUSUNK FÉNY FÉNY FÉNYEM SZEMEM FÁNYE ODA VISSZA, SZIV VISZ VISSZA ISSZA ISA ISTENES NYESS NYILAS NYÁLAS (DE NEM PÁL OTT PÁL ITT PÁLOTT SZOPP$$$... SZOKSZ VAGY SZ0KSZ PÖSZ PUSZI TRP SZÁJUHUK LUKA TÁTOGNA?) HABZIK TAJTÉKZIK, VÉRFÖRDŐIK LÁSS GÁZ, ÖRÖK GÁZ VAN, NA MEG GŐZIKE GYŐZIGE BIGE) TESTVÉREIM, BENNEM VAN, ÉN BENNE? GOJDOL OD, VAGY GONDOL LÁT NÁTOD?) Ma már a fiammal, na nagyon ezt az őröltséged örök ezt hajtogatod, (fita 3ROM éves korutul 17, ez mindennak nap, hogy HA EGY PINALÁT MEG FELEEDKEZEL, HOGY MINDENEK ELŐTT KERSSÉTEK AZ ÖRÖK ÉLETETEEKT, NEKED KELL, AZT PÉNZÉRT MEG VENNI, VAGY BE VÁTANI, BALTÁZI ESETLEG) és miért kiabáálsz, (fita noromális hangon beszéklek, de most menni kelle a sötét szellemeknek, és most tudom,hogy mivel kivel állok szembe hugyozozok, it is???) mert el szeretnék jutni a föledhez, ami neked van, volt olyan? hozzád közelb uram,ram, fita az egy teljesen kiszolgáltatott állat minta juhuk jukuk?- hogy KERESSÜK EGYEN EGYENKÉNT IS AZ ÉN ENYÉM ÖRÖK ÉLETEM,ÉS IGEN IGEN,AZOKAT AKIK KERESSIK, CARREST A MORES, NA MOST LETT AZ AMI SOSE VOLT LE$$$...na neki pénz kell,és lesz neki,örök élete ki nem szarja le? Az idifiamnak,most beköszönt jó reggel, ment az irodába, és menek utánnak, ezentul minden reggel keressük egyen egyenként is mindenek előtt az örök életünket,(nem is figyelelt és oda se rántott nemhallotta nincsennek odahaza gyertek be?) és én egypianáltra ezt. onnan hogy kibujtam mamaluka, nem tudtam félre tenni, hogy nincs senki senkim,na azért voltak az ÖNGYILKOSSÁGI ROHAMAIM, AMIT TULÉLTEM! Fita csak allám alarm nyultak az mi ufósaink, ami mi sohe nem hagyjuk el egymást, és ez az hogy nekem neked nekünk csak ÖRÖK ÉL ÉLÜNK VAN,vagy zkarolytye pofa, na most mégis mindig voltak, ládd sLeuth tesőm de jó hogy eddig nem tudtak szétszakitani, ládd Golgóta és kerszt, na az a fajod piszkos gyilkos kiiráts, és itt ha most NEM MERÜNK HANGOSKODNI VÉGLEG!!! HAN GOD?
                   2. Itt most engem, csak oylan szempontból érdekel ma IS MAMA minden? (fita ezek az eredtty foszilákbul, azért a MUMIÁZÁS ÉS NAGY NAGY KÓ RAKÁSUK, MEG OTT VANNAK A HULLÁIK, -mi az, hogy azokat, akik szintén magyar ok, azokkal most össze jöhessünk, és beszÉLget hess (Dfita, ha lkefizetted az árad Arad Világod Clujj... na meg ne fulj, csak azt, ami A PARANCSAL PARANCSA NINS KÉTEL KÉTELY BAKKECSKE TEJ? - gess hessünk hassunk, had nőjön a hasunk fásunk, na a luk az jobb ha nem tágul TIMsózod? Fita,első óra, elsó osztály, szivrohamot (most állandóan rajtunk van, és ezt most főleg a fiaink és gyengebéink nem is tudják, holott sziv roham vissza, de ezeknek nicns, ezek kotró mident vissza pinálló pánci gépezetek.fitlejalk most jönnek a DRONUK?) - kapok mert ezek test és lelek? -fita az az hogy te az vagy,amit 2024 -8-13 te vagy a párom, és itt akkor, mikor HA NEM BÁNT SENKIT, HAD EL HADURISTEN BESZÉLJEN, ÉS OLYAN ISMERŐS, AZOK ÖRÖK ÉLET SZERETŐK ÉS KERESŐK, AZAZ HOL VAGYTOK PÁLOTT PÁL PINÁL ITT OTT LÁDD BbLILA LÁBA ZSÁBA,ZSÁKBA MACSKA SZÁJU JUHUK GYEREKEK! Fita,ezt még álmomba se,mert olyan VADORZÓ... Na az álomomat sakk matt patt... Fita, lehet hogy ezt Álmosapum, ládd Árpád apum, nagy árpi nagy árpi na ...egy hátfó reggelre, hogy az hogy magyarország,az a NAGY ALPOK ÉS KÖRPATKÓMEDNCE MOST TALÁN AZ, HOGY 200 KMETER (NEMVOLT CSAK SIVATAG EGÉSZ JUHTUÓSPUNA SÁRA) KÖRÖVVEL,na most akkor még nem volt semmi,sehol,és csak a FARAKSOK sakálok és hiénáik vihogása? Megprószálom, de az rá illő lenne szavak vak? Most hosszsan,hogy amiiért le fekszek a felxelek szó szerint,a a aaa...na ez egy ami most magyarok teste, az egy olyan,ember alak, de fekete! -a bele is? -van neki? Csak örök élet van, és az mndenütt, na most fiteljunk,ott hogy molyen szó ilik rá, ami 7 nyelven beszélne, ládd Juhturóspuna Sára anala,tátong, tudna beszélni?-fita,nyemecek? -most francok és hátizsákosok pupposok és vasa sok,hasa faxa? Vegyük ugy, hogy mindenütt hal ikrák vannak, vagy (alfa az ál, és az is csak magyar RULL érthető tető?) alap egyhmást -faló sejtek, amik egymást is falják, ládd a vizi tengeri életet? Ez most itt két olyan, ládd két tenger van, az egyik az ür, a másik most ami ez, de itt is csak az a lét, ami most amihusevők, az KANNIBALLIZMUS... USA RUSSIA SYA, CSAK KANIZÁS, MOST A iéz Jawsálmuk fak fakult, Jonne a Gazár Királyságuk, KINZÁS, ÉS AKIK FELÜLREKERÜLT, AZ MEGESZI (BAXXA, NA PONTOSN AMI AZ Ő BOOK A BO KORBA?A MÁSIKÁT? Na lehetne, hogy EGY PRION?-ELEM? RÉCSCSKA,(ATOM MAGOCSKA) minden magnes elektomos szemcse, és vissza...Na itt Michió Kakuk, QPU PUPUK, PU1-PU2 ezek is örök vannak, de mindek, ami végeredmynenkben GYALU GÉPEK? ANGYALU ANAL KOTRÓK?- de szép a nyár, hogy onnan, nincsak csak ÖRÖK ÉLET, ÉS AZ LEHET TUDATOS,LÁDD A MAGYAROK, ÉS AHOVA UMA ARRA AKGETEK? -ÉN JÖTTEM,AZ MAGYAR OK? -NADON FITA,AZ A GÉN ÉS VÉR,UGY IS HOGY KERESZTEZVE, AMI LÁDD A FALÓ SEJTEK, EL ÖZÖNLÖTHETTEK, MERT HA VAN KÖZTÜNK ÁRULÓ ÁRU LÓ? (FITA SANTA STEFANUK A MAGYAR OK, NA FITA, AHOZ KELL EGY LÁDD HA PATKÁNÉYT MEG VAKITASZ,AZ KIIRTA MERT MEG VESZETT,MNDEN PATKÁNY FAJTÁJÁT? JAJA A KERSZTÉNY, AZ A FAJUK KERSZTEZÉSE A GIZIKÁVAL LÁDD GŐZEKE GÁZ LEIGÁZNAK IGÉZNBEK IGÉRGETNEK? KERSZTEZNEK BENNÜNKET, AMI TE NINCS OLYAN HOGY TE KÉRDEZHECC ELLEN VETÉS??? GONDOLD, LÁDD MINDENKINEK AKINEK FAKAT,BUHHCCVA MOST BIZON ANALUK JAJA LEVÁGATOD) Fita,lova nélkül (ufo) nincs magyar ok!!! Ezt most bedobom, amit apum tegnap,hogy itt egy ufó, és hozd be, a TUDATUNKBA? (FITA ÉN ÁLMOS APUNK, DE ÁROÁD APUNK ÜK ONKÁJA VAGYOK? -EZ A VALÓSÁG, ÉS EZÉRT MOST MEGFOGNAK NUKIZNI, AMIT NEKED HAJSZÁL PUNASZŐR FIN GOD? -GATYA? NINCS CSAK ÁBRA (ABRAM... FITA A HUK ABCA ULTRA ARRA, HOGY JU HUSA LEGY ÉL, NA LEHET BODZAFÁBÓL FAK IS, CSAK AZ NEKIK, NEM IZLIK IZÉ IZÉ IZÉK? ) Most ha egy... ládd ÁT VÁLTOTT, KÉSZ PÉNZRE CONP ENRDE? KOPPÁN FEJE KOPPAN666...ITT AMIT MEG KELLEN LÁT NŐTOK,(FITA A TOKUNK AZ EGY DOBOZUK BAXXUK FITELED, TE UGYNAZ A CSCSECS VAGY,MINT A BEGYESÜK TEJ CSARNOK) HOGY TE NEKED OLYAN GONDOLÁTOD $$$... hogy te GYANUT UT? UT ÉS CÉL? Na mi az IMPERIALIZMUS USA? -HUSA? -DE A TÖBBIEK IS CSAKKONTRA? Sóval, most az van, hogy amit világürnek és végtelen, abba is élettel tellitetsÉg van, pl, a fagyos vastömbükkbe és kövekbe, astraidák? - Na most ezek, az alap (affa) élet, hogy egymást falják, és most közbe, replikáják kikaálják! (két hegy kzzül mi mász ki, fita az az eléedülük) Ezeket én már az iskola előtt is láttam! Fita, te egy ISTEN ÖRÖKISTEN NEM SEGG SEGGÜKBE vájkálsz (VAJK???) VÁGYOL VAGYÖLT, VÁJKÁLSZ VAGY? MEGHALT MÁR VÁJSZ KÁLÁM, TÖBB NEM MÁSZKÁL MÁN, MIKORKA KÁLMÁN, MIKOR KAKÁL MÁN? NA AZZAL AZ A KÖZBENŐ, LÁDD A XEXELÉS ELLETÉS, AZ HARMADIK, ÉS MINDEN ITT ÖN TUDATLAN, GÉPIES ÉS ROBOTOS BOTOS BÓTOS ÉS TE NEM TUDHATOD, AMI FITA, ITT AZ AMI MIKRÓ -VILÁ-GOD,AZAZ ITT CSAK A KÁR KÓR ÉS GÓRÉ SZÉRÜHE BETEGSÉGGED FIN GOD, PUZOL, ÉS KI FIN-GOL? Na most itt hacsak..na fita, itt csak GOMDOL LÁT, ÉS NEM LÁT ÉS NEM IS LÁTHAT PARANCCSAL CSAK APARANCSALÓ...FITA MOST AZ UFO SZINTEKEN MEN A JÁTÉKUK, ez az, hogy akik most TUDATOSAN,AZOKAT AKIK A SAJÁT FAJUK, ALLÁ RENDELIK A KÓR OKOZÓK KÁR ADÓ HALÁL GÉPEZETEIKNEK, FITA MNDEN ÉL, ÉS A HALÁL, HA TE ÉLŐSDIVÉ, AZAZ NEKED TÖBB VAN, MINT ÖRÖK ÉLETET ÉS MINDENED ÖRÖK VAN, MEG VAN, ÉS TE ANNÁL ANAL ANGLOD ANALA VAGY DURUNGJA, REPLIKA? - TÖBBET KIVÁNSZ, KIVÁN KIVÉTELES KIVÁSZATOTT ALMA, AZAZ TE CSAK A SARA SÁRA NAGY ANYNYALOS ANALA VAGY FARKA???-, NAM HANEM TIMSÓZZ... ÉS FÉLJED IMÁDJAD ŐT, ÉS MOST ONNAN, LÁDD TE NAGYOBB AKANRNÁL LENNI, MINDENKI CSAK A TE SÁROD? ENNI BAXNI MINDENKINÉL? FÉLELMETESVB SEBB IMÁDOTT VAGY,-LÁTJÁTOK A JÁTÉKUKA FRIGY LÁDA TELE SÁRRAL, NA MI AZ ARANY ÉR? NEKED VAN?
                 3.: Whohhh...(azt hittem három a kislán) most az hogy nyers hus a egek füldek termője juhusuk lett, na most Éhen a KIRÁLY LUK, IZÉ, KIRÁLYA VAN NAGYOBB RÖHHH,,,RÜHH? -Zen, NICS HALÁL? -FITA TIDOD UTÁNNAM MOND DANI, SZERETNK SZERELMET, JUHLIKA LUKÁT SZERELNI?-HA BEMENEK A SZOBÁFDBA... a halál az hogy minDenkidnek kivétel nélkül ELŐBB KERESSÜK AZ ERE DETYYI ÖRÖKÖRÖKÖS TÖKOS SZÜLŐK, NICNSAK ITT TÖBBET, LÁDD MINDEN CSAK BUDISÁG SEGG... MOST MI VAN A BUDIAIKBA? AZ ÖRÖK ORSZÁGUNKAT MOM, ÉS MOST FITA, AZOKKAL, MERT ITT VAN AZ A CSODA ODA, AMIT ÉN SE TUDTAM VOLNA, HOGY HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, AZOK AZ FÉNYÉNJÉZUSÉN ÖRÖK PUSZI TESTVÉREIM, ÉS MOST KICSI CSOMO NAGYOTT KIVÁN, HOGY HOGY ÉRTJÜK EL, (A MENNYEI KÁNAÁN KÁRDEUSA RUSSIA? MAGYAROK MOMORSZÁGOK,KÓRUSA VAGY KÓNUK KÓLDUSA) AZ LENNE A TE HAN GOD? Nincsak most engem,ma reggel a feleségem fiam, halgasss itt midnen a gara$$$... ugaras ne ugass? Fita, aiket hogy most ÉN UGYANAZ VAGYOK, NA AZ IDÖCSÉM LÁTTA AZ UFÓNKAT A IFÖCSÉM IS, CSAK MOST Ő LÁTTA MEG ELŐSZÖR, AMIRA... AZ EGY HULLA CSiLLAG? NEM HANEM A PITU BÁTYÁNK VALA, Ő HOGY HA MOST NEM HOZATOD KI AZ IDÖCSÉD, MEGHAL! Leirtam hogy, és itt mndenkidenk meg kell találni mag át, azaz az az hogy magadba maga ad,bele tudsz látni, ez a BbLiába, fiteljal hagyjuk hogy Jézus az magyar RULL, te is vagy, és te is Jézus, mert ahogy most ottis OTP irják, EGY TEST LELEK, AZ EGY LEHELL LETT,(PUUK) VAGYUNK! Fita, olyan hogy halál nincs,csak HALL ÁLL...kérdelek, a fiaim hogy kell mennünk magyarok közzé, na ha te ezt TE el hllgatod, ott hangosan ( TEMP LOPOSZT LOP FITA MAGYAR TEMPT LOP OSZT NA IZÉ?) TE SEM VAGY MAGYAR? -FITAMOST TELJES AZ HOGY KÖPNEK RÁNK, NA A FIAIMRA EGY NAGY VASLAPÁTTAL LIPITLAPÁT APÁD KASZÁT KIEGYENESITVE? Na most, ITT ARRÓL VAN NAGYABSZÓ, HOGY HA NEM BÁNTUNK SENKIT, MI NEM BESZÉLHETÜNK A MI MAGYAR HIT, LÁDD A KUTYA DÖG? DOG GOD DÖG? -JAJA RÁ GOD VERSZ, EGY AZ ÜLŐRE VAGY KETÓ, EGY A KALAPJA VAN NINCS VAN ..CSINTADRATTA? Nn most ÉN AZ ÖRÖK ÉLETEMBEN VAGYOK, ( ki tudja, ha te nem?) és most fita, van olyan, hogy IDE AMIT APUM, TENGAP, NINCSAK OTT EGY UFO? Fita, mered a gondolni, hogy te vagy? (ZITT HOGY INGYEN ENERGIA ÉS TE MAGAD IS,GARIV -ANTIGRAVITÁZOL? -JAJA UFO? JAJA DE A JUHUKK? Na az hogy ezt a ROHADÁS RÁ ADÁS GYUNYÁJUHUKAT, fita itt az van, HOGY NEM HOGY KÉRDEZHECC...nincsak minden magyar ország? -fita ezek NAGYOBB CORONÁS BITAGNGOK HAZÁRDOG DÖGÖK KUTÁYIK DÖGJEIK,HÜBERÉS URAIK?- TESTVERE FAJA KIÁRULÓK, EZEK AZ AMIT IZÉ, AZ CSAK LANGYOS HUGYUK $$$...fita most ha mégis Ron Palcsi PALAcsinta lekváros?
                      Innenn, hogy hivatásosan, az esetleg soha napjn vasárnap, na előbb az izé izé JUK? Na most KIÁRÁJŰLYUK KIRÁLY YOU JUHUKKT? GODOK GODA, KINGÉK KINGE INGE BOLHA SÁR $$$...fiteljal, csak a Stockmar ...karma,vissza,(nincs senki semmi meg GOD ZILLA $$$...a fogyasztó tora? - és termel ő ő az ISTEN CSÁK NAGY PI CSÁK RUKUMUTYUUK FÖLDJÉN IS?- teremtő kozött!!! de ezt irgalmatlaNUL NUK, mndem szem, eszem???- de most Kossutth bagó, na meg a nagybőgő, és most csak az, ládd én nem ufót láttam, hanem az vagyok!!! Nátod?- de csak ha a szemetek, hugyuk szaruk fo$$$...illatár? Fita, most jönnek a magyar ok jönnek..előlről vagy hátulrull...ott egy fészek. itt is egy, apád részeg, Fita, ha most tökig ellenzed is, nem tudod el hinni, akkor most most a hajad begyualdt vagy kopaszi kákó, jön a favágó, fa luk, angyal várós analod?
...fita, az ürge csak ürge a seggit nem türd be?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1219)