repcsepista Creative Commons License 2024.08.16 0 0 1219

UFOzzuummm...miEeee... Szülő (suli gurusunyi) földem, te szép magyarország MOM! -de mi ki MO? -kreálta a kiráLyukat kárUKat, kár vallásUKkat a teista és teistestoba feudalista kommoonista zionista zioNUKa kamuka hamuka halál kitalálltók és adó? -mi ki MO, mozgat666... őket? -pu pu pu... csihahhahha men a vonat men a vonat Kanizsára, hej Szobathell nagy állomás... végálom más kiszállás?
                    4.: Kávézzuummm... kaMOn kamilla illata hm hm hm...ó te mesebeli africa, nem kell oda sok cula... Most Álmos apunkkal, beszédbe egyeledtem, egy lettem? -ládd apa -fia? Zitt nagy bagy fába vágtam a fejszét,és csak ugy,hogy minden a fatiszta -tisztafak, és most vannak a falyuk? -az a fajuk, ami kezdődik alfa juhukkal, meg farokkal? Na beszéltem apuénkkal is, s hogy VAN HALÁL! -amit most a fiaimnak, nizzitek amit lát me mond, az az, neki is mondtam, hogy az az, aki monduk ha nem emlékszik még, azt az amit most 2024 8-13 kiszegeltem, a falra, az ládd a fali ujságunkra? -hogy az aki ezt tudja, az egy csoda ember -gyerek, ami most is, na reggel, a fényból, a felesÉgem nem hagyja ezeket a fiai előt beszÉni, hogy ebbe a testbe, ki be járunk azzal a testtel, mely nem felejt, de most ha ebbe...ládd én mellé fekszek, és át kozom,(talán le zárom magam?) ami azt amit itt is láttok, hogy villogások, azokat ezzel meg ez a test, nem is tud rólla, amihez kellen hogy a jobb agyunk is müködne, de most az is, hogy előjött, hogy az az fekete alak, majomalak, na fita az összes gerinces emlős állatok is, ál lát, azaz most vissza... Na Álmos apunk, Árpádapunkig, apu, fita olyan hogy király, én itt a fjam házában volt Ámos Király összejövetel, és hogy romát (watikant államot?) is mi épitettük, s most Géza, régi jó barátom, és megértjük (na ezeket nem hagyják megmukanni $$$...fita ezeket pénzelik ma is a nymecek...jaja a nemesek? fitelja Álmos kirély Árpád kirlály ) na Géza ma is egymást, csak nem tudok rólla, semmit,hogy az érdekelné hogy romát watikánt mi? -na rögtön ráugrottak,na meg én is ezt honnan vettétek! Az érdekessék tessék, seggre ne essék, az ismerőseim is rám rohannaak, és leirtam és otthon jöttek, ilyenek miatt van ott magyarország ahon van, hon van? Most az, csak az ami sugalat, tehát az hogy keresztesek? -fita azok az alfajukkal keveredtek! (drága pájnzen véren vásárroltattok fita állat hajcsáraik, na itt a hall áll? Nincsa vannak örök fatiszta tisztafak folyamok, és az Emese??? -anyánk, Álmos apánk(génvér) folyója ma is?
                     5.: Hogy van halál, ezt ugy hogy most apuénkkal beszÉtem és van halál! Fita,akik Éhen a király,a monduk a szegén népek? Na vissza, 2002 -2-22? -hogy a mi Atyánk,nem bünteti egy gyerekét se $$$... csak pénz birságra? Na most, itt az van, hogy akik hallanak, ládd én hallani akarlak, és akarnék szerelmet vallani, ládd a kipugódat szelelteni bedugult recseg, na most fita... Ez az hogy akik alfajaikat fák,fak falyuk, hoztak létre, azokat is, azaz akik nem bvele együtt, ládd én, na azok ládd a fiaim is, mi együtt csinálunk mindent mendenünket, ez lenne az amire magyat ok!? Fita,mert most az, hogy van egy olyan, hogy sir alak? Naccóval, látni csak az ami Jézus szem, mag és most az egy az egyben te meg én vagyok! Itt fita, én ugy jöttem ebbe bele?-ládd mára hogy azt a csoda valakit, ami most mindenből csak egy van, ládd a felesÉgem, és most nekem ugyanolyan szines de csoda fény aurá van, ami most, azokkal akikkel beöltöztünk feketébe,mi abba az egytestben, azaz halot, addit ming most a fénytestemmel bele nem mentem! tRöha, te is meg mindenki aki magyar ok, az vagy Jézus? -Zitt most azt ha megtudtad, ami a mi gyerekéinknek, ezt okvetlen, és azok közt is azok, akiket érdekel,na most meg mutattam a fiaimank,hogy azt amit most te kikerstél és meg láttad,pl. a Cowidig, 1 a 100 volt, a fizetés arany, most azóta 1 -350 és megyen fel, és ezek a kis üzeleteket mind megvették fel vásorolták, pl a cioca cola campni, a Walmartba a junk kaját,és felvitta az árakat dupl tripla mert meg teheti? Fita, az egész ár drágitás, teljesen azért, mert meg tehetik!!! Fita, a nyemecknél, akk kezdtek...most Kammilla, ár befagyasztás akar, ami még rosszabb le$$$... ami most fita... Az hogy kik vannak ezek megett,az egész a föld és teremtője, az az akinek mifizetünk, és ugy viszi fel árakat,meg áramlatokat,ahogy neki tetszik, na most itt a halál, azaz miért nem szünt meg nekem, a hallás, mikor ezt az teljesen leföldel testet, le vetettem, meg ettem? .na eleve le fizette az árát, ami fita, miért lett Jesus husuk, most itt az hogy hogy lett Istenbull rambak juhus?
                     6.: Hogy van e földgömbenk saját teremtő meg most kérdem,az állatok fizetnek adót -kamatot és mit látnak,ál lát? Zitt az, hogy most az hogy az Éhbull becsapódtam, na az azok a magyarok, akik most fita,teis látod, hogy Álmos apunk,aki látóvala, hoigy mi lett, azaz itt azzal,hogy most hogy... nincsak azok akik az ISTENEK? AZ A HAN GOD, most mondom a fiamnak, te érted, mert te értelmes vagy,te gondold? - és fényed van! Na az anukaja rögtön leállitotte a beszÉlgetés,azaz itt felteszem nektek a krds: hogy hogy én emlékszek, hogy mit álmodtam, és álmomba mit kutattam, ládd mára,amit akartam látni érteni hoogy most itt a porhüvely testem...most az csak az enyém, vagy most ténleg az van, hogy nekünk magyar ok, egy testünk, az hogy templom, az már az állatok! Fita, nem tudok kitélrni, de az eddigi dig dagi villogásaim, ami hihetlen, én nem találokbenne olyan,hogy bárkit meg sértettem volna, (bün? -megsebezni valakit, az bün és bizon a sebünk fáj...fita itt van hogy ha egy a testünk lehelletünk? ha igen bocs,és nem akartam! Most az, hogy bünössé lett érted,érted, és ez az hogy most elkárhozok érted,érted,na jó pénzért eladtalak a piacon, magamra veszem a kinodat? Fita, ezek egymást is, nincs olyan irgalom kegyelem és most itt az van, ha elvesztetted fényed,ládd haragra keltem, elkezdüng gyülülködni és most magam Éva, allé rádülök, és a többet csak a lovam, szamaram,esetleg a bikám vagy, de a bikacsököd a kezembe,na a lu dörgőd, meg szamár pöfölőd? Látom hogy nem egészen tiszta de fatiszta tiszta fak? Ez az, vissza a kerszthez, az alfajokkal keveredés, ez az mikor ládd Árpád apunkig, megtartottuk a magyar ok Turull Tulrull Madár (UFO)tudatunkat! Figyelejuk meg a VÉR GÉN VONALAKAT, és most fita, na most itt nem értjük,hogy miért Árpád házi kirlyáság, mert az mát az alfajuk, fajuk,na meg juhuk. Na most, vegyük ugy, slehetett hallani ha a magyarokat meg tudják sebezni zsebezni hasitani, az nagy nagy karamba,(akol disznőóljaik örök orgiáik) és az az hogy fita,vegyük a KERESZTES HADJÁRATOK, (az idegyneik beózonÖLtetése?) azok a magyar gyerekek eladása, nincsak Juhmurdizsákok, Juhmördorök, juhnóMOrzsákok? Most az, hogy azok a magyarok, akik ALFAJOKAT ÁLLATAIKAT HOZZÁK LÉTRA, AZOK FEKETE HUNOK? (ládd akik rom szolgálatába átálnak?)Na fita, a rabszolgaság, az eleve vannak rabbszolga idomitóik, na most minden itt az az, azaz minden ami iskoláztatás? -azóta,hogy a MAGYAR OK, VANNAK? Na fita, ezt..most apuénk nem, nem fogják érteni! -neme?
                   Innenn...itt ugy, kié a föld? -na azok, akik parancsal csalnak? -jaja a Krályé nem leszek, neme? -ládd Betsepa, fehér bőre vala, braunSéba? King is GOD, GOD is KING? Kingek Kingek inge, gatya, -bolha az ingébe, gatya?
...The Moon is Slowly Drafting Away from Eart, End? -it's Beganning to Impact Us... Fita mikor bevillogtam, hogy olyan mnt a They Live filmben, foltos lakók,(nincs hus) nagyon meglepődtek,mikor megláttak, és olyan valami tüskés (zöld) növéynyzetük (jaja jelzők mint észeleőantenák, és gyilkos mérgező)van, amit csak olyan mint én, tud áthatolni?-na az hogy valami védelmi rendszer? Fita, itt akik TULJADONOSOK, AZOK IS MAGYAR OK! LÁDD NYEMECEINK? -AZAZ AZ URRAL URAKODÓ RÉTEGEK? NEM ÉRTENI MAGYART? -RULL? DÁCS DÁCS KOTKODÁCS..ARANYTOJÁS, ARANYÉR?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1218)