UFOzzuummm...miEeee... Szülő (suli gurusunyi) földem, te szép magyarország MOM! -de mi ki MO? -kreálta a kiráLyukat kárUKat, kár vallásUKkat a teista és teistestoba feudalista kommoonista zionista zioNUKa kamuka hamuka halál kitalálltók és adó? -mi ki MO, mozgat666... őket? -pu pu pu... csihahhahha men a vonat men a vonat Kanizsára, hej Szobathell nagy állomás... végálom más kiszállás?
1.: 8/15. A KÉP? -a magyarokra negy negy őrdög hullik, na az a Királysággal kezdődik,és végződik Szent StefaNUK dik-kükkel? -kó kövön nem mar marha karma? A tegnap álom, hogy CSAK GONDOL LÁT, VAGY NEM GONDOL ÉS NEM LÁT,VILÁG OK? -VANNAK!!! Pontosabban tüzetesebben szebben a szabina lányuk? Fita, előbb gondolodom (de mi van, azaz mi az ami a kiinduló pontom a szemembe golgotán láttalak egy záp napon, jött meg a folyáso...) és mondom DOM? Most a Dam és maDam? Fita, vissza a gnosztik spiritiszta tiszta iratokhoz, hogy Mit teremt magának, a boldogtalan, és mint VÉD ANGYALÁNAK bókol imádja fáljed őt őket???) untalan? Fita magyar gyerekek, kását (nem bagzás) fóztem egyetek, nőljön meg a begyetek,egyetem begyetem két szál vessző, szél fujja fujdogálja harmnat hajdogálja... mi mozgatja, azaz szél, és honna fu és hova köp? -vihar a bilibe? -porból sárbull lttünk és port eszükn, leszünk jaja porból por? Hogy mára, na azzal keltem ébredtem fel, és most EGY EMBER? -ALAK? -DE MOST MINDEN EMLŐS -GERINCES TEREMTMENEK MENNEK JÖNNEK, és kozbe...fita EGY OLYAN, mint egy hivatalos ADÓ BEVALÁS VALLÁS?- LÁSS? Zitt van, az előszél tegnap este, hogy ezhez? -miEeee... nem tettem hozzá...itt a semmi már megakadtam, nem tosztam? -velük? Fita,itt a Golgóta gol és kereszt, az ténleg kersztezés, a Gizikét a Gőzekével? -aminek (fita Álmos apunk, fatiszta??? -nincsak az Nimród -Atailla -Árpádre apunkig, fatiszta, na most fita Gizkét össze kersztelik keersztesika gőzekével??? -itt izé, ldád az angyalával birkódzik, ami igaz!!!) a KREÁLMÁNUK?-güzük, 7rétgörnyedt pupposok duccosok hátizsáKosok güriznek? Ha lehet, most fita, mert az hogy MOST ÁLLANDÓAN CURIKULTAM? Fita a magyar? -1024 éve annak, hogy magyarok vannak,összejövteleiken állandan curikkolnnom kellett,körömmel örömmel ládd fatiszta hugariska bika, pináci cicije van, de anti krizanti, ezt azok, akik ténleg azokl ládd KRISZTUS TUS EGYBEN ANTIKRITUS TUS...na töörlték, és fita ittolyan nagy KOTYFOLÁNUK AZ ÉHEM AKIRÁLYUK, MINT SOHA ÉS NOSZTREDAMUS MEGLÁT666....foggal lenne-karommal karma tőrkéssel psztolyokkal nekem jöttek, mert szüleink magyar ok, testvéreinket csak szeretni lehet,de nem a husukat meg a lukukat baxni baxatni ládd Sára luka mais kiadó? Fita,ezekkel a SZELLEM ÉK? Fita,te most a GONDOL LÁTOD? NEM, ÉS A PARANCS ALATT A PARANY CSALÓK PARANCSA PAMACSA,FA-SZUK,TÁG TÁG ANALUK,HOGY A JUH HUSA, ÉS TE NEKED A NYAKAD NEM NYISÉÁZLT ÉS NINCS MENET RAJTA NEM AZ A SZAGOD, GOD HANGOD ÉS MOST TE VAGY A HALÁL MADÁR? Fita teljes gondolát és most ha annak anala $$$...azt bax666... Fita, hol dült el az állfel torony? Pizza ferde?
2.: Zna ez az, hogy kell hogy elkezdtem ott, ahol nncs pont, és pont ott, ott egy fészek, apád részeg? Fita, mert most az van, amit megprószáltam be villgoni 2024 8/13! -te vagy a párom? -jaja csak örök egy ÉLpárok, (hátulsó párok előre fo$$$...FITA A PPÉNZ HAT 666...ALMA,NA ITT TÉLEG ÉVE BEHARAPOTT A KIGYÓ FA? -FARKA? -ÉS A FARKAS IVADÉKAI?) és kerékpárok? Zna te akár hiszed akár nem, te egy MAG AD? -most oda vissza, hogy én a MI ATYÁNKKAL, mindig tudtam beszélni,mag am ba,mag ad?(DE MINDIG VELÜNK VAN, DE ITT A HA A TORKOTOK LÁDD NEM LÉTEZIK, HOGY NEKED NEKTEK NEM LEHET HANGOD HUN GOD? NA AZ CSAKA A HUN OK ÉS MAGYAR OK? Sóval,az aki most magam látom? Fita az összes irataim, rendkivül az, hogyha nem bánt senkit, had (most én ugy érzem, hogy hadd hagyd de a had, az látod hadi állapotrohod hellzetek?) na nem nyulok hozzá, az amit ma is nyelvtan, de azt nem érti érzi senki,semmi szecsak alma almuk mukijuh luka lüke saruk (fiteljal SARUK értem, ládd az kis indigojány) vagy? -nincsak az is teremtés és szaralak? Zna most... ÉN ÉS AZ MI ATYÁNK, MAGYAROK ORSZÁGUNK-MENYORSZÁGUNK EGY SZEM $$$... VAGYUNK! Fita mi van a szemébe,ha lenne? -szemetek? -fita a ro ro had nak, és rohaszTanak taNUK, tani tó ik, fertő fertőző-tavak? -na kénköves tavak, azaz pokólaik? vágó hidjaik, fita a beadás és adó, az az hogy fitya, minden kreált állat kinzó áldozó kreáltságaikba KIRÁLY SEGGÜK LUKA PU ALLÁ, NA LÁDD A MÁSODIK VALLAGHÁBORUUK, TLEJES OLYAN,AMI MOST AZ ÁRAK AZ EGEKBE ÁR MEG ADÓ AR MEGA DOM?- HÁGNAK? Na az Space EDZS? Jajaj a nyemeceknél, mert ere Detty magyar ok? -fita, önamguk ellensegge, ládd ha a a magyarokat kétt vágják, na fita, ládd Koppúányunkat, és mégis 7 nyelven beszél? -na minden olyan valaki, aki mer önnállóan még gondolkobiNUK? Fita most egy végleg leg end? - bvégzetes, na amit látok, hogy AZ AMI EMP? Na most is az van, és az az...hogy most ...előbb,na te meg én, egycsoda Jézus ufo alaKU nem kuka kukacUK, vagyunk! -ezt leirtem a Mi is ufok vagyunk! -hogy AKARTAM LÁTNI JÉZUSUNKAT, ÉS EGY CSODA DE CSADA OLYAN ÉNEK ZENE HANG, AMIVEL MÉG NEM TALÁLKOZTAM, ÉS MOST LÁTTAM MEG, HOGY EGY ÓRIÁS NAPTÜKÖR MEGJELENIK, DE ELPBB CSAK EGY UFO FÉNYPONTOCSKA ÉS AHOGY KÖZELEDETT, ANNÁL CSODÁLATOSABB HANGOD HAN GOD?NA AZ A MAGYAROK ISTEN AMI OLYAN ISTENI ZENE, AMIT ITT FÜL, MEG SZEM NEM LÁTHAT, DE KIK VAGYUNK MI MAGYAR OK, AZT NEKEM NEKED NEKÜNK EGYEDILEG EGYED KELL MEG TUDNUNK? MAGAM MAG?- AD? MAGYAR OK???
3.: Na most ISTENEK ISTENE DAVID KREÁLMÁNUK???- EGY PACNI $$$... 1024 ÉVE ÉVI-KÉJUK, NA MOST EGY OLYAN FORMA AMI EGY NAGY LAP, HOGY KI MENNYI ADÓT BEADÁST FIZETET AZ URÁNAK, FITA AZ OK IS HÜ BÉRRESEK, AZOK MAGYAR OK???- AZ AZ ÉLET KÖNYVÉBE, NA MOST AZT NEKED KELL KITÖLTENI, ÉS HA HAZUDTÁL, FITA A APRANCSAL CSALÓIDNAK???-NINCSAK AZ ELŐS PARANCS? .CSALAT, AZ AZ HOGY HA TE MAGYAR VAGY,NE LEGYEN KÖCSÖK GOD,DOGKOD DÖG ÖLT, DÖGÖL? AZ MEG BOCSÁTHATALAN BÜN, (FITA ITT AZ HOGY A MAGYAR OK, M EMLÉKE IS, AMI LEHTELTEN, MERT CSAK EGY SZIKRA SIKRA VETI?) ÉS EZ ÖSZEJÖN,LÁDD ABRAM? VEDD A PACALOD, VÁGD A HÁTIZSÁKBA,ÉS HOZD FEL A HEGYRE, AZ AZ HOGY TE A MAGOD? MAG ADDA AIDA MIDNEM AZURNAK ADÓM? A DÓM? Fiteljal, apum ezeket, de én oda $$$...figyelm, (fita ;heztünk, és én talán ha iskula, kugtak minden magyarországi? -magyar??? -iskulájukbull meg az egész Warsava KGST most fita,szószerintamit leirtam hogy azok akik FEKETE FEGGETE ISTÁNUK KREÁÉLLÓSAK, INGYEN DOLGOZOK, DE MOST BE KELL IRNOD MAGAD MAG AD AZ ÉLET KÖNVÉBE, AMI AZ AZ ÖRÖK HALÁL HALL ÁLL, KING IS KONG A FEJETEK?- mint most a fiaim, de kell legyen az, ládd én, és akik most...Na olyan csoda amit az ÓRIÁS NAP TÜKÖRBE LÁTTAM,HOGY MOST CSAK AZ, HOGY AZ ÉN MAGYAROK ISTENATYÁNK SZEME, SZEM -E, FITALJAL, AZ MIDNEN APUNK EGY A PUNK, MINDEN MAMÁNK EGY MAMÁMK, AZAZ CSAK ÖRÖK EGY ANYUCINK VAN, ÉS ÖRÖK EGY TESTVRÜNK, ÉS MOST ÖRÖK EGY ALAK,AMI ITT EGY ÁRNYÉK ALAK! Na most most az van,azt meg kell tudnom,hogy ez csak az én fazonom, na az aki vagyok, az az egy az egyben ládd JÉZUS!!! -na az a csoda hang HUN GOD, és valami az hogy zene, az itt...na itt is az, hogy a jó bornak örül a gége,és az lád mulat, mülát? -na FITA MERT EGY TESTÜNK van, az a bal meg jobb oldal lenne, de csak bal olda borda van! (ne leirtam, hogy hogy vagyunkmi itt összaláncolva és igen csak nálunk van az hogy anya -apa, na most a gyer kid (dik) bene?) IGEN IGEN MOST HOGY BENEGEDTETEK, LÁDD sLEUTH TESÓM-ÉNK,MINK,NA AZ MOST HA A TESTEDET LÁTOD, AZ MOST MINDEN AMI MAGYAR OK GYERE KÉINK KID,DIK DÖG GÖD GOD,,BENNE!!! -HOGY TEMPTLOM UK, AZ MÁR LÁDD SZENT ISTVÁNUK, AZ ÉGBE ÉR A HAJA HAJJA HAJJA ...AZ ÉGNEK ÁLL, SENKI SEMILYEN UR-AL KODOK, MEG SEM NEM KÖZELITHETI! Fita David király,meg kreÖLmáNUKiNUK kinuk, sehol, de a több kreált álat öv allatti királyságuk $$$...
Innenn...nincsak közel $$$... na az a sehol $$$... ól hol $$$... diszNŐ Ódisz torr... meg orgiáik,de monduk, amit láttam,hogy az ami én vagyok? -na az a test? -nem, hanem Mi is ufo-k vagyunk, leváGODtam bejött, neked bejött... jaja nekem a folyásom megjött...
...fita, érdeskés érd érdek park (szikra) város ...vannak akik csoda gyerekek, na ipp elkezdtem, hogy mi végre, egyenesbe de fita, itt mi nem vagyunk, na mert csak azok,akik nevüket? -fita ez a két oldalborda bordélyházaik kuplejáróik temp- lop- oszt oszlopAIk póik, kajuNUKI jakik? - vannak, teista a teista, akik ténleg, beirták a nevüket a porba pu? - korpa, koruptok? -korpa az övék? FIN GOD? ingott fingott pityorgott? -óh seggits mi rajtunk, mi hozzás fohászunk, Mária seggit? -gyümÖlcse?
...ttps://www.coasttocoastam.com
...fita, itt jönne be, ami amiért lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk, s fekete dögölő dögevő ufó$$AIk? Fita, Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whohhh...
...oááá...