- UFOzzuummm--- miEeee... Leprások robot leprás -replikátor telepeik, kanibálok semésztő gödreik, programozó prédikéátoraik sikátorok -zsákutcáaik,halál emésztő önmagukat is gödreik GOD RÖRRR...
4.: Kávézzuummm... tea, kamoMomilla? A fiam, emlékezett az álmára, elmondta,és hogy itt is fél az emberektől,(itt nincs olyan fog alam $$$...senkinek sejt alma? -Jna neg halál félelme van, na most... Ha le tudná irni az álmát, az bizon most ugyanaz,ami mikor vele találkoztam, ma mondtam neki, egyáltalán nem csodálkozok, hogy nem emlékszik rá, és az ha most te azt ami félt bennünket is, meg ugyangyugy a hátsó udvarban vagyunk,(együtt) az most az, hogy halál félelmet kelt, és ime amit mondok? Nekünk, akik csak egyszrühen magyar gyerekek vavgyunk, nincs halál, és CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, akkor is, ha (az ingemért de gatya marad666...) most az az hogy ez? -NINCS!(senki nem tudja gondolni $$$... ölni, fita kik a pénz adó =halál kitalólók fel találók? -sjeted de most azonnal az agyad fo$$$...ahoz pénz kéne kéne?) Zitt ha figyelitek, nekem a szakmám, lovász egy bevagyok nőve a lovammal, és ufo? Fita, a fiam,ládd ha tudnunk együtt lenni, élni, nekem az volt meg ma is minden álmom,de ha meghalunk? -meg kell halni? Most az hogy aza amibe voltam mára, az egy olyan,hogy sötét gomolyagok,na valóban egy fekete föld? -nem hanem neki is feltettem a krdst, a gondolátunk, ha látunk ahoz világosság kell, és bizon nekem van saját világom, amit most álcázunk, mióta be ültöztunk fekete lepel,na olyan mnt egy egyenruha, előbb mint a watikán ügynökéik,jaja man in balck,és most ha nem, akkor minden itt abba bele égnek és dematarizálódnának, na ezt a Tejuton fel fel találtam magyar tesvéreinre, és velük együtt öltöztünk be fekete lepel? Na a Jézus jelenések, azok szintén magyar ok Fény Madaraink, de most kgépzeljük el, mert itt a sötétek, azok robotaikgágépeik lettek a fekete (sintetüke AItifaka robita CyberGÁGik, iGE hirtetóik, madaraiknak? Na Jézust egy fehér lepedőbe festették rajzolták le és ahogy láttátok őt fel menni, ugy fognak lejönni, na most azonnal, a fekete szaricsókáAIk azonnal támadnak a tudadlainkra, (fita itt nnics olya hogy gongolát, ládd az most rögtön azonnal a jelenedbe van vagy,)a gyerekéinre és most azok mazurak (paprancsal csalóinak szari csókáik) akaranának lenni, most ami ládd mikor Pieró? -na fita, ezek irtó olyan okádéjok, akadályok akkádok (hybridegek angol hidegek ridegek idegek idegenek genyók) és az bizon fekete okádékuk, és ebbe a világba? -a te világ -od? -gondolod? Fita, apunk, ez nemolyan az,amit te akarasz, és ez nem neked lett csinálva? neked csiszálva meg menttett vágtak rajta?-szent iratuk?
5.: Ime amit a fiamnak, most mi állandóan beszélgettünk hogy niins halál, csak öröké élet van, az ládd azzal a fehér fogunk kivvillant, csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt,kinek látom fehér fogát,nylja fel a világ sarát? -na igy mégis langyosabb (szar) de fo$$$...Fita, a halál félelmeden, senki semmi nem tud seggit enni, esetleg Mária seggit? Nincsak fa feláll, ész megáll? De, én nem magam féttettem soha, hanem amit nagymamánm hogy igen igy ebbe a testbe is, meg lehet tudni hogy csak ÖRÖK ÉLET VAN, és lehet találkozni a mi ÖRÖK ÉLETHÜ TURULL TURULL MADÁR (UFO-k) tesvéreinkkel, kell!!! -ha egy mnt a lunak? Fite George Norrbi,(puszi barátom cuppp...) egyszer ki tudot jönni a testéből és azonnal, vissza huppp...félelmetes, (ösztönös -gépies) és ezen én is át estem, pestem, seggre estem, azonnal vissza huppp... Itt most ugy, hogy ha van kivel beszÉlni, ládd ez nem létezik,mert olyan terheket raknak ránk, ami el viselhetetlen, és most az hogy az adóság óránként hatványozódik? Fita, ez az ha romába (na annak a kozponta germániába a Ducssok, nyemecek, NINCSAK angliába is a Ducsok duccosok? Itt az hogy van a adó -kamat kamra kulcsÁr? Ezt nem hallottam, hogy nagyon beszélték volna, de csak röviden, Itt az egyik könyben, Eustáce Mullin? -nemvagyok benne biztos, de ha rómába kamatoskamattal bettek 1 cent, ma nincs a pénz, számérték, hogy az asóságod le tudnád fizetni,(fita az egész krucfakolásuk vakulások kullancsok az!!!) ami azonnal NEM IS LEHET ÉS NEM IS TUDOD,(mert nincs olyan!!!) na itt van az ami most van ez, azaz a fizikai világ -od? -amit te gondolod od gondol látod? (nem mert te a te gondolátod?-világod szó e szó esso) Fita,itt van hogy ahol én vagyok, AZOK CSAK GONDOLÁT VILÁG OK?- és most itt olyan hogy te gondol od? Fita, ilyan korom sötétség, soha nem volt le$$$...Zna az hogy adó -kamat kincses kamra kulcs, ami hallotátok hogy van a kulcszár zár ládd a Matrix filben, azaz az,hogy itt ha vesszük, 1776 óta, a tartiozást,először is ezt most azonnal, hogy ezek olyan adókat vernek a szerencsétlenekre, baromállat állomáNUK, azonnal Szentük dik Stefanó óta, most olyan adót beadást huztak le a magyarokról, ami számmal kifejezni nem lehet! Na az az, hogy ládd 1776 óta, nincs aza szám,amit most leirtnak, és ládd most is esetleg egy olyan puszitó III. -vallaGODháboruuk,(fita ezek gépek,és örök élnek,mert minden az,azaz az anya GOD?) -AMIBE A VÉRED KEVERIK? - azaz itt azzal, amit leirtak nem irnak le,itt Zillió x triliió számok? Ezt valahol pontosan,hogy az szemetekbe 33 trillcsi,az az hogy most azzalk a kulcsukkal zárnak,se Kossutth zárd számadás?- fita ITT A KULCSUK ÉS A KULALNCSUK? -AMI MOST HA TE MAGADTÓL VESZEL FEL KÖLCSÖNT, NA RONI,fita a meGOLDás,(ős arany alapotakart) ha lenne egy olyan KiUGRÓ CSOPORT, akik ezt a napfényre (fita, te nem tudod ha most csak ezt ugy, hadd beszÉlnen ha nem bnt senkit, te is uf-ok na meg pufók vagy, itt a kipufogóm,ami most fida a kedves néne , ugy 1990 -2010 ugy 11 billicsit huznak le, ami te se én se senkise tudja, hogy mennyit,de most NAGY NAGY ZÁRT SZÁMADÁS, amit ládd a PRFÉCICÁJUKNAK, Jancsi, szart a macska hajt hajisd ki? -a macskaszart? -jajaj most rögtön, azaz ami a LOan Doan pepe, jaja ők a pénz váltók, fita itt irásba 42 millió éve csak ők? Ládd ÁCS ÓCS JÓZSI, mi a fene...na meg szérveri a pánváltó rabló bagázsikat, az én asztalommal, visszza! Fita, ma is próbáld meg,ládd Roniba bele lőnek, és ő csak, az adóságod akarta lefizetni,(ládd Jézus?) amit csak törÖLni lehet,és többet, mindenki sajátmagától vehet fel kölcsönt?-büdös bankára? -ládd az 5 éves terv?
6.: Naha nincs halál,akkor most ez az, hogy valakinek be kéne tudnia mutatni, és itt ha vak vezeti a világtalan ok? Zitt akartam hőbörögni,hogy rajtunk kivül senki nem bezzél a halotaikkal, na meg most TÉNLEG A MI ÉGI FÉNY -MADARAINNKAL, S NAGYON LEÁLLITOTTAK,NA MOST EZ AZ, HOGY EZEK SALAK SAKÁL HIÉNA REPLÁS GÉPEZETEK ROBOTOK TELEPEK, amit most hogy ho ho hooo... Na fita, amit 2024 -8-13. - hogy ÉN AZT AMIT HOGY SEM NEM A SÖTETSGG BÜDÖS VAN,SEM NEM A FÉNY, MOST ITT A Mi is ufo-k vagyunk! Naha csak nátha hátha, haBoss takoNUK, menetett vágott a nyakadon, gondold lehuzzák, és az aki lehuzta, AZ A DÁVID KIRÁLYUK, akik most fita, a félelmet, látod hogy én is cak ugy, Dávid kiály...vo vo ovop... gumi,kotton ugrálnak le a betüm... save seggit, Mária seggit? Nincsak ami bele elkezdek gondolát kört,körbe vagy görbe? Fita most az álmomba Fita most is abba vagyunk, bombával az álmom közepin ázunk? Na fita, az hogy itt semmink,igen igen ha GOD GODOKGODA DAVID KIRÁLYOK KIRÁLLA, ABRAM-ISZÁK-JÁKKÓBI ISTENEKNEK,fita,az az hogy csak azoké, és azok mind mnd minden gyere kid, eleve egy elhivatott királyi popság szent nemzetség, na most itt az hogy a föld? Na most csak hogy beszélek a fiammal, és fél?-félt bennünket, meg örök együtt akarja a kis családunkat,na most itt a FÉLELEM, miért törlik mindent ami esetleg egy ingó fingó bingódingó porba fingó magyar ma született kis gyerek pu,ládd bele puzott a földbe, na most DAVID KIRÁLY KINBGEK INGE BOLHA AZ INGÉBE, MEG TUDTA ALTOZNI, ami fita,ENGEMET TÉGET MINDKET, NEM CSINÁLT CSINÁL FEL,SENKI,FŐLEG AL FART HAN GOD,HANE ÉN MAGAM NEKED, ÉS ÉN ÖRÖK VAGYOK NEKED, NEMTUDZ EL MENEKÜLNI AHHH ÁBRAM BUZOMJÁBA AHHH... ELŐLEM,MERT A SZERETETEM = FÉNYEM ÖRÖK ÜLDÖZ, na most azzal, hogy viszik fel az árakat az égbe,ár meg adom? Fita,nem tudok telefonon beszélgeni, a két öcsémmel,és ez a rohadt...am msot nagyon fit, mert ezeknek az dolga, hogy akit me lehet ijjeccgecni, az geci? MI az hogy én nem beszÉlhetek?-akik ha nem bánt senkit, had beszéljen Éljen,na most az hogy olyan ismerős, ezt senki nem tujda kivédeni? -véni védi vicsi? Fita nem bódöletesz, sLeuth tesóm 5 ezer év távlatábull? Nincsak ha nem gyere kid, ég a házad ideki?
Innenn,nizzitek, nem tudtam ugy csokorba, ogy bokorba bokorba komámasszony meg egy nyul? Fitya, az hogy az ami a sötötség, ezt Attilánk is, az A GONDOL LÁT, VILÁGOD, és te nem gondolkodhacc gond öl? Mit gondolsz, magadba? Egyzer 1 királyfi mit gondolt magába trallala trallala...fideled gazdag biró lánya? -gaz dög? Fitejal , most a kulcsuk a kullancsuk miatt, na eleve amit az itt az egész okádatuk, na fita, nem e beszart (a halot bidi a rawatal) de gatya...Atám...
..Fita,Pitu bátyám,rá lesztek kényszerülve, hogy magatokkal is törődjetek?-vagy majd ők, Jön a dicsőség királya timzsózol?-van petrő a petróleum...érted? -lámpa...
...oááá...
...most az hogy Szadam, honnan tud666...meg, hogy ezt gondoltatják velünk, lehet?