UFOzzuummm--- miEeee... Leprások robot leprás -replikátor telepeik, kanibálok semésztő gödreik, programozó prédikéátoraik sikátorok -zsákutcáaik,halál emésztő önmagukat is gödreik GOD RÖRRR...
1.:8/14. A KÉP? Egész éjjel, bent voltam ebbe koromsötét világ UK? Na itt most az, hogy kerestem hogy rajtunk kivül, van még egy örökházaspár, ami NINCS! Csak a feltételezése $$$...azaz ide ebbe miEeee...roncs roncsal parancsal csal kattogó pattogató... ( a fenektek?) na olyan hogy világosság? -ahoz az kell, hogy legyen (saját önnálló gondol látod? -mert csak az az Isten van!!!) eszed -fényed eszed eszünk esszük? -szük,a seggük luka pu $$$... -na csak xuku xuku elEve a mételye férge benne, amit replikáznak az a férgük, ami Önemsző tó tonatuna,magát is meg emészti! Namost felébredtem,kellett mennem vizelni, és most ugyan ott vagyok,és most az ogy leszületett egy másik olyan valakaink,mnt én? Na tegnapra jogy én és az Atyám egyek vagyunk, az az hogy én az Ő szemévvel is látok, és azzal láttam magam, miig Ő ŐK is a mi szüleink a mi SzüleINKŐNKBEN ÖRÖK EGY FÉNYATYÁNkMAMÁNK ÉS ők is az ÖRÖK TESTVÉREINK,ládd én magyarok tesvéres Ég közösÉgünk örök családunk tagja, végteag,vagyok, egy csüllöngő? Most fita,mert olyan csoda lények vagyunk, azaz én láttam az örök ÉletPárom és csodásabb nála nincs! Na most tegnap magam?Fita, kédem apunkat,na most vegyük ugy hogy csak örökegy apunk van, és ki csinált ki (baxott) bennünket? MAGUNK! -fita ami erőszag, na azokat meg kell szüntetnük, tüz szünet, azaz a tisztitó tüzbe velük, Nadon fita,mert most az aki én vagyok? -elájultam magamtól,ami az mikor talákozok a mi Jézusunkkal, leirtam a Mi is ufo-k vagyunk, vagyonunkba, és most EGY HATALMAS NAPTÜKÖR, ÉS LÁTOD OLYAN VAGY MINT ÉN! (ftia minden ami van abba Atyám) Fita, itt az van, hogy FÉNY -OLYAN CSODA, LÁDD ÉN AZ AMI A SZINEM, IT VAN SZIVEM,NEKED ADON URAM, NEKED KI TEREMTÉD? Na most, most is reggel, a fekete alakzat,(árnyék) na most az olyan, hogy nem hall,halot? Jaja most mikor mellette fekszek, fekszik sir kó alatt, Jézus meg váltó?Fita ezek rögtn leprás féreg replikázó PÉNZ PENIS VÁLTÓAIK? Fita, most teljesen mnd egy, legyan LOAN DOAN PEPE?-VAGY HAMBERGER? Fita, hus abárdölt de előbb coffölt, nicsak ha van saját edény kerted -kereteid, akkor neked meg kell ölni a zöldséged?-vagy gyömlcsödet, nem életbe (FRISS ISTENI) akarod tartani, ugyis hogy befőtt? Nincsak a tartósit= méreg szarjaikat fo$$$...Na a a aaa...jaja a rádió aktiv sugak is, ládd a kigyó kaii bogyó alma kis mértekbe serknet? -de szerpent, Chon pEndre? -ládd a JAWSHUSAIKAT, jaja adó de halál, KrispiHUsod a kersztfán, omlott piros vére,ártatlan halállal, miattad lett VÉGE? Na kis adagban, de pácolva? -jaja a letrok himrongyóik létra, látod a kipugóiakat fekete méreg okádékAIkt,curváAIk -szemekikurva,a dam meg ma dam vaksijaik hapsiAIk husa meg vére vérrbajos folyóAIkat al katracAik ketreceiket?
2.: Ami a zürejuk, az örök szorisd a lukat meg TIMsüózd, mert örök habiruk és itt a beletek vége,ládd most kérdem a kis feleségem, a kertbe vagyunk,na nem kellett volna olyan sokfát ültetni, mert a viz? -na csakippeg, jhogy életbe tudjam őket tartani, nagyon okosok a,vagy csoda programozottak, mert a nagy dus bozo levélzetett ledobták, de maradt,pl.a fügefak meg tartották, a gyümölcseiket, ami zerintem, okos intelligenes tervezés,kiviteleés, vagy most... Mi mozgatja a hangyákat? -na zerinte ugyanaz az élet van benne,(élhség és most az áltak közösség, azaz eghyütt???? na az nálunk, talán tötbettolyan magyarok? )mnt mindenbe, a héja éa a kaja meg szerzése, és tárolása, ládd a termés időszakokhoz van kötve, de ezt ti is tudjátok, csak nem lehet látni? (na ami ládd urivacsora,az az UFO:k, am most rögtön telepatika tele,a gyatya de azt nem lehet megtizedelni ölni???) Jah...itt ugy néz ki, hogy rajtam kivül...jajja apuék erősen becsngőztek, hogy egy az egy élőbe, a halotaikkal, na az ISTEN IS MEG MOST MIDNEN TEREMÉNYE, CSAK NEKIK A KIVÁLASZTOTTAIKNAK MEEG AKOZ TERC TORZ RETTETGTETETT IMÁDTATÓK KIVÁLTSÁGOSTJAIK,nincsak most adtak 20 billcsit izé iz izé...tegyük fff...hogy azt a magyar gyerekeknek, nem kell!!! -hanem fita, most az hogy figyeltem, azaz itt nincs egy olyan, hogy van olyan, hogyha sirni kell, sir igen, az ha itt látsz egy alakot? - mer? Fita, mikor a mellemben, keletkezik egy luk,az szerintem a szivem vérzik? -érted?Tróha most az hogy az a fel tételezés, hogy magyar RULL, csak ÖRÖK PÁROK VANNAK, ami most mi a fene az, jogy azigazi magyar fajta, kara fajta? Itt nagy DIETUZÁS puzás van, ládd itt az akit ők Jesus jaja hus, és ha nem ezed a coffolt abárdölt hust, nem iszod a vérét, te ÁTKOZOTT? -Fita itt csak KÉT DE EGY OLDARBORZADÁJ DE EGY CUPLERÁJUK TÖBB LE JÁRÓIK VANNAK, ÉS EGYMÁST IS ZABÁLLÓ (EGY BOSS BAXÓ GÉPEZET) REPLIKÁZÓ LEPRA TELEPEIK VANNAK? Fita,most a 20billcsi mellett, egy olkyan gyilkoló sorozat sod roNUK? -ládd soDÓMa goMOra...zoombizoom öörk központ arany ér eres pont ott van, ahol van?
3.: Na most, itt az van, hogy azt hogy KINGEK KINGE, BOLHA SÁRA AZ INGÉBE, na ami mikor lehuzzák, a Mi is ufo-k vagyunk, na mára egy olyan, akinek ládd apuénk, ládd majd ha a tojáshéj leesik a seggedről, meg a fejed pupja lágya benő,akkor esetlgek, (van akik látja?) ami most ténleg, ha van köztükn még egy ingo pingó buingó porba fingó kis gyrre kid,testvérem, NA NEKEM A KSZÖRNYEZTEM,ládd az hogy te neked fatisztának azaz focista? -nincsak most Álmos apunk, (fita az oltás, jaja a nemi nem mi szerva? na mit gondolsz mi a titka a tiToknak? -jaja figyeljál ti csak a Tok-od? Na most,le vezetnem hogy mért ezek eleve lepra telepeik, mert csak a tokod kell nekik!!! Vissza, hogy csak MI VAGYUNK UFO-K, na fita,ezek nem tudják, azok se akik őket létre? -látra? Fitaljal, ha minden eleve DÖG $$$...LŐTT LŐTTEK, ESETLEG HARRR- ANGOLOZNAK?Zitt az hogy MIÉRT NINCS SENKI??? Nincsak most én megint elkezdtem hencegni,s apuénk rögtön, jaja én a halottainkkal akarok meg halni akik ráadácsu hallanak,na most amit gondolsz magadba mag ad, az a beszéd? Próbaljuk ki, nem gondolom, és most jaja A MEGNYITOTT SZENT BbLILA JAVITJA MEG A HELLZETET, URUK SZAVA SAVA KÉNE KÉNE, FITA, HA VAK OK VEZETIK A VILÁGTALAN OK? Zitt most a felesÉtem a fiaim, és most azokat se tudom, hogy MINDENEK ELŐTT, TUDD MEG DE MAG AD, KI VAGY? Na az álmommal kapcsolátós amiket most körbe körbe görbe körzök, ládd a sas a dögöt? Naccóval, ezt ne feleddjuk el, 2024 AUguszti ahuna arra ára Agtelek? jaja 8/13, -nyasgem télen nyáron,hogy AZ JHOGY MI ATYÁNK, az most az hogy ezt megint, tudom hogy senkit, ma láttam, és aki mégis, az a magyar ok gyere kid, de előbb mndenkid kid, azaz fita, itt van a tok, és az egy fekete másolat AIDÁJA esetleg, na van a Barbina és Barbika? Fita, most ami van, hogy ahogy mondom,figyeljÁTOK Nátod,itt most az hogy UFO-k? Vegyük ugy, hogy minden egy GÉPEZET és most annak van értelme, ha te egy gégépük képüuk? Fita, a hangyáknál. a családok össze dolgoznak a saáját érdekükbe,na most itt most van olyan hogy magyar ok? -kersztények mind nyájuk?
Innenn...most az egy olyan, aki itt most lehupp az égbu? na fita, az egy gyerek, azaz minden gyerek egybe együtt csak 1mnt a lunak 1 gyere kid vagy dik? Na fitljald a KING GÁGÉSAIKAT, ISTEN A MENYEKBULL, MENNYEZET, ANGYALOK NAGY NAGY DURUNGGAL MEG ANALLAL, ANGYALUK LUK?-KÖZZÜL? FITA, ITT VAN ITT IS VOLT DAVID A KIRLÁLYUK KIRÁLYAK ÉS GOD DOG DÖG? Ami fita, monduk a magyarok nyelve, nyála,és van fénye fényed, jaja az lenne szeretet etet,és Juhliska ha bemenek a szobádba ba? Fita, az esélyeiket, ha most monduk minden luk, csak nekik tátog666...TOK? -tát ki a szád? -de han god, FIN GOD $$$... vágány gáz, vágbél szél $$$... fita a világadóság naponta vagy óránként? -dupla vagy semmi $$$... tripla tripper...
...https://www.coasttocoastam.com/
...miért, ért?-fita a világmindenség tele van csak értelmes és csak örök élet van,magyarokkal? Na most ami van, csak a kiválaszott peopLe és azok jól élnek, a a többi dögölhet? Fita, itt csak az előbb egymással szóba baszóba tudnunk állni?- jaja feláll? Fel álliitod? Tallpra mqgyar? Fita, itt csak ufó bazik vannak, és azok soha, te soha nemvoltál? - magyar ok,és most el fog dülnii, bedütenek?-ja már bedöltél?
...oááá...
...fita,én nem ufot láttam, hanem az vagyok, de lehet hogy te ti tá ...pepitába,a pichába $$$...