repcsepista Creative Commons License 2024.08.14 0 0 1215

UFOzzuummm... miEeee... Fény Fény Fények az éjszakába? -Nappal kelet kikelet, van szebb a végüknél,a sötétség vege Fény Fény Fény... Mindennap minden nap magyarok Karácsony...Óh de pompás fa, a zöld fenyőfa nincs árnyéka csak játéka Ohhh...Uhhh... XAU UFOooo...
                  4.: Kávézzuummm... tea,kaMomilla? Rögtön Álmos Apunk Emese Anyánk,folyója, a lovát (UFO) ugratja,és minden nemes fü fa virág,PIROS FEHÉR ZÖLD A MAGYARFÖLD? - és a vaddisznők is? Nadon fita, ez veszélyes szó játék, mert vannak akik direkt félre értik,(AKI LEHUZTA a Mi is ufo-k vagyunk, az ténleg a Kingekkinge David király a kirlyik iókirlya,amit vissza anagy Bugánkkal, hogy ki vót a... na az itt van,és a tegondolát, lufa, viklGOD) ha lenne értelmük? -mü? AIdások? Na ami van az az hogy Álmos apulénkig, fatiszta fa tisztasága, na meg van a focista, amit lehet faszista,(nincsak Senter StefaNUK dika) ami már magyar RULL, nem beszélni? Nagyon röviden, az hogy nemes, az hogy Égi származásu TulRull Turull Madaraink turbékolása lássa, hallja, haja hajja az égnek áll? Fita,itt most, hogy ténleg 1000-ben, a kapcsolátunk meg szakadt az Égieinkkel, és a nemeseinkból, asz tiszta fa és fatiszta, azaz az a nemes izes gyömülcs, ami hét nyelven beszélne? Fita,ott hon voltak gyömölcsük, meg gyümölcs levek,pl a szólló lé, most az inyem?--görcsbe ládd a pofám rángatózni kezdett ümmm... na az nemes is meg leves meg nyam nyam nyam, óh ÉdesAnyám (fita, itt apuénk hogy volt nékünk, azzal nem játszol mert ÖRÖK van!!! .mmm...kaja? -anyukaja? Amit szeretnék egy kis magyar -magyarok gyerek kid,hogy mi miért vagyunk, nemes, meg nyemecek? (fita, ők vannak a legközelebb vérségileg hozzánk, és most ők lettek a gyerekéuink germanók a leg gyilkosabb kárhoztatóiink,na a többi egy liba egy sorba) Zitt most azt, hogy végre, az hogy meg jövök, és a testem méllé fekszek, ezt próbálom meg érteni kora gyerek korom? -fita itt most tejesen korom sötétseggük alatt, meg füst koroj és szikra gáz, robban666... a tieed? - jaja FIN GOD? Na most egyszerre mindenkorra, hogy az ami a testünk lenne, most az az, hogy én meg te, akik értjuk egymás szavát, szav át? -sav át? (hugysav lug?) Na mi előbb egy csoda fény gyerek vagyunk, és monduk, az az hogy most elhagytam a fizikai testet, és most az itt maradt, ahol a fizikai testünk vagy mi vagy? - van, és most reggel, a fény testemmel, ami egy csoda alakra is, meg szinekre,(fita Yojónak is az van, meg az ami ládd lág gömb? -na most ővolt aki lehuzott, és most ténleg fekete janicár?-fita az érdekes, ezeket el kezdte volna förkészni, és rögtön anyagilag...fita azt most vallaholgy ki kell kszöbÖlnünk, ha törik ha szagad, 7 d9rög az ég, 8 most fita, a fiam, aki van olyój jó látó mnt éh, ha egy nó lett a a kirlklynő, akkor ar meg adóarmegedon, jaja 8, lett a olc?.talán mindenhogy hogy? -történt a dolgok, ami most Hol van Ron Placsink, palcsinta?) amit most végre,mikor a kis örök életpárom felesÉgem először meg láttam a Trieszti (menekültek táborába) kantin kapuba, mikor megjött,akkor azt a testét láttam, ami ma is csodálatos, és nekem csak ő az a lány, nagy dus globbanc haja a földig, na kb a faráig ér, és iigen igen őt csak őt szeretem,meg szerelem? Másodszor ugynaazt, mikoo apu meghalt, meg kaptamFercsi bátánytól levelet, ugyanaz!-egy nagy virág csokort hozott, és megértettem akkoo a virágcsokor koszoru, ma senki se szomor, mert nekünk ninkcs olyan, hogy adonIsten fapapuc, hanem csak akik többet nem hallanak?
                   5.: Fiteljunk, az hogy magyarok azok örök párok,és itt olyan fogalom nincs! De érzem,már du? -már csak a fényem, lenne? -és a testem, valami huzza lefele, és most csak a fényemre gondolok azok a szép napok,hogy zápulhattak meg?-na csak arra gondolok konokul?-csak azért is, mint most, ha minjárt...na le is vetem.meg meleg van? -gatya marad? Itt most addig jár a korsó a kutra,meddig? -mig van viz? -a kut kiapadhat? SaMáriának leánya Jokóbi kutjánál, na a kut (viz?) az nem mindenkié,meg a föld? Mért nincs mindenkinek kutja, kutyája lova ufója óhaja meg éden? -edény kertje kerete? -saját önnálló mindenkitötél függelten egyen szarásig (na az gyömÖlcs .a gyömölcsöt meg lehet őlni? -trágya, nem mérgező? sptt ládd a galbmamadarak potya nincsak autmotua vetőgépek) kertje meggyümölcssöcse, erdők? -saját tava vak vak vak...hápognak a kacsák? -Libmaj kacsmáj ne lugenerálj? Sóval, most az van, hogy előbb a tetünk lett,ami egy tetova ami egy alak, és nincs neme! Most nagyon fita, kis gyerek meg nagy? Na mikor mondtam apumnak ugy érzem maga mnt egy fatusó, jaja és fát vágnak rajtunk.Na azt hogy miért nincs itt olyan hogy amit a magyarok, hogy anyapa? De előbb, olyan hogy amit halál, az adó halál,na most Szent SefaNUK, FITA, MERT AZOK A IDEGEN PRADITORUK MA IS ALIEN MEG SZÁLLÓARMADÁIK SÁSKA HADAIK, AZOK IS NUKUNUK KINUK,azoat szállásolni etetni,és most foglakoztatni kell őket, ami az alja ÁL népekenk álladóddó rablásuk rajta ütések, és a nemes fáktól,kitisztitiásuk,(GMO?) és ez örök állandó,francos nyemec angol fricc labbancuk lett, te az lettél? -vagy kis kurucuk? -kucckuruc ki kurva, meg kurtak?-koxakerek? Naz most Álmos apunk is jelenkezett, és ahogy momdom,na most minden ami magyar ok, azok fatiszták, de fasz-isták? -jaja nem baxunk, ki be senkivel? -amit a vér tisztasága mndenünk lenne? -Fita, had temessék el a halotAIk, a halotAIkat, ne nekünk olyan nincsen, és miért keresitek az élőket a halotak közt? Nadon fita, most az hogy a felesÉgem a gyerekek, nincsnnek itt? De előszőr, most a FÉNYEM -FÉNY TESTEM AMI ISTENI FORMÁS IS, MEG ISTENI, AMI MINDEN AMI ISTENI, AZ ITT EL KÉPZELHETETELN MERT...na most (itt beszurom,nem ki az AMI ATYÁNK SZMÉEVEL LÁTUNK, VAGY SZEMÉT? JAJA LÁTTAM MAGAM, A TÜKÖRBE???)megint, ezt meg láttatnom,ha te csak egy napot, itt nincs, azaz monduk, apunék nem egészen, csak gondol lát vilgok, na most az is ha te magyarull beszélsz értel,és és most van értelmed = saját fényed, és és te abba a te örök csak a tiéd világ -od HAN GOD? -Jaja a hangod el árul, és ez igaz, ládd velem kora gyerek KoROMóta mi történik? Fita,itt is?
                   6.: Na itt az is,hogy midnennap de minden nap, táplálkozni kell, de most még...sóval most azt az alakot, ami tlejesen fénytelen, hogy lenne benne az amit biológia élet? Ezt most hagyom, de ténleg olyan mintha fából faragták volna? -az sem, hanem ládd egy porhüvely?,éldeskés mi tartja össze? Fita nincs hogy ennek van neme, mert nincs? -a növénynek van, és van nemes fa meg vad? -állat szeliditett házi állat, és vadállat? Fita, itt az ami edzsek? -na a nagy kövek rakásokba,(de azok a templomaik piramisuk, és nagy komok turásaik,áldozó oltáraik stbbb...tbccc... az amit foszlányoknak hivnak, vannak azok a fajok,amit ujra ujra tudnak, a kigyó fajtájuak, használni, ha monduk, minden ami hogy bilogóia is, lepsztult, ujra tudják srfirozni,fel srófölni, itt az ingennerizni, gatyázni azaz ITT MIDNEN MINTHA TÉNLEG, VALAKAIKNEK, na itt jönnek be a fekete ufosok! Trüha az amit most a magyarok, itt kérdem apunkat, hogy minket ki csinált, am mindig magunkat! -baxd meg! -ük meg magukat?-ezt én kezdem érteni.ami most Nimród apunk, ládd 2023 Karácsonyra,(gurusuny) és sokkal ttbet hozott fel kavaet, szemem benődet mlyen de mélán át át járja... bennem, mnt az most ..akkor is mondtam, hogy ez a jég karcolátta $$$,,,fita, most majdnem el vesztettem, de valakik a seggitseggemre... jaja csak rugdossÁtok? Na mikor meg születtem, 1947--- a felesÉgem, pont 9 hónapra született,na meg ténleg minden hova je hoba, követ, jaja ő a nagykövet, a halálba is? Nincsak ki láttak meg Jézust, borzalom gyalázatok, s itt amit tudok, hogy ezek azok a mikró gépezetek, ami most makró, meg mi lettünk a makaroni? Ime a hellzet, most többett az hogy meg kell halni, érted, lufa, te érted? NINCS OLYAN SOSE VOLT WATT A FAK, WATA?-JAJA SEGGDUGÓD? Ne feledjuk, és itt az van, hogy akik NEM ESZIK A FÉNYEM, FNYED FÉENYÜNK, AZOK IS ESETLEG KAKARUCSOK EGY DARABIG, MEG GRA$$HAPEREK, HADIPAR/PERVERTEK,AMI AZT, AKI MI VAGYUNK, na az LENNE Jézus MOMUSA -USA? FITA, MI MOMUSE KŐ?
                   Innen, fita most amit látok, hogy beleugrottam valami bozalom rohadó adó -halál fekete szurok lé szutyok,a nyers kőolaj is az? -és most sülyedek, és most oda lemenni, ahol vagyunk? NEM! NEM MI, SEMMI? Fita, én ugy jöttem be, hogy a FÉNYEMMEL TAKARÓDZOK? -Nada, amit felvettünk fekete paplaNUK, levetjük,, lemossuk a gyalázatot? -na ahoz mindem kis zsigeri ideszállnukat hajszál pinaszőr, meg kall tlálNUNK? -jaja van elem ellem lámpa? -petróleum lánga? -oh jah, sép a lánga? Jaja még mindig egy frt a krumplis lángos?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1214)