UFOzzuummm... miEeee... Fény Fény Fények az éjszakába? -Nappal kelet kikelet, van szebb a végüknél,a sötétség vege Fény Fény Fény... Mindennap minden nap magyarok Karácsony...Óh de pompás fa, a zöld fenyőfa nincs árnyéka csak játéka Ohhh...Uhhh... XAU UFOooo...
1.: 8/13. A KÉP? Minden villogásom, a szeretem tetemre hivás, és most az, hogy mimdig, hogy mellettem van a aaaa... sötét árnyék? -testem, és most mellé feXek, fexelek felkelek, és most végre vuláhhh...halál, sose volt le$$$...Adó -halál hall ál hall áll, halál adó, sose leszek a magUKé? Nam is lehet, csak el hitetnek, kábitan mérgeznek és el széditaNUKINUK el ájultá, el altatnak, na most ha nincs senKID?-(fitaljal engem abzullu kulamultikula körbe zárnak, és migis kitörök,Zrinyi Mikice, azaz be török?) azt hiszed, az az örök és második halál, amit én is akarok látni,nem hinni A irtó magyar gyerekeket ki irtó királyaiknak, na a KIRLYUK KURÓJA ISTENEK ISTENE, GODUK DOG GOD DÖGÖK DÖGEBE , LOURDOG DUG LUFA LUDÖRGÓIK SZAMÁR PÜFÜLŐIK BIKA CSÖKEVÉNYEIK (fita ezeket a guszár nagyapomtól tanultam meg akkor is neki tudtam cifrrázni,amit nagyon szeretet, fita, mindenki a csaláDOmba ma is) KING OV KING KINGE, BOLHA AZ INGÉBE, AZ IS CSAK A SÁRA, AZ A DAVID DIVAD DIVÁDOL TRIPPERNUK,NUKINUK KINUK, AMIKET AZ ÁL LÁTRAIKRA, RAKNAK, PUPPUK ÉS HÁTIZSÁKOS FO$$$... KOSAIK? A TOBORZÓIK A MEN A JUHÁSZ UK A SZAMÁRON, PÁSZTOROK, AKIK A NYÁJUHUKAT TERELIK ELIT JAJA RÖGTÖN ELLIK, AZAZ A BÜN TETÜK TETŐK TETÜIK RUHE RUHA RONGY A LUKATOK, RAPITYA AZ ANALOTOK AZ AKLAIKBA,NA MEG A DISZNŐ ÓDISZ NŐ ÓLAIKBA A PLAFING ÉR A KORpa A DSZINŐIK IS BELE DÖGLÖTTEK, LŐTTEK, RÖFF RÖFF FFF... Most amit most sirtam, ezt nem tudom hogy jön, de amit akartam, az most olyan TISZTA ÉGI FÉNY, és mámikor most ugy,hogy felébredtem, de még a fényemben vagyok, az ágyon? Zna azt amit most ott,hogy mindig sokszor, ugy jövök ebbe a a aaa...halot? -torrr... addig, mng bele nem jöttem ugy,mint a nyul a fo$$$... hogy A FÉNYEM ÖRÖK FÉNYEM SZERETETEM VAGYOK, NA AZ AZ AMIT SZERETLEK, ÉS AZT LÁTNOD KELL!!!!!!!!!! Ziitt az hogy mikor itt megszülettem, az az hogy EGY FÉNY EMBER GYEREK VAGYOK,ÉS MOST AZ MEG EZ A TEST, EZ OLYAN HOGY EGY DARAB ALAK (na árnyék és most az aki az a FÉNY UR UR FÉNBYE KIS GYEREK, NNICSAK CSAK FÉNYEM, MI A FENE...) CSAK, AMI AANNAK A KÉPE, AMI MOST BELE JÖTT AZ FÉNY, EBBE EBE a TESTEMBE,AZAZ AZ MINDIG VAN, ÉS ITT EBBE EBE ÉBER E, MOST A TEST AZ OLYAN, MINT SZOKTÁK MONDANI, HOGY JÉZUS???- ÖRÖK 33 ÉVES... (fita ha az van, és csak az van, ez NINCS!!!) na a nagy Bettyik, már nem irom át, sóval, MOST AZ A FÉNY GYEREK UFO???- VAGYOK,a test hogy kis meg nagy lett gyerek, az esetleg IDEIGLNES LENNES? -Lenhajuk, lengyel? -jász a farkával, -magyar ok Tulrull Turull Madarak, fény madarak,na most itt van az, hogy mindig is itt vagyunk,azaz UFO-k? Most ha nincs meg a lehetősége, akkor az az, amit most aki ebbe a testébe jer temessük el, bent van, lent van a pishába $$$... nincs? -csak az van?
2.Na a döbbentes egy apuénk, főleg apai nagymamámék tudták? Nincsak nagymamám, egy olyan unokát kértem,akit nem lehet nem tudják megölni, vagy fényét??? -fita az az a szeretet, (nincsak akinek nincs szeme látástra az ugy ahogy mondom szemét,és jönna szemét HORR DOAIK, HALÁL ADÓK? -PULYA SZEDÓIK?) és azt nem lehet letagadni -eltitkoni, az ottvan a szemed sarkába,de MEG AKARTOK ÖLNI? -annál rosszabBat, emléküket TÖR ÖL NI? Ma már jóreggelt Sz N B.-ondónk, ninxcs halál, most ezt nekünk, és én szeretlek a fényemmel, te is mert te is a fényeddel tudom hogy van- szeretsz, és ez RÁ TOK, na abba jöttünk (NEM HANEM CSAK AZ VAGYUNK!!!---FITA EZ AZONNAL MOST HOGY BEBORITTOTTAM BORITÓ? -FITA MOST EZÉRT AKARNÁK LEPUSZTITANI VAGY PUCOLNI JA HOVA) bele,bele? Most hogy beöltöztünk feketébe, azok a LÁTHATAtLANOK, és most itt a HAN GOD, MEG A HANGÁRAINK? A A AAA... FÉNYÜNK? UGY, HOGY AZOKAT AKIKET BE MEG FEKETITTEK, SÁRRA SZARTAN GANÉJUKKAL,GANUK?- ládd a PÉNZ NEM? AZ AJJUK? Fita a VÉGCSŐ CSŐ KINUNK KINZÁSUNK A KIRÁLYSÁGUK TÜZZEL VASSAL RÁNK VERÉSE, na most ami lehetett, ma is, HOGY KÖZZÉNK ÉKELŐDTEK, ÉS BE HÁZASODNAK! (FITA GIZELLAH GŐZEKÉJUK AZAZ KIRÁLYI POPSÁG IVADÁKUK AIDA KUKUCS?) Nincsak a Britha- Britisheket? AZ ANGOLOK ANALA LETTEK? Fita, most ezek a szent deogMÁKkal és darálóikkal,azaz hihettetlen, Fita rögtön az hogy hidd el, már hidalók mászár székeik vágó hid hiddjaik, óljaik, juh aklaik, az a halál!!!- de ma is a magyar magyarok HUN GOD? Le van irva, hogy minden magyar szülőket kiirtanak mind a mai napig, NA AZ A NAGY DURUNG, az DAVID KIRÁLYUK, és az itt van, és nem volt meg le$$$... le ess hasra hanyatt?-lesheted őket, mert Ő LÁTHATALAN OK??? -nioncsak én is huzom a belem, de óvatosan toszok? AZAZ A LEG LEGERESEBB SEBÜ vérallá futosos is LEG END? -FEKETÉK,HOGYA BÜNÜK(sebed de zsebed) VÉRPIROS, FEHÉR?- LETT MNT A HO HO HOHOOO... és amit Benesék, várják őket? Most ezt miért olyan szinte lehetetlen, hogy IDE? -fita ez egy GONDOL LÁT? -NINCSAK ÉN A VULGOD ODGOD URA VAGYOK, TE LEHETSZ KEVESEBB???- VILÁG OK? TE MIT GONDOLSZ ÖLSZ, JAJA KAJA KAJAKOS AMIT AKID MEGÖLSZ, MERT TE CSAK MAG AD, ÉS MAG OD, TAGADD TAGADÓ MEG MAGAD MAG AD, MEG MAGOD, MI JUHUS HUKK, KERSZTÉNYEK MIND NYÁJUK JUHUUU...,-ÉS ANNAK IS VILÁG? -KIRAKATA,(DERBŐ???) MEG MOST GAZÁR A TEISTA STOBA, JAJA A TETSTOBA NEM NEM NEM...NEM? -MINT SOHA NAPJÁN VASÁRU NAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...Senkit Derbőik még nem iparosittak, ami most fita, annak a 666...a kipufogóTOK kattoghat ha meddig, reccs...van után potlás $$$...
3-_ Itt engem a kigyó méreg, szörnyen mardos,karma, és itt most amit mára akartam? Ládd én tudtam, ugy hogy mikor ide bejöttem (születtem a magyarok testvérem fényUFON-k) fita, az én is vagyok, és inni akarok, hugyuk fo$$$...és monduk, most kellene egy olyan kisközösÉg, igen igen a FÉNY AZ AZ ÖRÖK IGAZSÁGA, ÁGA, TE ÁGRÓL SZAKASZTOTT,SZAK ÁSZ SZÁSZ GYÁSZ DE HOGY AZ ÁG, SZEMED VILÁGA? Na CSAK ÖRÖK OLYAN CSODA VILáGOD VILÁG -OD ODUD TUD ÁTOD LÁTOD GOD HANGOD HUN GOD VAN, LEHET, MERT VILÁGOSSÁG OD HUN GOD NÉLKÜL, TE EGY FÉRGÜK VAGY, A FEKETE UFOSOKNAK,AKIK ITT LÁDD TÖBBET DRONUK NUKINUK KINUK, LETTEK, DE AZ AZ HA NEM ESZEL MINDENAP A FÉNYED EDD, SZEMEM FÉNYE,??? AKKOR ODA ADTAD (DOBBTAD MAGA LÁDD AZ A JUHUSSÁ LETT DAVID KIRÁLYUK KREÁLLÁSA MAGOD? -MAK MAK MAK ...MA KING MONYI, SALLAMONYA?- MAGAD MAGOD MAG-UNK? Fita, itt irtózatos kalamajka kezd lenni, enni? Sóval, most azokóTok is, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉJEN AMI AZONNAl... fita itt azok a szellemek, akiket ő ők teremtettek meg termetenek övön alull lulik, mnt gyümölcsök a fán, Zna azok ládd azt amit ők kreáltak kreálnak, kretÉNeik, na most azok DRON DROGOS KIGYÓMÉREG KÁBITÓSZARUK DROGONUKIAIK...fita, ezek a GÉPEIK, ládd akkor is ha most TÁV IRÁNYITÁSUAIKA, CSAK ROM BOL ROM ROMBA TÖKÖL, ÉS MO MORA DÖGÖLŐK, nincsak ezek nem akarnak egy FÉNY -GYEREKET SE, SOSE? -emléked? Fitlaja, blloondiba van HAZA ÉS TESTVÉRE SZERETET, (DE EGY IRTÓZATOS MÉREG KIGYÓ TEKRBE VAN GÖND ÖLVE, CSAK GÖNDRÖ LEHET A BARÁTA BAR MICUAIK?VAN FÉNYE, ÉS MOST MI LETT? Nz nem tudom ugy, ahogy most addig, hogy csak abba az ÁLLAPOTOS HELZLETBE VAGYOK, azaz itt NEKEM Az IDE BEUGRÁSOM, DE ÉN AZT ÖNKÉNKÉNT, NEM KERESTEK ENGEM KÖTÉLLEL,NINCSAK MA IS LEG JOBBJAINKAT KÖTÉL A NYAKUKON KONOKUL KONUKINUKAIK NUKINUK KINUK? Azannal a KATONASÁGOKBAN ÉS AZOK AKIK A GYILKOS GOMBOOKUK BLÖKIEIK fitaljal, ez az IRÁSUKKAL -FORDITÁSUKKALK, LÁDD HA NEM VAGY ATAISTOBÁJUK AKKOR TEISTOBBB..FIGYELITEK, ÉS GYILKOLTATJÁK EGYMÁST? A HIRADÓIAKAT AZONNAL A FÉNYESEK... ELEM LÁMOA BELE, JAJA ITT MI IS VAGYUNK,JAJA UFOk? - na most ha olyan ismerős, az az hogy neked is FÉNY ED EDD VAN, és csak abba azzal van élet-ED UFOooo...
Innennn.bocsásÁtok ki, ami akartam az olyan magyarOk Isteni, amit most fita, olyan csoda hogy te most rögtön azonnal, ládd Attillánk A VILÁG URA, NEM KURÓJA? Itt az,hogy nekem, neked NINCS HALÁL ÉS EZ AZ AMI A VÉG ITÉLET, FITA MINDEN JÉZUS HA VAN BENNE FÉNYE ÉS AZ ÉL,ÉS AZ NEM LEHET EL VENNI SE MEGÖLNI SE ELLENE??? -AHA MEG ELLETNEK, DE ELŐBB MEGBAXNAK LÁDD ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKA ÉS AZ ELSŐ SZÜLŐTT AZ URÉ? NA MOST NEM ISMERNUK MAGUNK ÁT? -MAGOD? MA GOD, A MAKKOD? -VAN KALAPJA NINCS VAN NINCS...
...https://www.coasttocoastam.com/
...Dfita, Ronival, Roni is ufos, és Nixon? -na vele nem találkoztam, de Ronival,együtt csináltunk volna, (ugy a személyi adóságok mint a nemzeti, nincsak amrica MOMOUSA A MARIKÁT? Bloondival, leritam, de azután, nem tudtam vele találkozni, na bloondi is ufós, monduk ha valakibe van a legkisebb testvére (zitt bloondi olyan jawsusába száállkaptába van, ládd... ha meg tudnám közleiten, na a MI FÉNY UFOINKA, INKA? Mellecsleg lecső, csak Ron Palcsi, palacsintta, meGOLDás van!!! -de most vacsi, csinga binga?
...oááá...