UFOzzuummm... miEeee... XY most ne sirjon, sőt inkább vigadjon, bunak (bun) utat adjon, XY most ne sirjon nincs sir?
1.: 8/12.A KÉP? -a fizikai is apummal jöttem vissza, be ebbe a korom sötétségbe, és sss... fita, már van valami az agyammal, mert most mi olyan,mnt a a aaa...éjeli látó szem? Fita, igyexxek mindent magyar RULL, ami ez nem járt iskulájukba? -juh $$$...hogy lett nost nagy S? -disznó óljaikba korpa? Fita minden magyarorszÁgi iskolából ki lettem tiltva, sőt az egész Warsói pac pac pac...KGST iskuljaikbull, na meg ez ogy itt lehetek, nektek? -Dfita olyan hogy halál nincs, csak örök élet, és ezt állandóan kell hogy feléb -fölébükk (hegység) ébredjunk, azaz itt minden mérges kigyó méreg lett,mnt soha napján vasárnak vas ár nap, jött meg a folyásom...Zna amiket ide kinomba kinunkba be tudok vakkantani vak vak vak..de olyan nincs hogy tanitó tó, 9 kis gólya,kimenta a tóra(a divatból) Nátod? -tanuló, az azért mert a hit hők bunások bün tető tetük férGÁGÁAIk rüheik, tul tulon tul szaprodtak? (porból lettél por pur prostitu le$$$...$$$... annak csak a luka anala rapitya) Fita a termelő és fogyasztó közt, mindent kiiktatni (greenblack BAK) és aki csak be akarna sározni beszarni fo$$$..., te vagy a sár, és rass... Russia?) Fita, apuénk,minden benned van, ha csak annyit tudsz mint e -világ?-fia, te semmilyuk $$$...vagy! Fita, a magyar magyarok gyerek, a szüleinek? -magyarok vagy örökkeresztes had járatok,puya szedók, evők? Na most apummal ugy, ahogy látod hogy az Égen meg jelenik egy nap csillag ufo? -most ketté váltunk,mielőtt én benem jöttem ide, a korom sötétbe ami most olyan kor poromkor korom van,mnt soha,azaz sötét kor korom és gáz,vágány gáz? Fita nekük éjeli látó meg bilink van? -bil? Most ugy, hogy apum fent maradt olyan hogy a fény és rögtön, amilyen közel tudott lenni hozzám a fénybe? Zna a fiaiam belerántott siró pica rántotta,megsütétét lábosba,az ágy alládugintotta rántotta... ne meg az un. -kereszténység,hogy itt aviláGOD hangod,fita mi van, itt teljes (gond???) hangzárlat van, ami van a pofán prófácioNUK NUKINUK KINUK, na azt egy lyuk de nem lehet látni, mert vak veeti a világtalant, és most büdös és egyre büdösebb nekik üdvösebb neked seb zsebb? Fita ténleg éhahalára ITÉLT minden nép, akik nem tattják oda a ülep PU?
2.: Most már itt vagyok, ami ez a zene? -nincs hanem hulla hulla szag, meg a betondzsungeleik mélye-hörgése?- zonAIk? Na most egy pár mondat, és most egyszerühen, nem tudom leirni, mert itt amit hinni kell, az az hogy HIT? -az HITETŐ ÉS HITT TETŐ BUN TETŐK, AZAZ FEKETE RÜHEK RUHARÜHE RONGY RÁZZÓAIK, ÉS MOST ITT CSAK FEHÉR, PROTEINUK! -ládd ami ha a husod (VÉRPIROS,FEHÉT LETT MINT A HÓ HO HO HOOO...) meg ROM LŐTT? -akkor egy nyü férgek ott hona? Sóval most apum, egy közel az fényhez (idő?-tér az magnes terek) zonába vezetett, és ott volt egy ufo, ami régen ott lehetetett, millió évek? Most mondom, ez egy rozoga, ami nem akartam ...ez már nemdolgozik, és csak ülj bele,és bele ültem,ládd olyan,na most itt mint egy kis teher kocsi?-és annak van fülkéje, Most felébredtem,mert csengett a telefon hála Istennek! -de nem szólt bele senki, vissza mentem aludni, és az ufó dolgozott! Fita itt idó (tér az magnes ((eletromoság ok zzz ... $$$...?- még terek) zónák vannak, és minden olyan mint az eléktromos (fényt nyel éle?) energia zzz... azaz minden szellemi? - meg szellem mü? -azok csak anya GOD?- gépek? -nnicsak ki képe?- alkotások, na most az hogy a növény világ, azok ténleg teremtettményeklények lé nyeg de az állatok? -azok bió és nem bijó gépezetek! -ufo? -na a testünk, az itt minden husuk és vér termelésre meg játékiAIk, hogy ölikkinozzák gyilkolják rombolják mor mora dögölik kinázzák egymást, azt élvezik ők is, (az ATYA KIRÁLY SDAVID AKIRÁLYUK KIRÁLYA RÁJAGYÜNYÖRÉT LELI FIA??? -KINZÁSÁBA BETSÁBA SÁBA? HOGY A PIHÁBA, AZ AZ Ő JÉTÉKUK UK BOOK KUKA NIKINUK KINUK? - a teremtők,(fita a Prométheus film, azaz azok a gyerekélnk??? -fita egy GÁGÉPEZETNEK ZETORR ZINGERE WARRÓGÉPEZET KI AZ AKIK ZÖRGETIK??? HOGY LEHET GYEREKÉI KID, DIK?) azaz hogy hogy ufpznak,azt meg kéne látni, de soha napján vasáru nap. esetleg ha meg jött a folyásom...Na most ide csináltunk ufot, ami mIden ami vasanyagu TARTARRA lehet anti gravitáziózni,ami most... Fita,itt arra hogy ezek Egyptomba jelennek meg, de ezek kölön legesek LEG END? -ele ki választottak,és GOD? -AZAZ CSAK EGY GOD VAN, AZAZ Ő ÉS ŐK TOLMÁCSOLNAK HAN GOD, AZAZ GOD-UK SAVA, AZ SZENT IRÁSUK ASSUKJ ASATÁS UK LUK? FITA MINDEN AKIK VALÁSOS $$$... Nincsak KossUThuk, ami tiszta viz, ha nem tiszta vidd vissza ott szm'ar iá iá -igyál, megissza, a termelő és fogyasztó közt, nem lehet semmi, és azokat a semmiták ták ták tág az analod,nem engejétek be,mert a gyereKÉitek, gigágé bulluk bulla ludörgők szamárpüfülők bika csokeVÉNEik jobbágy bárgui rabbszolga köcsoGÁGéik geller eresek arany ér, lettek? Kérdem van olyan hogy pénz? -azaz csak pénzes osztály JUHUKKK YOU HUKKK...
3.: Tehát most én és ti, most ismét elő beszéd, aki nembánt senkit,had beszéljen,és fita itt van az amit lel lek?-ez az hogy a lelek meg szólal bennetek,ládd én állandóan tapasznyalom a felesÉgem a fiaim,és midnenkibe aki mer beszÉlni velem? Zna most itt az hogy ha vala mit tehetsz, az csak jót, amit ha van szüleink, ere Detty...nincsak az ÖRÖK KAPCSOLÁS LÁSS LÁ$$$... itt egy bélás? Hogy miért vagyok még fent, az ágyon, egyszer voltam nállatok,leszakadt az ágyatok... jaja én lefekszem az ágyamba,mint a disznó ődisz, a szalmába...Itt most rengeteget kellen kattognom, de az ami az Egyptomi tiz csapás, annak a forditotja kellet volna,(tiz törzs tiz tizinegel áldás???) azaz ezt csak egy magyar -magyarok tudná meg magyar rázzni?-nemaa övéket övön alulik rázzni RÁ GOD??? Fita,minden dan don a padon,olyan mint a villanyos áram,megrázzz... -főleg ha magyar rázz-rázzat? Sóval, most apum, mutat egy olyat, ami zerintem aranyból, fita a frigyládájukat, ami arany boritásu,na meg a Sent sintér dik, (kid?) StefNUk? -két felül angyal nagy nagy analukkal, -na fita, akik gondolátban is tudnak, teljesen már hogy én is tudnák, de én kinoznio akarom azokat, életbe hagyom (he nekem nncs halál, senkinek!!!) sőt etetem,azaz nem IGY KÉNE LENNI, na most csak Kossuth bagó? A termelő, az nem dolgozó hanem a tulajdonos filsteus =paraszt!!!- és most ha csere bere,(de nem asszony csak egy van, se bicyglit -ufo?) senki nem léphet közbe, az le lépett... a fal védőrül, ami ninzizizitek,ezek az ő KÓDUK DUK,MINDENKI MEG DUG DE MÁR MEG DUGOTT? GOD DOG DÖG ÖL? FITA AZ A TE HANGOD, HA NEKED CSAK A LUKAD, ÉS AZ IS HA A LEG (BUNI BUGYID GATYÁD?) LEG BÜDÖSEBB, LÁD HUST DÖGÖT ESZEL ESZELSZ? BÜDÖS CSÓTÁNYUKVAGY A MÁSIK VÉRÉT SZIVOD, Na itt van, most csak annyi,VEGYÜK ITT VAN A 10 TÖRZSÜNK,ÉS MOST AZ TIZSZER TIZ X? (HUNÁK) -EGY XXX... ARANY KERSZT ..NA AZ EGYPTOMI AJTÓ FÉLFÁRA, VÉRBÓL EGY KERESZTET ...jajaja...itt van? Tröha, a fekete ufósok,na fita, azok örök láthatatlanok,ÖRÜK TITKUK NEMTOJANK A TYUKOK CSAK GÖRBÉT TÖBBET?- (retet még arany tojást toj$$$... nekii na kik a nyers nyakasiaknak,kakas bátyi) és az itt, ha akárkinek lenne titka az a piszka, (XaUfff...akta akcioNUK???) és te vagy a piszka fa fak, na azok a gyerekéink, de magyar magyarok gyerekéink??? Na most van három anyag,ami igy, X-vagy + és van A vagy a és egy U-fff... és anti gravitációs -gravitációs? Az XXX... TÁBLA, HOGY TISZTA ARANY, DE MOST a A a? -az anyag,csek nem tudom mellik, s hogy U? ---na most itt van az, amit a fiam, fita most teljesen, mit fog ő itt csinálni, a következő 5 -10 évbe,na most pénz kéne kéne?
Innenn...fitaljal, itt az HITna vissza olvasom,mert az a bün Ő ŐK, meg mérgeznek!!! Fita a hitetőkkel HIT TETÜKKEL BÜN TETŐKKEL AZONNAL A TIZTITÓ TÜZBE? -VIZBE,FÉNYT A BELÜKBE LÜKVERC? -MENJENEK VISSZA ODA ÓDA, AHONNA JÖTTEK? JÖTTEK, MENTEK? -FIDELITEK A SWED CSAVART?
...a a aaa...fita, most a bumeránk vissza vág.mert nem tudom mit hogy hivnak, de jahhh...a tele pitika, na telepátia,fita, az az értelem, magyar RULL, beszÉlni magyar RULL? -nagyon jó volt, ami a sugalÁtok is az?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
...lierom a nevét Charles Ostman ---ami ezek pontosan tudják hogy meddig lehet nekik gyimolni kárhoztatni, ládd amilleik ház meg hasad, azaz fitlajuk az uralkodinkat parancs csal csalónkat,namost fideljuk, kik pénzelik mint szakadák pártjaikat,és hogy tudják szembe állatina (nicsa a pénz nyoMOk nyomoruk NUKINUK KINUK és most sáska zsoldos hadAIkat) testvérét a tesvérével? (éhhalálra jaja mi adunk nektek sárt -fo$$$...) -monmduk itt óriházi, ládd az hogy telepátia az értelem,azaz fény, és midenenmkimnek van fény ufója, akinek nincs a seggük dugója, te dugó huzójuk vagy?-cuppp...