repcsepista Creative Commons License 2024.08.12 0 0 1211

UFOzzuummm---miEeee...Jó reggelt tejet hoztam a Tejutról gyerekek, ÉdesAnyánk fénye nyeljétek, nöljön meg a begyetek?
                  4.: Kávézzuummm... kicsit később, mindennek meg van a maga ideje,helle? ( pa lesz Tinának jatinanina.csak ejnyiért most tönkre zuznak, holott én nempártoskodok,mert a szent földmegkiválasstott királyságainak is, de hol?-nincsak mowt minden magyar gyerek afiaimis rettegni kezdenek de miért,tit a pa lesz???)Hogy lehetne a testünket nem gondolni ölni,mert jer temessük el, most e testet? (fita, kununk vége,amit majd leirokelő kézbull) Amit én gondolok ami a Bbliába van irva, nekem jogom van fel venni, meg le tenni -vetni? Itt az figyelmere méltő vetni, na most ha van Isten meg magjai? Fita én gyerekkoromtól olvasom a BbLilát, meg most is keresek olyan, ládd most ... nem mondok neveket,mert azért nagyon haragaszanak, (jaja itt ha hangritmondak, mert a haragjukat nem tudják törtőztetni uralni) na főleg a hireseket, de azok közzül is, akik próféciáskodnak, és a jövendőt a BbLiából olvassák ki, magUKnak? Itt a krds, hogy most Jézust Dietinek momdják, és az egész világmidnség ég?-most univerzeket mondott,mindenütt ismerik, és az az,hogy szemtőlszembe látják, vagy láthatNUK, ládd a királyaikat, na meg a GOD DUK HELYTARTÓIKAT, és döglődnek,na itt csak azt lehet, és az van! Jelen pillanatban, huzom a belem, mert most minden kis válalkozásokat-üzleteket tönre zuzztak, amit okveteln hogy én ott voltam olyan 1950 körül, hirtelen nagyon jó élet lett, mindennap kis piacok,ahol nagyon finom tejtermékeket, sajt -felvágottakat tudtál venni fillérekért,(gyümlcsök mmm...) és hatalma piramisokba voltak leföldlet magvak gabona bab borsó krumlik, csak ős termelői engedély kellett, és a városba a gyerekek éhen döglöttek,meg falunk is angol kórba skorbutba,na ma is igen igen gyatra, meg egyre drágább mnden, is itt most az van, ami most az a megtorlása a magyar magyar ok gyerekéinek,ami sose volt le$$$... na rövidesen valami olyan, hogy a tartalék raktáraik is kiürülnek? (ezek, ládd a Uj Jawsálom gan, most a gazár terorr ateista águk? -nnicsak a a aaa.. ha oda teszikvisxzza a troNUKUK nincsak ha nem III wala GOD? -trapitya,? Tróha az hogy olyan szörnyek csótányaik vannak a vezető MOék székeikbe,akik teljesen sötét, és itt a legvakkabb BAK vezetik a világtalaNUKat?
                  5.: Pirulva ámbár bevalom,iimádlak édes angyalom, nem kivánok tőlledd semmi mást, mint tátogjál? Zna értem, hogy apunk, miért nem arul irsz,arra kodulsz? Adjanak adjanak, a szegény koldusnak, Mária seggit? Tróha, most ma reggere is,fent vagyok az én világomba,és az egy nagy anyahajó UFO, és most onnan, a kis ufómmal, most zzuuppzzz...Előbb hogy jaja de jó, hogy katona vagyok! -na most du.- már meg kérdójelezem? Ime ami még,hogy ti is azok vagytok, de ezt most az, azt HISZITEK, gunyolódok, még a fiaim is, ami most tönrezuztak bennünket, ládd elromlott a telefoNUK, és most a kis klasztumerenk, másthitak, (emergeci serviccünk van) és most ha nem lesz munkánk, na itt senki nem tudja esetleg egy páran még otthon, hogy mi az hogy Derbő? Most vissza,hogy az hogy LU? -azt eddig is mindig az UFO? -Fita, most te egy közel 160 cntiméter lóháton ülsz, na most nagy LUVAL? (lugal) ÓRIÁS EMBER VAGY,EGY FÖLDESUR,vagy Cigán kovács ha felül a lovára, kivágtata a cukorrépa táblára, Hátra teszi két kezét, az a szaros tenyerét,dolgozzatok az anyátok analát? -vot?-neki? tRöha,, most azt már reggel, hogy ha teljesen most itt vagyok? Na fita, ez hasonlit ahoz a fekete üszöghöz, na az anyagnak nincs az a szelleme eleme elleme? Fita, akik itt a FÖL/DES URAINK,(na az mais ábram Kázsiga Kréinger s Jóccó, ládd az angyalával van anala? .hivjad a kis kabot, jákóbbb... na azoknak NAGY MAGNES ERŐVEL RENDELKEZŐ OLYAN MINT A KUTYÁK,(fita,azok a Praditorkok vs. Alien, ami mindig a Alenek kerülnek felülre,legfelül a mérgeskigyó fajzataik?) na azok dögök, és nagyon jó,most ment a The Chronicles of Riddic film, és az ami a Helleria -Krematória két nagy döge,és Riddic meg simogatja őket, na most miért kellett lehuzni az Istenek a megnetikus terekből mezőkból, topikulónkat? Talán olyat mondtam,jaja akarom kitalálni, ami akárkit bármit vész-vesz-éheztetne?-nincsak én ugy tudtam, hogy olyan 8volt? -na most az s 05gauss?
                   6.: Most azt hogy igen igen itt a magnes mezőkbe vagyunk, és vannak a fekete ufók, ami ládd ha vesszük azokat a mikró -makró filmeket,én láttam egy sorozatot, csak ha felveszem is, egy idó után nem nüködik? Mnden ami fel emel, az fent a fényükben vagyunk,(és ládd most is, ha gondolod? -ottvagy?) na most ez benne vagyunk a (testünk?) sárbank nyakig? Fita, az eliteinket a BÜN TETÜIKET mindnek a lgujabb járgányaik vannak, és világhálló hállózatuk,s te vagy benne a hálójukban a halak, hallak? Zitt az, hogy most ln is olyan magnes erő, de itt az fény nélkül? Hogy miért jött elő, hogy ezek a tengerek ajja,hogy milyen élet van,a mélyekbe,és itt amit akarnék,hogy szelleme? -emészt? Zitt az van, hogy mire ugranak azonnal, ha te egyenlőség testvériség és szabadság, szabad nekem az én magyar -magyarok tesvéreimet választani, ami miért nincs nekem,és minden magyar testvéremnek ufoja, és itt saját DOMA, ROMA ROMJA?Na fiteljal,ami van,hogy ezek NINCSENNEK MERT CSENNEK? tRegyük fff---most nekem neked mindened nedved (lóvéd law téged véd csak?) kedved leled,meg van,ami nem csak itt ami földi, hanem most az Égienkkel,az egész örökvilágmindenség a tied az enyém,mert kezet nem emelsz senKidre, (nincsak az fiát ciffrán megmurgyelik, miután a szüleit,és ma is az dolgozik?) na ha te magyar ok vagy, látod hogy olyat nem is tudsz gondolni,ne ölj gondolátban $$$...neme nem-e??? -kiválasztottak és kiváltseggeseik,namost ha szabad választás,én és a családom CSAK ÖRÖK ÉLET, ÖRÖK ÖRÖMÖK,BOLDOGSÁG MINDENT EGYÜTT GONDOLUNK CSINÁLUNK, AMI NEKÜNK JÓ DE MINDENKINEK???- CSAK ANNAK VAN ÉRT ALMA? Jaja ha nem érett meg,az bün lenne,ha a kis Évike, 1 éves, (robotuk?) és kié a fa,alma fa,ha nem a kigyó bögyös komáiké? Fita, itt akik a pénz nyoMOk nyomor?- és most olyan, nicsak hogy zsoldos sáska hadaik? Zett az, hogy ami van a mikró -makró világ, és ott egy az egyben szemmel láthatatlan kis ember alaku viruzsuk becchillák, atomozzák kémiáázzák meg sugarrak pusztitják egymást, na most itt azok a MAKRÓK, RÓKAKOMÁK SPÓRUL JÁRNAK, HA MO-ON DUK? TE MINDENKIT MEGDUGSZ DÖNGÖLSZ DÖGÖLSZ??? Fita, ezekbe, akik itt a vakok,fideljed őket,ezeknél mikró makrobbaszatók, na monduk, most az ürbe hágnak, mrt itt már nincs dolguk?-elvégeztetett? Atám a gatyám...
                     Innenn...Óh seggics mi rajtunk, mi hozzád sóhajtunk, Mária seggit? -vagy seggics magadon, az Isten is meg seggit? Fita, egy az egy az a hábruuk, hogy ha neki mennek, ládd Este van este, ki ki nyugalomba,feketén bólingat az eperfa lombja,zugg az égi bogár, neki men a falnak, nagyot koppan $$$... elhallgat...
...mindent az UFO-k csinálnak,ládd Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Who how? -vagy a kiválsztottaid, ki választotta ki őket, és most a kiváltságostjaid, Gospodi pomoloj? Fita, egy magyar származásu eddig nem volt, az Éhen a Kitályuk közt? -Nem csoda hogy hogy, nincsak ma már egy hirmondó bondo, rajtam kivül,aki nem ufót láttam,hanem az vagyok! -neked!-menjek ne, a fekete szemednek?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1210)