repcsepista Creative Commons License 2024.08.11 0 0 1210

UFOzzuummm---miEeee...Jó reggeelt tejet hoztam a Tejutról gyerekek, ÉdesAnyánk fénye nyeljétek, nöljön meg a begyetek?
                   1.: 8/11 A KÉP? Ünnep napvan máma, a kis tökös 3. -szülinapja, és most ma már talákoztam az egyik fiammal,jó reggelt, és én, nem csak ufót láttam, hanem az vagy,és te is és tiis, értem azok akik az én kisgyerek tesvéreim vagytok, vagytok? -tok, tökzacskó szára? Fita, amit fél álom, azaz a fényembe valék, és most előbb ti is katonák vagytok, ez az első meg jelÖlés, és rogton LU (HU) az itt jeKÉPÜNK?- értem?- egy ló?-az lugal, nagy embert jelent, most ott láttam, tisztán, (fita nem lehet hogy az csak álom, a sarat?) amit itt ezzel az iá iái iő... nagyszamár, öszvér alakkal testtel már kevert, azaz men a juhász, juhpásztor a szamáron, földig ér a lába, és azok akik szamaraik, azok Szent SteiNUK, nagy nukisok akik a földes urak szamárt püfÖlnek, és most a juhaikat (ami örökhabiruk birka?) terelenk, az aklaikba? Fita, most ez ugy valóság, ahogy meg prószÁlom be villogni logikus? Van egy tucat olyan,hogy most akik szamaraink iá iá iá...onnan most menn lefele az butta vak képtelen gondolkodásra, ládd gondolát lát Nátod? -na a lutukl már lefele a vak barom aklaik, és disznó őlljaik, és men lefetye. meddik? Fita, itt szerettem volnaa hinduizmosba bele kacsingálni, de akinek van szeme, de esze esz e, fitalátok, egyetek fény? Fita, most mileőtt,leugrok a mélybe, na ott ahol vagyok, amit tegnap,hogy egy olyan mint egy lég -gömb, jaja amit a Rosvelti lég gömbök, és oda men fel a kötél, az fekete, és ott megállok, és amit ma, hogy mi katonák, na most LU(gal) az itti jelképünk,ezt ők akik juhászok -juh meg disznó -ódisz óljaik stbbb...tbccc...pászTORuk, az az EVANGÉLIOHM LUVASOK, ELŐL ARPADRE APUNK, A FEHÉR LUVAL? -HÁTUL A LAVAL BIKA, na meg juhok kecskék A KORCSOKKAL CSÖKVÉNYEIKKEL? SZAMARA ÖSZVÉREK IÁ IÁ IÁ..BAXOD AHOL MEG ÁLL? A CSÖKNYÖS SZAMÁR ÖSZVÉR ÁRUIK BAX666...
                   2.: Most előbb Tulrull Turull Fény madarak vagyunk UFO-k, és ahogy ,mondom katonák, azaz hibe elháritók, felderitők a napra, és elő őrsök! Fita, tegnap hogy azzal akikben esetleg ez a test, de ha nincs fénye akkor bax666... nátok Nátod? A SZAMARUK ÖSZVÉREIK ÁRUK ÁR-OK ÁRA??? Fita itt most hogy én belenézek a GÖD DÖRRR... DÖG -ÖD DÖG CÉDULA NEVED RAJTA,ŐR DÖG ÖD?- és nincs hangod? -$$$... az sss... cccc.. zzz...recseg tor -kod, mert nyiszálva vala,a torkotok, meg iá iá iá...baxxál meg, áldjál meg Áldjad én lelkem a magasságok erős Királyát át? -de olyan hogy át lát? -aha kingek kinge bolha fing? -degelett az inGÁGÉbe gebe dege? -fitaljal most gondollát lát látod? Nincsak annak a szemed? -szemetek, előtt kellene lenni, és látnád, ládd VGyrink, ha látna is egy ufót, nem hinné látná, nátha?- na független, az egyetlen aki ugy...talákoztam vele mikor ezt a bőrzsákát -hátizsákát,(mi van benne valóság lóság?) -s most az nem az hogy itt csak az van, fiteljal, és gyerekkormtól kezdve, mikor lövik fel ki,az ürbe, az ürü lékek lelkeiket akik dráéga pénzen -véren vásároltattata tok?-fita a tokát lövik az ürbe,ürülékenk, jaja nem üres,de rühes???- a ram, (éram? -volt? -watt a fak? -fita van az Atyaram,kattogna, álkapta, na meg az agyaram, és a fiának adta a földet, abRam? (micsoda zagyvaszaruk fo$$$...) -Mikor a fiát meg akarák ham ham ham... fita az szallonna hem berger? -mégis disznó ódisz? -akkor egy ram szarva,beakada akád, akadák a bozotba,fite égő csipke bozót, bokorba bokorba bokorba...Na most a ram rom rombatökÖlők vér áldozat nélkül, fita azok azörökös habiruikgendózeros satalin exxolásuk, látod, Nátod, nátha stbbb tbccc... bankdáik előtt, eddig mindenki seggre esett,szörnyehalt, godostul gajdostól tótostól kórostul,Tiszán innen dunán tulk, na azok a szamaraik!-meg öszvéreik? Az szamár ára hátán, bevonul uj Jawsálomba, de Móricka álma Ma Kink mak mak mak ...making MONYI? -most apuénk becsngettek, tulon tul ciffrázod rázod?-vagy vered? -töröltem! Fita,az amit lég -gömb, az egy nagy olyan, mint egy égitest,és most a fényben van,és ott egy olyan, amt itt gondolni $$$...most ész megáll,a szamár püfölő fel áll, vagy le csingilingi? -csokönyö$$$... Most érzem, a nyakamon hogy seggem mily nehéz a réz rázz ágyu, hogy az amit PaliJUHUK you hukkk... be palizik,na az pálott száju,és csámmcsog, a piros festék csorog a szakálán, ha nem eszitek a hust, zitt fita, a gerle is megtette,na meg ha lefizetted az ár át,és most ezaz, hogy seggit eszem a másiknak,azaz hogy tudnád magad ét,ártitek,(na amásiékét magáÉva tosztomteszem)tehát aki nem seggit eszi a másiKának, az nem mehet be Móricka ricki alma álma,az arany városukba suppp... you wish csirke vagy tyukhus leves? -tyuTyuk?-van klokátok?AI pac pacpac... Na itt az hogy Pál após tolla, az az hogy egymás seggit nyaljátok, és ha már megpuhult annyira egyétek, vegyétek,na nem ingyen meg a főfő...fita, itt most lebnnult,ahogy mondom az agyam, olyan,hogy meg mérge martak volna, amit itt az egész barom husuk álom állomáNUK NUKINIK KINUK JJJ....NA A FŐFŐF FFF...KAJAKOS KAJA KIOSZTÓJUK,A FFF... Fita, nincsak itt van az az erejuk, na bejött...közbe irtam a szülikártyájára a kis tökösnek? KajuNUK, fitlaljal most gig a kaja KOSOK BOKKOSOK és az élet ELOSZTÓK KI OSZTÓK,FOSZTÓK?
                   3.: Amit ide, hogy miEeee...ezt most több szem többet láthatna hatna 666...de itt egy olyan képzettekkel nézünk falka farka szemet,ahol szem? -mesz, az még a miénk,és mi gyerkéink,azaz akik még látni akarnának incsak seggit esznek, Mária seggit? Na mostr RÁ RÁ RITTYANTOTTA,AZ ÁGYUK ALLA DUGINTOTTA, fita ezek eddig is a szemeteikkel, ládd férgeik, ládd te a testedet félted,ami meg van irva, nem a tested, hanem ezeknek a HIT ED, nizzitek minden HIR ADÁS MEG ADÓ? -és ha seggetek nem viszket, s akinek az rázza a rongyot? Zna most vissza, hogy a kis kölyöknek,ládd a fiaimnak saját háza, de HAZA VÁGYOM! Nincsak a SEMMITÁKNAK tág tágtátogtaod, nincs semmi, akkor senkinek, azaz most arra gondolni otthon, hogy sehol 1 kégli? -ezt most se tudom gondolni, hisz Tiéd a föld kalásza buzája virága neked terem, Tiéd a gyár? Fita, soha iigy ledegenerálva rémizgetve még nép-népek nem voltak, és most itt vagy kinyitjuk a szemünket, az első...hogy akinek szeme van?- nyissa ki, jaja de azonnal, fita valakinek megnyitni a szemét, ha csak szémét DOM BOOK szemét? Vicca, az hogy katonák vagyunk? Most az hogy ezt vállalni, jaja de nekünk nincs olyan hogy halál adó? -na az a halál, és most halál halála,mert ahogy momdom, meg kell találni ming egyikÜNKnek magÁt magrá süss fel nap, az te vagy, lel-ke-k, azaz itt az van,hogy hallok? -na most itt ezek fekete fenekük villog666... Nincsak én olyan közel három, és most van a halálnál jobb? -nincs, de az legyen az övék, gigazok, akik KaJUNUK NUKUNUK KINUIK KAJA KOS -OK?-,Zncsak amit láttam, hogy ITT VAN, és akkor lehuzták a Mi is ufo.-k vagyunk! Fiteljal, ha nem leszünk mi? -Fita őket ténleg teremtették? - össze vissza baxták baxxákbuxákbaxatjaák ma is őket, na most ha ti nem feküsztök hasaltok, és fita mi a MOLOK? Tegnap a feleségem, voltam a NAGY MO-LUKBA, és csak mindenki séta, szeMÜket legeltetik,de senki nem vesz, vásárol semmit, csak lesik az alkalmat,hogy el csenjenek valamit?-yenkik?
                 Innenn... ezeken vége, de hol volt hol nem van kalapja nicns van nincs $$$... jambójuk? -juka tán?
...fita, a kiskölyök kapott egy igazi? -elekttomos motor biciglit,(lökés gátlókkal?) most vele fog aludni,190..na ,most itt felnőttöknek (nagy gyerekek?)is, ha ugyanaz nem lehet több 290? Fita akik most a közbe lépőink? -de azonnal (greenback) ki iktatni őket és már késő $$$...kis öreg,meg van ásva a gödröd tátong,,nem hanem hamu,szénné égetnek,na most azzal most porhanyitanak! -.trágya DOM?-BOOK? Book Fercsuuk nagy nagt farkuk? NUKINUK KINUK? -EGY ÓRA ALATT,EL LEHET INTÉZNI ...JAJA MENTEK AZ TI INTÉEZETEIKBE? BÉKÉSEN, BÉKÉSEN IS? 

...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1209)