van_Persil Creative Commons License 2024.08.11 -17 0 2847

Áthozat a Fradi Nöikézis topicból:

A magyar meccsek valahol fent kell legyenek az m4soprt.hu-n, de hogy hol, azt sajnos nem tudom, esetleg keress rájuk, úgy tudom, fél évig megörzik.

Onnét letölteni nem lehetetlen, de elég mély programozói ismereteket kíván, attól egyszerübb megoldás, ha az ember a képernyöt vagy annak egy kijelölt részét veszi fel. Macra tudom, hogy mivel kell, widowsra sajnos nem, de tuti van ott is megoldás rá. Amire ügyelni kell, hogy a kép felvételével együtt a hangot is vegye, mert ez alaphelyzetben az ilyen programoknál nem magától értetödö dolog. Ill. az így felvett video elég nagy méretü szokott lenni, ezt ahhoz, hogy a mérete használható keretek közé kerüljön, a felbontást le kell konvertálni Full HD vagy HD ready-ra. (Én azt szoktam csinálni, hogy az oldal eredeti nézetét megzoomolom, hogy nagyobb legyen a kép, mert így lefele konvertálva kb az eredeti kép felbontását kapom)

Én felvettem ugyan a magyar meccseket, de már letöröltem mind, a vereségeket és a döntetlent ráadásul még a felvétel befejezése elött, tehát ha áttúrnám is a backupomat, akkor se találnám meg öket, csak a gyöztes meccseket, viszont ahhoz túl sok a dolgom, hogy most ezzel tudjak foglalkozni.