repcsepista Creative Commons License 2024.08.11 0 0 1209

UFOzzuummm... miEeee... A fajok fajuk ok ...(most apuénk már becsengettek figyelmeztettek) eredete meg jelenése, és a fajtalanok ok? .mellik van előbb tütüttt... magyarok Isten szava (sava) világits mnden tájon át át át...
                   4.: Kávézzuummm... később... Most szakmai dolgokkal szeretnék kijönni, a budibull buli buli? -sötét van bent? Ime előbb,hogy most beszéltem apuénkkal, hogy ugy vagyok,hogy sem itt, sem ott,seholse $$$...most hogy beszÉlek apuékkal? Na amit mondtak, biztsasd (fita nálam igy jön le, baxtasd csak, csak magad (rejszol?sz) mag ad? Ezt ma reggel, most megint figyelmeztettek!- na ami az hogy, akinek leesett a tojáshés a seggiról, meg a feje bubja benőtt, de most kinek beszÉLek, élek vagyok? -amit itt hogy mi az, senki $$$... tud666... ja? Ime ima a hellzett, hogy amit a bumerángnál,(fita anal mélyebb,hogy az Atya van gatya,magát juhUKhussá alakala?-és most a fiát fel buzzák,baxzzsák,.őt is,mert egyek,egyetek itt a husángom?-azt bünteti,na fita mi magyrok,bennünket a legjobban brut szeret, na most apuák, ne hülskedj de gondolni mondani mindent lehet mig nem bántol senmkit, tettlegesen fizikakilag slag) látom is meg hallom is, nem jó a hasonlat, de ezt már piszkáltuk, hogy olyan, hogy most akarom dugni tudni akarom... és most van bennem egy madár,(ufo) aki berepül oda, ládd minden amit te tudni akarsz, azt azonnal? -na én most látod, azt ami léggömb, meg egy tucat olyan nevet,amit tudtam,csak a cselekvésre,azaz ládd lég gömb,ez az ami egy nagy léggömb,és (füsttel gézzal -hővel megy, és van egy kötélen egy frigy láda benne, utazó léggümb?) -na most azt se jutott eszembe,a hogy itt hivják, luft balon? Ezt mikor anyum, minden ami olvasmény meg házi feladatok,mindent ami irás,kivülről kellett be magoljam, nincs mag?-magolom, szotyolázom? -napra forgó mag? mos darltam le ...fita, almond, az magyarull? -most várok,és bejön? Pest mellett van, ott is laktam, na munkás kocsiba, menek meg kérdem a felesÉgem...ő sem tudta,figyeljetek van valami, na most a fiam foss az agyad,mandula! Tisza partján madulafa virágzik... (amit pest mellet,az nem mandula) Most ez az,hogy elkezdel valamire valakire gondooni, ez most az, amit az István Kiirály kora, nem jön vissza többé $$$... Fita, most hogy pénz zavarba vagyok, mindig abba vagyok, leirtam, hogy engem, jaja miattam is, miattunk, most azok az UFO/sokk... Zna itt minden ál? -ezt magyar RULL, hogy nem igaz, nemigaz?-na most azok lent vannak, hogy az ami most mi fen vagyunk,az ágyon? Leesett a pap az ágyról twist...
                   5.:Most, ebbe pinalátba,magamba benéztem,magammal szembe néztem, (brele látok az agyamba)most az aki tud látni, azaz aki fény -ufo? Nama hogy hogy váltok át, feketébe?-az is,meg most ...na apuénk, sehogy! -fita nagyon erős csengetés volt,volt? (mondomideiglenesen magukra vettük evilág bünét büzét ami most mi lett, ládd ha most levetjük, akkor minden ami fekete elég?) Most itt, minden benned,de te benne?-nyakig? -fita, ha nincs benned, akkor beléd verik? a faxukat xuka xuka jérce? -ami a fekete ufosok azok az ok? _mert felül akarnak kerekedni, és meg döngÖlni? -a szuka jércém lehett hecc ..pac pac pac... Most is kell látnom,külümben nem tudnék beszÉlni, ki beszÉl él? Vissza Babyloanba-Loan DON?- bá bá bell? Fita, a harangok a toronba onnan vannak! karácsonkor a csengő játék, csingilingi csengettyü csndül, róza bimbó rezdül? -kinyilt,mnt a a aaa..szemed? Fita, minden rezzgés és a te?- han god? Bünös nős vagy, most fizetsz? (fita hárem bookosok) Fteljuk, mi az hogy bün,(sebünk?) és mindenki bünös,(zsebes sebes, szebünk,a bőröd alatt is pénz van?-fitelel, azért ölni kell?) és mindenkiNUK fizetni kell a BÜN TETÜIKNEK,TETŐ?-ŐKET KI BÜN TETI? Minen van a latroklétrája támbaxva? Na ezt nem lehet tani tani, hanem vagy benned van a magyar ok,vagy nincs! Jaja most akiben benne,bár 77 zer estempestem, seggre estem, de támogat a kéz, ládd Swacanégger Terminátor na most Nátod? Itt most 50 Univerzitit vittek vás ára, és az egyedeket,meg a törvény ügynőkéieket is megbüntetik, mert anti a szemetek? Azaz GOD DUK,MINDENKIT MEG DUGÖL, AZT BÖNTETI KIT SZERET, NA MOST AZ ANTI SZEMÜVEG?-de szeme? Fita, itt arról van nagybaszó,hogy most hogy mi mimi, azaz ezt én látom, a vissza tökrözésen,hogy mindenki a rövedebbet huzná, mig most csak a hosszab pálca,maradt, és mellik a nagyobb bot? Isten nem ver bottal, ami most én is bepánikuláltam, mert most, mi le$$$... Fita, ez az, hogy most Derbő után, már nem tudtam volna beossani, mert itt ez egy teljes ufók bázisaik, amit senki nem akar tudni, se hallani, meg főleg látni ni ni ni...Zén nem magam hanem magom,egy szem magunk féltem, azaz itt van! Az első, hogy ahogy a apai -nagymamapapámék éltek, én ugyanaz,azaz azt hogy nem tudok,egy kis olyan házat pici telekkel,ami most kimentem most az udvar végire és egy csoda izü citrom fa,és most arra gondoltam, milyen jó lenne, ha lenn egy kis kertem, tele gyümölcsfákkal, (de csak a kis falumba) csak kimenek, egy fonott kosárba ... és kész a vacsora,és tudok talákozni beszÉLni meg hivom most azokat a égi tesvéreimet, gyertek enni, meg traccsolni,(mit gondoltok mag tok,mi az az uri vacsora?) és most itt van,a 5 hal, meg a hét kenyér, és fita,most lehet sokszoositani és most fita, ők hoztak megukkal, terülj asztalkánk?- kóstolókat?
                   6.: Na ezeket a iratokat,azaz most az van, hogy ezek férgei (ládd a Matrix film) és ezek is tudnak mindent,de nem jóra valók,amit most tegyünk zsebre, nem nekem? -neked? -nyakad mered nyisálva és menetet váktak rajta? -itt red nek, azaz piros csikos? Hogy ezt hogy lehet,ládd most én is irtó nyomás allatt,vagyok, hogy miért nem lehet,nekükn, hogy beszÉlhetnünk? NUK? Most bizta, hogy a huzat, az lentről jön! Ezt most, hogy az csak a gané dombjaikkal,azaz most itt minden amit csipezett, az férGÉik,és fehér és proteiNUK? -pro vagy kontra vagy? -mnden esetre, te nem tudhatod ki vagy mi vagy? Hogy ugy hogy most pénzzel,és monduk, itt az irtózat, hogy ezt nem lehet hogy itt hasznod van belőle, mert ezt nem lehet, hogy te meg lát666...na ez az a 6? -águ csillaGOD? -csillagok csillagok szépen (zápon) ragyogjÁtok,ami egyáltalán nem? Hogy a gyerekéinik,meg tunának szabadulni az anyagi ANYA GOD terhektől? Nincsak én most kiakapcsoltam, na most az van mnt 1948 Derbő után,és most fita, talán ha nemjött be,de itt van,azaz akik lehuzta a Mi is ufo-k vagyunk! -olvassátok vissza hogy megjelenik a nagy durung, azt nemsokára a NAGY BUGÁNKkal, meg láttam, és itt az,hogy zerintem ő a föld tulajdonosa? (most hogy vissza olvasom,apuénk NEM!---EZT ÉRTITEK,MERT AKI MEGMÜVELI AZÉ? -olavasÁtok a BbLiát, nem ti vetttétek kapátátok de ti arattok??? -ugy ez döfi a parancsal csalókat, ami most itt van a bumeráng? Ezt próbáltam, jogy most az hogy itt vannak a MAGYAR OK,AZ EGY EMBER PÁR, és leritam. és abba van mindenünk, ami jaja egy szobor is? (jaja ládd asármáz tetünk, alakja kalapja, jambó?) Ládd milyen alakja van Istennek? - a Univezeknek, ami ha ember, akkos az, állat övök? Ja most van egy Ancient Alien, hogy minden ufo-k termékei,és a sátáNUK is,meg minden baromság, meg most Tranc -francos formáik? Zna itt ez a conputer, látod eseetleg ha otthon maradhattam volna, ami csak a kisfalumba Lomb a fákviréga füve mintha intene, te ne, árnyaimban meg pihenni,jöj ő jöjj ide, Jna most ...fita, e az anya?- GOD börtön? Börtönéből szabadul sas lelkem, --fita az az madár, amiről Sanyink is beszÉlne?-ne,neked is az a tojásod? -fészked...jaja megette a fészkes fekete fene...
                  Innenn...ha siekrál nekik, amit állandóan,fita itt ha ezek AIDÁIK $$$...AIDÁKÓAIK.. azok nem gondolkodó élő lények!
....Ancient Aliens DVR Jacques Valée: UFO Pioneer
...fita,itt mnden UFO-k általi teremtmenőik mennük, bázisaik! Ja mi Mi is ufo-kvagyunk? UFO-k? -madein Hu? Who? -magunkat esszük, vagy már megettek? - fo$$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1208)