UFOzzuummm... miEeee...Igy $$$... volt jó ugy $$$ volt jó sehogyan $$$...volt az jol, mindenhogy csak a más asszonya volt a jó? David királ meg kerálmáNUK NUKINUK KINUK lukat angyaLUk anala, kinek van leg? -feketébb de szőr vagy szöjMO?
4.: Kávézzuummm... tea kaMOmilla? Rögtön,a képernyőmön vala: Death (tudátlanság?-vakság?) Doesen't Exist And May Just Be IluusSioNUK?- According (dang) to Quantum Physics...Olyan hogy halál (adóság???) nincs, nem létezik? -a Quantum Pihysi vagy ci vagy zi fizukusok szerint, na apuénk!- de van halál! Most nekiugrok,de csak nagyon röviden, meg szépen de zápon, akarok beszszélni $$$...ami az iratok,maguékért beszélnek, és mikor nem beszél hozzánk többet, NE VÁLASSZUNK MAGUNNAK KIRÁLYT AZAZ KRETÉN KREÁTORT? Rögtön, hogy vannak a világosság gyermekéik,és a sötétség, shivjuk őket is gyermekéiknek, ami most van az állat világAIk, goyok,(haszon állataik) és a növény, és itt most az hogy állat -ok -tok? Vannak a lelkes állatok, a kimondottan növény evők, és a lelketLenek, a husevők vérszopó csátányaik, méreg kigyó fajtáik? Fita, egyáltalán, senkit nem akarok megbntani, mert apuénk,kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, ahoz szem kell?Fita most olyan mélán mélyen bele lehetne (rotty) menni, a mélyseggek méla szellentés-e,ami FIN _GOD?-fita ezt azonnal, hogy akik megszállottak bennünket azok a szellemi? -mi? -Fita, vak vezeti, az vakabb, és azok a legvakabbak akik a parancsal csalók,és szemtelenek, és ha nekik nincs szem? -egy szem $$$...fita most ami van, hogy kell adnmi a házunkat,0ssze van épitve,vagy eladjuk, de itt amit leritam,hogy a kis kölyökbull czybogágéjuHUkat akarnak csinálni? -na belőlem is azt akarták, és itt az idöcsmből azt csinálták, és most magam kérdem mi lett? Az hogy teistoba, ateistoba,az egy és ugyanaz, a bumerángnak a két vége,na apuék, nem,hanem kell hogy legyen,ahoz hogy egyen,ellensegge? (de atommag hasitás van) Fita, minda két,itt van a jawsálom teista ága,és van a gazár ateista, siccku jedna? Fita,ha van olyan hogy vezetők, akkor akiket vezetnek azoknak vakoknak kell lenni, s itt ami történik,az átkoztt anya GOD, anyagiasság, amit most ismét, ládd az álmomról akarnék, és most itt még apuénk,hogy ha leveszed a szemed az égről, süllyed azonnal a hajód? -ez igaz, mert mi a mi féntünkben vagyaunk csak?-_fita,az hogy megnyitotuk, a Mi is ufok-k vagyunk tópukulónkat, azzal bele nézve a tóba, láttuk az eget?
5.: Ha levetted egy pnnalátra is szemed az égről, már csak vakSzol,és csak egy nagy sötét fekete lukat esetlg,képseled l hecc... nem látok semmit, csak bele akarok fejest ugorni az árokba, három kavics...és itt az a halál, hogy azonnak süket vak nyemec nemes? -lettél, és orditol, nem hallak,nem látlak,és most csak baxhatnékom van 666...éllj négykézláb...na az hal halál áll, álla? -állat ál lát! Fita, a lélek, az ténleg egy tó, ládd János Vitéz Élett tavak vak vak vak...megtalálta Illuskaját? -etyele petyele egyem meg a szivedet, nyalom a szád? Most amit hogy miért nemtudok beszélni senkivel,na meg anyum meg is tiltotta, s mot eszembe jutott Szbó Berti, szerettem nagy fiu volt, de olyan gyerek mint én? -na meg a hugai, és nagyott játszottunk, vizzeztünk a dézsábul, össze vizeztem magam,talán azért lett mérges anyum, de egy órát legalább vert egy beáztatott kötél csomóval,(nem fáhjt, csak mipért nem besz-lhetek játszhatok a gyerekkel? -ma se? -fita Nátod, vigyáznak a érdekükre, tükre?)és többet nem mehetek ki az udvarról! Tessék tessék csak seggre meg szegre uborkára ne essék? Egy ilyen, ami most félre sikllott a vágány on a járgány? -hu hu hu...Fita,itt lehet hallani, hogy én más voltam, a fiaim.menek elindulam magyar buli összjövetel van, és lefognak, nem látod, nem olyanok mint mi? Na fita,most ma reggel láttam, hogy ténleg! Ja ne feledjem, hogy én azokkal aki nem bánt senkit had beszÉljen, azokkal most amit anyum,ahoz föld kell, fita senkinek kivéva akik ténleg Ábram ham ham ham...na zoké ez a földgömb, most amit mikor lehuzták a Miufonk. -akkor az most itt van, hogy eddig hol volt? Fita,itt nincs olyan hogy lélek, (annak a szent vagy szeny iratok nembszélnek???- szellem, vagy egy szem is meg nyilhatna, ami ha igen, most a sötétség gyerekéi támadnak,na az hogy a három fiunkat ...nicsak én állandóan, csak a mindennapi eledel, és nncs zohora, (fita ezzel az iraokkal a valagukvégleg kint van, bele, vége?) mert ezt én válaltam,ami pitim,te is katona vagy,na most ti is, és fel deritók, és most akik velem tudtok társalogni, ti szintén zenÉsz? Fita, hogy az ész az agy terméke,na a fiamnak igazz van az agyad fö$$$... fiteljuk, $$$.... na olyan hogy szszszsz..az ccc... cinya cinya malacca... s zzz...ahoz most a torkod is kell?-hörög? -nem kell?
6.: Most az hogy a fényed meg véd teged,ez az,hogy én az első gonodolátom, fita trillózor leirtam hogy aput a falhoz, és tupaszra kipucolnak, olyan két év körül vagyiok, az ávósok,és hogy most azzal engem,tudtam! --és hogy hogy nem tud meg védeni engem apum? (fita, ezt mais érezzük,nekünk ImnagyIsten most előttd,szivem kitárom,menedékemnincsen sehol, a szeles,(FON GOD GOSSTOD) világ vagy villámlésok?) Most az van, én megévdem apumat, ami most miért nem öltek meg? -mert nem tudnak, ahoz az állatuknak kellen legyek, hopp egy légy, észnél légy, és az ész nem az agy terméke hanem fo$$$...? -fitaljal mi marad meg? Na most itt óriási bukfenc és Book Ferenc nagyfarka, Nátod nátha, nagy MO bota botol bptöl bóta van? (fita most jawslálom loanndorok is fizetnek?? -AZAZ A FGYVEREKEN NAGY PÉNZ CSNÁLNAK,FIDA A TŐZDE STOCK MARKETOK TOKA SZALLONJA SZALLONNA)Tróha,olyat hogy lehet gondolni, hogy az Atya? -itt ezek nem olyan, még csak növények $$$...s nem is állatok, hanem most azokon élősdi egymással is marakodó, figyeled,bestai dögök, és most igen igen fakufók?-vakufók?-fita gépek,és ládd A Terminátor filmek,meg az összes utópisztikus---hogy ezek mennek a Koxmoxukba, nem hanem egy olvasztóba,mert ezek maguknak nak nak nak...ezek magukat fel nakölik és imádtatják rettegtetjék magukat, magUK?-jaja ezek magukra maradtak, nem voltak, meg le$$$... nincsak azt kell rögtön is késő,azaz GOD = GIVER OF DEAT?-nemtudom mellik a halál,meg hogy adó hátán adó kamatasTUL bőröstül, teve van egypupu 2 s hány hátizsákod cipelsz,ládd ezt ugy, hogy ott ültek foglalók apumon, 4 -5 hátizsák?- el keleltt őket tartani, és csak apum dolgozott,na most akkor ugy..hogy épitik a kövesutat, és egy munkásra 50 harramia vélrszopó csótány jutott fiyelték ,na meg a többibeik? Fita,itt amit a M-Pista bátyám, fita meghalt és találkoztam vele,(ez az, hogy nekem seki nem parancsol!!! istenAtyánk szeret?) és ő az aki oázis,ládd most ha lenne saját földöng, abból Édekertet,nem kell pénz, jaja Avatár féle, és csak a farkunkat csóválNUK? -ládd NUKINUK KINUK? Most azzal hogy megtudtuk nyitni a mi mennyünket Mi is ufo-k vagyunk, azaz elég egy aki már az, és ha 1?- mnt a lunak?
Innenn...most az jogy az VILÁG URA,VAGY TERMTŐJE, NA MOST GOD?-Fida dzsida, $$$... irhatnam sss...de psss...most monduk Jeshus $$$... lefizette az árad, god dog dög ccc...cönya cönya röfff... na ccc...cici? -az ördög öd csecsi,fita nem tudhatjuk, mi a fene ez a csecses majom?-piros a feneke dudora? -most zzz... nem zörög a nyárfa, ha a szél nem fujja,,. de mi van, ha zörgő nyárfa? -haraszt?- ha többet egy szem, paraszt? - kié a föld?
...oááá...