UFOzzuummm... miEee... A világ vége (a mi világunk?) hol ( hole le, hal hall?) kezdődik,(dik-kid) vége?
4.: Kávézzuummm.... kaMOmilla tea? Fiteljunk, akik a képernyő hiresek, zerintem összejátszunk, azaz egymás kezére? Sientisis Discovered Samething Kinda Alalrming The Universe Shoudnt Actually Exist... most itt az utóbbi ufózásaim, ami az hogy halál, és amit most láttam, azt kezdem azzal hogy én ténleg 28 -29 évembe meg haltam! Na leirtam, hogy azzal hogy a testünk nincs? -na meg amit itt belénk vertek a GODosok GOLDosok gajdosok, és most minden eleve mindörökké bennünk, amit most minden oldalról TÁMADNAK a halál =adók halál ufosaik? Fita az az, amit itt a armadáAIk,sáska csótány szörnyek zsoldos hadaik, és sáskáik? -sóska na meg mártás fo$$$... Fita, ezeknek a vezér fülkéeik, ami most felettük vannak GOD DUKUK,mindenkit meg dug megöl akit megölsz a tied?- azaz fita, abram, neked adom a földet, és csak a te MA GOD NAK NAK NAK...HAM HAM HAM...fIta tudnám ciffrázni jobban, de minek? Vissza hogy egyjó párszor leirtem, hogy olyan hogy halál...na most itt most ami az éjjel, na meg tegnap éjjel, hogy nem ebbe, ezt a gnosztik iratok, azok nagyon is ezek valának, és hogy ez nincs, amit allá tudok huggyozni? Ez az, hogy most azt is, mert nem fogok tudni kitérni rá, hogy tegnapra, vagy előtt, hogy bejöttem, de ez nem az amt itt lát gondol, na itt csak állatok vannak, és hogy azoknak némelyeknek van szelleme (lelke) lehetsegges, de itt csak fekete alakok vannak, és ezt ugy, MIÉRT KELL A HUSÁT VINNI AZ ÁLLATNAK, A VÁSÁRRA, MEN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖKE EZER FELE, LINK LANK LAKATOS,, NEKTEK JÁR EGY GATYA FO$$$... A huszár nyagyapám, multi milloimos (kádár) vala,titokba, mert fajtiszta vasderes lovakat, meg fajtiszta magyar tarka (min20mázsa, nyert a KGST kiálitáson?) marhákat bornyukat nevelt, tnyésztett,és meghalt, és nekem hagyott egy teljes szalmazsák megtömve tele piros hasuval, anyám odevezette, és nem nekem adta, hanem a nénjének! Fita ez igy lett megirva? Szval vissza jöttem, és leritem, hogy ott is, tlejesen mnitha az oromba lánc, ottis meg vissza jövet is hol a halál! Na az örök élet titka, hogy sose hagyod el tesvéreidet, akármilyen szülőtesvér gyikost faragtak? -GIG GAZOK, A GAZDAGOK -DÖGÖK? - DOGOK GOD -UK DÖG? Eddig még mnd meg dölgött vagy lőtt, most lássuk a GODOK GODA KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, NA MEG HOGY DAVIDÓ LENNE, LÁSSUK? Nizzitek, mikor lehuzták a Miufonk, na az aki egy NAGY FEKETE SZOBOR, VAGY KÉP, AZ ITT VAN, ÉS AKKOR, AMIT A BUGÁNKKAL MOST MEG TUDTAM VILÁGITANI!
5.: Most csak azt amit elkeztem, hogy ami van, itt ez nincs, amit itt az állataik ál lát szemeik, na most én rögtön,látni akarok tudni akarom látni ...Na nen vicc, a Holdra meg az ürbe akanak menni, és viszik a rom romlandó husukat, ami ha ezek férgek,ami azok, akkor azok tudnak repülni,(meg a husod nélkül?-power in the boodod) ami nekem azonnal röhelyes vala, hisz az én gondolátom független mindenkitül mndentül kivéve a csaláldomtól, azaz itt van a magyar ok bravura.mi a fenek ládd a Terminátor Swarcanlggerel, itt a kezem, beszélj neki, vagy a farkam? -lóbálod? Nincsak ez a hus -uk juHUkk? SEM NEM HAL HALL? SEM NEM LÁT, MIT LÁT, PIROSKA PONT ALATTA A ROCSKA FEJIK, A TŐGYIT? Vissza tegnapelőtire, az épitményeik föld (féreg) turás, láttam, de most ...saveeee... Most azzal a gömbömmel, mindent meg tudok látni, és most itt az amik állatok, azoknak csak a husa, és husa fajfentartása,na most amit humanna?- hivnak, azok csak a husuk, de eszük, baxxuk esszük őket, Zez az, hogy ezek semmit se semmi nem tudnak magukról $$$...na most ha bestia dögjeik dög ölők,dog god dögölői dööngölik? -őket,teját az ami nekem van, esetleg neked, nyakad? -itt nincs, és most fita... tRöha tegnap hogy megjelenik egy olyan, amit man in blackok fekete óriás helokopter? -nem hanem az ami itt ufo! Ami t történik, az egy gyerekünkre most kijön egy olyan, ami olyan hogy...nagyon nagy rakéta kilövő, és most fita...ZITT MI S MINDENKI UGY HOGY SAJÁT VILÁGÁBAN VAN, ÉS A SAJÁT TELKE HÁZA, ami ne, mert minden az övék,azaz akik most...ha nem adod nekik a gyerekid,akkor megölik! Fiteljal hogy mi az örök hábrukik oka? Na ezt had villogojam be! Olyan hogy most nem az anygi világban vagyunk, hanem egy nagy légtérbe magnestér fénybe, de csak ami telkünk házunk, ami nagy nagy nagy..van benne! Tröha meg jelenik a nagy nagy nagy DURUNG? Fita, most én előre...a házunk, minden nagy és én a fiaim...na most látom, és most ők ha ezt látnák, akkor fegyvert fognának, azaz itt fizkaik fegyver fog akárki, az az hogy nincs esze, nem gondolkozik, nem tud...(fita ez az egész egy programozott akcion x reakcion, ami na nincs ember brrr...
6.: ...nem tud semmit magáról semmiről és ez az,hogy nem szabad lett volna a gyerekéinket elhagyni! Fita, ez az, hogy MI AZOK VAGYUNK, AMIT APUÉNK A TUDÁS FÁJA MEG GYEREKÉI? NEM AZ ÖVÉK,na most ezek...Nemtom látjátok e hogy mindem az anyag is szellemi ellemi valami, na atomok? -hasitása és a lábadközzé nyomok,BbLila lába közzé nyomk, csak nem a tied? Na most onnan hogy tegnapr...rám irányitják az a hosszu nagy... amit kiemelkedik az ufoből, és most én ládd a pitbuloknál,elibe vágom magam, és felébredtem! Talán ezak ha itt vannak akkor a föld belsejébe meg a tengerek alatt, jaja az iszapba, meg mocsárokba vannak a bázisaik? Most az , én nemtudom hogy olvashattam azokat spritiszta -gnosztik könyveket, hogy ez tulajdon KÉPen, nincs mert a szellemi világok azok szilárdak ami most ez olyan kis ár-nyalatok,hogy nincs! -fita, ez is szellemi részecsKékkel létezik, na most figyeljed a szürkék ászlósokat! Most az van, hogy akik uralkoidni akarnak, ott meghalt az ember! (kruczifix) -nnics! Zitt az akik ...FITA az hogy Isten, itt teljesen azokat a szüleinket,nem csak kiirtják, hanem monduk ha lenne egy gyerekéjuk NUK NUKINUK da momdjiuk,maga tok? -figyheled magad, MA GOD -mak mak mak...éhes disznó makkal álmodik, making MA KING? MONEY -MONYI? MONYUK, RÁ GOD? Fita, ha valakinek van ellenségge, az maga és magja? Mára Mária seggit? Na amit legelőször, hogy itt usa? -az amit olyan hogy orszáGOD? -fita azokat rögtön, akik még emlékeznek hogy MOMUSA,-az egyetlen orszáGOD, akik fizikailag is haza vágták U.K? Na most itt valami olyan,ládd itt ha én ebbe husba gusba, ufós vagyok, akkor most itt vannak, akik utolsó rugásuk, és most itt nem is vagyunk, nem mi vagyunk, nem mi mi nem? -hanem ki?
Innennn... fita, mndenki a saját vilgában van,ők is, csak ők a tied akarnák? -fita, annak van helle? Büdöske,van e hell szivedbe, befog adni...az üdv Urát, hogy lehettél, nélküle? Jaja SteiNUk az mennyekdbül bull, angyalok nagy nagy anallal...jön már a bika fff...
The Unbelievable With Dan Aykroyd
S1 I E8 Strange Experiments
Monkey monkinzás...
...figyeld meg magad mag ad? -mit gondolsz magadba?
...oááá...