UFOzzuummm... miEee... A világ vége (a mi világunk?) hol ( hole le, hal hall?) kezdődik,(dik-kid) vége?
1.: 8/8. A KÉP? - Mi mi, és miért és hogy dolgozik,amihez IstenSzeme -Szem-E (MAGJA MÁGLYA MÁGYÁRJA humgáraink) kell,ami ki kel? Most mindenkitől független,én akarom tudni,hogy miEeee... és miért,és hogyan dolgozik nekem!!! -azonnal, mi akik magyar ok vagyunk, nekünk!!! -nem mi nekik, BÜNTETÜK BAJ ÉS BAJ KEVERŐK,ÉS A HAL -HALL ÁLL? OKOZOOYNK? AZON AMAZOOVAL A TUDATALNSÁGUNK OKOZÓI, a kis K-árok,és NAGY K-ÁROK? Vicca tegnapira, hogy ezek, akik az adó=halál hal ál hallál okoozóink, azok egy rom let, de itt vanak a romok el pucoló gépezetek! Ami megromlott ROM -MOR?- azokat kivonják az élő élet világainkból? Most nagyon nagy olyan,hogy ténleg nem tudom ugy, hogy itt van egy KON TROLL TROLLI MO MO MO MOLY MOJ maya ficsura gagebre, FA SZUH CSÓTÁNY PARAZITA
SEMMI SEMITA BANKDAIK, AKIKET FÉLNI RETTEGNI $$$... IMÁDNI KELL, ÉS NEKIK CSAK AZ UTÓDOD KELL,ÉS MIÉRT NEM TUDNBAK SEGGIT ENNI A MAGYAR OK SZÜLEINK GYEREKÉINKEN, amit most onnan, hogy mélyekmély MÉTEJE e feneke fene feneketelink lank lakatos? -fita, nagyon hozsszu bosszus lenne, ha le tudnám irni, na most itt rögtön, ahogy beugrottam meg ki mama luka? -tudjad mit beszélsz? -honnan? Vicca, hogy Szent StefaNUKkal (fita, itt most olyan nemcsak sáska zsoldos hadak, hanem olyan satlita gyürüjükbe vagyunk, amit te képtelen vagy,csak gondolni? .egyáltalán rajta kivül va még egy ipse $$$...? -fita magyar RULL? - felvettük a kereszténységet,(fita a kriczifán az te vagy,ha van hus od?) ai egy olyan sötét ÁRmáNUK, fita itt a NUKINUK KINUK? -azaz kik csinálják a sötétséget éget, éget? Először is, olyan nincs hogy teremtők (a te tud atomon azaz neked mindent kell tudnod, mert benned van, a beletekbe bel telek) de teremtőkések igen? Az Ur csodásan müködik? -fita, az Égieink, ami most te azt hiszed, hogy én nem állandóan szoriton a seggem luka pu $$$...666... na fita, most magától is, ugyanis hogyan dolgozoik az a te tested?(ufo) Fita, minden ami él az AUTOMOTUA AZAZ EGY (több) ATOM MAG, és most azzal, lehet játszani, de mindenki csak a magáÉva?Talán ez a kezdetben, mikor itt elkezdtünk ZENE -BONA? Fita, van az öszhang, mindennek hangja van,(GOD = HANGOD) kivéve akiket meg téritenek,és azok zoombizzom zzimme zzuumm..ami most van az, amit Jézus zzz... fitEllah Jésus?-HUS UK? RÁ GOD?
2.: Most szemem bensődet mélyen de mélyen át át át...Fita, Mécs Karcsi, a Pisztrángokól azt tanultam, nincsak itt megszülethetnek a kis magyar ivadáKÓD,és ugy 3éves koruktól, 17 mndennap ez, és két három óra, ami regggel meg du,és amit akartam, hogy tudjak velük találkozni a fényben,(fita ez ami ez a test,ez az őők férgükketl teli tett!!!-Matrix) és most azt figyeltem meg,hogy abba kell lenni enni itt is, tudatosan, tud atom tudatom? Fiteljal atomokból protoNUKkal férgeikketl teli tett, van ez a testünk,az igazi fényből, azaz fényatom fényem tudatom látod, nem tudom át adni mert neked is van, csak itt valami borzalom történt, akik a fényüket...nizzitek, e világ? -fiAIk okosabbak bak nállatok, namost itt a gyerekéink, na a magyarok gyerekéink, akkor is ha zsidó met a több meg vagy el téritett megvett veszett lett...vallásosok nem kell nekik!!! -jaja ha te magyarok közzé keverdtél, korpa,megeszenk a disznók DISZ NŐ?- ÓDISZ? Tröha, itt az hogy ezeket a villogoásokat, ládd itt az van, csak az örökegy törvény: kezet nem emelsz senkidre, nincsak minden ami itt juHUMOjomiDom, az a te gyreked!!! -Fita, akik most kiváltak, azok faszuk analuk tág tátog élősködük vérszopók csótányaik lette,pösze vannak a nagy óriás férgek,akik mindent kis férgeiket megszik, és csak az a játékuk??? -na megveszik,mert ahoz TE NEKED NEM KELL TUD -ATOM? -NOD? MOST NAGY LESZEL, MILLIÓM MO$$$... SATTA FAK, BILLIOMO MO MO MO...TENGERT MO$$$... AZ EGEKBE HÁ HÁ ROTTY STRICIKSTRÜKE RÜHA AIDAKAIK AIDÁCÓAIK NUKINUK KINUK FAKUKAT LUCZI FERKÓ FARKÁT (EZEK CSAK AZ??? FARKOK FART OK?) LÓBÁL666... MIG EL NEM SÜLT ÉLVEZNEK,MERT EZEK MINDENEK ELŐTT IS MEG FELETT VANNAK AAHOLA KEZDET =VÉGBELETEK NEM VICCKET? Tröha, most lent voltam a mélységek mélysége segge feneke fene feneketlen, na van egy TISZTIT TÓ, BERENDEZÉS, ÉS EZ AZ EGÉSZ, MOST AZZAL HOGY VAN A SZUTYKOS FORTYOGÓ MO CÁROK MEG ISA ISZAPOK,azok ládd, MINDEN ÖRÖK KÖRÖK ÉS MOZOG?
3.: Nizzitek, ennyibe...azzaz ha ez valakinek sok sokk? Ami van, OLYAN HOGY PÉNZ GOD? Fita, a zzz...ahoz zsizsik...na most ha te kisebb vagy nagyobb van a másik EMBER? -TEST-VÉREDNÉL,na most az FÉNY ENERGIÁT (FÉM -PÉNZ???) NEM JÓRA HASZNÁLOD, ÉS MOST TE HOGY Ó MILYEN NAGY, TE AZ SEM NEM TUDHATOD, SEM NEM LÁTHATOD, AZAZ Ő SEMMI? LÁTHATAtLAN DE ŐK LÁTNAK TÉGED, (FITA MATRIX?) IS MEG GONDOLHATATLAN? PAP PAPLANOSOK IRÁSTUDÓK ÉS PARNCS CSAL PARANCS CSALÓK, AKIK A BÜNTETŐ TETÜIK,(FITE EZEK MIDNEKE FELETT VANNAK!!!) ÉS FITA, MOST ITT VAN AZ HOGY VAKOK VEZETIK A VILÁGTALANUK? Bocs a nagy Betty...vas a krézi nighte! Na most fita, ebbe, ha azt mondom mióta az eszem tudom, na én AZ AZ EMBER VAGYOK, AKI JÉZUS? Nincsak még isKULÁJUKba nem menek, már tudok olvasni, és minden könyvet, amit nagymama tanulmányozott,olvasgattam, sz minden érdekes...de fita, hogy tudtam volne ezt a tudományt, pénzzé $$$... na fita,most azok akik ládd, teljesen megélhetési szem pontokból, minket nem kiéheztetnek,na mondom,nekik a gyerekéink, (nincsak ezért ne, és mikor megszületnek, hogy ezek mit csinálnak belőlünk, ládd az idöcsém? -apaanya tesvér gyilkos ami még hagyám, de el tunának kárhoztani, kéározottak ős apáink?) ládd amiért kijöttem, hogy egy kis pénzt...fita ma reggelre,NINCS TELEFON,ez me attól a pinaláttól kezdve, hogy a kis felesÉgemmel,az utcán mentünk házról házra, és odaadtuk a kártyákat,na most ömlik a hivás, és rossz lett a telefonunk,ládd ha igy megy, egypár év, és menek menünk,na afelesÉgemre rá rá jött az őrölet,legalább menjünk közel nyemec, az anukájához? De ira roppant érdekelt ha véletlen, egy olyan, akik szintén ZEN ÉSZ?- ZZZ... vagy sü$$$... süsü vak néma, és csak a kárója $$$... neki a másziké ke? ÓH NAGY KÁRÓ, CSARMABANDANGA NYAKA BUNGÓ? Fita, ez csak ugy, hogy most azzal... hogy most nincs olyan ami ISTEN BÜNTET? BÜNTETT? -most nem ciffrázom,de fita, MO MO MOÉ BOTA, BÓTA? Zitt az, hogy amit ezek chip, fita a CSÓTÁNYAIK VÉRSZOPO DÖGJEIK,DÖGÖL DOG GOD DÖD, ÖL? Itt most belejöttem azaz jöttem fel,és itt van az,ládd egy gigantika nagy olyan mint a TANKOK ORMA ---NA GIG-ANTIK NAGY FEKETE ÜRHAJÓIK VAGY FÉK SÁR (FÉM) UFÓIK? -nincsak most monduk,ládd a telefonunkat, (elvették???) ami akik minket hivnak, el vesztjük, (fita itt többet Betty?) de ezt ugy is csinálják,hogy lobbo alatt, 7 éves tribuilláciőnk vala, tehát itt teljesen a luka (Mété Marc Lukatok Jányosuk na meg a városuk???) tokon ki be látnak, és járnak!!! -na kloáka, na most ezeknek nincs agya, és nincs csukra, de zakrojtye pofa?
Innenn...a kukac, hogy most minden a két ORGIA partizók, ugyanaz a gaz, gáz, és esetleg nagy nagy robbannás (manna gép?) lehet? Fita, teljesen a népeket bele a sárukba szaruk GÖDÖR és olyan GOD DÖRRR...
... a számos napszámos lédy Lay?-se tud semmit, de itt csak azok szájal666... vagy mi, a luka tok kattogna klotty tág. https://www.coasttocoastam.com/..és tátong? -tudna beszélni?
...https://www.coasttocoastam.com/
....Fita ez valóság lóság,lófa:UFO crashed in Arizóna and 'was stolen by officials sun sin cover up'leaked government dokuments calaim...
... fita én számtalanzor, lkettem lelőve! Ami van, itt itt vagyunk,akik ufo-k, na mi UFO-k? -made in Hu? Who? -fita, itt az hogy msot akik ISTENT JÁTSZANAK,ZERINTEM BORZALMAS LEBŐGÉSÜK ÉGET... MOST JE HOVA MENEKÜLNEK? Fita, én nem ufot láttam, az vagyok,és most ugy mint Bob Lézerünk....jaja szét verik a családod? -fita más halál nincs!!!
...oááá...