nscatto1 Creative Commons License 2024.08.08 -16 0 57255

Nem tudok túljárni az eszeteken:((( pedig 2022-ben ilyeneket írtam:

 

nscatto1 

A katika nevű főpicsa kiment ukrajnába, és vállalást tett, miszerint 10000 tonna gabona ukrán gabona Afrikába szállítását fogja az országunk kifizetni. Kérdésem: mert itthon 70%-al drágult a kenyér, nekünk nem kéne a gabona? Miért fizessük ki az ukránok helyett a szállítást? Az az ország, ahol egy háború közepén prioritást élvez, hogy betiltsák a magyar nyelvet(is) vajon megérdemli a törődést? 

 

Ismét kifejezem abbéli reményemet, hogy azt a pénzt, amit erre a faszságra költenek, kizárólag fideszes szavazóktól fogják elvenni, hiszen megérdemlik, sőt ők akarták. 

 

nscatto1 

Nem értek hozzá, de szerintem egy bankár véleménye nem mérvadó. Ha jönne pénz, akkor az valamit enyhítene az emberek terhein, erősödne a forint, vagyis a banki kamatok lejjebb mennének. A puhos és körei most is elképesztő pénzeket tudnak ellopni, mivel az államháztartásból tudnak kivenni, ami felett ők rendelkeznek.

Az, hogy nem jön a nekünk járó pénz, csak nekünk, dolgozóknak rossz. Az infláció most is, a kúrmány által bevallottan 45-100% elég csak a sajt, tojás, benzin, stb. árakat megnézni. Sokan jobban keresnek a gyenge forint miatt, mert külföldi cégeknél dolgoznak, ahol euro alapú az elszámolás, emiatt értelemszerűen többet ér a havi fizetésük, mint ha 300 lenne az euro. 

Másfelő, honnan lenne az uniónak pénze? Most adott a leyerkurva 2,8 milliárd eurót az ukránoknak, az eddigi 6-10-bármennyi milliárd mellé. Vagyis ami járna nekünk, az el lett tapsolva a hoholoknak. 

 

nscatto1 

Betegellátás ma orbániában. Férfirokonomat tegnap délután mentő vitte el rosszullét miatt. Az illető amúgy 62 éves, fokozottan demens, magatehetetlen, pelenkázni kell, borotválkozásra képtelen, tolókocsiban "közlekedik" a lakásban is, stb. Éjjel kettőkor telefon a mentőktől, hogy hazaviszik, de hova kell vinni, mert nem tudja megmondani. Harmadik próbálkozásra találtak a címre. Az illető a hazaszállításkor összeszart és behugyozott pelenkában volt, beszéde már két hete is érthetetlen volt.

 

A zárójelentésben többek között ilyen mondatok szerepelnek, hogy:

 

" kiváló egészségnek örvend korához képest"

"azért nem eszik, mert nincs kedve"

"jókedvű, mosolygós"

"szívesen és érthetően kommunikál"

 

Ez mind igaz, azzal a kis kiegészítéssel, hogy járóképtelen, beszarik, a kórházban mért súlya 47 kiló (173 cm magas), és a felesége sem érti, amit mond. A zárójelentés aláíró orvost nem lehetett elérni, csak miután meg lett említve a betegjogi képviselő. Mivel a felesége nem tudja ellátni, otthonban/elfekvőben kéne elhelyezni, de arra nincs lehetőség, viszont javasolják, hogy keressünk neki valami helyet. Ha ők nem tudnak, akkor mi hol?

 

Ismét megköszönném a fideszre szavazó agyhalott faszoknak, hogy lehetővé tették az egészségügy ilyen szintre való züllesztését, és teljes szívemből kívánok nekik kórházi élményeket. Mindannyian megérdemlik. 

nscatto1 

Tudjátok, van itt az a hülyegyerek, az a fideszvadász. Na, érdekelne, hogyan magyarázza meg, hogy mennyire okos intézkedés az, hogy bizonyos kutakon egy liter benzint lehet tankolni. Egy olyan sikeres országban, ahol dübörög a gazdaság, nagy a jólét, és árstopos a farhát.

 

Utaltál ma már?

Előzmény: Nyúlszájú (57253)