Szilrobi_index Creative Commons License 2024.08.07 -1 2 5349

A sztori egyre kerekedik. Ezt a "megkért, hogy vedd meg neki egy modellboltból sztori" teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Hogyan találtatok egymásra?

Utolsó hozzászólásaid alapján ez egy friss vásárlás egy modellboltból, ahol egy harmadik fél világítását beszerelték egy ritkaságba, amiről kiderült, hogy mégsem az a világítás van benne. Ez elég hihetetlennek tűnik.

Amennyiben így történt, akkor ott a boltnál kellene reklamálnod a számlával/blokkal. Mellesleg melyik modellbolt csinál ilyet? Szerintem ez fontos információ lenne, mert a leírtak alapján ők csaltak!!!

Feltételezem, hogy a frissen megvásárolt modellből nem szerelted ki az egyik világítást és raktál bele egy másikat. Megérné? Ennyivel jobb az említett cucc? Furcsa, hogy ezt feltételezi a vevőd.

Miért fizettél vissza 20.000-et, ha tiszta a lelkiismereted? Ha ebben egyeztetek meg, akkor meg miért ez a "lejárató kampány"? Ezt az energiát a bolton vezetném le.

Az, hogy valaki úgy ítél meg egy ilyen tranzakciót, hogy nem akar többet üzletelni a másik féllel, az a szíve joga. Nekem is vannak olyan emberek az életemben, akiktől akkor sem vennék, ha nagyon kedvező áron kínálnák a cuccukat és el sem szeretnék adni nekik dolgokat.

Felesleges javaslatom: visszavásárlás teljes áron, boltba visszavitel és pénzvisszatérítés.

Más téma:

A helyesírás egy dolog, én például szeretem (persze én messze nem vagyok hibátlan, de törekszem rá). A rossz szemre hivatkozol, ezt furcsállom, de nem ítélem meg ismeretlenül. Lehet, hogy egy szemüveg segít, lehet, hogy nem.

A kiabálás egy másik dolog. Így írásban (csupa nagybetű) szerintem teljesen felesleges.

Az sem tetszik, hogy szétfikázod ezt a fórumot, miközben már a Facebook-on vagy Te is meg mindenki más is. Amennyiben a sztori egyértelműen egy csalóról szólna, akkor persze örülnénk, hogy felhívod a figyelmet minél szélesebb körben. Így, hogy a sértettséged szétkürtöld, majd nem neked tetsző válaszok esetén az adott felületet/közösséget leszólod, ez nekem nem tetsző.