UFOzzuummm... miEeee... Itt a vége, végbeled, jaja vége a belednek, a viláGODnak sosincs vége, fo$$$...
1.: 8/7. A KÉP? Akinek van szeme látásra és fénye, az fényufós vagy ufo$$$...Egyszer volt, hol nem volt, egy MagyarorszáGOD HUN GOD MagyarorszáGOD=MennyorszáGOD és egyszer volt? -nem? .volt? -van kalapja nincs kalapja, jambója? Itt most ha IstanAtyánk arca és orszáGOD, jósáGOD benned bennem szikrázik magyar rázz van, menjünk be ami mennyezet? MI az hogy világ, és világ itt ott amott...amoda van egy felhő, ami most te az ÁlMODOMba módom, mon-dom? -képzel lett viláGODba vagy, gondolod, de a álmód -dóm,vagy te vagy? -te képzelet viláGOdba, gondol od? -gondol láod,szád tátog vagy od?Valami valaki beléd a beledbe baxott?- a kibaxott bel-éd bebaxott? - a főnök öd? Fita. most nem cifrázzok, hanem mióta lett neked -nekem fönök öd? -nincsak az feje -öd? -fejed, jaja de nem te,hanem ő fej téged? -baxód boss? -parncsak csalom a szád? -szemed? Ó fej, mely vértől áztatva,meghalt bün -ŐŐK...kiNUK között? -kjérdelek van az automotua biológiai gépnek,gépezeteknek büne? -ál lát? Fita, egy kézzel géppekkel pekkel pell esetleg csinált gép ép Peggy pedzi? Na most van a gépek gépe cséplőgépezeteik,ami most ezzel a gépel, ál lát,mit lát? -mag át? Na vissza, hogy a Praditor vs. Alien invázióik, lentről a mélységek -mélysége erő, na az nálunk az itt időszámitás szerint 1000 Szilveszter,fita, mert apuénk becsengettek, tehát nem (100%) pontos a tájákozoodásunk ásunk ásitunk ássunk lássunk,lássuk? Amit azonnal,hogy bejöttem ebbe a a aaa...növény -állat világunkba, vagy most itt van,ami nem látunk 'szabad szemmel' -azt is világnak hiv666...NUK? - vagy látunk?-igen más világ! -világ itt ott amott de nem világit? Most vegyük, hogy te nem az ál lát toko tököd, lökdösöd,jaja ha a satukba, na mindehogy himba limba halimba men a bika hentes fele lóg tüke 1000? -fele, fita, mikor volt az utolsaw paraszt felkeés,a seggemen egy nagy kelés, és a Praditor vs. Alien invázióik? 1000 éve annak, hogy a magyar ok? -vannak? -na 1024?
2.: Ima a hellzet, szertnék az álmomból is valamit ugy rögzitenni, álláspont, ott a pont ahol pont nincs pony? -póni? Most azokótok, akik mimagyar ok mindent mindenünket együtt csinálunk, és monduk hol vannak a mi gyere kid, ami fita,most akik kezdettek KÉP Z-ÖLD,PIROS -FEHÉR ÖLD, OLYAN A MAGYAR FÖL FÖL TI RABJAI A FÖLDNEK, DEPIROS -FEHJÉR LILA,AKÁCOK? KÁCC MÓZSIIK? KACC MOK? Nizzitek, apunak a tiltott könyvei, ami spiritiszta kéziratok ládd ez, könyvek, na most én olvastam gnosztik könyveket,ami most ez, amt te meg én, hogy csak ez van, és az is amit belénk vernek tüzzel vassal a lentiek, a mélységek mélyesegges vár erőik,ami most fita, azok inkább a tengeri ajja ajajajjj...Tengeribe elmenünk mentünk Csengeribe? Ó milyen,szépen cseng, ha egy sziv Jézusról zeng? Na most nyissuk azt a szemünket, szeme ink? -a vak tyuk is talál szemet, nem a kokas bácsik és klaty kalty klaty...a vak tyuk szalad oda először, és meg klotyolja... kokas bátyi klamaty? Fita mert óh természet,mindent tökletes gépezetek, ösztön ős? Most megprószálom,mint a kutya, mert én nem ufót láttam, hanem az vagyok,és vissajöttem, de el se dó mentem, csak az enyéimhez,mert most aki nem, azt ugyzse dáré, ugyzse DOM? -Zna ami nem magyar rázzat ok,az át ok? -ládd akik lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -ha én nyitottam volna üsse kő? -MI? Ime a hejellzet, tehát most KÉP -GÉP? MINDEN GÉ PIPI ESS? -SEGGRE? Fa kin bidi bidik,és abba turháik? Itt csak ugy,hogy nem az anyaguk szabja meg a viláGOD, hanem a te világostsáGOD, ami pösze a HAN GOD, HUN GOD? HUN OK? HUNCUTOK? -HANCURUZZUUUMM? Nem könnyü, ládd a fiam, nem tudom leirni, na most rám mérges,mert fo$$$...az agyad! -agyaTOK, egyszer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok?
3.: Na most, az hogy a te viláGOD -OD ODUD? Ezt ugy hogy te maga ad ma GOD, ládd a HAN -GOD? -mivel neked nincs viláGOD, ez rögtön, csak 1000 Szilveszter pop popa adó van csak magyarOK???---orszaGOD, szarszaGOD, Atyám a gatyám? Te hát most hátadon a hátizsák és pupposuk fo$$$...vagy, és hétrét görnyedssz girnyójuk vagy vágyol megdögelni, de adögösökdööse már meg döglőtt helleted?-,jaja vannak akik be hódöltak -öltek, és vannak akik nem, azok repkednek, meg epegetnek? -ufo, tünj fel más az ég övén? -övük övöd (gatya korca) alatt itt vannak az öv alattiak? Fita, most az hogy ezek..NA AZ AMIT UFO-K? -AZOK OLYAN OK,MINT A NAGY HOSZUKÁS HALAK, és azzal most...fita a mélységeikből jöttek fel,és most csak ÉN, ÉS A KÉT FIAM! Fita, azok azok akikkel veöltöztünk Ondvár husárunak?-feketéve vérbe áztatja busz zászlaját? -jaja az ü vérök, neg a latrok kurváik? -vére folyójaik? Nincsak itt minden FEKETE HÁTTERÜ DERÜ UFO$$$...IN VÁZ? -jaja meghalt már Vajz Kálmán, többet nem mászkál mán,fita ezek mennek visza a fenektelen fenekete a tenger mélyeinek az isza isa pu?-ha lőttek, jöttek láttak lőttek? Tróha, most nem itt vagyunk, hanem EGY NAGY MAGNES ELEKTROMOS TRONOS TRONUK (FITA HA AZ ÖVÉK LENNE, ÖVÖN ALLULI LULIK, AKKOR EL PSZITITANÁK NUKINUK KUNIK?) FÉNY TÉRBEN,és most ezek, ládd itt az hogy le be zuhannak az ufo$$$... ok? Fita beadás s pénz tarha sose volt, meg le$$$...és ez külömbüztetni BÜN TETÜK TETÜIK,na mag csatába a magyart? Menydörög az ágyu, csattog a kard,ez lelkesiti csatába(szag kerek, szaGOLOD?) amagyart,na most 1000 Sziveszter pusztaszer város? - jaja popa, nem hogy minden catát vesztettünk, hanem sem MAGUNKRA sem kam kan kankó jöfet, A NAGY TOKÁS DISZNŐ FEJÜ ÓDISZ NYAKTEREKERÉSZETIMELLFEKVENCETEK nem vicckat, fita, MIDNEN AMI ADÓ HALÁL KAMATYÓS KlAM ATYA KUROMÁNUK? -AZ EGY AZ EGYBEN A MÉLYSÉGEK MÉLE_SEGGE ERŐ, ÉS AZ OK, na vicca a BerMUdás ... az URUK KUROMÁNYAIK, most azok inváziói, azaz itt nem megfognak...jaja a husuk által, és az hiogy abram -zsirszák PACAL hátizsák, és jacabb... fita, itt azok, na most kihagyom a zsidókat, mert adók, azaz azok a kiválasztottak, és ki nem? Na szerintem, maga a KÉP, egy nagy fényes térben vagyunk,(ezt mikor a tégely lent a bal sarokba) na most ezek ládd egy cethal, jaja egy óriás anyahajóval vagy több? -jöttek, és most minden ami öl, gondoltábank is, meg replikázás... most ITT VAN A KUROMÁNYAIK, AMI MOST FITA, ÉN MEG A KÉT FIAM, azaz most az lenne a VÉGIDÓ VIGADÓ, és most lett valami, mi? Feltámadott (felébred) a nép, a népek tengere...
Innnnn... minden ami a gondolát? -is öl, vagy áldozó, az egy nagy...FITA ITT VANAK A NAGY OLYAN UFO-k. mnt egy város, és azok most a népeket, fitaljal a NÉPEK ÉBREDEZZ... ÉS AZOKAT KELL GANUKIZNI? GANÉBA 1000 ÉVES JUHBILI... VAGNI, NÁTOD? Zna most itt a kulcs kukucs...
...https://www.coasttocoastam.com/
... ami tegnap hogy én hány könvvet irtam volna, na meg Sanyink, ládd itt teljes Praditor vs. -Alien játákukat, na most azért jöttem, hogy mi is magyar ok gyere kid, játszunk, de a bigyónkkal csak,vagy a $$$...
...talál ál gatyások:New Harward study claims aliens coud be living reate rihth have in the Eart...Fita,minden ami kuromáNUK, tehát akik beadás -adó-halál hálla -adóztatók,azok (várják a KingekKinge bolha azingébe) azok!!! Na most, kezdődik a tánc,azaz én nem ufót? -láttam,hanem az vagyok!
Tanci tanci mamának, cicit ád a fiának,vot anyád? -a pu? -egy hajsz'l pnaszőr szálnyi féle szerünyi fin GOD $$$...
...oááá...