repcsepista Creative Commons License 2024.08.07 0 0 1201

UFOzzuummm... miEeee... TudAtom a Tud Atom, bomba te bamba? -vagyok? -te hogy vagy? -én vagyok? - ufo? Mi is ufo-k vagyuk! -vagy fókák rókák? UFO-k? -made in madba, mad madarak?
                  4.: Kávézzuummm... egyból a mára ál?-momba tér ugrunk, közepin ázunk, nem tereget senki, vak vezeti a vilgtalant. éhezunk, mint 6 összeláncoltfarkas, ázunk, fázunk? Megpróbáltam lemásolni,de nem tudtam. Na a most lesz három éves a kiskölyük, saját smart telefonja van, saját olyan,amivel a mozikat nézi,tudja a TV. -t kapcsolni, oda ahova ő akarja...na én nagyon lemaradtam? Még abba is, hogy már 400-t rákóttött a fiam mühelykocsira,és mondom vidd el,egyolyan hogy 60 dollcsi, és megmondja mi a baj,na rám orditott, hogy hol élsz, ami 600 amiért hozzá nyulnak, most a diler, meg se nézik s ki kell cserélni a motort, használt min 12 ezer? -ez nektek nem a viláGOD hangod? -vége, mert nekem az! Na itt van: Cia Classified Book about the Poleshift Mass Extintion end The True Adam end Éva Story...ha megtudnátok nézni a filmet,s most minden olyan, hogy Pólus csusztatás vagy csere, lenne amit özönvizek? Esetleg amit Noé bárkája, az az.hogy ha kérdem, kiknek van még egy az egy összeköttesée -kapcsolátta az Égieiikkel? -rajtunk kivül? Zna amit kezdettül fogva, van olyan? -azaz mikor valaki felébredt, kinyototta az ember =ufo szemét, az nem szemét, a szemét? Most ha megint, az hogy az moszatokat nem élrdekli semmi, csak maszatolni toszni,reprodukta mert fite ez az egész, egy HÜLLŐ RACCÁK TERMÉKE? -ELEDELE, MEG ALAKTRÉSZEK, ÉS ALAKAT RÉSZE GYÁRTÓLK A GYÁROSOK,ANGYALI HADIPAR PER/PATWAR GÉPEZETEIK? Nincs letaszitóbb -toszóbbak mint akik a multat, és jövőt beverték,fita itt minden erőszak,azaz atomota mag -ketté hasitva, gépies? Fita ezek a MA GOD közzé ékelődnek? Ez megvan apafia ellen fia apa s tesvére meg minden döglesz többet, Ezt prószáltam, de ugyis lehuzzák, ládd a föleg magma -pólusa el csuszása, ami mi ki MO, akik ezt előidézik, és mi az ami mindenek MOzgato igazgató ereje? ROM BOL LÁSS A$$$... el magad MA GOD? AZ VAN, VAGY ELÁSTAK? Most az hogy...fita, amit mára, hogy ez mnden UFO BÁZISAIK, és most abb bele vágni, a kőbaltám?
                  5.: Most az hogy van a világ, na most azok is fényesek, akiket eddig fekete ufósoknak hittem? -na meg azok akikkel a második találkánk.azok gyilkos robotok, nincsak, ez is olyan nehéz, hogy most mindenki ha ténleg, ÖRÖK ÉLETHÜ ÉLET TÜ, MAGYAR MAGYAR OK TESTVÉRED VAGYOK,(fita nem undoritó tákó,mert ők tdnak csak belőled angyal LUK, analuka? NEM UFOT LÁTTAM,HANEN AZ VAGYOK, na most előbb magamát kell megismernem mernem méiét nem? -te nemvagy? -egysserühen csak megkérdem most magam: vagyok? -őszinte válasz kapásból a gatyám korca, NEM TUDOM! Most ez körül, sokat ufóztam körbekörbe sárga bögre görbe, na most itt az van, nekem nem lehetette kitérnem, mert a gondolát hogy tudni akarom, és látni, most ezhez az apainagymamám, és apuénk, az mi sokzor esetleg, higy, hogy a jó apa, mindehogy szereti a hülye fiát, de csak akik hallják a hangját, azokkal tud örvendeni, ugy hogy mindent mindeNÜNKET együtt csinálunk! Ezt 2002 02 022. ugy tudtam meg, hogy akartam volna egy olyat, amit a magyarok magyar ok függetLensegged, Isten áld meg a magyrt, jó kedvel bőséggel,na most hogy nem tudtuk meg tartani függetlenségünk, am nem a föld, nem a földi nagyság, hanem a fényünket? Ezeket leritam,ugyanakkor ma arra ébredtem, hogy jó jó nem bántok senkit, de a gyarekéiniket hogy tudnam,(meg védeni???) hogy meg tud666... a magyar magyarok igazát, ami itt most rögtön, huzom a belem,mert ezért a dumáért, fite senki nem nincs nem állna mellém, és itt aaz van, hogy akik a magyar ok, azok a fény gyerekéi,(hamagyarRULL beszÉlsz élsz, értel már a fényedbe vagy,vagy?-és abczulda ultikula olyan gondolát sejtelem nincs, hogy te rá erőszaGOLD magad, a testvéredre, aki kezdődik az IstenAtyánkMamánk -és gyere kéink, testvéreink! Monduk most olyan dolgokat tudnék, ami ládd itt minem ufók bázisaik, és létesitményeik, és itt rajtam kivül, ládd éln nem tagadhatom le, hogy a magyarokhoz ugrottam lebe, és csak a magyarokhoz!!! Fita, itt minden ufok teretményeik, na most én nemtudtam most se tudom gondolni hogy én krmpli cukor vagyok, ésa bogÁruk?
                 6.: Most vegyük, hogy én hogy tadtam és tudok csak lenni, na na most itt az van, hogy ezek egymást eszikbaxxák és vérét szivják, tehát nincs olyan hogy BÜNTETŐ? Fita, a teremtők, azaz az alfa ufosok, azaz szen atyák, azok királyságuk, és most akik azt létre hozták, azok a kersztényéség meg minden ami ahol meg horrdáik, álltai övezetek, azok olyanok mint én, tehát most akik tüzzel vassal a horrdályukba -kordába tartanak, ha meg tehetik veled, azaz itt az hogy amit irtam, ha emlékeztek, a rajta ütéskor, akinek volt ufoja, el menekültünk! Na,mostugganazagané a hellzet,jellzet?Fita, ha valaki meghalt érted, na most itt ...fita, Beszéltem apuékkal, ezt is leritam, hogy nekem az apum, az él, és most is velem van! -jaja az IstenAtyákMamánk is,ez az, hogyde rohadt voltam, rohadtam mnt minden kutya dög, csak döngölnu akartam, és az NEM ÉN VAGYOK!!! Fita, itt most az, hogy ITT TE A FÉNYEDBE VAGY, HA NEM AKKOR VALAKIK, LÓVÁ LÓVÉJUKKÁ juHUKká hukkt,TETTEK!!! Zitt fita, a mag? -naz csak ugy hogy szeme (szem -e mag?) fényvesztés, amit leirtam,hogy egy négyszögletes tömeg sir emlék, na most, megjelenek és ládd ahogy leirtem, most az van, hogy a földből, a mi földünkből, csak felveszem azt a formát, amit most JÉZUS ÉS AKIK LÁTTÁK LÁTJÁK JÉZUST ÜST ÜSTÖKÖS(FÉNY NEM KÉN KÉNE?-HUIGYSAVA -LUGA?) ládd én az vagyok, és leritam, hogy az az, hogy felvettem azt a formát, ami le is tudok, ládd eltünnek, az ufok, meg meg meg meg jellenek! Az nélkül, hogy ne ébrednék fel, és nem csiklandozna, mi a fene azok az ufok? Nincsak a gurunknak meg mutattam, és letagadta azonnal ,mert a felesÉgem belőled is hülyét csinált, Zna mot fitaljal, itt csak az teremtés (nhéz munkával kersd a kenyered, de ha te abram ham ham ham...neked adtam a földet, ládd te meg eheted a kis kosodat, de ha van buta kos, akkor az subbler sup subtitution?- ed edd_ teremtőd van,ha van analod? Most a idöcsém, a következő a hellzzet 24 évet tanult, na a szovjet katonai kuttó intézetbe, és mi nem tudjuk, te meg az öcséd, hogy ő milyen nagy ember? -na látta, na most fita, A VALLÁSOK ALLAPI TÓI, azok a fénybe vannak,(látod??? -nátod nátha) hogy az lenne a II. -menny 8? Zna azok, ládd van a MENNYEK MENNYE, és most akik PARANCSALNI CSALNI AKARNK,CSALOM ESZEM?- A SZÁTOK, azok vissza jöhetnek,(de a tudat atomuk örök tud atom? ) és most az van,azokat várják, ládd jákó trbant, hogy nem aklk adályozza meg őket senki semmi, és nem is bünteti, mert te gondolod a bün tetőidet meg tetüidet..van olyan gecid gaccod...
                 Innen... fita, minden örök,ez is, és most akik mégis parancsalóik akarnak lenni, fita,az van, és azoknak ez jó!!! Nincsak ijjeccgeciznek, ami esetleg, itt az állatok, ládd kérdeztem hogy van e csukrájuk, ládd a nagy csunyaminál, a fensikokra, tehát most ha kétlébu bábujuHUk, és jó az ösztöne? -hol a gazdi? Ki eszi meg a csersznyét... itt a husom ham ham ham...fita,mondjuk akik hust esznek, azok élvezik a hugy sav ize izé illatát? .nincsak, és sose tudtam rá szokni? az a xexxel kapcsolátós, és mikor kisült, elsült?-kész a kis jakab?
...fita, az hogy feketék,az itt is hogy te ne tud ki? -ezt mégjobban, mert semmi se nincs magántul? -tuluk, tulok -magáBULL?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1200)