repcsepista Creative Commons License 2024.08.06 0 0 1200

UFOzzuummm... miEeee... TudAtom a Tud Atom, bomba te bamba? -vagyok? -te hogy vagy? -én vagyok? - ufo? Mi is ufo-k vagyuk! -vagy fókák rókák? UFO-k? -made in madba, mad madarak?
                  1.. 8/6. A KÉP? -Nagy nagy nagy ...meg lepetés, amit eddig nem is gondoltam volna? -smirna! -volna! -nyakig a fo$$$...pöcze gödreikbull ne mász ki, hanem lubicka kaka proccs? Ugy hajnal 4 után, most ugyanaz egy az egbe mint itt az ufo jelenségek, ami belemen a földbe a tengerekbe és eltünik? Na mit mond nektek, ha azt mondom, mi is szellemek, meg msot szellentéteik AIDÁIK AIDÁCCÓK vagyunk az elLemenek szellemek világiakba, amit most mi magyarok, mirét hivjuk a világot világnak? Tregnap, azok. mi az ok, ha NEM bánt senkit,(kezet nem emelsz senkidre, kárt nem teszel toszol, a tieidbe, tudok gig gazok? -had beszéljen, na meg ölyan ismerős? Fita, sokat kapirgáltam, otthon a iskola falom,ismerd meg magad, légy becsületes uttörő? Elvtárs elvtárs a csákányt jól mélyre vágjad, induljatok hát előre, hátra ne ülj fel a vaslapátra, légy öntudatos uttörő, na az aVOKdáikba kis dobos,,,Zna had irja-sirja villogás, ládd minden az, ahol a fagy baltája villog, most ez nekm, de csak nekem, és csak egyedül,megtudni mi ki MO? -firteljal, itt olyan dögletes dum-a és csak az övék a dudva, na meg a lukatok tátog, de nem a szátok, elvtársak,nem a zsemle kics hanem a klokátok nagy? Fita,itt az van, te nem bánt666... csak mag ad, meg a MA GOD? HAJRÁ MAGYAR OK, RÁ GOD? A FA SZUK, SZUHUK JUHUK HUKK A FAKBA FÉRGEK VAGYTOK? FÁBA SZORULT FÉRGEIK? ŐK A SÓLYMÓK ÉS (SZÓL SZOLIM) SOLYM-ÁROK? Fita, van valaki valami ami nem jó lenne végül is lehetne? 666... 777... 888... üres lett a polc? Na had hadakozzak adakozzak, ládd megjött A NAGY NAGY NAGY...TULRULL TURULL MADÁR A FIÓKÁIHOZ, piti, ne hagy itt meg el a fiókidat,na most itt arról van szó...amit most, ládd mindenki (fita most őrjön a fiam, nem tuja megcsinéálni a kocsiját, ami most ha a garázsba visz, min 600 dolcsi egy snecer, amit nem tud meg találni) a fényében a mennyében van, és most vannak az al ál villogágégások gacsa, gatya korca szarba,na meg a haza, Éljen a magyar szabadság, éljen a haza, de most csak az, földturásuk -kurásuk,és ássuk el magunkat,(fita, micsoda őrölt rom halmazik,na most annak minden porcikaja halálra van adóztatva Tata?) na most abba mi magyar ok, vagyunk a legjobbak bak elásva, de mgad MA GOD ZILLA? -és most fita, mint soha napján vasár nap, vás ár nap, jött meg a folyásom, na most ténleg be van dagadva a tojásom...nem lent csüngene a bokámnál? Menn a bika hentes fele...
                 2.: Na most itt az hogy MA GOD,AZ A GYEREKÉINK KID DIK?-, ÉS MOST VANNAK A NAGYRA NŐTTEK,ÓRIÁSRA NŐNEK FÉRGÁGÉIK GELER ERESEK, HIRESEK,, EZEK OLYAN,AMIT A HUSBA LÁTOL, HA KIKELNEK A FÉRGEK PROTEINUK?- ÉS ITT A HUS OD DON LOAN DOAN?- VAN A LÉNYEG,MERT AZ NÉLKÜL, EZEK SOSE VOLTAK LE$$$... meg most ha te ugy, hogy én is, ládd kedves Koppánunk, nekem nem parancsal csal meg csal666...jaja fenekünk pattogha ha ha? -na esetleg az a ti eszetek, mit esztek?-ki ad nektek enni? -amit esztek büdös méreg gázok gazáruk gáza trotty szellentések? FIN GOD? Fita itt arról van nagy baxó,ábram, vedd a MA GOD, a pacalod, vágd a hátizsákba, és hozd fel a MOra hegyre, és lássuk, kit mit? -szeretsz jobban, a pacalod, vagy minket, de mig gazok, a gaz dögök? Fita, a 7 sovány bika,meg eszi a 7 kövér bikát, kövérek lettek,most a 7 sovány körözés körözött, juhturóval? -you -juHU? -a KIRÁLY? A KIRÁLYUK LYUK UK KIRÁLYA DAVID KIRÁLY A KIRÉLYOK KIRAJUK RÁ LYUK UK? -TRONUK TRONA TROTTY...NEM DZSINGRISZKANUK? Fita meg van a GOD OK GOD UK, na most annak KÉT ÁGA, fita itt minden ATOM MAGOK MA GOD HASITÁSA LÁSSA? Na most mik kik a MAGYAR OK? Fit Ellah, te ANYA KOCA? DISZ NŐ ŐLJAIK? SZÜZ MARCSA HARCSA GYÜMÖLCSE, TE MAGULÁTLAN SZEPLŐTLEN JUH HU HUKKT? Most, ha vissza mentek, és ahogy mondom, akikóTök, ha nem bánt senkit, haba haba beszÉljen, ÉLjen Rákosi? -ne éljen, na most előttem, ahol a zsidó vágóhid mészárszák kóser henteshusáru házban laktam, május 1, -felvonulás, pont előtte, en éljen Rákosy? -fiteljal rák-kár? -mindenki szanaészét szalad, le a kertekbe, mert valami lenne a levegőbe? (de van, azok a fekete madarak jaja ufok) Ezt leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -Nmost nagyon fita, mert az, végeredménybe a mennyÉbe,menj be, csak nem gondol od, hogy valaki allád fog nyulni, vagy te alsó madárfogással?
                3.: Most csak a mára álmom, hogy talán mindenk a fényéBen Ben Hur?-van, ládd akik vallásosak,na azok vagy fel buknak, vagy le, és itt van az, hogy mama miEeee...nekem rögtön ez fog csikorgató vala,és nizzitek, olyan ami hunyd be szemed,és tarsd oda RÉGI ÓDA a kürtőd a klokkádat, és DAVID DUG DUK UK IVADÉKA LETTÉL, MOST FITA AZ 1000 HÁREM hÖLGYIKÉJE, AZ VEGYÜK UGY, HOGY (fita 1000 Santa StefaNUK -nincsa ketté hasitotta, ládd amiellik hász meg hasunul =000...az ördög köbökön???) 1000 ALFA SZUKA XUKU XUKY AGYAN KURT, KURVÁJA VALA,AKIK MOST EZEK FEKETE$$$... SÁRGAFOLYÁSAIK, EGYMÁST FAKÖLIK *FA FAK* ESZIK,KI VESZI ESZI MEG A MÁSIKOKUNUK ELŐBB, AZ FELÜLRE KERÜLT, ÉS DÖNGÖLHETI AZ ALATTA ALLÁ VÁÁÁ... VALÓIKAT? Fita, ezeket sirosgattam, hogy ATOM MOTA? Fita, fiteLunk meg hogy minden ATOM MAG HASITÁSA? -JAJA VAN CSAK KIMONDOTTAN A SAJÁT FELEFESEÉGE -FÉRJE? Látodi itt mi van, a segyünk ki van? Nincsak a nevünk, MAGyar-ok?-jaja pinagyár? -fa szárok? -megjöttek az Ondóvári husáruk? Na most csak az, hogy bejöttem,na itt mindenki a saját vakckában örök écckaába és lukat néz?- van, A SZÜLŐK =SULLIIK (SCHULLY FITA AZ NAP? GURUSUNYINK, VAGY CSAK AZ Ő NAGY NAGY NAGY...VALLAGUK LUKA PU ANYUKAJA A PU KAJAKOS???) A MENNYBE FÉNYBE,, fita most nem tudom, ládd ezt is rögtön látNŐtok DISZ NŐ ÓDISZ??? -tok korpa kéne kéne? Most válasszuk el a vizeket, a száraz földtől, és itt minden mindeki a fényében van! Ugy látSzék a szó széákeikról vásári bitó fáaikról, a te ti (büntető tetük) fényed, hogy lássák a TI MENNYEI FÉNY SZÜLEITEK??? TEK, TEKENŐBE END Ő ÖL TÁRAIKON A BŐRÖD MEG A SONKÁD LŐGNA? Most ugy jöttem be, hogy amilyen közel lehet, hogy mi az itteni mit tenni enni.valóság, és bebe ugy ahogy az UFO...NA FITA, EZ A SZÓ LEGSZAROSEBB ÉRTELMÉBEN ÉJBEN,AZ HOGY FÉNY UFO-k? -made in, igen igen gén mi csinálunk örök együtt egybe a MI ISTENATYÁNKMAMÁNKKAL FAL FALL EGYÜTT, AZAZ MOST IS BENNÜNK,ÉS ES EZ AZ, HOGY NA NEM LENNE BENNÜNK, NEM VAGYUNK? -DE EZT A HUSOSFAZEKOSOK OKOSOK BOROS-OK BOOKKOSOK?- JELENSÉGEK?
                3ROM a hárem? -engejétek meg és ha most nem, du. .már gyütört is, letürt de nem betürt,ájj négykéz lába?- az anyagi kinok!!!-gondok, és maga az hogy minden gondolát itt gyilkos, (csa gönd öl!!!) na most itt ezt ha elhaty666...NUK?- vagy meg szüntet777... 8? -ládd tüz szünet? .mikor ittminden eleve rohadt rohadak és csakroasz tók? -Nátod?-i az az HALÁL ADÓINK, ÉS ADÓ = HALÁL MAG AZAZ SÁR -SÁRA ÁRA SÁRA?- MADARAIK =INKING, KINKEGE KINEK BOLHA AZ INGÉBE AIDÁIK AIDÁCÓAIK,(NINCISAK HALLHATATLAN OK LÁRTHATALAN OK,ÉS A PAP LÁNUK AALLATT?) és fiteljal, ezt az hogy csak a nyirEgyház (minden magyar gyreket, akinek van nyiiri bugyli bicska, kinyirnak? -fita teljesen nem csak elvették a földet kuhuzták alőlunk,hanem mi bogyójuknak juHUk bögyőlukuknak se kellünk?) PÁRT TITKÁRNAK VOLT CSAJKÁJA, ÉS AZÉRT MERT ABBA BAXTA FITA,(ez én is leritam, hogy igen igen én is fosrója voltam? -na meg az kisöcsém???) EZEK FALAMI AZ,HOGY A GYErFKEKET IS, NEM CSAK KISLÁNOK A SÉP FLUKÁKAT, LÁDD GELLER HEGYESEK? (a toppok topja kiemelt iskolába, gprky vasor, kerültem, ahol mindenki bu volt gégé buiggó csigabiga) Nincsak az irgalmatlan félelmüket, ládd Nixon, jaja de azonnal megszálni őket, kiszingerék heréik, nincsak ezek örökké zörgetik a warógépeiket, mert he nem rögtön kijön belőlük a magyar Kercsen Kercsenen is, a magyar Turull madár? Nincsak sose tudják meg, kicsoDák dákók kloákkákik? -micsodák? Zna most én ugy jöttem be,hogy csak az ENYÉIMHEZ,és most azt amit mára, ezt a kis kölyök, most lesz pár nap, három éves,és egy fene gyerek,jobban az mint én meg a fiaim, és most ha nem tudunk egy MADÁR FÉSZKET, bizon megölik? -jaja a husát ládd usát,ami van lebaxxuk a nyakunkbull a gylázatot,na irok a sLeuth tesónk jövendő bondo? -széttépik a vadak, ládd Jozsikaja kos? Zna most ugy jöttem be, ahogy látjátok az ufókat, és itt van az a BÁZIS UK -UNK? -Fita, ez az, amit nagyon de nagyon fájlalok, hogy el tüntették a Mi is ufo-k vagyunk! -mert a szó magyar szól legszarosbba értelmében az!!! Ez az, hogy csak nekik a fekete ufósoknak, itt fica,kérdeztem az Égi ufóinket, hogy ezek rosszak, na illan nincs, hanem neked!!! -nem jó? Na ezt ténleg, állandóan newjuhzbáljuk, (New örök uj HNGÁROK) azazz azzal zzz... Bejöttem, most ugy hogy a levegőbe, (lég tér?-mnden az ami teret foglal el tér-idők -ládd Isten vagy steinUK) és az ami vagyunk, az egy olyan csoda (fény) madár, amit itt ebbe, möst el képeelni nem lehet!!! Sóval,most ugy hogy a városok, ez most nemcsak egy hanem mind, és kisebb-nagyobb távolságik, amket ut hálózatok kötöznek össze,és most az egész? -ez az hogy ez nekem...na most, olyan csoda amit először, mikor felvettek az hajójukra, ürhajó, na egy csoda gömb,amit akkor prószáltam leirni, hogy mindent azonnal, ládd most a föld minden városa egy város,egybe,(egyház) és hogy most ha eazt, meg tud atom,a fehár házzal, a következőpillant töredéke, nemcsak óriási raktárak tele ufo észlelésekkel, hanem bel az iratokba láttam!!!
.Most mi legyen,fita irgalmatlanul törölni fogják az iratainkat, nemcsak az enyém, hanem fita, itt mindem ami termtés koronára ára, az ufo-$$$... nincs olyan hogy nem lehet, vagy nem szabad, na meg fiteljad a BÜN ÖLDE ZOLDE TETÜIKET, na nincs olyan hogy ITT VAN MÁS BÜNTETŐ, MINT MAG AD MA GOD?
                  Innennn... zitt az hogy aki ezt látja,az János8:51! (hogy hogy hooo...nem e az első, meg utalo szó szól?) -és csak fel ébred és ébresztó, élesztó, és most itt a vége? -na a pucanyak van kalapja nincs van nincs...fita itt miden ami NŐVÉNYE, ATOM MAG HAS-Y-TÁSA TÁRSA TÁRCSAJA LUMUMBA SZÁSA, SPLITTY...SLICC... NYITVA?
...a gyerek, most az hogy ha az MAGYAR OK IGAZA GÁZA??? Filteljal, azzal kezdi hogy NetenyaHU na meg OrbánHU? -s bloondi HU? -juHUk? Fita, most az, hogy nekünk, nincs halál, és mi olyat nemis játszunk, de siMulunk? - sziMULálunk, sziMULtán NUK? -le fekszünk de minek, gignak nak nak nak...gig gazok? -gáz? -végbéled gáza? -géz-a?
...https://www.coasttocoastam.com/
...csiró birió ooo... The Federál darál, Riserve sérved, may maya have (bajotok) just decidet (cida) teh US ekektion???
Alföldi Gézenguzunk, szavazhattok 666... barmok gürizhettek 777...gürnyedhettek 8? - mo mo mo ...mok? Kóka MOka?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1199)