UFOzzuummm... miEeee... Ti is Istenek vagytok nem tehenek na meg bikák, de mujájaik mummiák? Semmit senkit se imádj,.ha Isten vagy magad -át, főleg faragott tárgyakat képeket, gépeiket, mumia mü maradvényAIkat csak ő ők emlékeiket???- meddig? -mig meg nem dögölsz vagy dögölöd? -az eeleve dög -öd?
4.: Kávézzuummm... később is ráér, nem hanem a felesÉgem a boss? -hogy mondjuk ejtjük ki a szánkon, magyarul? Ami rajtam, happáré, mindig! Ha csak örök élet van, ez hogy van? Picike vagyok,és mostis jön hozzám, ha nem lenne örök élet, akkor ez sem? -én azt mondom nem, de most az idöcsém, most ha gyerekkorom, hagy már abba,olyan ereje van, hogy most is gyomrom kavarog, (meg mindenek ésmindenki előtt, neki itt kellen lenni mindennap minden nap, Karácson? -mert ezt bárgyuság? Itt sok kérdés van, ha örök élet van csak, itt miért nem tudunk rólla, pedig itt is csak az van! -van? -nincs mert minden hit ami a kutyán sincs állandóan rajta, de a juHUmajomidomon a termés koronáján van fityma, a damon? -madamon? - állandóan? Fitelitek, most ez olyan,mint a Startrekbe hogy voltak egy olyan bolygón,hogy örökhajnal, és a kis törpe feléledt, és fénylett? Na ami van, erről nem lehet ma se éjjel nappal te csak ezt hülyeséged -őrültséged, nem tudsz másról beszélni? Őszintén nem! Na fita, a nagymamán apu, mindenkinél jobb volt, és most találkoztam vele legutóbb, leritam, és most apuénkkal, tegnap este, ami Swédenburg egy az egybe, ahogy leirja hogy vallásosok,hogy vannak kis és nagy hézagokkal egymást mellet,na voltam ott, leirtam és a fénybe vannak!Most monduk délnek állok, és a világ közepin + ne az amit a magyarok kerszt tények, azaz mndent látni kell! ás át lőtni?- na arccal délnek, és most fent a bal kezem felől vannak, ahol nem apunk,(akik Niródijányok fiai,azok itt vannak velünk) de ők is hanem a magyar adventisták -szombatosok vannak, és meg látogattam őket, és kitiltottak, örökre aput is!-itt is!- sohe többet nem látogathatom meg őket, az meg hogy lehet? Na ezt próbáltam, nincsak itt az hogy mi a magyar, esetleg nagyon kevesen...hallottam, mert most ugy hogy azok, akik ha nem bánt senkit hadd vagy had, hadd hadobázzon, beszÉljen, na most azok a vallásosok a fény mennyükbe mennek, és az az, hogy hogy hodász hádesz,(rohód ráhun, és ott vagy le vagyfff...de fff..saját ufo) nem az igazi fény mennyek országink,fita itt van, Jézus a király, de itt aki ha nem bánt senkit, na azok erő erőszakkal átt lettek verve a szuláPUkon meg a palánkUKon conék a konokok, (fita,vam egy olyan fogalom, hogy orszáGOD?) azaz ezt ugy lehet itt meg látni, hogy ISTENATYÁNK SZERET, ÉS CSAK AZ, ÉS OLYAN NINCS HA TE VÉLETLEN LEN VAN LEJJEBB ELZÁRTAK... ládd most engem a két öcsémtől, ami azt akartam, hogy itt ládd Vajk,amit lehet itt taláLkozunk,és te ennél jobbat nagybbat bat el tudz KÉP?
5.: Na fitaljal, figyelitek, azt is IstanAtyánk, ha te a gyereke vagy,akkor te éhen a király és itt replikátOrom, ne baxxatok meg? -na meg ki be ki be...Zitt látnod kéne, defita,le van irva,fületekbe forro olom, szemetek puck,jaja tudod hogy csinálták?- a nyelved kitépve te szerencslétlen áldozat,na te a kutyájuknak $$$...vak a botján koc koc koc...Na most ha van szemed,annél? -igy csak sárt, veszéjesebb nem lehet, de kinek? -kiknek,fita a BbLiába mi látunk, tudod hogy van nanó látóik,amik benne vannak, most fiteljal mert az eszedbe? -eszed és veszed az ecetet? Na ezeket, ládd ha már ládd a kis felsÉgem is, erejd ird le,ő kezdte ezt az egész 1998 - 2000 Szikvesztere, ami egyből ládd most orgonálok? Kislán az orgonánál, jaja de szépen játszotta a Liszt rabszódiát...Ez igez, hogy most amit láttam,és elmondom valakinak veszit a siulyábull? Most az is. hogy itt csak lefele Sleuth leut csak lehet gondoolkodni,ami most ha meghalok, na ebből ugy kimászni, ládd msot figyeltem a TV-képernyó, és azok akik benne vannak,most csak a fényüket látod, vagy érzed a sullukat? -ugy hogy érzem nyakomon, hogy seggem mil nehéz? Ha mi csak zsiradék, láss GOD? -az a tehangod, és most az amit te meg én hiszünk,bizon olyan sehogy, tehát azt belém verik,meg Jéshus Kristót is, mond te Kristó? -osztán kiverik, jaja most nem vagy hitbe,ládd kiverik belüled íí... nincsak leugritt ííí... vegyük csak a magyarokból kiverik a pogányokat? -nem város és Jawsálom arany váris várük, meg mi nem tartozunk senkinek,semmita, semmivel neszs $$$...nesztek, megvesztetek? Kérdelek,rajtatok a happáré, kivül,kivel tudnék és ládd a bolygón,csak jött a mágenes áram,és elkezdünk villogni, mert most abba minden benne lenne?
6.: Fiteljuk az utóbb villogosokat, ami amit kellett, mert minden üt vannak jó emberek, ezt megint ahogy én látom, én mennék a magyar -ok közösségébe, na most itt is, ládd szerintem itt senki nem a topika téma,ami most én látok? -na apuénk,most ilyen ne nagyon hangoztassál,mert nem!!! -látni akarnék akarlak, nem az ördögöd? Nincsak most hogy viszik fel mindennek az árát, nemtudok a két öcsémmel hetente egyszer beszélni, na most leritam, hogy mikor 2023 marc 14 -15, lehuzzák a Mi is ufo.k vagyunk! -na ma gondoltam rá, hogy azis csoda,hogy most mégis nem végleg töÖltek? Nincsak itt 1000 szilveszter póp óta,vannak csak magyar ok? Ugyanakkor, most mégis kellen egy kis mokáncs magyarok testvéres közösÉg, na apuénk hagyjam abba! Fitlejal, van!!! -sőtt...csak örök az van! -van? Zna amiról szó van, hogy azokat, ládd ha lenne ellenseggem akkor most sehol senki nincs a nagyöcsémnél, és hazudja, hogy látta!!! -az ufónkat,na most az aki csak ufot mond is, figyeld meg, hogy akik...Fita,miért nem tudjuk NUK meg ujjaitani ezt a föl-d lök döng gömBÜNket? (nincsak ha egy minta lunak, na leritem hogy a táj zépsége az ennyém, most azonnal puciosz,minden a GOD DUK, ÉS TÉGED NEM ŐDUGOTT??? Na én is kivánzsi vagyok,mert most én nem ufót láttam, hanem az vagyok! Ezt ugy, hogy itt pénz nélkül, és gyalázat, hogy viszik fefele,fida itt minden orditottan forditott, huznak le, ami van lafele gondol lát? -GONDOLÁD LÁDD, BRÁCSÁD? Nincsak,szér verik a csáládainkat, ami (1024 éve?) fita, most olvastam kedves c.istvánunkat, na most apuénk, ugyanugy,és ugy hogy a Jahve neve dicsértessék,és az Ur Sionba trónol, és olyan hogy magasan messze bibila értelmezésébe,olyat hogy ne a királyuk luka királya pörcögne,de mégis ki lógott a lu lába? Fita, most itt kellett, mert most az van,hogy minden ...ládd itt a hajnal és hajnalodik,és hónalja alatt szárnya nyőtt? Fita, ami itt van csak sár máz? - és azon keresztül érződik a szar szagod? Monduk,most végére járna a rud?
Innenn...na még hogy A NAGY NAGY MAGASLATAIOKON NAGY KÓRAKÁSOK MEG TORNYAIK,az egeketkrcolja, KOLLOSSZÁLIS ÉPÜLET TÖMBJEIKEN,NA MINDENT NAGY ÓRIÁS CSINTVÁZAK TÖMEG TEMETŐIK VANNAK, na most itt az van, hogy minden eltünik,csak a a aaa...EDZS? -HEGYNÉL,most mert be be beee...olyan mint ...nikkelvasötvözet,az utólsó fosszilla csont maradvány,és vége! (FITA ABBULL UJBULL, AMI LÁTTAD HOGY A REPTILLA HÜLLŐK, UJRA ÉLESZTENEK?) Zitt most az, hogyha mégis egyre többen ébracka,amit le akarok vezetni, hogy mndenhogy akikben még szikra,annak fel kell ébredni időbe, ha nem? -nem? Fita, itt a pénz mozgat mindent! -senki többet nem mer, nem tud? -csak annyit köhhh... ööö...na most pénz kene? -kéne?
...Ressearch Suggest all Humans Share One Single Uncestor___ and it's not Adam, a dam? Fite ezeket már psiszkáltam, és itt az van hogy te meg mindenki aki ember? -na fita,ez egy reproduktálló masina? -manna masina? -manyána? -money gépezetek, monyi monyi monya...a fiam,ez hellett pénzt kellett volna csinálni,jaja de hogy? Mr. Obama president, ez a TV.adón, ami magint money mak mak mak Ma King,csak warral lehet? No money, no rom -mor, na nyomor, NO KING!!! KONTRE PENDE ENDRE?
...oááá...