UFOzzuummm... miEeee... Ti is Istenek vagytok nem tehenek na meg bikák, de mujájaik mummiák? Semmit senkit se imádj,.ha Isten vagy magad -át, főleg faragott tárgyakat képeket, gépeiket, mumia mü maradvényAIkat csak ő ők emlékeiket???- meddig? -mig meg nem dögölsz vagy dögölöd? -az eeleve dög -öd?
1.: 8/5. A KÉP? Minden ami nagyság, annak se maradványa, se emléke nem maradt, és mummiázás és mü miázás, zitt az hogy akik ezeket nagy föld turázásokat, meg most az ürbe, egekbe akarnak turázni, nem élő lények!!! -Sem kam jófet, se a földökn, se a föld alatt, se a vizbe -levegőbe de fénybe? -akkor mik, amit most a KÉP, ezek korhadó foszlányok? -amik ha többet nincsennek, akkor nincsennek nem csennek többet? Fita, amit láttam, hogy minden NAGY NAGY FÖLDTURÁS ÉS MOST OLYAN MINT A PIRAMISOK S NAGY NAGY KŐRAKÁSAIK (vas avesbetondzsugeleik felhő karocolók, van ostobább az ostobáiaknkál???) EGYMÁSRA, KŐKÖVÖN NEM MARADT! Ezt először, hogy minek kell a testet az ürbe lüni, na meg miért akarnak a holdra menni,mikor pont nem a testtel kellene, hanem az emberrel??? Fita,most van az értelem értel engem, elértél,értjuk egymás szagát?,- és az hogy csak a foszlányuk faxilányuk nyulaik vagyunk, az al ál GodAIknak, és most itt mi az hogy értem, értelem, mert ha nem lenne GOD DUK MNDENKID MEG DUG, FEL EL DUG VAGY FENEKEBE? Ládd mi az hogy David dug uk, madzagja? -fakin foszlánya faxilánya $$$... mi vanb a valatodba? -NUKINUK kinuk, most hogy fognak a foszlányaik fel támadni? Fiya, tegnap hogy van egy olyan, hogy egy koromsötét 8? -nekik 8? -na most üres lett a polc,azaz itt csak látni lehetne, a multukat multiket vagy a jövő bögyősöket begyeseiket? Na most, ezt minden magyar ok gyerekéink meg láthat666... itt van, minden ami itt földön turás, hogy mirét s hogyan, azt senki se tudja, de itt arról van szó, nem is engedik meg hogy egmáshoz szóljunk,ami most itt a KÉP? Tegnapra hogy egy sötét bolygón, most vegyuk ugy, hogy ez a bolygó is, egy gömbbe van, és van a platója. Most az amit ezek kezdenek kinjewukba NUKINUK KINUK mama mummia luka pu? -hogy a közeli égitesteken, olyan maradványok vannak,ami az ő ők kezük vivmánya,azaz NUKINUK kóvályognak az ürbe?
2.: Vissza gyrekKorom a szputnikosokra okosok kosok, vagy gazárok az árokba 3 kavics... hogy te csak az anyagik vagy, és valakik lent tartanak bennünket...zitt most őszintén, csak a magyarok akik pislákolnánk na na na... de ha mégis, azonnal ládd velem mi történik, na ősintér a fiaimnak igaz van, nekünk végleg be fellegzett, azaz az a feltétel, hogy ténleg látni akarsz, ami fita,rögtön most itt nálunk is, lehet hogy olyakat irsz,ami miatt,ránk szálltal, a halál adó madaraik? -vagy mi madaraink??? Ne veszitsuk szemünk szem ük mük, az Ur csodásan müködik, de utja rejtve van? -neked nem kell látni nem kell tudni, (szaGOD szalagolod?) csak tatrs oda a feneked jaja a tarsolyod? Sólyom szállom itt a sálom? -csak le pisáltam, be? -szartam volna, smirna! -volna! -p$$$... fo$$$... Sólyom madár széll száll szÁlom,,meg a kecsege köcsöge, Nátod? Na a KÉP, csak egy foszlány ...na fita, az egy olyan, hogy egy mummia foszlányuk, és most az $$$... Fita, ez olyan, hogy valamik ugy mozgatnak bennÜNket? -momduk férgeik bennünk vanna, és mi nem vagyunk,csak a husuk toka szallonna, fite ha félek,mitül, hját a férgemtül tröbbret csak van, azzal mozgatnak? Zitt vissza, képtelen vagyok leirni, mert most ide jönnek az egész olyan, hogy a MUMMIÁIK? Tehát főleg az Egyptomi kultur körök, meg a többi,ahol olyan hogy ember, NAMOST ha a kiválasztottak ki válaszotta ki őket, ők se látták soha a Királyukat,(al ál királyok???) és monduk Jesus juHUS? -a kiráy.akit iolyan kurva ciffrán ünnepéllesen megmórázank és kéj pedofekaa sahanovista olyan szadica kéjkinozása ma is,ládd??? - most le lesz juhbilzve az egész föld protein állomáNUK, minek a NUK? NUKINUK KINUK, na most ne veszitsuk az álom állam a sarat, a MÁRA KÉP? - (Szüz füsMária gyümÖLcse csemege szóllő lé-keve? -juHU?) Amik vagyunk, a foszlány, most az többet felismerhetetlen, tehát olyan, hogy ez még szervesanyag volt? Fita, most minden ÓRIÁZSIA FOLDTURÁS KÓHALMAZOOK MEG CSAK MUMMIA FOSZLÁNYOK VANNAK, ÉS AZOK TI VOLTATOK? VAGYTOK TOK, VAGY LE$$$...
3.: Most jobban meg figyeltem,és most az hogy Ston Boston hegy, hogy irják Stonhedzs? Fita, most a MOZGATÓKKAL, kéne találkoznunk, jaja de ők isféget,csak nagynagy nayra nőttek??? -azaz akik ezt a FÖL LE F ÖLD, TURÁZÁST CSINÁLTATTÁK TATÁK? -NA MOSTHA KIRLÁYSÁG OK UK? AZOK GÉPEK, ÉS ÉPEK,(AIPAC?) ÉS MOST FITELJAL, nagyon nehéz kimondanom, mert mi pepe, jaja proteInuk vagyunk, jaja fiteljal férgeik, (MOszataik) amik minden AKAROD A FOSZLÁNYAINAK INAS, VÉR ALÁL FUTOSO$$$... AZ ÜRBE NA MEG A HOLDRA VAGY A MARS és ezt próbálom,ládd..FITA mikor a Canadai magyar ilyesmire, most azok annak ellenre, hogy ők is Sánta Stfanosuk, de most az tudatlanui,ami tegnap éjjel beszéltem apénkkal, nincsak AKI BESZÉL A HALOTTAiK CALL , AZOKAT AZONNAL MEG ÖLNI? -VAGY AKIK ÉRTENEK MÉG MAGYAR RULL? /GONDOLKÓDNAK? Fita, apu, ugy érzem magam mnit egy fatuskó,jaja és fágnak rajtunk a vasbaltások, elől Baltazár, csak nekik leht kő? -vasbalta? *FITELJAL, magyarokat azonnal mais, egypinlátra azaz mindemszemsznet szme szemetek,rajutunk, le fegyverzni, és ki irtani, és a nyelvüket??? - Na apunk, azért lassan a kossal, te damokos? Fita, esetleg du,mert most az van, hogy amit gondoltatnak a gyere kéik? Fita,a magyar gyerekeiknek, van fénye, ami automatikus a nyelvünk mitt,ez Csicsáky Jencink,mindem emberi beri gyerek magyar RULL beszél, aztán? Zna most ahoz, ládd a van, na a Stonhegy, hogy ott maradt egy olyan foszlány,hogy azt,most bevasabroncsolták, ninbcsak akik ÉPITIK A MULTAT MEG JÖVŐT, AZOKKAL KELLENE BESZÉLNÜNK, DE NEM BESZÉLNYEK VELÜNK,MERT ANGYALKÁIK ÉS CSAK PROGRAMOZVA VANNAK, AZAZ ,MI PARANCSAL CSAL CSALUNK A CSÓRRÓ CSÓLOKAKIKAT? Fita ez az egész PACE PACAL NEKIK, semmi más, és abczulgu ultikula semmi értelme,ládd TE NEM VAGY! -NEM SZÓLHACC BELE,HOGY MI VAGYUNK A BELED,ÉS KI VAGY BELEZVE?
Innenn...meg prószáltam, mnt megy megszállott a szent lélek??? -oh ohohohohooo... miért kellett kÖLdeni? -kÖL, kÖLcsön? Fita, én nem ufót láttam, hanem az vagyok, meg te is ti is őőhhh... kis-zingegereik a patkán? - nem tudtad?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...