repcsepista Creative Commons License 2024.08.05 0 0 1197

UFOzzuummm... miEeee... Mi a gond? -mi az hogy gondol lát? Magyar RULL, Tullrull Turull Fönix stbbb... de fénymadarak repkednek a levegőbe? -gondolod 666.... vagy gond öl? Hit szemed -szemetek látja azt teljesen?
                  4.: Kávézzuummm... később, mikoreljött az ideje, minek nem? Senkit nem akarok megbántani sehogy, de ha nem lehet,mert van fényed, és akinek nincs, az előbb utóbb arrull kodöl? Mindenünk meg van ugy, hogy örök van, és csak az van! -van? Az hogy na ma néztem a vallásos adókat, ami az a korom fekete por füst okádék, mikor a filmekbe az egyik száján kijön az borzalom korom füst okádák, és másik száján bemen. Most szerintem van az a teremtés koronája, aminek (akik) fita itt csal álltok vannak, és monduk ezt nem figyeltem még meg, de az állatoknak is van csukrája? (csakra) Ime a hllzet, én a csukrám nyitva, és ugy jöttem erre ebbe a világba? Most itt nekem is, minden az álmom lenne, MOM MAGYARORSZÁGOM MENNYORSZÁGOM, ami ténleg, bennem van, és én benne, bennetek? Az a fény -ember! Nizzitek, ezzel, azaz most itt az van, hogy én olyan akartam lenni, mint akik itt érvényeSülnek, amit nem tudtam, és azt sem, hogy most ami bennem fény, ami ha nem az, ami az álmom, akkor ezt nem tudom csinálni, meg gondolni $$$... Na igazibull akkor haltam meg, meg most néztem a vallásos adókat, hogy az a teteje meg magaslátta a korom por okádékáiknak,és az az a halál, ami most... Zeerintem minden ember gyerekének eleve van csukra,ahol az ember, ki be jár, és itt van olyan, hogy a fényét,nem jóra...Na fida, a JAWS -USA? Árdögös mert USA = United Egyesül Államok, tehát országok, na most itt az van, hogy ezek mniden olyat, kérdem, náci?- az nationalista? Tudom hogy mit a ki sitipitimmel játszok, de itt olyan fog alma,rajtam kivül senkinek nem lehet,hogy rajtim kivül több nincsk, az nem merném mondani, mert jön a dicsősség királya, kingek kinge bolha az ingébe, és nem fogom ciffrázni, mert mindenkinek meg kell halni, ha az Atya, akit soha senki nem, fog látni, a fiát meg olyan coffölve abárdöld a husa, juHUs? -fel támada,és vissza fög ütni a bumeráng?
                   5.: A BbLia iratokba,hogy a napnak van foltja? Amit már leritam,sokat kell fel görgölőznöm gurgula jaja fel kérődznöm, mert meg kellene tudni emészteni,és ahoz meg kell rágni, RÁ GOD? Zna az hogy azt az ANGYALI RUHÁT fel vegyük, ahoz kell a vér (plazma) na most az hogy az idöcsém, te meg az öcséd nemtudjátok hogy ő milyen nagy ember? Nincsak amcsi contitutionja, minden ember egyenelő,na az az hogy csak FÉNY ARURÁS emberek vannak,és olyan momörduk hus, és juHUs az Király? Fita most nem akarok cifrázni, de itt ez egy zoombizoom kaniba állat létezés! Na arra is, hogy miért kellett hogy az állatodat felvedd, vagy bele baxasd magad-maGOD,de vissza? Tröh hogy kisebb vagy nagyobb vagy szebb vagy csunyább hizott int egyház disznó kövér, magalina mangaliza yorksertés stbbb...fita ez csal az állat övezetekbe van, na most az állatokat miért teremették, és ki ha a juHUsos (de szeplőtlen magulátlan láthatatlan?) a király? -fita itt csak a husa, és juHUkkt, Mott vagyük ugy, hogy vannak az eredeti fajok, akik most egy olyan,azaz most ma beszéltem,a felesÉgem egy perc, és hogy most ezt előszö, a két öcsém és a fiaiam, mert itt midnennap nap, karácsont? _Fita,ti vagytok (fita az az angyali zubbonotok) az én vérem génem,meg mindenem, na most mért vagyok hogy NAGY GYÖMOLCSERDŐKET CSINÁLTUNK VOLNA? Na meg csoda folyók és patakok,csörgedeznek, mi meg benne lubickálunk,ki ki ugrunk,és egy órisás füge ham ham ham...nem abra,vedd a hátizsáGOD és vágd bele pacalizsákod,hoz fel a hegyre ham ham ham ...Fita itt ne feledjuk, van egy tulajdonosa ennek a a aaa...ma azt hogy itt minden eleve kitervelt oktalan hazugság okádat, na most az a szájon, ami a szájon bemen, az a bélbe, és az üritőbe? Sóval, na nekem az amit csukra, az ,eleve nyitve, hogy midnen magyar magyarok gyerek ének?
                  3.:??? A kérdése, ugy 28 éves koromba (fita itt ezek mindent...hogy maga az anyagba ugy, hogy sLeuth tesómék, az anyagba ven egy felvevő, és mindent rögzit mit csinltak vele,fita ezeknek saját anya GOG van,jaja Al Ál OD mü anyaGOD) Meghaltam,az az hogy készüljünk fel rá, hogy nekünk olyan nincs, az az lenne, hogy meg szakadt a vonal, szüleink,itt eredetty mert itt amiért zür van, ür és csak ürülékek, mert valhallogy,a mi génünk -vérünk is be keveredett...a zabba, és zabot akartunk hegyezni? -fita, az ma is a zabi gyerek? Kérdelek, ezzel a dumával kit bántottam meg, meg igyekszek nem böcsmérelni, ami nem,csak most is... Fita,itt minden az a fekete korompor méreg,na most csak szorosan arról, amit láttam,amt ti is ...sőtt, minden a fameg fak folyók patakok vizek tisztaságótól függ,mert ha azt mondom, a faji tisztaságtól, igen igen az az, hogy NINCS HALÁL! (nincsak apuénk, mi sose hagyjuk el egymást, ugyhogy itt olyan tánc lett, jaja de ki kik hánycik a táncból) Fitel ezt Jitler is pellengéreztette, meg most mi hját az igazság? Ami döglets,jogy az áldozati báránynak, szeplőtlen -maku -vakuLátlan,(fita minden fekete halál hazugság, amit ide befosatnak fo$$$...) zitt minden eleve szemen szedett veszett olyan sürü ürüfoss hazugzságok, és azt akarom kereseni, van e fél igazság,ja ha te magyar RULL akarom gondolni meg látni? Na jawsusa teljesen azon preditorok -alien ufosok kezében, amit most, hogy azok olyanok mnt én, külsőre, de benső? Zitt az hogy vak vezeti a világtalant, na most valakik, ami most ugy, hogy olyanok mint én, meg te meg a magyarok? Kjérve kérdelek, te ismerd a magyarok IstenAtyánkat? -láttad, akkor most, ha szived tiszta, véred és van fényed? KÉP- KÉPED? Fita, 2002 -2 -22 -hogy csak szeretni tud, és büntetni? Zitt van még valami, amit akartam, hogy mikor el hagytam a hustestem,akkor a csakrámnak, ujra kellett nyiljon, és most az hogy a fejem tetején KERESZtül ugy, hogy nem a fizikai testembe jövök be,hanem, az ami a vér? -nincsak az bura, amibe benne vagyok, az olyan, hogy minnenütt (fita az fekete halál, Jesus vére???) ott vagyok, és mndent KERSZ tul,át látok, és ha keresztények, a magyarok azok! -az vagy, Mi is ufo.k vagyunk? UFO-k? .made in Hu? Who? juHUs?
                 Innenn...fita amit reggel, hogy van egy vagy több koromfekete olyan,mint ez vagy a nap, csak ellenkezője, most az.amit ezek kinjukba hebe hebe habognak, hogy a Holdon a Marson, meg az égi testeken,nem magától jött létre bucckák vannak, na azok ez, azaz ezek oda vágynak, mert csak dögölni, és most ha nem lehet többet, talán --de nem kell az hogy mindenkit kit magukkal visznek,ládd felrrobbantjuk magunkat egy emelettel fellebb emeljetek felebb. a bün gyászos jászol éjibuill... JuHUsunk a király született jászólba?
      ...fita, ezek akik az Ancient Alien kutatók, egyre közelebb vannak a tüzhöz, és merem mondani hogy a barátaim, főleg a Chokolos, na meg mind? -akik keresik az arany erünket? -nem viccket? -wooo...nem becézve az arany vároz$$$...varázsa a levegőbe? -fita, hogy mibel kerülnek ezek a habiruzásaik, amit ládd nagy befektetések?
    ... Dfita nem akorom Elon Muskot meg bántani, hanem kezdjük egy olyan mnt Wolkvagon és népkocsik, de olyan hogy mindenki meg tudja venni, monduk három hónap fizetésbull, na meg rögtön mindenkinek igyen kaja pösze zöldsÉgek jaja vegatárian... na meg ingyen gyógyitás meg győgyszer, (a kertjébe)  persze az is, fü fa virág illat ár? Na meg én nem ufót láttam, hanem az vagyok, és most a mieink,ha lennünk egypáran, (na kell egy világ adó,nem halál adók???) akkor azoknak akik még van bennük szusz, sziszoghattok? -fita, mindig is itt vannak, és itt vannak!!! Mi az akadály, az akkádok? -fita azok hybridegek? -jaja hüllők?
...Ancient Aliens: Declassified DVR
Aliens & Flying Diks...,
....fita. láttam 50 ezer, de egyre közelebbek a tüzzz...jaj de messze,a kanális...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1196)