repcsepista Creative Commons License 2024.08.04 0 0 1196

UFOzzuummm... miEeee... Mi a gond? -mi az hogy gondol lát? Magyar RULL, Tullrull Turull Fönix stbbb... de fénymadarak repkednek a levegőbe? -gondolo d 666.... vagy gond öl? Hit szemed -szemetek látja azt teljesen?
                  1.: 8/4. A KÉP? Előbb, hogy minden ami elő, a fényből és csak a fénnyel egybe, igy a viz az vér az a fénlyből van,meg ami élő tesmészet, és most hosszu lenne, hogy vannak az ERE DETTY FAJOK, ÉS AZ AL FAJAIK? Talán a legjobb KÉP, -teremtsünk embert? -a mi KÉPünkre,hasonlatosságunkra, amik bizon állatok, és ál látók? Miit lát666... egy gép? Na abbul egy olyan döglires játékuk lett, mnt msot akik A NAGY LUDÖRGŐIK, SZAMÁR PÜFÜLŐIK,BIKA CSOKE CSOKEVÉNYEK, AZAZ AZ ÖSSZES EGET FÖLDET RABLÓ ROBBASZTÓ JAWSÁLOMMÁSOK GÉP ÁLLAOMÁSUK, NUKUNUK KINUK TÖTE EGY TÖKÖS KÉZÉBEN VAN,ÉS TELJES AZ EGYÜTT ÉRZÉS ÉS MÜKÖDÉS!!! Na most, ki mi az ellesnég? Zitt az összes kotyvalékaimat... ja most az amit a harmadik szemnek,az az a homlokom előtt, az idöcsém,(látta az ufonket!!!) de olyan hangon hogy mindig eddig meg dermesztett,(ftia nemő, azaz fita, ezek beléd verték a farkukat) HAGYD MÁr ABBA! -most is deremsztó!!! Fita, azt hogy szeretni? Most olyan gén -vér láncolátok átok tok vannak, hogy azt meg törni meg szakitani nem lehet! Fita, amiket most is villogok, azt neked látni kell!!! -nem hinni, azaz nem is tudod!!! Most nekimenek, az ami az. hogy van az egész élő természet,és az a fényből van, a szó magyar szól teljes értelméhben,ami igy néz ki...megint hossza lenne, csak az hogy apulénk, főleg az apanagyapám mikor neked lenni kell ugy, hogy ahogy vagy, jövel? Isten báránya im jövel,na most nem értettem, és apu majd ha a tojáshéj leesik a seggedról, meg a fejed lágya be nő, ami attól független, hogy nem érdekelt,ez hülység,rám ragadt, ládd ezért minden magyar -jelt, iratot főleg, rögtön törölnmek a hithüek,és az a angolositással, francozással -friccezéssel és nyemecitéssel kezdődött!
              2.: Fita, most még benne vagyok az álmomba,és annak a rácsát látom, ami most a földet, hogy van egy örök egész,és most látom hogy van egy olyan, ládd egy csontváza? Namost mintha olyan,hogy párhuzam földek gömbök?- de van egy egész, és az csak a fénnyel lett,ami itt minden ami teremtés van kezdete -vége,az HAZUGÁG UK, azaz ami csak egy földturás, FITA, az van, az egy SÖTÉT HELLEN BOLGÓN, ÉS NEM AZ AMIT TE MEG ÉN MEG SANYINK, ÓH DICSÓ TESMÉSZET MELY SZEM NEM LÁTHAT, FITA AKIKNEK HITSZEMÜK VAN,nem ugy hogy mosty ellenzem őket,mert 2002 -2 -22 Jézus aki én vagyok, és Ő AZ ISTENATYÁNK IS, csak szeret, ládd a napok a csillagok az égen, és itt nagyon CONpinált-naci Nenmcicis lett minden!!! Zna hogy hogy lettek al fajok, az az hogy kezdetben, FITA HA TE MAGYAR RULL GONDOLKODOL, nekünk olya nncs, mert fény madarak vagyunk, na most ...Mikor azt mondom, hogy meghaltam, az már elkárhozás, de ha azt gondoltatják veled, hogy FEL TÁMADOL, az végleges el kárhozás amit láttam!!! Fita,minden ami KIRÁLYSÁG UK, az egy föld -turás, minden akármilyen nagynak látszik, még egy juh turó $$$... Fita,nagyon de nagyon haragzanak azok,akik nagyobbak bak akarnak lenni,a min a másik szukár vak bak? Fita, én sem tudom most, hogy mikor meghaltam,na ez a szó vagy gondolátod van,akkor egy ebbe a földbe EGY KURÁS -TURÁS VAGY,ÉS ITT MINDEN CSAK AZ!!! Fita, Hol sirjaink DOMBORULNAK kis unokáink le borulnak,ez már véglegesen ha van halál, te el kárhoztál!!! Na azt is, hogy most mikor A CSUKRÁM KINYILT, apuék arról beszéltek, hogy akkor meg értem, megértem? -de sok mindent? -NEM!
                 3.: Ezt a termtett növény/állat lát,testet, felvettük, most az mikor meghaltam 28? -29: -koromba? -fiteljal korom ba? -most az,hogy mi magyarok eredeti fajok vagyunk, az az hogy fény!!! Ezt meg sokat, nem akarnám ciffrázni, de arra gondolk, hogy talán nálam süketebb meg vakabb vakkecske köcsöge bak? Fita a fiam (ifi) kitört, hogy az ufózás hellett pénzt kellett volna csinálni, na most kérdeztem, hogy? -és abba maradt, sőtt...Anyum, vagy pénz, nyomdástul!!!- vagy föld? -ezt is leritam 100 ezer? Zna az mikor a CSUKRÁM (CSAKRA) A FEJEM LÁGYA BENŐTT, most az az hogy A VÉREM A BURA, ÉS MOST azt is leirtam, fita, hogy itt mi van, talán be tudom szoritani, és MI FÉNY VAGYUNK, ÉS AZ ÖRÖK FÉNY, ÉS EGYEK VAGYUNK,fita apuénkkal most is,teljesen egésszében ha megbotlok, nicsak támogat e kéz? Fita, minden minden a FÁJA LÁNCOLATA LÁTJA VAGY LATORCA.KIGYÓ BIGYÓ? Na a keleti tudomáNUK meg bölcsőde... sietta leugrott a p pintáncol? -fita itt az van, hogy ki tudja -tudna nagyabbat DURR..TURR... DURRANTANI RUDÁNGOD A PORBA PU? Sóval,a CSUKRÁDNAKmeg kell nyilni, amihez az a kszörnyezet kellett, ládd ez, mert apunénkkal éjjel nappal, na most teljesen anyagilag ugy ránk szálnak, amit a fiaim, na nincsenek még ott,de a FÉNYEMBE AZ ÉN FÉNYEMBE ÉN A TIETEKÉHBE, és monduk, az ami itt megy, meggy? -jaja meg csresznye, ki eszi meg a csresznyét, na a finom meggy, órisás szemü, fekete valami olyan izü, megy? Na most, akiknek a csukrájuk nyitva, azok nem közelithetik meg meg azok akiket most teremtettek teüik csótányaik az FEL FAJOK? FEL TÁMADNAK???VAGY Fita, ollan hogy ELLEN SEGG,SEGGBE VERŐSDI, csak a vak annak is a vakösztöNUKINUK KINUK alfajzataik,ládd a hinduknál, jaja a karma, meg jawsa, na meg fityeljunk a JAWSÁLOM?
               3.:??? Most van az amit ÖRÖKEGÉSZ TERMÉSZET! -na most olyan, hogy mit kit teremt magának a boldogtalan, $$$...mint véd angyal'nak, bóköl,de még az hatymám, hanem BÓK ÖL jaja megül mdnenet mindenki kezdve magával láss az Ég és föld ura, termtője, magára öli a juhusát usát? Fita, nálunk szent Istvánukkal, na most akarom láttatni, meg de hogy?- lennél szent Steinuk ellen, vagy lenne ellenseggem, (ha az Steinuk pu?-ki vagy be fingott Atyám, a gatyám?) fita,most ezt leirtam, nekem nincs! -és anal nagyobb bün nincs, mert tagadom a kiválasztott... és most aki teremtette őket is? HusánGOG? Sóval, most addig mnt te tudod hogy a csukrád meg nyilt? -na előbb az kell,ami előbb bele kell szüleesÉl egy DARÁZS DURUZSLŐ FÉSZEKBE,AZ A MAGYAR OK TESTVÉREK...oááá... KÖZÖS ÉGE,ÉS MINDEÜTT AHOL A CSUKRÁJA MEG NYILOT,AZOK MAGYAR OK? Ezt apuénk, ha Jitlrék győznek,ma mi lettünk volna a szent földöge födikéje? Jaja Budapesten akarkták a világ történmelmi kutyató központott,nincsak ma téneg itt vam,Uj JAWSÁLOM, lepi sálom, és a tökömethimbálom?-nevetnek rám az angyalok... Értem, én akkor is gondoltam,hogy ezek a a karzimatekusok? Zna most,itt az hogy van egy fekete koromnsötét föld vagy nap? Az hogy a FÉNYMADÁR,most az a vérnek a plzamája,amit fel vettünk,és mindenütt, tehát ahol magyar ok van,és az a vér -ruha meg rüha? (nincsak a vér füdőket?) Nem a hustest tespedt állat szövet? Fita, most oda mentem, hogy onnan hogy a KIRÁLYSÁG GOD DÖG UK, TÜZZEL VASSAL RÁNK VERÉSE,most az hogy ha csak olyat monDol, de gondolsz, ölsz, halál, Jaja Hol ősapáink sirja domboRODnak, FITA, itt az van, hogy ha valakit maguk alláh tudtak tüzzel vassal és olyan kinok,ládd Ó fej mely vértól áztatva, meghalt kiNUK? NUIKINUK KINUK között, itt tejes egyetértés sertés van a sintetüke csótányuk arti faka, Robot Ica azaz CzyborGÁGÉGÁJUK azaz egyek? -egy nagy lufa, lu dörgő? Zna fita, most van egy olyan, ládd minden tevékenységük csak egy KURÁS TURÁS, FITA AZ A JÉZUS UT, GOLGÓTA ÉS KERSZT UT, és az egy olyan, ládd egy olyan sir, ahol egy kis ...ez négyszöletes, kiemelkedés, és semmi, senki, még az emékük sem maradt,fita ezek rom -roncsoló robotok,na most ez egy játékuk azoknak, akik ezt EVOLVÁLJÁK? Fita, most itt az utoljáNUK van a lényeg!!!
                   Innenn...ami van, hogy azzal hogy MI is ufo-k vagyunk! - most azt amit a du.- felrakok, hogy ideje lenne fel venni a kapcsolát, az itt levegőbe repkedőikkel, fita mi kivel mivel,jaja je hovaaa...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
...kecske bakkecske: 'Incredible': Elon Musk, (rabszolga robotgyár AIDA AIDARC AIDÁCÓ hajCsár) claims there (fart) more smart hard WARking (mandró -robot) 'people' in China (mama kinja) Than in the US...robot robot Moé bot? -bót?

Előzmény: repcsepista (1195)