UFOzzuummm... miEeee... Mi az ész, az agyuk ágyuk NUKINUK terméke? -Eszen. azt a csep kis szád, nélküled még a menyoország is vád, nem menek egyedül oda, ne rohanjak jak jaki jak...
4.: Kávézzuummm... későbbb... amit elő szél, ja fen voltam a tetőn, ugy hivatalosan 106 Ffff... a ahol nem közvetlen a nap, ahol nap van, ugy 130 és rövid töskés hajam, és az agyam felfort, a hasam keveregni kezdett, jó hogy befejeztük a munkát, s lemásztam, de egy érdeskés valami, olyasmi, hogy nem vagyok a testembe,amit többzör, és leirtam,hogy viisszajövet fény de piros, ami mi történik pontosan, ha valaki el szédül elájul, nincs testébe? -nincsannek odahaza? Fita, itt az ami most hogyha nem anyag vagyunk, nem fény, akor mi? Ezt nekem, fita és őrölt menekültem apu értelmezeseitől,(te tul akarsz tenni a jawsokon?) de csak nekem tudta el mondani,(de az, ahogy te most is reaálsz ha azt mondom,mi magyarok vagyunk, és nem juHUkk kerszténynek szüleettm, azaz ha nem születtem volna is, magyar vagyok, a testvéred, ha érted?) hogy mi a mag népe, magokmaga, maga maga? Naha...de az álmom, és ami van, az köré akarnék köriteni tenne enni ennyi üriteni? Fita, itt az a krds, hogy én akarom tundi a magyarok igaz át, ezt azonnal,miért nem beszÉlhetnek velem,meg hozzám a gyerekek? Fita, itt az van, apuék, mindenkinél falánkabb hungry ffajjabbal valának, és amiről szó lehetne, hogy mindenkinek fa tiszta? -$$$... most arra gondolok, hogy hogy a térités előtt, csoda mint az avatár, gyümölcs erdők, az egész körpatkómedencébe, öntözéses gazdálkodás, de nagy! Na most,a 10 törzs, az hogy nincs halál, ezt ki lehetne próbálni,na apuénk ha egy ország...zitt rögtön fel robban a copputer,ha mirétp...pukk a p pinac betüm leugrott,na save... Itt lehet hogy bennem van a hiba, mert itt csak abzulu ultukullu tisztaságra is,tehát minden kristálytiszta a viz a levegő, és tiszta eredeti örök élő?- fajok,és apuénk?- azok! Ez az, hogy erre csak te meg minden magyar testvérem,egyszer csak fel is ébRed, véred piros fehér zöld, meg hujj rá?- és tallpra ugrik, a bugris parasztja,na most itt az történik!!! -és hah haha ezt ha most megtudják?
5.: Kérdelek, te nem ÖRÖKTELJES EGÉSZ EGÉSZÉGES ÉS MIDNENED MEGVAN,AMI HA EGÉSZEK AZAZ TISZTA FAJOK FAJA KAJA KOS VAGYUNK,AKKOR MI KELL MÉG? Zitt az, hogy én amit csinálok, azért jöttem be,meg a felesÉgem is, de most tegnap,jobb lett volna, na most ő is, ha nem lettek volna gyerekek, de most azért is!!! Csináltuk egy kis kertet, most a fiam, ki kell vágni a fákat, meg le betonozni, mert a viz,jutiliti, az egekbe hágnak, és fita,miért nem lehetnek nekem egy nagy mundok amit betudok gyümölfázni (100 ezer hold?) meg erdőzni, Nincsak a ránk baxxott hüvbéres kuróikat meg kurománuk? -meg csak ugy, ha az én szüleim ott éltek 10 ezer éve, mirér még arra gondolhatok, hogy csak annyi pénz,na az hogy Tszcséztek, az borzalom,na most nem is álmodhattam, ládd azért tanultam,meg mentem iskolába,hogy egy kis kertet, és fita, te nem tudod, hogy ezek mennire félnek, hogy amit egész életünkön keresztül, ládd lefizettük a két öcsém házát, legelőször, most a két fiam,meg 73ra a miénket, na most én előbb, azt amit most is csinálok, hogy azokkal a testvéreinkkel össze tudtunk volna jönni? A feleségem,csak a nélkülözhetlen kaja,mert le kell hogy fizesse a tartozásokat, na most ezek szétbaxtak mindent, am most jönnek be azok a szörnyek csótányok,(fita itt vannak a KÉP ernyőiken, s nem is gondolnád? Nátod?) akiket én látok, és azoknál szörnyebb csótányokat, te nem tudsz el képzelni! Két eset van,vagy most KI TUDUNK MENEKITENI MINDEN MAGUNKAT! -vagy most azzal, ládd fénnyé válunk,ami eredetileg azok vagyunk,csak felvettük ezt fekete lepelt, hogy csak ugy, összejövve, (fita ez a két eset, vagy Zoli az autórul leesett?) most ÉGY -fényt csinálunk, na most ezeknek va saját hellük,és most ezeknek oda kell menniuk, vagy seimiitákká káká válnak? -semmi?-de az is van, ládd egy seggluk LUKINUK kukuk? Zna itt ami van, akik azok a keleti bölcsek, ami most nem azok, akik nagy nagy hirre tettek szart, ládd dzsingrizkan meg a kszörnyezete? -fita azok mais? -na meg JAWSÁLOM, látod a sálom?
6.: Most nagyon kellene, főleg a Mi isufo-k vagyunk! -irataink, mert azt ami van, hogy TE ÖRÖK ISTENFIA (LÁNYA) ÉS ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES VAGY, ÉS AZ AZZAL, HOGY MAG AD? -ezt apum, hogy mi vagyunk azok, akik most trón bitorlók, na a nevüket, ládd én az iratokat, hogy most te hogy a kiválasztott... és a kiváltságosok köcsöge vagy, na most akik fel áldozták a szeplőten -magulalátlan büntelen Isten báránya im jövel, azok mélyebb...tehát itt olyan vérszopo csótány köcsögok vannak, amik sose voltak, és most hogy ki mi hozta ezeket létra? Nincsak égik érő létra, az angyalok rajta le fel járnak? Na amit pontosabban, hogy amit mára, hogy most előbb, monduk egy domb? -ezt rögtön csak a magyarok hármas -három h almaznak, ami most vannak olyan, ládd egy domb, föld dom, és az most formát vesz fel, és most abba, jöttem vele, most ott hogy a fejemen, agyamon keresztül, lenne az igazi keleti keresztény s ÉG? Na fita, itt az van, hogy most a gyerekélinket nem hagyahtom el, és csak egy JÉZUSÉN, azaz A MI ATYÁNKNAK CSAK EGY GYEREKE VAN, EGY EGY EGY...ÖRÖK EGYBE! Most fita, a föld kietlen sötét puszta,azaz nem volt nincs még viz,(fény?) ha Isten, ez csak nekünk, zitt mgint, ezt hogy mi magyarok meg magyarok Istene,nincsak ez azonnal Atya nincs Fia nélkül, hogy FIa? -Atya nélkül, na az a Királyuk! LUK baxhatNUK? -nék? Zitt az van, hogy most én beszélek az én apummal, te a tieddel, de te ne beszélj a ta királyoddal,hogy ez nem ad beaást,(anala minek? -f sza?) neg nam akar fizetni adót, mert fita, próbáljuk ki, ezt apuénk, ha egy ország, fita az csak MOMUSA mumusa, azaz mirét nincs benne nemcsak hogy magyarország, na meg usa, a próféciáikba? -Fita, én nem tudom mit jelent az hogy pináci? -az hogy azok a pináci, azok nem pináz666...fitljal, egy magyar gyereket, ja volt, megölték, aki ládd ugy ittuk a mustot, mint a skiták, és irtó jó, hogy van még valaki, de itt mindenütt kövé merevednek, min Lót egyik lottya hárem hölgyikéje,mert azért NUKUNUKIK??? -NUKIZNI FOGNAK?
Innenn...nem tudom meg közeliteni se, hogy magyarorszaágok mennyországok oi oi oi...vagy az, vagy ez? -azzal ezen?
... itt az, hogy csak az van, hogy a magyarok fényufósainkkal egy az egyben kapocs? -vagy kapuc?- itt egy olyan kis csoporra, akik keresztül jöttek, ládd hogy ezek kinoznak, az az a teher, adó halál, és most az hogy a husod, vedd ugy hogy nincs!!! -van? -husánGOD?
...oááá...
...nnicsak az egyetlem meGOLDás láss, greenblack, Black is black...tehermentes Kukor Ica? -fita, nem létezik, itt van a 8billó mi? -juHUmajoMOidom? -fita, annak kellene esetleg,ládd az ovodába, mitől miből van a légynek szőrös töke? -van? -a légynek?-ha nem hiszed? .gyere nézd meg?