UFOzzuummm... miEeee... Mi az ész, az agyuk ágyuk NUKINUK terméke? -Eszen. azt a csep kis szád, nélküled még a menyoország is vád, nem menek egyedül oda, ne rohanjak jak jaki jak...
1.: 8/3. A KÉP? -ezennel énnel az Ég megnyillot, midig is nyitva, és a halél 666...al ma, végleg megszünt, mert jönnek a magyarok jönnek a magyarok jönnek...else mentek? És sedó a dó hátadon halál adó hála adók?:Ime amit betudtam hozzni, hogy mikor a test alszok, a lélek, ez az hogy szó legszorosabb értelmében, magamra mag ad ra lelek, ami a követkeccó szó szól? Itt 28 éves (1975?( koromba, na van az amt a sLeuth tesóénk, akasik rekordog tár házaik, nyilvános (publik az adó miatt???) házak, azok is kuplerájóik, és ott 29 van, azaz ládd a kis kölyök tegnap is, hogy három éves vagy, na egy pár nappal mondom neki, nem nem nem smutatja az uján kettő,na mostha te ládd 28 tul lépted, akkor 29? Nagyon röviden, és ha te téleg magyar ok testvérek közösÉg, ezeket az iratokat, őrizzétek meg,a gyerekéinknek, ami szerintem, minden amit a mi látóink, karcolásookkal betüjellekkel nekünk ránk hagytak,(fita itt a szönrtü csótányok,azonnal el töntetik, ládd az irataimat, na most otthon is itt is mniden emléket, töröltek, ládd Bobb Lézerünket, fita itt ezek a méreg kigyó fajzataik és bestia dögjeik és szörnynyeteg,ládd kruczifix? - vérszopocsótányaik, mindent el tuntetnek,(naod csillaGOD az égről?-fita minenk a NUKINUK KINUK???) -és most mondjuHUKkkk... be tudodd tömni nem törölni, egy magyar gyerek kis, ivadákunk, azt el szigetelik,láss most olyan drága lett a telefon haza,nem tudom fel hivni a két testvéremet, ami tegnap , azt hittem szombat van,felhivtam az idöcsém,hogy ne hogy azt hidd...,majd imádkozik meg zerintem, öröl neki, és itt akiket a szörnyeteg juHUmördörök juHUmördörrIzsákok behálóztak, na ezzel kapcsolátba,fita, minden rajtunk mullik,akik velembeÖltöztetek fekete lepel le pell? -vörös csepel...Zna most az hogy mi törétnik nik mára,ami hogy van KAPCSOL LÁT a fényember (madár ember) azaz UFO-k vagyunk?-Ezzel a a aaa...testtel,ami most egy olyan, hogy egy burgonya krumpli halmaz? -és a krumli bogarak zümmögnek körötte? Fita, a FÉNY EMBER,MIATT VAN A TEST ALKJA, ADDIG, MIG MIDNENKI EGYSZERRE...JAJA TUD REPÜLNI, A LEVEGŐBE?
2.: Vicca,hogy 28 éves koromba, ez rohadtabb mnt a kis magyrországom, de ott nem maradhattam, mert fény van bennem, és attul én meg akartam szabadulni, és ez kellett hozzá, mert ez szarabb mindennél,(ITT OLYAN BORZALADOM SZERÖNYTCSÓTÁNY CUPOOOGÁSUK MEG SZÖRCSÖGÉSUK,AMI MOST IENNEM HOVA LEHETNE MENEKÜLNI???) és itt total büdös csótánnyImádat van,meg félelem mint soha napjján vásárnap vas ár, jött meg a folyásom... na az el viselhetetlen kinom, hogy nem akarok gyereket, apuénk nélkül, és most egy karácson este,kaptam egy hivást a juhdehó -hegyekbe,és átverés vala,ami elkezdtem káronkodni torkom szkladtából, és Jézust, na most reggelig mig pirkadni kezd, és teljesen,a szivemmel történt valami,na meg nem voltam többet benne a testembe,vagy mi a fene,és most jött egy olyan rohamom, hogy lefogom magam, és kipurcantam,na ezt többször leirtam, részletesen is! Ami törélnt, most a testembe verekedtem hogy kikkel, nemtudom, dekipurcant, és ők is icckiri.. most teljesen az,hogy maga az,ahogy most itt vagyunk,az odaát,azaz ugyanaz az az őrült voltam,akik keresi a halálát lát, mert ott nincs semmi, és én ezt nem tudom csinálni tovább! Na emlitették, igen NINCS HALÁL, és mindenki csak a saját vér gén vonala,azzal tud beszélni, az nélkül hulla!!! Tehát a abzullu ultikula saját szüleivel, és ha azzal megszünik a kapcsol át ahll hal lát, te csak sár vagy, abba is ganéjuk? Fita, NEM hagyhatod el sehogy a fajodat, sehogy,ha igen, most akik mi IstenAtyánk, na most nemmenek bele,de meg láthatod, azaz te nem az ő kép?-nicns,ha te nem látol a saját szemeddel,ami nem sárból,meg nem ennek a disznónak a szeme pilla sertéje, de a köcsögök se vagy,mert fita,az a juHUkkk... szeplőtlen makulátlan látlan??? - hibátlan büntelen, és ön amágát kinálja, na most te az az állat vagy, fita, itt csak azok vannak, és buták,(MOék bota bóta) de olyan...bele mernél nézni a tokodba?-a tükörbe?
3.: Zna EZ AZ AMI VAN, most a harnadik napon, itt idő, nem voltam se itt, se ott sehol, és olyan amit itt, hogy halál, és nincs semmi, na az is van? -sótcsak az!!! és a semmitáid? Most ezt főleg a keletei bölcsek, nem a vallásosak hanem MAGYAR OK!!!... -hogy van a csukra (csakra) és most az UFO-k, azon jönnek be a véREDbe? -piros fehér zöld??? -és mennek ki be ki be kibe, ládd Kratiba a cövek? Fiteljunk,mára pontosan meg figyeltem,na a lényeg, hogy magamba...JÓ ATYÁM, én ezzel a mostmár roncs testtel (fita a szembe megmeg állt, és dobálóztam a plafonig) nem tudtam semmit kezdeni, ha te tudsz...abba a minutumba a fejem (a csukám meg nyillott) és olya mind az olaj, vagy tömény fényáradat a fejem tetejétól, a tallpamig, és olyan boldogság,mnt gyerek koromba anyu anntu nagymamamám mmm... apu pu- ,és most hónapokat sirdogálltam a vallásos TV-k előtt.főleg vasárnapoként korán...reggel,hogy ez az érzést nem akarom elveszteni nem akarom nem nem nem...Na most egy vasárnap reggel, olyan mint a csillárok (na tibeti kinai ügehangok) és olyan csoda tiszta kirstály öveghangon, ami most a csak annyi,SZOLGÁLD HAZÁDAT, fita az itt meg bocsáthatalan bün, és most nem állsz meg mig léáted tart, üldöznek!!!-és szárnyakat kaptam negszülett az első fiunk, most a második,ott megint apuék nélkül, meg magyar testvérem egyzse? - és egy magyar nagy bankos (jó gyerek volt zsidó, de seggitettek mindenbe) szabadkómöves,elibem tárta mi vár rám, (igaz midnen amit modott,szerette a vicsla kutyákat, és nekünk volt a leg világhiresebb) mert én a magyarok testvérek közösége,meg csinálom,na most ... 1979 körül, a számba az M15 csöve, és hangokat hallok... most felnézek az égre, és ufooo...akkor leirtam,és nemsokára találkzotam velük!!! Fita, most az, hogy pita,ne hagyd itt a gyerdkéidet,ami nálünk,mi sose hagyjuk el egymást! Na fita,ezt megint hogy most pontosan azt,hogy AZ AMIT RIM-RÉMEMBER = SZIKRA, most ma reggel, a FEJEMTETEJÉN JÖN BE AZ A EMBER,AKI FÉNY EMBER,(UFO) ÉS MOST TRILLIÓ KIS KRISTÁLYGÖMBÖK, ÉS AZ AZ FORMÁT AD A TESTNEK? A FIZIKAI TESTÜNKNEK! EZ SZÓSZERINT INT VEGYÉTEK ÉS EGYÉTEK, ÉS HA LEHET, EZEKET AZ IRATOKAT TRTSÁTOK MEG, AKIK MÁR OTT VANAK,HOGY TÜZET KAPTAK, ÉS ADNAK, FÉNY?
Innenn, ezen most lovagolni ölni fogok,ládd hogy minden az a FÉNY (JÉZUSFÉNY) gömböök nélkül, alaktalan megformátlan, és ezt mindenki meg figyelheti, és fita,csak ez van!!! Ki az aki tud figyelni, fütyülni? -van fütyülőd?
...fita, ez a gyrerek az ufokkal kapcsolátban, olyan hogy amit mond, az ténleg ugy van! A kis hugom vérét egy cseppig kiszivták a Nyiregyházi zsidó kórházban, fita ők is áldozatok,(ha egy mindemki!!!) csak ők ezt soha soha nem nem soha...vas ár vásár napján jött meg a folyásom...
...https://www.coasttocoastam.com/
...érdemes lierni a nevét,Mark Anthony... de ő a legközelebb... na most csak akik tiszta fajok, és akkor is hogy ha már bekevertek, de faji tudatát át, megtartotta, magyar ok???-hogy kell közvetitő? -az pénzbe kerül? -minden a vér RED tisztasága!!!
...oááá...