UFOzzuummm... miEeee... a magyarok végtelen szabadságunk szeretetünk,véget érhet? -aha ha nem magyar RULL gondolkodunk, de egyáltalán tán tán tán...Tánci tanci mamának,a te mamád,cicit ád a fianak, van cicid? -szüz mama?
4.: Kávézzuuummm... később, ami most 106 Ffff... huzom a belem, és estére amit meg legyen, legyen meg a te akaratod, emlékeztek, svissza dörgött, legyen meg a te te te... akaratod, mert én és az Atyám, egyek vagyunk! Fita amiket leirtam,a Miufonk! -csak ami a fényben a fénnyel történik, csaz az van, és az itt nincs!!! Amit leirtem, na azzal akartam kezdeni fita, de meg poróbálon, csak ha nagyon ugy, hogy a nyelvemen van, egy szemőcs?-ne hogy izé? Fita, itt most is nem hogy satu? -valami olyan, ami most amit 1986 -Szilveszter,na menjetek vissza, mert az lenne a világ vége, azaz most ahogy leirtam, és az az élvezett, azaz most monduk mindenki akinek egy kis esze meg pénze van, na annak azzal van a féreg luka,anala, és most azt az élvezetet...soha,nem is lehet itt el képzelni,na az mikor ez a teher, de a pénz egyedül, vagy mindened pénz nélkülis meg van, azaz Al God duk, fia lánya vagy? -vagy a kurományuk listán? Fita, ami Kamalláhval, hogy 8 üres lett a polc, na most lehet hogy akár Kamallah? -fita, amit Elon Musk,hogy bankrapszóda, Na most az mára álmomról kéne, amit ott ládd leirtam, reggel 3 x2 sor, meg du? -na most ismételjem, hogy mig benne vagyok, jaja ez nincs, ez nem valóság ugy, hogy van, hogy vagy? Fita,léhetett hallani,ha rom gyomrába? -fita,itt minden rom? az orom -mor ... ha beraktál 1 centet,1% kamatra, ma nincs annyi pénz, amit vissza tudnának fizetni, és ez az is, hogy 1948 most a Derbőiknek, adnak évente 3 millcsi dolcsit, amit most ha beraknak, na a pénz nyomás joga, meg a kontrolla az övék? -de mond Duk, biztositásnak ha most évente 3millcsit beraktak,fita itt pontosan tudják hogy mellik aza stock, amit meg mndent csak őkfuttanak, futok a pénzem után...amibe azok,akiküzmeletetik tőzsdéiket tőzsgyökeresek, stoc marketokat, ott csak ládd Achilla, betettem egy100zast, most 100 Milcsit ér, na prószáld ki te, amia lottyo totonak,1000 ezer az örökgöbökön a szádhoz, klokádhoz, nagyobb esélye van?
5.: Most ugy ahogy mondom, ma mondtam a felesÉgemnek hogy te a fénybe vagy, nem mondott semmit, azaz egy gicsit,ez igaz,hogy mégzse vesztem a a aaa... most a kéltfiam,meg a kis unokám, aki ma meg magyarázta nekem,hogy ő nem bácsi,hanem egy kisfiu, te meg kis popi vagy nem nagy? Na az anukaja, ő nincs a fényben! Most fita, de ez az. hogy a jógába hogy egy pinitumor egy milliomod részét se tudod a figyelmed, öszpontositani, ha igen akkor egy gyufaszálat meg tudsz robbantani,vagy gyujtani? Én a katonáknál,erősen jógáztam,mert a százados, pita, ha élve maradsz lesszerellek? -ő leszerelt, de nem szereltek le, mert tank át állásra, na századosként szereltek le, 125 napot voltam a fogdába! -fita csak kijöttem, apum, meg kaptad a behivót, (ne) gyere haza? Fita, a katona pajtim itt van, és ő ténleg IstenAtyánk ládd apuénk keze, nélküle ...ezen iratok nem jelenhettek volna meg! Sokat olyat, amit még kell meg mindig kell hogy csak szeretet, ez az ahogy a Mi Magyarok IstAtyánk szeret, amit mindig előttünk kell legyen a nap, ládd Bivar of the HUN? -jaja juHU? -juHUmanoid, bihand the Sun? Fita,ez azonnal, mikor itt most ládd...mosmár értem, amit ma reggel,ládd lehethogy ugy hangzok, hogy dühös vagyok, magamra,az ahogy mindom te buta juHU you juh HUkkt?- aha keresztény vagyok? Na fita, most a mindennapi szavakat is kimen a fejemből? Itt van,a kis müanyag tál a kezembe, s kérdi a kiskölyük mit eszel,most se tudom,menek meg kérdem a feleségem, na ő tudta, és mondta is, mondom neki nem tudom..a felesÉgemnek se jön be,na a mafin..., na zzz...kedődik, és kis kölyök tudta?
6.: Tessék tessék csak szegre ne essék,uborka? -ami van,előbb hogy azt amit ez a héttér, a láthatlan ok,na a kinunk végtelen, és beszéhetünk rólla? -de a kin okozoinról, amit ha féljétek az Isten? Fita, mkor valaki Isten tagadó, tag adó, jaja fiteljal itt a toppon lévő BÜN TETÜK is adóznak, maguknak? Ezt Kossutth... mi a fene, leritam és jó hogy csak azt törölték, most Linkölni kell kölni, tökölni? -vegyetek fel magatoktól kölcsönt, (greenback???) kész,ITT A VALLAGOTOK VÉGE, DE MI VAN,HOL A LUKOTOK? Sóval,na beteszem megint a filmet, vagy betettem, hogy van manna gyártó gépezetük, de csak nekik?- lehet? Fita, amiért nem irok le ugy, ahogy van, mert törölnek bennünket,és nem csak engem, hanem? (ládd Pázmán Pietrük trük) Most az hogy amit ezek klima,azaz ezek sárlanak, és minden az, hogy pont az ellenkecke, tehát itt az a végzet, hogy minden ami tüdővel vegatál, az kihal,az utosos szem? -nem a tudósok, addig ők harcsák lettek? -graszhaperek,azok lélegeznek?- nincsak itt csak állatok vannak, akiknek lehet büne? Jaja itt az amit juHUmajomnak, figyeljuk meg a Golgota és kerszt,nekik üdvöt csak az erez, nameg jHUsomnak sok sebében, gyógyulok meg teljesen, de ISTEN SZERET, FÉLJÉTEK CSAK NEKI TARTSÁTOK ÓDA RÉGI ÓDA A DOHOST? Most az, hogy, uigy vagy ugy, ha nem lett egy kis ÉRTELMES EMBERI BERI RÉMEMBER, fitlajal hogy félnek a magyar ok gyere kid? -vagy dik? Sóval,amit láttam,hogy minden aminek tődője, előől nagy tüdősök meg turósk, van, az az utolsó tüdős tudőson tul, kihal! Fita, ez az egész barom állománynak az hangja,és most az van... Az éjjel fent voltam a fény honainkba, ahol mindenki édes testvérem! -ládd Édes Anyám is volt nékem? -apuék figyemeztett most, van, és ezzel nem játszol,esetleg a kis pitiddel? Fita, olya mint egy arasznyi olyan, hogy most az van a bicygli, és onnan, ahol a padál val,hajtókar, ott az alatt, és kell hozzá ládd ...mechanika, amit itt nem engedik meg, hogy te közvetlen a te energiáddal, FIN GOD? -üzemeltess?
Innenn... még irok rólla,na most ez az, hogy kis sertés? -éRtem,mégis ha lenne Bögyikének bögyikéje?
...na nézzük, mert ha van itt olyan, akik mégis szóba állnának a juHUkkal? -beee...a beletek beeee... meee...
...Ancient Mysteries
S4 I E2 Ancien Prochecy
...fita, ez az ővék,és most csak rájuk, vonatozik csss...ha ha ha... DVR- STORY
... oááá...