repcsepista Creative Commons License 2024.08.02 0 0 1192

UFOzzuummm... miEeee... a magyarok végtelen szabadságunk szereteetünk,véget érhet? -aha ha nem magyar RULL gobndokodunk, de egyáltalán tán tán tán...Tnci tanci mamának,a te mamád,cicit ád a fianak, van cicid? -szüz mama?
                  1.: 8/2. A KÉP? -csak ahogy Moricka el képzeli? Most megpróbálom., hogy minden ami van csak a fényben, és csak a fénnyel,és minden csak teérted, de te érted, meg értem,van,és olyan hogy nincs,az ténleg nincs! MInden energia, és magnes elektromos erő terek, és minden kép, és képzelet, és ahoz fény kel! Mi a fény? -itt most az álmomhoz közel, az a szemem szemünk fénye,és aminek nincs fény, vagy fény benne,azt nem tudjuk el $$$... kép se pék? Most hogy be tudom e villogni, az most amit éber álom, tehát ami fény -lakó telepeinken vagyunk, és most innan,át-feljöttek azok,akik olvassák a szent iratukat kat? -fita mndent nem tudtak ki katolizálni de azokat az iratokat elégetik, ládd ezeket is! Most az körül, magam is kiváncsi vagyok,mert most ugy hogy megérkeztem, és most magammal hoztam (hozom hozam hazám?-napházam ufonk?)az, hogy mi kik a magyar ok? Itt előbb.hogy amit magyarok ismernek látnak Jézus, az merisd be a háltót Pietró, és összeszakada vala, ami monduk egy gicsit már nagyitás, és gazdagok lettek, nem kellet nekik többet rabbisolgáskodni,(fita rom romok homok, meg mnden ami kiálysáéguk, gig által vanak??? -na fita most is valami olyan, hogy az ujjam, ne piszka?) most azonnal, itt az élet x halál mérkőzés, hogy a magyarok nem ismernek halált, halál adót és hala (hálló halló haj hajja) baádást? Na most Jézus, Pietró kefa,(jópofa láss bloondi) gyere sétéljumk a vizen,amit ez azonnal, a magyar ok fény Jézusa,usa? USA egy ország és magyar országok országa,ládd russia oroszok (gazáruk, és most kinek árulják?) és monduk,mindenütt a népek tengerei, hejj, mi lett ha kiönt? -zugg ba bőgbe el nyeli a viláGOD? -mindenki hal lett és halot? -fita azok az örökös atomháboruik, és mig megtehetik...fitljak, egy satalitott ami már atomteülteüke,egyet kilónak lánc reakSion?
                  2.: Most még jobban értem a fiamat, hogy nem lehet lerini,meg foss az agyad! Fita, most csak AZ VAN, FÉNY HONAINK MEG FÉNY VÁROSAINK,és azt most hogy hogy fgom, láthatóan azaz most az az lenne, hogy itt azt... ládd fent vannak a hegyen, és az Ég meg nyillik, Pietró,maradjunk csak it,és csináljunk magunknak? -templomot,lomot, minek? Ezt akik már tudnak látni? -mit, itt most nem akarom a kiválsztottak meg kiváltságostjaikat... na fita,most csak ha én mondom, fita,most az itti árnyék lényeik,fita tegnap este a kiskölyök,(nagyon okos, és én sem hiszem el?- ül az asztalnál és ugy hogy szembe a két ablakkal-ajtó abalaka, és bene most a fénye a szobának,éls a tárgyak, és ni ni ni...mutatja nekem, és ugy, jaja de az a fénynek az árnyéka??? -fita esetleg az láthatátlk a LÁTÓIK? -és azt akaráták volna itt? sárbull, ládd Uj Jeruslom arany város???- na fita,a tükre? Na itt nincs semmi,csak fekete korom füst porhamu, fita,mi lenne ha a felkevert iszap, és monduk most egyre nő a homály? -mitól van, ha nem tiszta mérgezett lett a viz?-levegő -pára? Zitt az hogy kérdik akik ládd ki az, aki adótbeadást kamattal kamatott akar fizetni és a bünös feizet, hogy lehet egy álaltnak büne? -fita itt ember képe?- legyn az bárki,zitt kérdem őket, te fizetnél a kis férgeidnek a testedből (fita férgek, még az sem,ezek husevő vérszopo gépezetek, ládd Praditor vs Alien?) véredből,hogy ők egyenek meg téged? Na itt van amiért igy ordibálok, most ott, azaz inenn most akik olvassátok,most itt ennek az az a a aaa...nincs árnyéka se tököképe,(emlékeztek, aki az égre vagy a tó tökrébe???) és azt,most ugy hogu ahogy a sötétség nőtt bennem, nem tudom, a szavak is eltünnek, azaz most ingerült leszek, és ládd tegnap,amit apuénk,miért nem ugy irsz,és most azt sehogy, azaz ,most ezért nem hogy nem adnak pénz,fita ...Most mikor bloondi meg bdn a korongon, szószerint az egy sekillak lak, azaz pnegetik a pengót és fej vagy sirás? -azaz fej vagy irás korong? -ez benne vana az iratokba tokba, de most fita,te nem beszÉlhetsz, mert te nem vagy! -ajaj nekik? -gigazok,na, most már az iszapuk bookuNUKINUK pu pu pu... allatt $$$... vagyok!!!
                3.: Most az hogy akik hallottatok a magyar testvérek közösÉg ége,ige, azok a fényben vagytok, ugy is ha igy? -kit érdekel? Akik akár hogy hallottatok ... ezt tiszta hülye, miért engedik ezt meg itt geccizni,huzz innen? -amit én is eleinte kérdeztem magamtól, és ma sem tudom, és csak annyit, hogy mi is vagyunk,és Mi is ufo-k vagyunk! Zna itt van az hogy el kezdeg bigyózni, a bigyózzó abigyózzó, láre láre laj, ne degeneraj... mert itt nincs semmi!!! -na most mi magyarok Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY -UFO-k? -madi in Hu? Who? -és fita, itt csak semmit, mit $$$... ha minden elmulik, ami el mul666...na most jaja elmult? Most megint bele csavarodok, ládd azt, ugy se igy se sehogy$$$...*a fiainknak kenyér megéhjetés kell,és itt most teljsen ketté vált az utunk?) ami most monduk, valakik akik olvassak ezen -ezzel, most egy olyan magyar lakhell,na most itt ugyzse sehogycseh ami $$$... Na kérdezik, mi ki képe van a sekillah korongon? Fita az a KIRÁLY, és az többet, egy olyan,amit most elkezdek, ládd eleve csak egy kép: -azaz képzelet, és csak ugy,hogy csak a te fényeddel,(momusa republika midnen ember egyenlő, de most fita,akik anyakuba,azok várják a kirákyok kárályát és azt senki nemtudja meg akadályozni?) azaz az ami aza központi AGYTRÖSZTÜK CONPUTER,JÁNOS8:44! - a nem magától jött létra,hanem ahogy MOricka álma alam fossa a WCfalat, szaga szagod, szaGOLD? - el képzeli? Na most,rögtön az ész megáll, a fa szod? -xuku xuku fel áll!!! Csunyán hangzik, de most az vagy, na meg az analuk angyal LUK?-és kaszálni kasszálni kaszálnak? - amit nem te vettetél, (GMO?) és fita, itt csak azok érvényeSülnek, napoznak? -puznk,ki puzik a leg nagyobbat? -jététkuka? -frigy ládák? Na ez az,tudom hogy őrütlséggnek hanzik,de a magyarok azért jöttünk be,hogy a fényünkkel kel kell azt, ami KÉP fen, ez szószerint igaz,és itt akik Éljen a magyar szabadság, ha éhen a Király, akkor...Fita, a c2c -on, a gyerek, hogy az hogy rebublik, na az az abszülött ultimfak a MO, hogy NÁCICI? -fita nem azt irtam,amipértpppppp... na meg save sav e? Fita, csak az van, és ami lehet, jaja mndent lehet,de ha lehelet, ládd csak kopoltyutok van többet, vagy musk? - gáz?
                 Inenn... innen csak ki lehet,lehel betöltve,l Lehell lett? -jaja idővel, ha birjuk tüdővel?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1191)