UFOzzuummm... miEeee... Férgeik a gané DOM -BOOK kosok - férgrek -eledelek, porhanyitása., deha mérgező férgek?
4. : Kávézzuummm... később... hhh... fita ilyen hangokat adtam, most a torkommal be hhh... meg ki, most az orommal, és milyen hangot ad?-na most ki sss... na ha sziiii... abba nincs z, ég miégis van sss... meg szszsz... de nincs z? -na mi van, mi zizeg? Nemcsörög a haraszt,ha nem tapossa a paraszt?- na a paraszt, szerintem, pa rasz? -nicsak a pa, az apa és vót anyád s apád? Fita, nem akarom hogy ezt nem lehet látni, mert csak az van, vót anyád -apád pádre? Zitt kérdem, van olyan hogy apák apája a kupák? -és örökké, örvendenek, a győztes serlegek, na meg a köcsögök? Óh mily sors oh milye milyen mély-e-? -sors leEnd? Fita, a gyerek, hogy az hogy feketeanyag, blacmater, az üres, semmi csak gravitócia, és itt az van! Fita, hogy miért történt reggel, hogy ami történt, amit én, hogy itt valami kiányzik, és az a pénz,a fiaiam, mig összejártak, na moost a fő szószólők itt is, a jó madu gyrerekéik, és jönnek haza, kédik tőllem, apám, na ők ma is apádnak szólitank,na most a kiskölyök is az apját, meg megtanult tőle káronkodni, én a huszár nagyapámtól, és szeritem, ő jobb volt midenkinél, mert regge 4-től este 10 egyfolytába, és az egész falu hallotta, na én a csizmáját sem pucolhatom,na az utolső csizma huzásig, huszár száru czizmája vala! Igazán szerettek, mert ezért? Zitt van valami, de az van, ha te nem olvashatod a tiltott könveket, sőt szi vagy zibiria? -az egész pereputty! Aki látni akar, a kép? -jaja azt ha van, csak azzal és akoor ami rögtön azonnal,és megnyilatkoznak a szemek, jaja de ha szemetek?
5.: Na most, itt az, hogy ami bennem vala,ma is, tudni akarom tudni és dugni akarok? Ami van, akik magyrok, most talán azt, amit itt én is tudom, hogy azt ami van, mi van? -azt nem lehet hinni, és ami nincs? -Fita ez az, hogy itt nincs semmi! Most hőbörognek, hogy a demokraták, fityeljal, most az nem demográfia meg gatya,mégis nem akarják, jaja fita, itt te meg én magunkkal, ez benne a BbLila iratok, mi a fene, a testem ellenem, nem beszélve a tesztikulóm? Most az,hogy itt minden eleve méregkigyók mérge, és egyre drágább? - az árak az egekbe? -egyszerühen, apuénk, akik megszüntek gondolkodni magyar RULL, azok örökre elvesztek, jó jó jojooo...most te mondod nincs halál, aha neked! (fita, nemtudunk, képtelenek vagyunkparanccsal csalni,mert az nem élő lény!!!-Nincsak azon fetrengenek,hogy az előbbi bibi? -bubuk blue book?-vak vezeti a világtalant, csináltak több munkát? -vissza lobboéákhoz, jaja achilla a vezér farkas, hogy ott akkot egy munkeheley létre hozása, akkor 100 ezer dolcsiba kerrült, akkor mi a fenének kell dolgozni, ki akar dolgozni, éh bér? -nem hanem mennyi az egy főre sdóság, és most a nemzeti...an most itt babaxott a conputerem! Valami olyant akarta,de mégse,hanem vannak a nagy férgeg, és a kis férgek, és a nagy férgek azért vnnak, hogy megegyék a kis férget,a kis férgek, hogy megegyék a nagy férgek, és most itt a örök hacca hucca, hogy csak akik tökéltest, szeplőtlenek,büntelenek,szüzek, na most hogy jönnek ideba a filukák, most apuénk, megint a segged nem viccket?
6.: Szeretsz e hőn,Simonya lónya (Slomonya) fia?-fita, itt mindenki lónyai? -ezt most azzal, az egyiknek aranynyaklánca a másiknak ólom álom a sarat? Na vicca,hogy a fiaim, tudod ha magyarok közzé mensz, akkot te nem tudod mi a baj apám? -nincs pénz! Amit akarnék, itt nincs semmi, még a szaga $$$...Na most, j0ttek ki otthonroll... ezt leirtam, és most az van, hogy azok irtó spórolósak, és ha most szerintetek mi lenne, ha csak a magyarok, bedobNUK a töröközőt, azonnal felláltak az asztaltól, és elossantak! Na most a hátrelévő...na amit kéne, hogy van valami?-mi? Sóval, hogy lesz még szőlló lágy kenyor, ezzel a conputerrel? Fita, miért minden olyan erőlkodés,(Erotica) hogy lefizetjük a tartozást,és akkó makkó mi van? Fita mert most itt amit apuénk, most rögtön tökön szurom magam!...na na na...Hogy ez a világ GOD, fita nincs, nem is tudod, ezt ugy, hogy ha magyar geci egy löket van benned, letagadod! -lehet hogy a farkad, nem (a farkasok? -farka) nem hanem kiverik a szemed?-ha eleve, az ág kiverte,mert itt a természet ruház fel, és vagy ennivaló vagy, vagy megesznek a megecek, nicsak uh de kanos husom van? -kanos a járás? Na ami van,ládd most ufonak kell lenned, ami most azok, hogy ufók vannak, azt nem tudod, én se most se hinni, ha nem az vagyok, ezt megint most, hogy te vagy, azt csak te tudhatod? -hat csakra, de most, azt amit mára,hogy ---fita most apuénk becsengettek, na monduk, ládd én 28 (de itt rögzitve van, azaz kimondottan csak hus árad? -s itt 29 van, hogy nincs husa de usa? -na magyarország, és most olyan hogy ország, ami vissza ő szerintük 42 milló év? -hogy a királok uralkodnak. Na most, hogy mégis össze vagyunk látcolva,de az nem az hogy láncot hordtunk eddig, azaz itt bejön, hogy magyar RULL gondolkódom? Na fita, akit várnak, azaz a messiah ahhh... sya, fita, ha pacalod,az eném véraláfutososabb... most az van, hogy csak FÉNY -UFO? - az azonnal,amit megpróbálgatok, hogy te a fényedben vagy, csak ki kell nyitnod a szemed,nem a kloákád tátog klotyog piszkáltatod, hol a piszka bot? Hogy ha lábam, meg botolna... jójó de MOé bota?
Innennn...ha vannak ufok, okvetlen szóba kell állni velük?- de egy az egybe,vagy várjuk az Urat, folyton várjuk, nem tudjuk mikor jó el? -mikor, mikor Tina dalol?-tudod mikor?
... én nem ufot láttam,ládd Jéshus Krishust a Golgotán, te akarnád látni a fiad, és most csócsa, és most örömöd leleled a husában -vériben, és egyétek igyátok, fita ezek gépek?- te vagy a pepe, -nem nélküled? We serve,van sérve?
...oááá...