repcsepista Creative Commons License 2024.08.01 0 0 1189

UFOzzuummm... miEeee... Férgeik a gané DOM -BOOK kosok - férgrek -eledelek, porhanyitása., deha mérgező férgek?
                  1.: 8/1. A KÉP? Mi ki MO?-okozza a testi-szelemi betegéget, amik eleve ha beleeset az az anyagba (husukba a dÃśg) mert nincs benne élet fénye? A pusztitó utálat az az anyag, melybe bele esett a féreg! Fita, itt az hogy lehullák az égbull? -ki hulla, le hüle? Figyeljuk meg,mikor a élet fénye, vagy a férge elhagyja az anyagod, anya GOD? -akor az anyag kihul, és alkotó részere porlik, kÃśzbe? Na az amiből az őők anyaguk, azaz mi tudjuk, miben külÃśmbüzlik a mi gondolkodásunk a a aaa... Mióta lehuzták a Mi is ufo-k -vagyunk! -na azóta ugy, hogy kerülem azt a szót hogy zsidók, mert őka a univerzal férgek, ezt az ő irasikban (talmud) meg lehet találni, azaz mi tudjkuk hogy mi univerzál férgek vagyunk! Na most ez egy ideiglenes féreg dombok amit a bookukkal, fita, most beszélünk arról, hogy a magyaroknak is volt, irásjeleink? Fita, a BbLillá ba mi látunk, és tudjuk mik? -kik? Miki MO? -vagyunk, a zudó, az a tÃśrvény adó adó -halál nélpe, na most vacsinga, mrt MAGYAR ORSZÁGOK MOM MEG MOMUSA NINCS BENNE AZ IR ... meg kell sáva...
          ...Achtung achtung lugeneraj... felteszem, mert amit akarok, világosságot, ás a hangod, meg a hamgom a hangod,.és ha magyarok ok vagy, nekünk nincs az hogy halál ádó -hálla adók, mert nem tudjuk gondolni se, mert nincs benne a gondol lát világunkba? Na msot amiekt én meg tudok látni, az te is ti is,de a most akik láthatatlanok,(csak játékuk?- ha meg látsz meg fogsz a tiede leszek egy önmagát is megemésztő féreg zsák?) de csak a paplaNUK alatt,meg pap irásuk, ássuk el a holtAIkat, voltak? Na prószáljátok, esetleg ti értettek ezekhez a mütyükékhez ami mindent jóra pita, lóra, ufo fff... fita,kérdekel, van bennem gyülölet-ük? - nem hanem annak lenne ellen kecske meee... amit én mondok, teljesen át tudják venni a husomat, ami féreg zsák, hátizsák, kilóg a law lába?
...na a felesÉgem nemtudja meg csinálni, reggebben meg tudta,most megprószállok, egy más trükköt ha siererál...fita itt valami irtó dög büzzz...fff...
Isten báránya még jövök, de ha else dó re mi fá fff...
...oááá...
---fita most az,hogy amit feltettem, onan valhallogy de nem (miért?)  emlékszem rá... káposzta a fejem...

Előzmény: repcsepista (1188)