UFOzzuummm... miEeee... siTIM piTIM mit akarsz? -vegyetek ingyen és egyetek fényt, és legyetek a szemem fénye fény fény fény...féleszerünyi?
4.: Kávézzuummm... később... nincsak nemtudok nem hibás, bünös lenni, holott az állatoknak nincs büne? Fita kik mik mi ki MOék.parancscsalcsalnak,az átkosba árokba, három kavcics... az emberek?-ami itt soha, szem? .mü? -buuu... nem láthatta, nem tudja, mert legyen szemed? -világa? Amit most hogy az agyam, bugya, azaz hogy ide csak ugy, hogy most kiléptünk a fényből,és breléptünk Izsnyétére? -szószerint le léptünk a fal védéről, a magyarok bejövetele, elől a fehér kovas, ki lehet az? Tegnap, nagyon jó érzés volt, hogy a magyarok azok a fénybe vagyünk, és most akik bejöttünk. be öltöztünk feketébe, halál?-madár? -fta na az a halál adó, és a madara? -vagy csak egy bestiadögödön lovagolva meg jelenik a kasszás, ami egyuttal a kasszás is,be le kaszál? Itt ne feledjuk, most ténleg a testem a dudám a lámpám a kuplungom, most végleg, ledodobom ezt a féreggel teli sár zubboNUK? -és hangokat hallok, piti, ne hagyd itt a fiaidat ho ho hooo...felnézek az égre, és cikáznak az égen a magyar testvéreink? -mint fénymadarak? Na most talákozok velük, te is katona vagy stbbb...na egy fekete olyan gomolyag... ami eloszlott, na jó, felderitók meg előőrsek,na meg s második találkánk, bent egy fekete korom (nap?) gömb,és fekete korom gomalyagok támadnak rénk,és vége? Ez most az, hogy itt is, ha nekünk támadnak, és van fényünk ugy hogy tudjuk, na most ládd ez a BbLila ami segg (szeg?) lett kő, ha neki mensz, csak eltüntél, mint aki sose volt le$$$... Most az, hogy ez a valami,ami itt mese nincs, ez A HAZUG $$$ ZSÁKA ZSÓKA $$$...ÁG ÁGA,KIVERTE A SZEMÜKET, HA LENNE? Most hosszu és nembosszunk lenne, ha ezt amiket itt az előbbi irataimba villogásom érintettem, tehát itt arról van nagybaxó, hogy mikor beöltöztünk feketébe man in black,akkor az itt ufosainnknak, az hogy, megjöttek a magyarok, el se mentek?
5.: Ti akik monduk, ha nembánt senkit is az, ami a BbLila iratokban, ha nincs ellenünk,velünk? -$$$... Fita, itt minden kis magyar gyerekid, mag ad mag ára kell találnia tálalnia,na hol a csészalj, ugy hogy meg figyeled mag ad, azaz itt van, na nem ezt akartam de nem hagyhatom ki. Aki figyelni tud, és látni, és magába is tud figyelni látn, amit csak nagyon röviden. tegnapra, hogy mi,magyarok kis gyerekek, mi a fényben vagyunk,igen igen a fiaim is, a családom, és akik csak egyszerü magyar magyar ok tesvéreink,azok is,a fényben vgyunk a mi fényünben,és Mi is ufo-k vagyunk!Most az.hogy te is katona vagy, az az hogy mi itt a fényünkkel a fényünkben vagyunk, amit mindig akarok,hogy mikor talkozok az Égieinkkel, akkor az ami az a gömb fény -madár, na próbáltam leirni, hogy most az egy olyan csoda valami, pl. -Ezzel most meg lett mentve a világ,azonnal megyek be a Fehér Házba, s azonnal ott voltunk, és óriás raktár jelenségek,iratok nagy nagy óriás raktárházak,tele amit én akartem, hogy itt vannak.akit régen srégen vártak, a magyar ok, azaz Óh Égi fény, tünj fel már az ég övén, és most...na nagyon leégtem, mert ha ezt megtudnák? -NUK? (hogy miért azonnal, azkörbe veszik a fekete sáskáik? -ldd a magyarok orszaga? Fiteljatok, miért az eget -födet robbaszató doomdsday gépezetek, a rengetek satelitok,a föld allatti bázisaik, ami egy pinalát,hülyéskedtek hogy Theia?-te hülye? Fita,oda huzták le, a Mi is ufo-k vagyunk!-na most ténleg sLeuth tesónk, megint meg mentett bennünket? Fita, ez az, hogy én most mára,meg láttam,mert itt van,kérdezték Laciék, mit akarsz, ls itt is, hogy te nem tudod,hogy te nem itt vagy, hanem a fény honainkba, és azért jöttünk, itt a mostani állapotrohos állás pontom, akinek fénye van szikra ember szikrázik, azokat most vissza...
6.: Látod nátod, most csak az, amit most frontosnak tartok, ládd ez igy,ahogy az éjjel meg láttam, itt valhalogy befeketedik, ládd az idöcsém, minek hivtál,mit akarasz, sok pnézed van, meg az ő idejét is miért rabolom, na most a torkomon...fita az eszem is elmegy, mert ténleg, magamnak is, mert akartam hallani a hanGOD s te hrrr ördög, egye jéhus husát, igyad a vérét,vagy ne hivjál, ez veletek is igy, fen áll? Fita, most akik mégis,ládd had beszéljen, ha nem bánt senkit, fita ti is a fényben vagytok, amit egy gicsit most enyvezett kocsonya csülök, ha le csücsülök...jaja hogy ne hagyjam itt,a fiaimat? Na én midenkitól elvárom, hogy ládd itt, csak egy barát 100? Most bele kell,ládd ki kell választanom, hogy mit villogok, meg ugrálsz, apád cukrász? -nem hanem női férfi szabó volt, na női (jaja tudottkosztimöket is, sőt fördőruhát, amit mindiig fel pbábáltatott...először is, én csak udvariaskodni akarok? Fita, hogy pontosabban, na ide, ládd ezek szerint, már itt vannak az ufósaink feketébe meg pepitába, csak mi most esetleg, s ha vissza emlékeztek, én rögtön a NAGY CONPUTERÜKnak (stocholmik) estem pestem, seggre, mert kilöktek hogy repültem, az azokat akkor is hogy a MIEINK? Na ók nem tudtak volna, na azok, ládd az idöcsémet körbe vették azok ami a sodronyok, ládd a szitakötők, de kérdeztem az Égienket, piti, az a te dolGOD! -jaja a hangom a han god? -hallod, na most csak elkeztem menni az idöcsémhez, és csak dematariza? -na az téneg robotok -gépek valának! (fita előtte lhuzzák a MIUFÁNK? Fita, másodjára, az egész itt atomukat nukinukistul csak... na hogy az anyag, az más! Azaz itt Lázár léz ár Bobunk, hogy ténleg van exootitkos anyaguk? -vissza görgül? Fita, nézz körbekörbe dsárga ára bögre görbe...nincsak ezeket amiket kézzel, nicsak minden ami mü anya god, müpuca -müpina sára ára? Ezt az őröltSULYUKA? -fita ezt a mi gyerekéinkkel,CIPELTETIK,HÁTIZSÁK, NA MEG A PUPPOSAIK,(AZOK ELEVERBOTOK, azaz nincsak itt meg kell mutatnom,látnod, hogy ez sár tudomáNUK, tre$$nyica a nykatok nyisázlva, és menetett vágtak rajta, és most fita...na megint tulóra,America going bank rupt: Elon Musk? -az, nem men, hanem fiu ez vagy lány, láNUK? -milyen nagy az analotok? -tul nagy? -rapitya?
Innennn... nincsak a fény az fényt fényel fénnyel,mig a nagy fekete sárga analuk,mndent el nyel? -szopótyon korty... blac luk? -luk luk luk... haj hajja hajja...
érdemes meg nézni,ha ujabb és ujabb látás sokkal jönnek elő,ami én is láttam ezeket, legalább 50ezer, de itt te meg én vagy az örök világmindenség közepin ázunk, és érted,mert éretted van mniden, éa te is pinálod? -vagy csak a szád tétogna ti ti ti...tá tá tá... sült galamb,vágj szájba? -vagy limba halimba...
...Ancient Aliens: Declassified
Extraterrestrial Technology
-ffita itt vannak, és most ebbe nemtud senki bele szólni, szarni? Atyám! -a gatyám...
DVR HISTHD
...oááá...