UFOzzuummm... miEeee... siTIM piTIM mit akarsz? -vegyetek ingyen és egyetek fényt, és legyetek a szemem fénye fény fény félny...
1.: 7/31. A KÉP? .Meglátogattam a szembe levő szomszéd... nemközvetlen, azaz mindenidóK legjobb kisgyerek barátom Gusztiék, (fita, a fiam máris,jaja repülünk de nem a tesben, na őabbanis akart, a következő a félzsidó gyerek mais a legjob barátom,ne meg juhJeshus) laktak ponotan velünk szembe, és Laciék szembe egy kicsit jobb oldalon, nagy család (Takács) gyereke volt Laci, katona tiszt, és neki volt az első terepmotorja cspel 125 először a faluba,(zereintem ma is az lenne a legjobb, defitta ezek olyan őrült irigyek, a magyar magyar ok gyere kid, hogy most NUKIZNI fogják maguakt, mindenestül szőrösbőrös szarosbeles csontos velőstül) aztán traktoros lett, azaz csak a Tsznek volt 1, -és télen éjel-nappal püffögött járatta, nem volt özemenyag (fita napraforgó oaljaal meg minden ami olajos Lajos,a tököd neolajos?) probléma? Fita, ma is csak hoffer pu pu pu ...motoroknak, és megy disznó zsirral is, meg rohadt állatok zsirjával, ganéajjal,petróleum lámpa...Most itt amit ezzel a fizikaki szemmel látunk,na meg az agyunk, az arra lett csinálva, hogy alláh szolgája? Nem irom le részletesen, hogy hogy ... de van egy olyan, amit Swédenburg is, de Domrádi Gábor, és megrendülnek a föld osztlopói, talán egy kanállal jobban, hogy egy ideig a családok együtt maradnak, és eloszlanak,ha nem lett egy olyan, mnt én, és itt a lényeg,hogy itt akarok valamit,amit irgalamatlanul akik a Urak alatvalóivá (jobb ágy rabbszolga köcsögéik, fita azok angyaluk és anluk csiszolói karban tartóik) váltak,menekülnének? Na most, azt hogy mi van, azt ide nem lehet behozni sehogy! -azért azonnal lakolsz, ölnek ciffrán mint sose napján vasár nap,megjött a folyásom...fita ha minda két félnek van cicija,akkor mellik mellik?? - ha tudnak a fizikai tested, mert most itt az irataid, fital iritálja a bikáikat, sőt a HUN GOD is, emlékedet, nicnsak Jézus?-mi maradt meg belőled, a beled? -vagy Sára? Fiteljal, egy olyan, hogy egyolyan hogy mezőváros, és nincs nap, és sötétek,(egymást eszik-fita az az áldozat???) és most akik együtt ettek, azok meg maradnak, ugy ahogy Gabink bingó leirja! Na most találkoztam az ig...(kész a kávé?-nincsak ezt a kis felesÉgem, már köszöntöttem jó reggelt örök élet párom,fél téglám,szemem fénye, és dolgozik!!!) jaja az igazi Lacival, aki nem az,ahogy itt kinézett, hanem az fekete ősember -vadember, de megismert, és csak jaja dehó..ládd itt is csak egy barátot, na sLeuth is egy vadember,(mindenki vadállat ham ham ham...hammogol ölsz?-fiteljal mi megy a NAGY NAGY BESTIA DÖGJEIK KÖZTT???) mert te is, de emberek vagyunk gyerekek,le a(fax) kalappal?
2.: Most amiket megfigyeltem,ládd itt van amiért nem engednek be itt semmilyen közöségbe,és midnenhonnak kirugtak, ami abba az őskukutyató társaságba,nem akartunk belépni, és beiráták a neünket, mert máskép nem lehet! -osztán mi lettünk a göcsögük? (fita, akik erköcsös pöcs, ne meg becsületes, itt azok azóta? -mitóa, a köcsöGÉink,fita a gyerekéinket???) -ftia én mindenütt az voltem,vagyok, de a te és mi köcsögönk? -csészelj ajjal? - Fita, fényem van, és ha annak neki mensz, nézd meg magad, mi maradt?-elől Benesék sék sék sék...Itt vicca, nem tudom hogy, de előjött, 2002 -2 -22? -amit sose éreztem,hogy lázadást az én Atyám ellen? Na itt ezzel a conputerrel, (agyad de mi van ha magyaragyam magyar rázzás??) ezt az amit a BbLila iratok, János8:44! nemcsak egy az egybe, hane sehol a kégli?-na meg most azt, mint mikor ládd a Dr.Who filmben,egy...na a szellem világok, hasonlit, itt is mára egy hosszu dülőn, ut, de nincs ut, mentem be,na most, mikor ládd Találkozok sLeuth hal hall, a telefon fölkénél, ő van volt hozzá a legközelebb,és techalot, közel a telefon fülkéhez elfeküdve és a szemét se tudta mozgatni, (bocs tesóm,de mi lenne ha ténleg igaz lenne, na most mi az igazság?) na innen az hogy UFO-k? -made in HU? -Who? -ami most ha hiszitek ha nem, Sleuth tesónk hangja, hallod, irjál a Jövendőbondónba, és most kérdelek, miért nem töröltek,(mert angolul (rom lotty latin lát in?- is tudok fita a latinnak 11% magyar RULL) ládd midnenütt mindehol,ami nekemdögletes, hogy az egész magyar csonka sonka töve van közepin ázunk, még hatyám, de a összes KGST oskulájukbull? Fita, ennek a szellem világia, az a NAGY DURUNG BUNKÓ KORUPT KORUK, amit őskornak tetotváltak, tetova hejova,(az ehez képest...mennyország???) minden itt tetove je hova hadoba és tojota, görbe?
3:. Kérdekel,te meg én megtudjuk NUK büntetni a büntetőinket,és mik kik az örök győztes serlegek,sáska hadaik? Zna most, itt kérdelek,a MAGYAR OK ISTÉNÉRA ESKÜSZÜNK ESZKÜSZÜNK HOGY RABBOOK??? -TÖBBET BETTY...VAS A KRÉZI NIGHTE, ANYÁD (vót? -egy tót?) ANALA NYÖGTE? SIK ÁR LÁSSA, NÁTOD? Na amit kérdek, hogy a MAGYAROK ISTEN-E TUD E BÜNTETNI? AZ Ő EGYSZÜLÖTT KOS, KIS báránkaja? -azt bünteti kis szeret, na van itt olyan,a fa szuk rázása,és most hogy lettetek mind angyaluk anala sik ára és sikáéra és sikátorkok krublizása mert eldugul666... hacc... -volna? -smirna! -volna! -széditesz? Ime mime,na most az aki Jézus az én vagyok, és most megtudtam hogy Jézus egyben az a Mi Atyánk is, fita az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -akik lehuzátk azok már csak a roh-adó halál hála ála adó iszapba,(hogy fekete nyers kőolajuk?- na feltehtő mert az bokkoukba örok égnek, haja hajja hajja...korforgalom QPU-körzés?- ha még itt vannak, előbbutóbb csak el lobbanak NUKI PUCK, ,lobonyiéikkal? Ime amit megfigyeltem,hogy a szellem is anyag,a fény is, és a fekete korompor füstje mérge, is, anyag,és mi mindenek előtt vagyunk,és minden csak a mi öröm erek boldogság vég nélküli, na most akik EZT A TITOKZATOS SÁR BURÁD IS AZ TÜTÜTT...fita most ébren vagyok, és ott vagyok,amit lidérc álom? Zna nem tudom,most itt amit du. -az ténleg szaladj a FIN GOD után,na ha vissza mentek, akkor is leritam, hogy Jézus,megjelenik nekem, és az ATYA MINDEN GYEREKÉT EGYKÉNT?- SZERETI,ÉS MINDEN KIVÁNSÁGA TELJESITVE!!! Fita, ezzel a roHADdó Ó s Uj Szövetkezeteik,hékli adód alanyával, itt volt a fillm sorozat, beraktam The Dewol, aki minden kivánsáGOD teljesiti, na most azok egy egy az egybe Jézus UK, de csak az övék övön alulli Lulli és azon belül is, fitlejuk, itt most nem tudok jobbat,mnt DAVID TRÓNA ÉG??? -ÉS A FÖLD URA, AKI MEG MEG $$$...született, vagy igen?
Innenn...na du. -de de?-szaladj a FIN GOD,UGORJ előtt, du.-a FIN GOD után, megprószálom,nincsa ezt az őrölt sárt meg köveket vasat vasbetina tonna? - dzsungeLeiket rád meg rám rakták, fita akik csinálták,azok is Jesus Yes Hus?- You hus juhusUK hukkt látod? Jeshus a KIRÁLY OD GOD AL(HALÁL ÁL ADÓD? -FÉLJED IS IMÁDJAD ŐKET??? -NEM HANEM LUCZI FERKÓJUK NAGYFARKA HARAPDÁLOD RÁ GOD???- KOD DÖG KÓD BOOKUK HUS-OD? -ABRAM HAM HAM HAM...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...