repcsepista Creative Commons License 2024.07.30 0 0 1185

UFOzzuummm... miEeee... Magyarok magyar ok? -egyszer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok? Mennyből az nagyal nagy bottal meg analuka, lejött hozzátok látjátok lássátok Nátod? Hol amagyar -magyarok ősein éltek?-nem hanem ma is élnek, látjátok, Nátod?
                   1.: 7/30. A KÉP? Ha lenne az hogy halál, akkor látnád is, meg a hangod is HUN GOD, hun vanm látnád ill. -hallanád? Ime a hellzet, mi magyrok örök-fény madarak vagyunk,és mi itt is a mi fényünkben vagyunk, ami most... fita,én fényufo vagyok, és most akikel beöltöztünk feketébe, na az a halál adó? -jaja meg hall áll, jaja a hal áll, és ezek nem hogy embrek, hanem nem nem MI? - e élőlények, akkor élnének, meg csak éltetnÉnek, és csak él tető van, meg al tató és pusztullo -pusztitó utalatok,vég termékeik pucolják el magukat NUKINUK KINUK??? -akik roncs roncs csaló paranccsal csaló dögök, GOD UK? -DÖG!!! -DÖGÖLŐ, és vas abroncsok és roncsolók csalók, és mikor ölhek, (a te hangod???) GOD DÖGJEIKNEK ÖRÖMÖT EREZNEK? Most minden az elemi szellemi szinezet azaz GONDOLKODÁS ÉS GONDOSKODÁS, és ha te a magyarok, fita,az egész földöng ma is az, mer ezeeknek, qpu -pu1 -pu2(Missió Kuku) van eleve kihellölt hellük, azok a fekete lukak azaz black meter (fo$$$...)vederek, tahát most az hogy mi van?
                  2.: Fita, ez a küzdelem ugy néz kik, högy örök, azaz akik nem magyar RULL élnek gondokodnak, azok huláik,lettek, fitaljal kiréályi popság szeny csak nemzett?-seggeik?) és azok kezébe adták testvéreiket, akik csak Aida gépek lettek, fita nizzetek körbe, mert ezek több betty csak HAD EL HADD HAGYOD? - HADIPAR/PAT -WAR???- azaz minden örökké az eredeti gén vér vonal szülőktól függ!!! Neked nektek nyakatokon menet meg nyiszélva, van olyan Szent Isván rexx of Gunyguru óta? -fita a barár szüleietek, kiirtani őket, az emlékünket, és te RÁ GOD A FA SZUK? ELSŐ NÁJSZ ÉJSZKA MAMA ANAL TERMÉKE VAGY? Fita, most apuénk nem csengőznek,de amiket eddig leirtam,hogy a fenekem luka, egy zabszem, mert benne van ez az okádék puszitó utálat utonálalt bestia DÖGÖL DÖGJEIK SZEME???- mindenbe a rom romlás romlasztás mo mo mo -mora paranccsal csaló kinzó pedofeka mahovista kéj szadicák petéje,nincsak ezek petéje betgségg undoksága (zizi) mindenbe, s itt az anyagba is bele ette megát,ládd ahol Benesék (Budenzék) vannak, ott igen? Fita, nincsa bennük csak gyül ölet,nincs más bennük, ládd a szent szntesitett irataikat,amire most külün felhivom a figyelmetek, mert azon keresztül (az az a fekete amit ahol azon belül, ezek mindenkire léádd egymásra is lünek?) jöttem be,és fita, aki szól hozzá, azt is törÖlöm? -öröm van a mennybe egy büdös fölött, ha meg térve...fita ez mikor az Uj Hitet VallásUK át Átkozottak ős apáink, fita, és egy az egyben a az örök magyar ok testvérek közösÉg ..nicsak ha nem bánt senkit, akkor had bezéljen, meg miért olyan ismerős erős mit az oláh ecet, van eszed, s mit eszel, I SZÓL?
                   3.: Menj be a Mennyedve, az a fénybe, ami itt amit akartam hogy itt közvetlen... ládd az a rengetek őrülsegged, ami ezek most fita, ezek még fin god fingotok ja glott kilótt gatya Atyám, a gatyám?- se,hanem valami olyan rahasztó képződémény mennek jöttek, , ami magával viszi, mindent amit rom robolnak és rontottak? AZAZ AZ A HALÁL ADÓ, LÁDD MARK TWAINT, ZSIDÓ VOLT, DE IGAZAT MONDOTT, HOGY ITT KÉT BIZTOSITÓ VAN, ADÓ= HALÁL, ÉS HALÁL= ADÓ? GOD? -GIVER OF DEATH? Roni le akarta fizetni, és gold alapra vissza, JFK greenblack, fita az hogy náci, az csak america MOM, vegyetek fel magatoktól, kölcsönt, ez a Kossuth ut? -azonnal megölik őket a fekete klotyó ürülékeik? -na most végük Nátod a NUKUNUK KINUKAT??? Ima a jhellzet,az hogy nyisd ki a szemed, én ezt meg mindent, ha a BiLila iratok, meg minden Hit? -irataik,fita, ezek rohadó rohasztó halálOK BOOK -ROHADÁKÓK? (NEM ÉLŐ LÉNYEK!!!) Fita mi az ami mindennél rohasztóbb ha nem az ő ők szent szellent fin god irataik??? - te se e vilgá legnagóbb nagyjai legyen vallásos vagy világit? -rohaádokok, és annyit se tudnak mnt a ma született malac, ronya rinya...nics bennük fény -élet? - prószáljuk ki, hogy most mától senki nem fizet semmilyen beadást -adót ami fita a pénz, az egy vaskorong,ki képe van a seggkullon (fita annak az ajja al GOD? ÁL GOD, amin most bloondi meg bdn a budin, na bloondi is ufós, és most ha velem nem tud találkozni, ládd a feleségem használta, de az AI pac pac pac..meg mnden rohadó rohaszto proganék rosszidulatu férgeiknek, kellene fetrengeni hanem pucc...vissza az eredeti kihelöl hell hell hell....fita mért nem találják ezek a hellüket?) lehet aranyból, ólomból, és az egy vaskeret,korong és minden meg van vaslava vasölva (fita a vasbeton dzsunngeleiket ami többet most forgó szél???) s egy szomoru vas ár nap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tiijásom... na a hus, ez egy vas -tok on, vérben az élet, azaz a hemoglobinjában,és most MI ÖRÖK FÉNY )EGYÉN EDÉNY CSÉSZE ALJAK?) MADARAK VAGYUNK, MAGYAR OK!!! Fita, vak vezeti a világtalant leEnd? - na most próbáld meg kinyitni a szemedet, mikor csak egy sár zsákuk vagy, a hátizsákod, ládd nyakamon érzem seggem mily nehéz, de még milyen? Zna most, hogy a lovam, lehuzták szér marcingolták, fita ennek a vége,hjogy a coNUKbaxÓ és U testementesek, fita ezeknek fekete láthatalan testük (de itt akik benne a gépzeteükbe kuromnyaikba, azok ténleg angyal LUK, na meg analuk, kiknek van nagyob bota bóta te buta? - van még? -baxósok (FITELJED DAVID A KINGEK KINGE BOLHA AZ INKÉBE?) teljesen, megmérgeznek pondrók? -, fita, ezeket ha gondolod, már véged! Tehát Távozzál a bün tetüiktől vérszopo rontó, nincsak most egy braun racckajuh cafatokat akarnak, ez az, hogy ezek a husod, meg véred nélkül sose volek meg esznek? Fita, viz, de tiszta kristály viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza, na meg vér, akinek szive tiszta-vére, azok Istent, azok a mi magyarok halhatatlan (hallottok??? -vagy bujjál az ágyuk alla?) apukéink -anyukáink, látjták, nem majd hanem csak az van! Fita, most az hogy Mi is ufo-k vagyunk, azzal most a sötétseggük vége. fin god, ál god, a halál od? - ja azt se, mert az is övék? Mindenem az ür DOG DOG -ÖD ürdöGODnak adóm, Itt van szivem?- fita ennél gyilkosabb azaz itt az irataik, gyanyé dom book,ami az ami az fertelem ládd a föld rohasztó ...nincsak az olyan,mnt a nyeresolaj -kőolaj, és most ezt is leritam, de monduk, most elég egy fecske, és ott egy fészek? -apád részeg?
                   Innenn...hogy álljunk a ruszkikhoz, nem hanem mi ládd Sanyink? Tallpra magyar, fita ha csak ketten...nem ugy kezdődöt, de nenkünk olyan $$$...KEZDET S VÉGE, ÉGE? -fita ha kéne pénz azaz minekünk is vam vasunk?-hasunk, pu? -fa szunk? -jaja hátra kötve? -vagy luk lett a hellén, Helén, te nagy analuka vagy?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1184)