Trooperoby. Creative Commons License 2024.07.28 -1 0 12550

Igen, valóban elmaradtak a beszámolók, pedig állati jó koncert volt. Szerintem Ők is látták, hogy nem csak arra jártunk, hanem a nagy többség képben volt a dalokkal és a műsor felépítésével, mikor mit kell tenni...:) Szerintem Bruce kárpótolta magát a hosszú szólópálya szünetért, a turné második felében már giga fesztiválokon léptek fel, jó volt látni. (sajnos persze csak Youtube-on:)))

A magyar koncerten is - bár csak másnap tudtam meg, hogy majdnem elmaradt, ennek ellenére, ha nem is 80-as évek Maiden intenzívítású, de teljesen korrekt -jó hangulatú energikus Bruce volt a színpadon. A banda is vidám volt (még jó....), nekem a "basszer csaj" is betalált minden szempontból:), inkább a billentyűs fazon nem "jött be". Bár tudtuk, Maiden dal kizárt, de éppen ezért apró hiányérzet: nálunk nem volt Road to Hell, ami Adrian miatt is és amúgy is az egyik legMaidenesebb dal, ezért ez "illett volna".

De nagyon egységes minőségű műsor volt, élőben az új dalok is jobban ütöttek, sőt sajnáltam a Many doors elmaradását.

Az Accident+Chemical dalok (és persze a Tears) pedig, mint az olajok olívája: minden cseppjük arany:)

Kicsit tartottam attól, hogy nagy lesz a helyszín, nos, nem lett.... sőt, későn érkező haverok, köszönhetően a magyaros sörcsapolási tempónak.... már be sem fértek és mivel kisebb eső volt, hát úgy nehezebb ügy lehetett. 

Előzmény: BahnScorper (12548)