Hamster
2000.06.03
|
|
0 0
36
|
Hát... a kosaras részről nem tudok nyilatkozni, saját állítása szerint pl. Malacka is ott volt, csak erre kevesen emlékeznek, én azt hittem ő is később kezdte az ircet, de nem :) Raas biztos ott volt, Yoro is, és még sokan mások... De az Eravis-os buli... Hatalmas tömeg volt akkori szemmel nézve, akkor még erőteljes győri csoportosulások voltak a szegedi mellett. Eleinte csak beszélgetés volt, Nyuff a büfét őrizte, Copas összeveszett a barátnőjével, aztán megjött Dirk, aki kicsivel később hazakerekezett, és hozott lemezjátszót, Parkerrel együtt zajt generáltak, Hungáriára tombolás, mindenki Hajnit akarta lekérni, aztán a végén valami másfél órát beszélgettem m7-el , akiről azt hittem, hogy valaki más :) A szervezést Raasék (ő, Ks, Cica, Parker) csinálták, volt kitűző (meg is van valahol), a pólóba ugye én és Rák is besegített (talán Copas, Emcsi és Batchman is ott keringett a közelben), az Eravisos helyet Levisoft szerezte (az sch-ban nem engedték oda a bulitermet). A kezdeti győri buli(k) után ez volt az akkori irces társadalmi élet kiemelkedő eseménye, szerintem globális nagycsaládi érzés volt, hatalmas haverság, buli, fanta, a későbbi ircbulik, amiken voltam más hangulatúak voltak...
Hamster |
Előzmény: Kataca (35)
|
|