majmokbolygoja
2024.07.15
|
|
0 0
111069
|
Szia! Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! Én egy Octavia II-ből ülök át, amit szintén újonnan vettem 2008-ban. Itt a topikban is sokat írtam arról két éve, hogy egy nagy magyar márkaszervízben nem tudták megjavítani majdnem két hónapig az indítókulcs informatikai rendszerét, és adtak kölcsönbe egy új Octaviát egy utazáshoz, amivel egyébként ergonomiailag nem volt bajom, annyi problémám volt, hogy - nyilván, mert új - nagyon könnyű volt a kormány, nem is éreztem az utata, semmi ellenállása nem volt, de ez nyilván abból is adódik, hogy az én régi Octaviámnak meg idővel keményedik a kormánya. A mátrix fényszóró elképzeéhető, hogy jó, de egy olyan csomagban van, ami horrorisztikus összeg, és van benne egy csomó minden, ami nem kell nekem. Abban van a dinamikius irányjelző, 750e Ft. És amikor az ember kisakkozza egy autó árát (most elég jó, mert van ez a bevezető Joy csomag), akkor is kell még téli gumi lemezfelni, gyerekülés unokának, megnövekedett közelező, casco, második autónak parkolás, mert háztartásonként csak egy ingyenes, és millió olyan dolog, ahol csak repkednek a százezrek. Szóval ilyen 4-5-6-700e-s csomagokkal vigyáznom kell, ha a 8 szolgáltatásából 1 van, amit használni fogok. Mégegyszer köszönom a részletes választ! |
Előzmény: nohab (111068)
|
|